Kolosej
Film distribucije Continental Film

Klik - za popolno življenje

komedija
Na sporedu od: 21.9.2006, Kolosej Ljubljana
28.9.2006, Kolosej DeLuxe Kranj
1h 47min / 107min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: Steve Koren in Mark O'Keefe
Režija: Frank Coraci
V življenju se moramo soočati s številnimi izzivi, toda predstavljajte si, da bi imeli v rokah daljinski upravljalnik, s katerim bi lahko nemoteno zaustavili in nato spremenili tok dogodkov, ali skočili nazaj v preteklost, da se spomnite, katera pesem se je vrtela na prvem zmenku z ženo. Takšen življenjski upravljalnik se znajde v rokah arhitekta Michaela, ki to s pridom izkoristi, a kmalu ugotovi, da se lahko vsaka naprava slej ko prej pokvari. Po daljinskem upravljalniku bo tipkal in nas zabaval Adam Sandler (50 prvih poljubov, Bes pod kontrolo).

V komediji Klik se povsem spremeni življenje zelo zaposlenega arhitekta Michaela Newmana (Adam Sandler), ki se skuša uveljaviti v svetu. Kupi daljinski upravljalnik (pilot), s katerim ne upravlja ne samo televizijo in glasbeni stolp, ampak dejansko celotno življenje.

Zveni kar preveč dobro, da bi bilo resnično. In res je tako, kajti tehnološko sofisticirana napravica kmalu nadzoruje Michaelovo življenje tako, kot si sploh ni nikoli predstavljal.

Michael Newman (Adam Sandler) je poročen s prelepo Donno (Kate Beckinsale). Imata dva prekrasna otroka, Bena (Joseph Castanon) in Samantho (Tatum McCann). Vendar jih ne vidi prav pogosto, ker gara pozno v noč v svojem podjetju za arhitekturo, upajoč, da bo njegov nehvaležni šef (David Hasselhoff) nekega dne le priznal, kako neprecenljiv je Michael za podjetje in mu bo v podjetju ponudil partnerstvo.

Ko bo enkrat na zeleni veji, bo lahko ženo in otroka zasipal s pozornostjo. Vsaj tako si dopoveduje.

Potem ko je vso noč delal, postane utrujeni Michael strašansko vznemirjen, ker ne more ugotoviti, kateri pilot prižge televizor. Zato se odpravi poiskat popolno napravico, s katero bo lahko upravljal z vso elektronsko opremo. Nekako se znajde v zadnji sobi trgovine Postelje, kopalnice in tako naprej, kjer mu ekscentrični uslužbenec Morty (Christopher Walken) ponudi eksperimentalno, edinstveno, oh in sploh napravico, ki mu bo – zajamčeno – spremenila življenje.

In Morty se res ni šalil. Michael je kmalu gospodar svojega carstva, s pritiskom na gumb lahko prižge prav vsak strojček.

A napravica ima tudi druge osupljive funkcije. Nekako lahko utiša lajanje njihovega psa Sundanca — in kar je še bolj neverjetno, na hitro lahko previje naprej zoprn prepirček z ženo.

Michael je navdušen nad novo igračko, ki ga hkrati tudi malce plaši. Odloči se za ponoven obisk pri Mortyju, ki mu je prodal skrivnostno napravo. Morty mu pove, da mu je dal natanko to, kar je hotel – univerzalnega pilota, ki mu omogoča kontrolirati njegovo vesolje. Morty osuplemu Michaelu pokaže, da je napravica sposobna stvari, ob katerih se ti zvrti v glavi, med drugim lahko Michael potuje naprej in nazaj v času z različnimi hitrostmi.

Michael kmalu postane zasvojen z novim valom moči.

A še preden se dobro zave, začne pilot programirati njega, in ne obratno. In naj se še tako trudi, panični Michael napravi ne more preprečiti, da ne bi odločala, katere dogodke svojega življenja bo izkusil in katere ne. Šele takrat začne resnično ceniti in sprejemati svoje življenje – dobro, slabo in umazano.

O produkciji

Scenarist in producent Steve Koren se dobro spominja, kako se jima je s partnerjem Markom O’Keefom porodila zamisel za Klik. "To je bila šala med menoj in mojim dekletom. Kadar sva se sprla, sem prijel pilota, ga uperil vanjo in pritisnil na gumb za tišino. Njej se moja željica ni zdela zabavna, vendar se mu je zdelo, da bi jo marsikdo razumel.”

