Kolosej
Film distribucije Continental Film

Kaj počnemo v mraku

komedija / komična grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 2.7.2015, Kolosej Ljubljana
1h 26min / 86min
Leto: 2014
Država: Nova Zelandija, ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jemaine Clement, Taika Waititi
Predrzna komedija o treh vampirjih, ki si delijo stanovanje, nam na zabaven način prikaže njihova vsakdanja opravila. Življenje pa obrne na glavo človeška pomočnica, ko v stanovanje pripelje svojega fanta Nicka. Med pitjem njegove krvi, ga spremenijo v vampirja, toda neizkušeni mladenič skrivnosti ne zna obdržati zase, kar pritegne pozornost neusmiljenega lovca na vampirje. Ko v zgodbo vstopijo še volkodlaki, se lahko pripravite na smeh do zadnje kaplje krvi.

Komentarji

2.7. 2015 ob 10:40

1. eden boljših filmov zadnjih let
2. ne morem verjet, da je komaj zdaj v kinu.

— andreja
15.8. 2016 ob 15:28

To ni komedija ampak grozljivka/komicna srhljivka

— Horror

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.