Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Komedija v treh nadstropjih

komedija na tri sprata
komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 19.1.2023, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2023
Država: Srbija
Jezik: srbščina
Film "Komedija v treh nadstropjih" spremlja komične in pogosto nore dogodivščine stanovalcev na videz običajnega stanovanjskega bloka v Beogradu. Pestra paleta odtujenih in vase zagledanih, a dobrodušnih likov je postavljena ob bok samotni stavbi, v kateri živijo in ki tako kot skupnost, ki so jo zapustili, hitro propada. Zaradi slabih cevi in skrivnostnih podzemnih voda Beograda se razmere nepričakovano zapletejo in jih vse ujamejo nepripravljene.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.