Začela sta s preprosto zamislijo: "Kaj če bi res lahko nadzirali življenje s pilotom? Kaj če bi lahko povišali ali znižali glasnost sveta? Zgodba se je razvila od tu. Kaj če bi lahko svoje življenje previl nazaj in si ogledal preteklost? Kaj če bi, namesto da bi te prihodnost skrbela, lahko previl v prihodnost in si jo ogledal? .Lik bi lahko raziskoval številna področja in hkrati bi ga bilo zabavno opazovati, kako skače okoli in se trudi ohranjati konsistentno čustveno komponento,” nadaljuje Koren. "Ne raziskuje samo svoje pretekloste in prihodnosti, da bi odkril, kaj hoče, spotoma spozna še druge stvari o svojem življenju. .Konec koncev je to film o življenju v sedanjosti.”

Posedati s scenarističnim partnerjem O’Keefom je bila lahka naloga. Prav tako sta se zlahka domišljala šal o uporabi pilotov. "Najtežja stvar je bilo čustveno popotovanje. Večina filmov se začne določenega dne in konča čez teden dni. Tu pa ves čas skačemo sem in tja. dni. Film se začne v prihodnosti, potem se vrne v preteklost, skoči trideset let v prihodnost in se potem vrne v otroštvo glavnega lika. Težko je bilo pisati modro in skonstruirati pravo zgodbo.”

O igralcih

Adam Sandler (Michael Newman) je zelo uspešen v zabavni industriji. Je igralec, pisec, producent, režiser in glasbenik. Vrata v pot slave in uspeha so se mu odprla, ko je bil del zasedbe Saturday Night Live.

Debitiral je v filmu Coneheads, v katerem je nastopil z Danom Aykroydom in Jane Curtin. Postal je skoraj pravi neodvisni mini studio, ki je povezan s skoraj vsemi vejami filmske industrije. Happy Gilmore je bil eden izmed najuspešnejših filmov leta 1996. Filmski proračun zanj je znašal 12 milijonov dolarjev, zaslužil pa jih je 75 milijonov. Potem so tu še drugi uspešni filmi, ko so Poročiva se, Mamin sinko, Očka po sili, Zaporniško dvorišče in Gospod Deeds.

Sandler je sodeloval s piscem Timom Herlihyjem pri scenariju za komedije Happy Gilmore, Little Nicky, Billy Madison, Očka po sili in Mamin sinko. Film Billy Madison je postal prava kultna klasika za študente po vsej Ameriki. Adama smo videli tudi v filmih Punch-Drunk Love, Adam Sandler’s Eight Crazy Nights, za katerega je napisal in ga produciral. Videli smo ga tudi v Besu pod kontrolo, v katerem je igral z Jackom Nickolsonom in Mariso Tomei, potem v Petdesetih prvih poljubih in v Špangleščini. Sandler je bil izvršni producent pri filmih Deuce Bigalow: Male Gigolo, Zverina, Joe Dirt, The Master of Disguise, The Hot Chick, in Dickie Roberts: Former Child Star.

Sandlerjevo produkcijsko podjetje Happy Madison Productions je pred kratkim podpisalo pogodbo s Columbia TriStar Domestic Television za razvijanje televizijskih oddaj.

Kate Beckinsale (Donna Newman) je posnela filme Much Ado About Nothing (Veliko hrupa za nič), Cold Comfort Farm, The Last Days of Disco, Brokedown Palace, Shooting Fish, Marie-Louise ou la permission, Pearl Harbor, Serendipity (Igra usode), Laurel Canyon, The Aviator, Van Helsing, Underworld (Podzemlje), Underworld: Evolution (Podzemlje: evolucija), Snow Angels.

Za televizijo je posnela Emmo in One Against the Wind.

Christopher Walken (Morty) je leta 1978 dobil oskarja za najjboljšo stransko vlogo za Lovca na jelene. Posnel je še Catch Me If You Can (Ujemi me, če me moreš), Annie Hall, Pennies From Heaven, The Dead Zone, At Close Range, Biloxi Blues, King of New York, America’s Sweethearts (Ameriška ljubljenca), The Rundown, True Romance (Prava stvar), Pulp Fiction (Šund), Suicide Kings, Sleepy Hollow (Brezglavi jezdec), Batman Return (Batman se vrača), Wedding Crashers (Lovci na družice), Man On Fire (Telesni čuvaj), The Stepford Wives (Stepfordske žene), Around the Bend, Romance and Cigarettes.

