Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Kače na letalu

akcijska grozljivka
Sedite. Sprostite se. Uživajte v strahu.
Na sporedu od: 12.10.2006, Kolosej Ljubljana
1h 45min / 105min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: John Heffernan in Sebastian Gutierrez
Režija: David R. Ellis
Kače na letalu je eden tistih redkih filmov, ki so, zahvaljujoč internetnim blogom, kljub svojemu nadvse nenavadnemu zapletu, postali kultni, še preden bi sploh prišli v kina. Zaradi neverjetnega odziva oboževalcev je moral režiser David R. Ellis (Poslednji klic, Brez povratka 2) dodatno posneti še nekaj prizorov, ki so film naredili še bolj pikanten, prav po okusu Samuela L. Jacksona (Šund), ki je poleg 450 kač, uporabljenih med snemanjem, glavni lik filma. Kot Agent Neville mora na pomembno sojenje odpeljati pričo, toda na pol poti nad Pacifikom letalo preplavijo srdite kače, ki pričnejo na najbolj krute načine pobijati potnike. Neville skuša skupaj s stevardeso Claire (Julianna Margulies - Ladja groze) rešiti ljudi, toda kmalu postane jasno, da kače ne poznajo usmiljenja, kar pa Nevilla le še spodbudi, da kačam vrne milo za drago.

Sean Jones (Nathan Phiillips) se s kolesom potika po bujni havajski pokrajini in ima to smolo, da je priča brutalnemu umoru uglednega losangeleškega tožilca. Morilec je znan, a izmuzljiv gangster, Eddie Kim. Kim je upal, da bo z umorom naredil konec vtikanju v svoje umazane posle, ki obsegajo preprodajo drog, orožja in otroško prostitucijo, a očividec na žalost vse pokvari. Sean je edina priča njegovemu zločinu in samo on lahko izmuzljivega in zloglasnega kriminalca spravi za zapahe do konca življenja. Sean mora tako v Los Angeles pred veliko poroto, a mora z otoka priti, ne da bi ga utišal kateri izmed Kimovih plačancev. Kar pa sploh ni tako lahko, kajti Kim in njegovi dobro vedo, kaj je videl Sean. Vedo pa tudi da tožilec le s Seanovo pomočjo lahko zruši njihov zločinski imperij. Torej bodo naredili vse, da ga onemogočijo.

FBI agent Neville Flyn (Samuel L. Jackson) je strokovnjak za nevarne situacije. Seana je rešil, ko se ga je Kim poskusil znebiti le nekaj ur po tem, ko je bil priča umoru. Flynn mora Seana varno in pravočasno pripeljati v Los Angeles, če hoče, da bo pričal in pomagal postaviti na hladno enega izmed najbolj iskanih ameriških kriminalcev. Za vabo uporabijo zasebno letalo, Sean pa v Los Angeles na pričanje poleti v prvem razredu potniškega letala. Toda letališki ovaduh Kimovi mafiji izda, da bo Sean na nočnem letu letala družbe Pacific Air in ne na zasebnem letalu, kot so mislili. Kim mora torej samo poskrbeti, da letalo ne bo nikoli pristalo v Los Angelesu, ali pa da Sean z letala ne pride živ. In kako namerava to izpeljati? S pomočjo kač na letalu.

Na krov v zabojih, ki so tempirani, da se po vzletu odprejo, pretihotapijo na stotine strupenih kač vseh oblik. Plazijo se po zračnikih, električni napeljavi in uničujejo letalo. V prostoru za potnike terorizirajo in neusmiljeno pobijajo, kajti v tovornem prostoru so vdihavale feromone, zaradi katerih so še bolj agresivne in smrtonosnejše. Potniki in posadka morajo tesno sodelovati, če hočejo preživeti, kar pa ni niti najmanj lahko, kajti kače lahko prilezejo kadar koli in od koder koli. Flynn in Claire Miller (Julianna Marguiles), stevardesa, ki namerava študirati pravo, se trudita v krizni situaciji ljudem vliti pogum in dvigniti moralo. Potniki in posadka morajo stopiti skupaj, če hočejo preživeti, varno pristati in agentu Flynnu pomagati ohraniti Seana pri življenju.

