Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Kaj ima ljubezen s tem?

What's Love Got to Do with It?
romantična komedija
Podnapisi
1h 48min / 108min
Leto: 2023
Država: Anglija
Jezik: angleščina
Scenarij: Jemima Khan
Režija: Shekhar Kapur
Kako najti trajno ljubezen v današnjem svetu? Zoe (Lily James), ustvarjalki dokumentarcev in odvisnici od aplikacij za zmenke, je drsenje v desno, na zgražanje njene mame Cath (Emma Thompson) prineslo le neskoncen seznam Gospodov Napacnih. Za Zoejinega prijatelja iz otroštva in soseda Kaza (Shazad Latif) je odgovor, da sledi zgledu svojih staršev in se odloci za dogovorjeno poroko z bistro in lepo nevesto iz Pakistana. Ko Zoe snema njegovo upanja polno potovanje iz Londona v Lahore, da bi se porocil s popolno tujko, katero so izbrali njegovi starši, se zacne spraševati, ali bi se lahko cesa naucila iz popolnoma drugacnega pristopa k iskanju ljubezni.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.