Kolosej

Kdo tam poje

Ko to tamo peva
črna komedija
1h 26min / 86min
Scenarij: Dušan Kovačević
Režija: Slobodan Šijan

Komentarji

29.5. 2005 ob 17:30 zvezdica

Tipičen primer mane. Brez velikih denarcev, posebno znanih igralcev in posebno nove zgodbe, ampak vse skupaj tvori tako neponovljivo režalno in dovtipno humorno celoto, da se je je težko obraniti. Špica. P.S.: Dobite si vsaj koliko-toliko kakovosten posnetek ;).

— Blaže
8.12. 2005 ob 14:30

TA FILM JE ZAKON PRAVTAKO TUDI GLSBA V NJEM(svi če zora u subotu ...) zakon film

— denis
4.2. 2006 ob 21:33 zvezdica

Evo da vam kazem... film sem videla ze vsaj 100x in se vedno ga z druzbo obcano pogledamo ;) v glavnem se ne mores navelicati! dobra muzika, tema in igra... najjaci! LP

— Lija
16.2. 2006 ob 19:22

Nesrečnik sam od malena od sve muke pesme pevam

— Žan
12.6. 2006 ob 20:58

ooo toj pa res hud film an...če si ga še niste ogledal si ga morte čimprej nek sposodt..al pa kupt kje..ker je vredn dnarja...najbol je pa tist k unedva pojeta..tm sm se jes res tko režala...hehe...pa kuko plešeta zravn..čistedva cgana:D heh...

— ursa
22.11. 2009 ob 14:37

Film je enkraten , gledala sem ga že mnogokrat, pa se še nisem naveličala.
Ko bi le Slovenci znali narediti kakšen podoben film.
Trenutna nadaljevalka Lepo je biti sosed, ni slaba , je pa postala že kar kičasta, medtem ko so srbijanske nadaljevanke ves čas OK.
Film KO TO TAMO PJEVA priporočam vsakomur.Isto velja za Pozorište u kuči, Kamionđije.... Oglejte si kakšen srbski film, nadaljevanko, boste videli kaj je pristno, šele potem pa dajajte svoje kritike.

— alma

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.