Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Klic divjine

družinska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 20.2.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Michael Green, Jack London
Režija: Chris Sanders
Film posnet po priljubljenem romanu Jacka Londona z istim naslovom je zgodba o velikem medsebojnem prijateljstvu med psom in človekom. Zgodba sledi življenju psa Bucka od trenutka, ko živi lepo življenje v sončni Kaliforniji, do tedaj, ko ga ugrabijo in odpeljejo na Aljasko Tam izkusi težko življenje, dokler ne spozna Johna, ki za njega skrbi z veliko naklonjenostjo in ne pričakuje ničesar v zameno Tako se razvije prijateljstvo brez meja, v katerem pa bosta morala John in Buck skupaj premagati veliko ovir in življenjskih preizkušenj.

Komentarji

21.12. 2019 ob 11:53

Včasih so znali posneti film s pravimi živalmi, danes pa brez CGI živali več ne gre? Psi se ne gibljejo tako. Tole izpade zelo neprepričljivo, čudaško. Bolje bi bilo, da bi naredili animiran film, in bi ga kot takšnega sprejel, tako pa te neprepričljive CGI živali enostavno ne sedejo v igrani film.

— NeNe

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.