Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Klub srečno ločenih

DIVORCE CLUB
komedija
Podnapisi
Leto: 2020
Država: ANGLIJA
Jezik: angleščina
Scenarij: David Gilcreast
Režija: Michaël Youn
Zabavna komedija o dveh sostanovalcih, ki se po ločitvi poskušata čim bolj zabavati. Ko žena zahteva ločitev, se Benu podre svet. Vsi prijatelji stopijo na stran njegove žene, tako, da Benu ostane samo stari prijatelj, ki se je tudi sam pred kratkim ločil. Dvojici se kmalu pridružijo tudi drugi ločenci in samski moški, ki iščejo uteho in brezskrbnost. Zabava za zabavo, njuna vila postaja VIP klub, v katerega so povabljeni vsi ločeni, samski in željni zabave ter svobode. Klub ima samo eno pravilo: nimaš partnerja, nimaš problemov. Stvari pa se zapletejo, ko Ben spozna Marion …

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.