Med potniki in posadko so Mercedes (Rachel Blanchard), bogata losangeleška žurerka, ki se ne loči od svojega telefona, in potuje s psičko Mary-Kate, Three G's (Flex Alexander), z zdravjem obsedeni vzhajajoči rap zvezdnik, njegova spremljevalca Troy (Kenan Thompson) in Big Leroy (Keith Dallas), mlada mamica Maria, ki potuje z dojenčkom (Elsa Pataky), stevard Ken (Bruce James), stevardesa Grace, ki je tik pred upokojitvijo (Lin Shaye) in spogledljiva Tiffany (Sunny Mabrey). Pred njimi je težka naloga: preživeti kače strupenjače in preprečiti, da bi zverine povzročile strmoglavljene z višine deset tisoč metrov.

Igralska zasedba

Samuel L. Jackson (Neville Flynn) je eden najbolj delavnih igralcev v Hollywoodu. Njegovi filmi dosegajo neverjetne uspehe. Njegovi filmski dosežki vključujejo trilogijo Vojna zvezd, Neverjetne, v katerih je posodil glas Ledenemu, potem Coach Carter, In My Country, S.W.A.T. (Specialci), Ubila bom Billa 2, Basic, Trojni X 1 in 2. Videli ga bomo tudi v komediji The Man. Posnel je tudi dramo Freedomland, ki jo je režiral Joe Roth in v katerem z njim nastopa Julianne Moore.

Jackson je bil nominiran za Oskarja in zlati globus za nastop v Šundu.

Sprva je igral v gledališču, kot igralec na velikem platnu pa je debitiral s filmom Spikea Leeja Jungle Fever. Videli smo ga še v filmih True Romance (Prava stvar), Fresh, Juice, Shaft, Father and Sons, Jumpin' at the Boneyard, Patriot Games (Patriotske igre), White Sands (Bele peščine), Strictly Business, Goodfellas (Dobri fantje), Mo' Better Blues, School Daze, Do the Right Thing, Coming to America (Princ odkriva Ameriko), Sea of Love, Ragtime, Amos and Andrew, Hard Eight, Eve's Bayou, Shaft, Deep Blue Sea, The Red Violin, The Negotiator (Pogajalec), A Time to Kill (čas za ubijanje), Jackie Brown, Rules of Engagement (Trenutek odločitve), Changing Lanes (Nevarna smer) z Benom Afflecom in v akcijskem trilerju Formula 51, ki ga je tudi produciral.

Leta 2001 je Jackson z Bruceom Willisom nastopil v filmi Nezlomljivi, šest let prej pa v Umri pokončno brez oklevanja. Bil je izvršni producent filma Caveman's Valentine, v katerem je tudi nastopil. Leta 2000 je na deauvillskem filmskem festivalu prejel nagrado za življenjsko delo.

Juliano Marguiles (Claire Miller) svet pozna kot prizadevno medicinsko sestro Carol Hathaway iz Urgence, za vlogo katere je bila šestkrat zapovrstjo nominirana za nagrado Emmy (osvojila jo je enkrat). Za isto vlogo je bila petkrat nominirana za Zlati globus.

Nathan Phillips (Sean Jones) je vzhajajoči avstralski zvezdnik, ki se preizkuša v nadvse raznolikih vlogah. Nastopil je v filmu Australian Rules, v romantični komediji Take Away, v drami o rave kulturi One Perfect Day in v komičnem trilerju Under the Radar, v katerem igra deskarja. Zaigral je tudi v You and Your Stupid Mate, avstralskem filmu, ki bi ga lahko primerjali z ameriškim Dumb & Dumber (Butec in butec).

Severnoameriško občinstvo je prvič navdušil v filmu Wolf Creek. Film, ki temelji na resnični zgodbi, o skrivnostnih izginotjih popotnikov ob avstralski avtocesti, je bil l. 2005 deležen stoječih ovacij na filmskem festivalu v Cannesu.