O režiserju

Frank Coraci je posnel filme The Wedding Singer (Poročiva se), The Waterboy (Mamin sinko), Around the World in 80 Days, Hawaiian Dick.

Komentarji

11.8. 2006 ob 11:11

Film sem si ogledal že pred časom. Prvi del filma je sicer dober, nato pa rata "kar nekaj", ne znam točno razložit. Sandler je sicer znova odigral dobro.

— matej
12.8. 2006 ob 11:34 zvezdica

hja res je. zelo čudna komedija, ki to na začetku je, potem pa se spremeni v nekaj drugega, kaj točno bi težko opisal (drama,horror,trille r. ali pa še kaj drugega), vendar po moje za pogledat, če ne druga, zaradi poučne zgodbe, ki se prepleta skozi film.

— Liones
26.8. 2006 ob 16:28

Zgorajšnjemu komentarju Lionesa, s katerim se v celoti strinjam, bi dodal samo to, da bi imel plot filma dosti večji učenek, če se film ne bi končal tako ameriško. Ocena: 5/10

— gregjuicey
14.9. 2006 ob 13:23

LoL¨! ! ! ! ! ! NAJBL HUDO K UN MAGAJVR PRIDE PA RES K SE RES VID DA FUL DOBR IGRA TKO. PA FUL JE QUITE BODDY PA RITKA MESENA PA TO. NASMEJALA SM SE DOJOKA! ! ! ! !

— arhar
16.9. 2006 ob 10:11

film sm gledu že pred 1 mesec nazaj... očitno kolosej zaostaja :P... filim je odličen za ogled.. polno komedije in zelo znani igralci nastopajo...ta komedija je vredna ogleda =)

— t.-boy
16.9. 2006 ob 13:35

vRedi mi je bLa...poučNo pa sMešNo :D ...za pogLedat..

— LoNy
16.9. 2006 ob 19:15

lih sva s fantom pršla iz koloseja in morm reč da je film supr..res..priporoča va..mega film..zagotovo najboljši v zadnjih 3 letih..poleg garfilda in anal intrudersov 3 seveda

— afna
19.9. 2006 ob 14:24

click je the best film kar sm jih gledala! uglavnm je naj bolši!je tok kul da sm ful happy!!!tko da vm nej bo žou če ga novte vidl!

— nydy
20.9. 2006 ob 0:15

Se mi zdi da je to eden od taboljših filmov Adam-a Sandler-ja, oziroma za mene si ta film od njegovih zasluži prostor na prvem mestu ob filmu 51st date =) In še ena BIG desetka zelo dobremu igralcu in prav tako dobremu režiserju. Vsaka čast! LP

— Klajmber
22.9. 2006 ob 16:20

David Hasselhoff je še zmer največji car kar obstaja na tem svetu!!!

— abtammy@hotmail.com
22.9. 2006 ob 16:58

super film

— ana
22.9. 2006 ob 19:48

zakoon film res se ga splača gledat!!!

— mi3
23.9. 2006 ob 0:18

Najprej se smejš po se jokaš, če si nežna duša.. vzemte robčke!

— jaz
24.9. 2006 ob 10:56

ma ja fil me še kr ured, jest sm ga zj šla šele gledat, pa ud začetka ured,mn je res dobr kk unga sosedovga tamauga skos zafrkne č mu kj teži:P sam pol kasnej u filmu se pa sam za glavo primeš ka je še lohk slabš pa sam upaš d se bo zbudu pa ugotovu d so ble to tud sanje( no sj se je) men sej tip že prow smilu( oki čprow je sam film), tk d ja bi rabla robčke ja :P no v glavnem kr uredu film

— maja
24.9. 2006 ob 14:33

dons grem gledat film pomojm je fulll hud

— i love you tom
25.9. 2006 ob 9:55 zvezdica

FILM KLIK JE NAJBOLJSI FILM LETOS ,SAJIMA VSE SMEH,SOVRASTVO IN SE ENKRAT SMEH.V FILMU IGRA MOGOČE NAJBOLJSI AMERISKI KOMIK .FILM NAS OPOZARJA ,DA ČAS NE SME PREVEČ LETETI .FILM JE TUDI BOLJ FILOZOFSKE NARAVE ,TAKO ,DA O NJEM TEZKOKAJ VEČ NAPISEM.

