Kolosej
Film distribucije Fivia

Ko letijo vrane

Le jour des corneilles
komedija
1h 35min / 95min
Leto: 2012
Scenarij: Amandine Taffin po romanu Jean-Françoisa Beauchemina
V gozdu živita odmaknjeno in divje fant in njegov oče. Fant odrašča v strahospoštovanju in občudovanju očeta, ki se je razočaran nad svetom odločil zapustiti civilizacijo, vanjo pa ne sme vstopiti niti njegov sin. Sin se čuti bližje gozdnim duhovom – počlovečenim živalim, med katerimi je tudi njegova mama, ki je po odhodu iz sveta ljudi prevzela videz srne. Dobrih duhov ne more videti vsakdo, ampak le tisti, ki gledajo s srcem. Nekega dne si oče zlomi nogo in sin ga odpelje v vasico. Tam jima pomagata dobri zdravnik in njegova hči Manon. Film o iskanju bližine in ljubezni, ki združuje domišljijske svetove v slogu japonske animacije z žlahtnostjo francoske.

Komentarji

1.4. 2018 ob 18:45

Super je.

— Brin

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.