O režiserju

Režiserski prvenec Davida R. Ellisa je bil film Homeward Bound II: Lost in San Francisco in preden je sedel na režiserski stolček Kač na letalu, je režiral še uspešna trilerja Final Destination 2 (Brez povratka 2) in Cellular (Poslednji klic).

Kačji junaki filma

Hannibal je mokasinka in je izredno strupena kača, ki ima poseben organ jamičaste oblike s katerim zaznava toplokrvni plen. Hannibal zna preživeti!

Cujo (Boelens Python) je sicer piton, pitoni pa svoj plen zadavijo, toda v filmu smo mavričnega kačona opremili z gadjo glavo in starimi dobrimi strupniki.

Kong je burmanski piton. Te žverce imajo izredno velike čekane! V dolžino lahko merijo celo šest metrov in tehtajo neverjetnih 90 kg. V filmu smo uporabili pravo šestmetrsko pitonko Kitty, za padec z višine gumijastega pitona, plen pa je pobijal računalniško izdelan piton.

Scarface spada med jamičarke, ki so dobile ime po organu jamičaste oblike, s katerim zaznavajo toplotokrven plen.

Jake spada med klopotače, ki domujejo v Kaliforniji. Nadzirajo lahko, koliko strupa vbrizgajo, in če se jim odlomi kak strupnik, jim zraste nov.

Freddy je naočarka, naočarke pa lahko pljunejo žrtvi strup v oči celo z dveh metrov in pol. Njihov smrtonosni strup uporabljajo v medicinskih raziskavah, ker vsebuje encim, ki raztaplja celične stene in membrane, ki obdajajo viruse.

črna mamba (black mamba) je najhitrejša kača na planetu. Mambe so blazno agresivne in sprednji del trupa dvignejo visoko v zrak, kadar napadajo.

Bakrenoglavka (Copperhead) je najbolj razširjena strupena kača v vzhodnih predelih ZDA. Smrtne žrtve so v primeru pika v realnem življenju te kače redke, a v filmu je precej drugače! Ta žverca je precej zoprn kujon.

Severnoameriška koralnica (Coral snake) je izredno nevarna in skrivnostna kača. Njen strup ohromi živce. Ko ugrizne, ne izpusti takoj, da vbrizga kar se da veliko strupa.

Zelena trepalničarka (Honduran Green Eyelash Viper) Znana po svoji široki trikotni glavi in očeh s pokončnimi zenicami. Imajo velike šivankaste strupnike, ki se skrijejo v gubo v zgornji čeljusti, kadar jih ne rabi.

Zelena mamba (Green mamba) je kača, ki se je v Afriki najbolj bojijo. Blazno je strupena, agresivna in njene žrtve njenim strupnikom ne morejo uiti. Kaj ni lepa?

Zeleni drevesni piton (Green Tree Python) je sicer nestrupena kača, a nam je bila tako všeč, da smo ji dodali strupnike in jo naredili nevarno.

Rožnata mamba, (Pink mamba) sorodnica črne in zelene mambe - v naravi je ni moč najti, pojavlja se samo na letalu.

Mavrični udav (Rainbow Boa) je doma v Peruju. Tej živo pisani kači je do tretjega leta zelo težko določiti spol. Ko dopolnijo osem let, se kačam obeh spolov glave precej povečajo.

Rumena trepalničarka (Yellow Eyelash Viper). Ima značilno široko, trikotno glavo, oči s pokončnimi zenicami in rožički, podobnimi trepalnicam. Ima velike šivankaste strupnike, ki jih spravi v zgornjo čeljust, kadar jih ne rabi.

Kraljevi piton (Ball Python) se plazi po osrednji in zahodni Afriki, dobro se znajde tako na tleh kot na drevesih. Je radoveden in nežen, a ne v filmu!

Albino naočarka (Albino Monocled Cobra) je običajna naočarka, le da je bele barve in ima rdeče oči. Na snemanju smo imeli pravo albino kobro, ki so ji odstranili strup (čeprav ta postopek ni nujno uspešen!)