— nace
25.9. 2006 ob 16:52

sej je ful huuudoo :):):) usi morte jit gledat :) najprej sm misnla d je kr neki pa sm šla gledat k ni blo druzga nč pametnga pa je ful hudooo ej ... :)

— anja
25.9. 2006 ob 17:06

Film ni tipična in plehka komedija, ampak je zabavna v normalni dozi in se razvije v dobro vsebino - vmes se kar zamisliš, kaj je res tisto najpomembnejše... Priporočam, ne boste odšli "prazni" :)

— barb
27.9. 2006 ob 10:16

film je zanimiv na zacetku ampak na koncu se kar na enkrat spremeni v neko drama. jaz sem sel na koncu ven iz kina ker je biu na koncu zelo dolgocasen

— ljubsa
27.9. 2006 ob 17:18 zvezdica

Film - v žanru "komedija" gledalca zadovolji v veliki meri. Vendar za nekatere, ki prisegajo na dokaj blesave komedija, jih konec tega filma verjetno razočara - mene je na srečo očaral, namreč film spregovori o veliki resnici - pomanjkanju časa. Prva komedija do zdaj, kjer se bi pol filma smejala cela dvorana, proti koncu pa jih dosti jokalo, potem pa ponovno smejalo...VREDEN OGLEDA , DEFINITIVNO

— Maja
27.9. 2006 ob 23:27 zvezdica

nevem meni je to najboljši film kar sem jih kdaj videl in ma tudi poučno plat..film pokaže da življenje je treba uživat dokler se da, ker je zelo kratko :)

— asdasd
30.9. 2006 ob 23:36

Film je presegel moja pričakovanja na celi črti, mislil sem, da bo to še ena kvazi komedija a se je izkazal za definitivno najbolši film v tem letu. . .

— Click
4.10. 2006 ob 11:55

sam rečem, da je ta film ful super:) najboljš:)hehe

— Tina
11.10. 2006 ob 14:09

film je dobr vendar pa se nekje na sredini filma čisto izgubi realnost vendar se na ssrečo ti kmalu popravi tako da je film vreden ogleda

— anchy
15.10. 2006 ob 16:22

jooo toti film je pa tak dober ne:D...sam newem no jaz ga lih nei dala sam pod komedijo ampak pod komedija/drama!!! Ne sam oni del ko ugotovi da mu je ata umr je pa naibolsi =( Jooo jaz sn se skor zjokala .. drugace pa me je motlo edino ko sn sredi filma zaceli podnapisi 'prehitevat' ...sam pol je blo itq vrei vse:D

— =)
15.10. 2006 ob 17:11

dobr je

— mičo
18.10. 2006 ob 0:02 zvezdica

Film, katerega si je definitivno vredno ogledati...je komičen, hkrati pa prikaže, da požresnost in pohlep nista vedno pravilna odločitev...treba je živeti življenje, ki se odvija, tako kot se pač mora, četudi ni vedno postlano tako, kot si mi želimo...skozi film spoznamo, da se je treba vsako malenkost veseliti pa naj izgleda še tako majhna in nepomembna...niso srečni samo ljudje samo "na vrhu"...če živimo res samo za vzpone, nam bo življenje hitro ušlo, spomini pa bodo zbledeli...torej...ž ivimo življenje, tako kot nam je dano in si katere poti si izbiramo sami ;) Lp, Innocence

— Innoocence
18.10. 2006 ob 20:20

ne glejte to z punco v kinu ,ker potem bo v bedu:)

— Težka komedija-scifi
18.10. 2006 ob 22:25 zvezdica

lep film ki se zacne kot ena izmed mnogih neumnih komedij, s to razliko da se potem prelevi v cudovito dramo in obzalovanje zaradi napacnih odlocitev za katere ne prevzamemo odgovornosti .. vse se konca dokaj katarzicno in cudovito ..tako kot je v resnici zivljenje..samo da kdaj to tezko opazimo, ker gledamo na stvari ki niso pomembne srcu temvec egu.. ko to enkrat opazimo je ponavadi prepozno.. ..no sedaj imamo vsi moznost narediti pravilno stvar, ker vidimo da to ni pot naprej temvec nazaj-hrepenenje po materialnih stvareh, namesto tistih pravih -ljubezen.. naucimo se kaj od tega filma in zacnimo spostovati to zivljenje ki ga imamo, namesto da ga zanicujemo, in vse ostale ki so z nami v obliki sorodnikov in prijateljev, znancev, tujcev, preprosto celega sveta.. ;) Lp S

— Sasha
19.10. 2006 ob 15:01

prou hud je ,sam pol nakonc je prou bedn. Najbols je tist k klikne na pauzo ,ga parkrat uzge pa da spet na play

— Paul Crewe
20.10. 2006 ob 13:38

jst ga grem pa jutr gledat, praujo d je ful dobr. Tko d upam d so guvrice resnične. Če bojo vam jih pošlm.

