Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Ko ljubezen spet potrka

Love Again
romantična komedija
Podnapisi
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jim Strouse
Režija: Jim Strouse
Kaj, ce bi vas nakljucno sporocilo privedlo do ljubezni vašega življenja? V tej romanticni komediji Mira Ray, ki preboleva smrt svojega zarocenca, pošlje vrsto prisrcnih sporocil na njegovo staro telefonsko številko – vendar ne ve, da je bila ta številka dodeljena novemu službenemu telefonu novinarja Roba Burnsa. Roba takoj prevzameta iskrenost in ganljive izpovedi sporocil. Ko mu narocijo, naj napiše prispevek o zvezdnici Celine Dion (ki igra samo sebe v svoji prvi filmski vlogi), jo prosi za pomoc, da ugotovita, kako bi lahko osebno spoznal Miro ... in osvojil njeno srce.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.