Rjava naočarka (Brown Monocled Cobra) - naočarko imajo budisti za sveto žival. Legenda pravi, da se je nekoč dvignila nad Budo in razširila vrat, da bi ga zaščitila pred nevihto. Buda se je kače dotaknil in njegov blagoslov je še danes viden - “očala”, s katerimi odganja plenilce, na njenem vratu.

Internetne strani o filmu

Film Kače na letalu je sprožil pravo poplavo novih internetnih strani, že mesece pred prihodom filma v kinodvorane. Vtipkajte naslov v iskalnik in zadetkov bo nekaj milijonov.

Nekaj naših najljubših:

  • www.snakesonablog.com - stran se je začela s prošnjo oboževalca, ki si je želel obiskati hollywoodsko premiero filma,a se je kmalu razširila v kroniko vsega, povezanega s kačami.
  • www.tagworld.com/snakesonaplane - tu najdete povezave do stotin pesmi, ki so jih napisali oboževalci, in so se potegovale za mesto na soundtracku filma.
  • www.myspace.com/snakesonaplanemp3 - nek nadvse ustvarjalen oboževalec je zbral serijo telefonskih klicev (potegavščin) na temo Kač na letalu.

Komentarji

10.9. 2006 ob 17:00 zvezdica

zanimiv pristop, ki je bil ubran pri tem filmu je dokaj nenavaden, moje mnenje :) spraviti letalo z neba s kupom kač - zanimivo bedasta ideja, ki pa se v tej zgodbi dobro znajde :) kdor se kač boji, naj raje ta film spregleda, ker zagotovo nebo spal mirno. drugače pa je film predvidljiv, konec pa klasično holivudski :)

— Liones
23.9. 2006 ob 13:11

Kače? Na letalu? a sem sem jaz edini, ki misli, da se filmi snemjo samo se za ljudi z IQ nižjim od 80 ? Po ogledu trailerja, ki vsakega normalnega človeka z vsaj dvema delujočima možganskima celicama, pahne v 30 sekundno komo, lahko za gotovostjo trdim, da me vedno znova preseneča za kako bedaste ideje se da dobiti milijone dolarjev... Kdo pri pravi pameti bi dal 1100 SIT za ogled filma, ki se HVALI s svojo plehkostjo.. Kače na letalu?!? Whats next... Jaws vs Bigfoot na strehi WTC ?!?!

— KmeckaPamet
30.9. 2006 ob 17:00

Mislim da boljš da ti ustaneš na kmetih. Cela poanta filma je da je kr ena ideja KAČE pa AVION pa tko, sej se je še Samuel L. Jackson dobesedno norca delu z naslova. Če bi vtipku u brskalnik snakes on a plane, bi pa dobu miljon enih fan sitev (strani, da boš vedu), prou na to temo. Bolno?Ja. Hoolywoodsko?Preveč! Zabavno? Do konca Moth***snakes on a ***plane rocks!!

— fan
1.10. 2006 ob 15:55

to pa je en film posebeii za mene =) jas obožujem kače hehe!!! ne zdijo se mi nekakšna gnusna bitja!!! hvalabogu za tale film =) hehe sam mora pa bit kriza da bi se takole na letalu znašla z kačami =) v takšnem primeru pa bi tudi mene zgrabila panika =) film si bom 100% ogledala =)

— kača
5.10. 2006 ob 15:56

film je zelo dober,vendar kar grozen saj ne prenesem teh zivali.vsaka cast igralcem

— milovan
8.10. 2006 ob 21:36

eh, full nerealen film! če se pa nimate kam dat, pa ga le pojte pogledat!