— niwi
21.10. 2006 ob 16:05

Twilight Zone. Click, zagotovo najkvalitetnejši in najboljši film Adama Sandlerja doslej, za razliko od njegovih prejšnjih komedij ne igra na prvo žogo. No ja, igra le polovico, nakar začne razmišljati in vrtati zelo globoko. Vse tja do ene izmed epizod Zone somraka, kjer je imel nek moški možnost, da zamrzne čas. Ga spet pognati naprej in spet zamrzniti po mili volji. Vse do trenutka, ko je Ameriki grozila atomska bomba in je čas ustavil tik pred eksplozijo. Potem je imel seveda dve možnosti, da pritisne play in umre skupaj z vsemi ljudmi, ali da pusti pause in ostane sam do konca življenja. Click jasno da ne gre tako daleč, saj se osredotoči na osebno življenje možaka po imenu Michael Newman (Adam Sandler), pridnega in delovnega reklamnega agenta, ki ga jebejo dalinci. Ki ne more razumeti, da ima vsaka stvar svoj dalinec. In ki vedno zagrabi napačnega ter izgublja živce. Nič čudnega, da želi nekaj več. Da želi univerzalni daljinski upravljač, kjer bo z enim samim klikom uredil zadeve. Kjer bodo televizija, radio, garažna vrata in ventilator delali z enim gumbom, kjer ne bo več nobene zmešnjave in kjer ga bo imela ženka Donna (Kate Beckinsale) še bolj rada kot prej. Okej, toda naš Mike nima pojma, da je dušo prodal Hudiču, angelu smrti, ki ga seveda igra Christopher Walken in ki mu podari univerzalni dalinec. Tako zelo univerzalnega, da lahko klika tudi svoje življenje. Da se spremeni v posebno DVD izdajo, kjer posamezna poglavja napoveduje James Earl Jones. Kjer lahko previja, ustavlja, jemlje zvok in prestavlja svoje življenje. Svojo prihodnost in posamezne dogodke. Ko ga žena nadira, stisne mute. Ko se mu mudi v sluzbo, stisne fast forward. Ko ima nahod, preskoči nekaj prizorov. Ko hoče zabavo, spremeni jezik. Ko se želi režati svojemu šefu (David Hasselhoff), pride prav wide screen. Ko se mu ne ljubi seksati, pa je znova aktualna tipka za hitro previjanje. Jasno, njegovo življenje postane enostavno, učinkovito, boljše in univerzalno. Kot daljinski upravljač. Kot posebna DVD izdaja z vsemi dodatki in komentarji režiserja. Dobro, toda kaj ko Mike pretirava in ko začne dalinec razmišljati po svoje. Ko si zapomni njegove želje in njegov difolt. Ko ga previje v prihodnost in mu vzame leta. Ko lahko preteklost gleda le med posebnimi DVD dodatki. Ko se zave, da je zavozil in pozabil, da je čar življenja ravno v tem, da je zakomplicirano in polno problemov. Tako je, Adam Sandler je končno posnel zares dober film. Še boljši od Punch Drunk Love, kjer je bil pač punch drunk and in love.

— iztok gartner
22.10. 2006 ob 16:23

Ko vidiš trailer, si rečeš komedija.. Ampak film skriva veliko več v sebi; dramo, komedijo, tragedijo etc... se splača pogledat,e den redkih filmov letos, ki so vsaj vsebinsko dobri... Že dolgo nisem videl, tako lušne igralke kot je Kate Beckinsale(žena Donna)... dejansko se človek zamisli, kaj bi tak luštna punca delala s takim povprečnežem???

— Not a jarhead
22.10. 2006 ob 18:29 zvezdica

Odličen film!! Smešen in zabaven kot je tudi življenje samo, ter pokaže kaj je v resnici pomembno. Priporočam, dokler še je na sporedu! Lp :)

— Danilo
22.10. 2006 ob 20:03

ta film je dbest morte ga it gledat nujno

— valcy
25.10. 2006 ob 14:44

film me je navdusil...zares ti da misliti!!vreden ogleda...

