Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Kako ozdraviti dobro počutje

psihološki triler
Podnapisi
2h 26min / 146min
Leto: 2015
Država: Nemčija, ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Justin Haythe
Režija: Gore Verbinski
Režiser filmskih uspešnic Krog, Pirati s Karibov in Osamljeni jezdec predstavlja srhljivo zgodbo o skrivnostnem velnes centru v osrčju švicarskih Alp. Mladi ambiciozni poslovnež Lockhart se tja napoti z nalogo, da poišče šefa in ga pripelje domov. Mladenič kmalu ugotovi, da se za nenavadnimi čudežnimi postopki zdravljenja skrivajo številne skrivnosti. Iskanje resnice ga pripeljejo na rob razuma, saj tudi njemu postavijo diagnozo nenavadne bolezni, zato na lastni koži občuti grozljive terapije iskanja boljšega počutja.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.