— igor
12.10. 2006 ob 17:20 zvezdica

Ja, jaz pa mislim, da je film prav zanimiv,.zgodba je originalna in tudi igralci so odigrali svoje vloge briljantno. Resda je film klasična grozljivka, ko se skupaj s prijateljem treseta na stolu, vendar ogled priporočam! Le konce je hollywoodski, se strinjam z Lionesom

— Milo
12.10. 2006 ob 22:35 zvezdica

Don't believe the hype. Snakes on a plane. Kače na letalu. Kače in letalo. Čisto preprosto in brez sprenevedanja. Nič čudnega, da so oboževalci ponoreli že pol leta pred premiero. Že med snemanjem. Že takrat, ko filma sploh še ni bilo. Ko se je o njem samo govorilo. In nič čudnega, da je film postal kult, da so oboževalci vplivali na scenarij in da je moral Samuel L. Jackson na njihovo željo, ali bolje rečeno, na njihov ukaz, izreči stavek: 'I've had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane.' Prav imate, Snakes on a Plane je postal nova Čarovnica iz Blaira, nov internetni fenomen in film, od katerega so pričakovali vse kar je mogoče pričakovati. Če ste ga videli na piratskih kopijah z mule, potem veste, da so ljudje v kinu poznali vsak gib, vsak korak, vsako besedo in vsako kačo. Da so čakali na stavek: 'I've had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane.' In da so se obnašali kot pravi fani, kot se obnašajo fani filmov Star Trek in The Rocky Horror Picture Show. Okej, toda kaj, ko je teh fanov premalo. Tako malo, da je film vrgel le drobiž in se spremenil v veliko razočaranje. No ja, v razočaranje zaradi hudega pompa pred začetkom predvajanja. Pred začetkom, ki je obljubljal največji hit letošnjega poletja. Ki je zagotavljal, da bodo kače popularnejše od piratov in da se nihče več ne bo upal voziti z letalom. Neumno, če pomislimo, da se letal zdaj vsi bojijo zaradi terorizma. Povedano drugače, Snakes on a Plane bi moral v kina prisikati pred 11. septembrom, ko so bila letala najvarnejše prevozno sredstvo, in ne sedaj, ko se jih vsi bojijo bolj kot kač. Tako je, filmu bi moralo biti naslov Plane on a plane, Sam the Man pa bi moral reči: 'I've had it with these motherfucking planes on this motherfucking plane.'

— iztokgartner
13.10. 2006 ob 18:52

Men se splačal na premiero res!! Hehe folk je kr plosku med filmom, sploh pa sevede k Sam L. CAR izreče zdaj že res znamenit stavek (sej veste kerga mislim). Pa zadnji komad k že odjavna špica je tut zakon!!!

— pameten
13.10. 2006 ob 20:49

hahaha.. ce imate jurja odvec, 2 uri casa prav tako (ampak res, nic od tega vam ne sme biti niti malo zal... vam mora biti vseeno ce sedite na plocniku zunaj in vrzete tistega jurja v prvi kanal... tako vseeno vam mora biti) potem si ga oglejte. Med filmom napisite se kksn SMS in obvezno pojdite na WC, pa bo filma se ravno pravi cas konec. Ma res... smejali se boste, ampak ne foram v filmu, temvec butasti izvedbi (zgodbe, posnetkov, efektov, itd) Skratka, smejali se boste, vprasanje je le cemu.

— jest
14.10. 2006 ob 22:26 zvezdica

Ja, kaj naj rečm,.ne bom rekla grozljivka, ker to ni! Namesto da bi na sedežu tresla od strahu, sem se tresla zaradi smeha! Vem, da se sliši malo mimo, ampak res je! Je, pa v redu zgodba, konec je pa klasičen za ameriške filme,.kup mrtvih, glavni igralci pa iz letala odidejo poparčkani!

— Katty
15.10. 2006 ob 12:46 zvezdica

Sem velik filmofil in ta film sem šel gledat tako malo z rezervo, ampak me je prepričal. Dobra režija, zadovoljiva zgodba in predvsem film za nasmejat. Samuel L. Jackson je pa itak zakon igralec in zanj velja podobno kot za Denzela W., da sta garant za dober film. Pojdite gledat in ne bo vam žal. Pa ne iščite neke globočine v vsakem filmu...