— polona
25.10. 2006 ob 18:25 zvezdica

Kake umetnosti ni bilo pričakovati. Ciljna publika povprečni Američani, katerim sporočilo mora biti prikazano na dlani. Sicer zelo dobro sporočilo, če bi ga kdo uporabjal vsakodnevno v življenju. Dobre fore in kar nekaj spntanega smeha skozi cel film z izjemo dveh žalostnih treutkov. Je pa Katie res lušna. Wuf, wuf!

— smrk
26.10. 2006 ob 23:28 zvezdica

to je zelo dober film res vreden ogleda...na prvi pogled zgleda bedast in pač ko vidiš naslov in zveš kaj naj bi se dogajalo pač pomisliš na štose kako z dalincem upravljaš use okrog sebe...no film ima globlji pomen poleg tega pa razgiban in pol dogajanja.priporočam ga usem ker vas ne more razočarati...

— heroj
29.10. 2006 ob 20:00

ful kul film škoda da ni res take naprave=)

— kul film
31.10. 2006 ob 20:29 zvezdica

Film klik je res fulll dobr...ko ga je bilo konec sem ga hotela iti še enkrat gledat ker se ga nikoli ne bi morala naveličati.bolj na koncu filma je zelo žalostno...jaz sem se jokati začela...solze so mi kar tekle po licih.zelo lep film je..tudii nauči te kakšnih stvari...naprimer da delo ni use...kar je seveda res in se strinjam...film je vreden ogleda..res vam ga priporocam..ne bo vam žau...meni se je zdel eden najbolsih film..s fantom sva ga sla skupaj gledati..in res oba sva se in nasmejala do solz in zjokala...film je prava uspešnica...tudi igralci so zeloo dobri kakor veste nas adam sandler vedno nasmejii zako da vam povem da nas tudii v tem delu ni razočaral...nasmejal i se boste do solz...na koncu je res da žalostno vendar saii veste kako se use konča...tako da pojdite ga gledati..priporočam vam ga!! zeloo dobr film je...za vse starostii primern...

— najbolsi!!!
3.11. 2006 ob 23:07 zvezdica

Film je res kul. Kdo pa nebi rad zamrznil ter previl ali si ponovno ogledal dogodke ki se ti pripetijo. No ta film to res dobro pokaže ter pokaže tudi to da lahko ene sanje pa tudi če so na žimnici v neki prodajalni spremenijo življenje oz. te opomnejo da ne zaideš s poti. No ja na koncu filma se je izkazalo da to le ni res. Saj mu je v resnici Angel smrti dal še eno priložnost da premisli o dogodkih prihodnosti ter se ponovno a pravilno odloči. Film je res vreden ogleda saj te na koncu obupa ter ko si že ves v sovzah pripelje v realnost v tisto svetlo točko ko se lahko zasmeješ. p.s.: Verjemite vreden jurja za vstopnico v spoznanje da moramo uživati življenje tako kot je ter se ne ozirati na preteklost temveč narediti prihodnost lepšo dokler je ni konec!

— ValliFox
5.11. 2006 ob 13:39

ja men se zdi da je film fuul dobr pa se ga fuul splača pogledat(pa tud večkrat)!pa mi je skor naj komedija!bravo unim k so ta film sploh nardil!

— katka
3.3. 2007 ob 11:34

ta film sm pa že nek gledala !! (l)ful dobr je!(l)

— *J*E*S*E*N*I*C*E*
17.8. 2008 ob 16:00

Film je the best off!

Sam komad nakoncu me zanima keri je :D

— Alex
28.10. 2008 ob 12:37

film je tko odštekan da sn si ga ogledla že5 krat
oglej si ga tudi ti

— linčy
15.1. 2009 ob 16:52

hudo

— viganna
28.8. 2009 ob 13:22 zvezdica

Po 20 minutah sem vedel da bo še ena glupa komedija, ampak se je nato vse spremenilo. Čeprav film sprva deluje tako, v nadaljevanju skriva močno, ganljivo dramo, ob kateri boste tudi vi spoznali da imate najraje svojo družino. Skratka, nenavadna fantazijska komedija, ki vsebuje kar nekaj dobrih for in hkrati nekaj življenjskih naukov, ki jih ne smemo pozabiti.

— Filip
26.9. 2010 ob 22:23

zelo dober film!

— Nina
30.1. 2011 ob 20:29

film-10 points

— sergio

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.