— persson
18.10. 2006 ob 14:12 zvezdica

Film ni le grozljivka, ampak bi lahko reku "komična grozljivka"..veliko smeha in nekaj grozljivih prizorov..film si glede na to da igra Samuel.L.Jackson ne zasluži ocene večje od 2/5.

— bigboy
18.10. 2006 ob 22:24

no, ja...kričali pa smo vseeno v kinu! nekaj "šokantno"-nepričako vanih scen pa je v filmu-moram priznat!

— žrtev
18.10. 2006 ob 23:07

kaj je tole mogoče še ena zadeva z kao groznimi zlobnimi kačami katerih cilj je smrtno resno pobiti vse kar lahko...so ekstra iznajdljive in vsaj 3x večje kot normalno? se po možnosti še oglašajo? pa je uporabljena računalniška grafika da delujejo še bolj čudno? dejansko razn naslova ne vem nič o filmu..in bi mi ta odgovor res prav prišel ;) lepo prosim :)

— ALIEN mantis
22.10. 2006 ob 14:53

ok glede an to da smo s sošolci šli to u soboto gledat loh sma rečm da je blo presenetlivo slabo..k sm gledala napovednik mi je blo še uredu sam k sm pa gledala film mi je blo ap kr neki...mislm ok lpo gelde an to da je napisan da je to grozliuka bi loh rekla da smo se čez film bl režal kokr da bi mel kšne posebne učinke...no ok biu je clo en prizor k si mal cviknu ampak to ej pa to...pomoje bi blo bol da ne bi pisal da ej gruzliuka ampak magar akcijski film k najbrš pol en bi bla tok razočarana nad filmom...edin kr štele + klele za ta film pa je da igra notr Samuel L. Jackson.

— larchee
23.10. 2006 ob 15:09

Katastrofa film ! Pelš punco v kino gledat film in te šok zadane, ker je tako bedno narejen film. Ocenu ga bi s 3/10 pa še to zaradi nastopa Sam.L.Jac. Raje pelte punco na burek in jogurt - bo bolj vesela. TEMA od filma ! ! !

— Domen
25.10. 2006 ob 0:00

razočaran sm.tut pr Zgodbah iz narnije sm parkrat zleteu na stou pa še zato to še ni grozlivka...tko da fani grzozlivk, če si boste šli film ogledat s tem namenom, da ste skos pretrašeni, vrjemte, boste tut razočarani. sicr pa film vseeno ni čist slb, ker je poln humorja ki pa res vžge. crkujš od smeha:D tko da...tole je akciska komedij a in jo priporočam fanom samuela l.jacksona, drugač pa ocena 2,5/5. kokrkol, uživite v filmu;)

— Chris
28.10. 2006 ob 1:01

V tem filmu se boste nasmejali in verjetno tudi parkrat skočili v zrak..če pa se bojite kač..pa odsvetujem ogled, kajti teh je v filmu res ogromno!!..u gl..film, ki je vreden ogleda...Samuel L. Jackson ga res rula...!!!:D (doh, sam naslov pove:P)

— legendarni stavek
29.10. 2006 ob 9:42

ta film mi je ful usec

— anchy
30.10. 2006 ob 12:39

ja kaii naii rečem .am, am --ja men se je zdeu film dobr, ne pretirano ampak mii je biu zanimiv. zame notr nii blo lih nubenga grozljivga prizora ampak smešnii al pa akcijskii. tko da---film priporočam usem tistim k mate radi akcije in znastveno fantastiko. ker se itak nch od tega ne mora zgodit .

— kaya
1.11. 2006 ob 14:01

pumoje je dobr film

— ma tm en
1.11. 2006 ob 14:18

...ma meni osebno ni bil pohval vreden.Preveč znanstvene fantastike sicer pa ima vsak svoj okus. lp

— ninja
3.11. 2006 ob 14:12

tale film je res grozn k se preveč kolejo. dejte ga stran s sporeda

— hidrant
4.11. 2006 ob 8:50

Najprej en lep pozdrav vsem filmofilom in seveda tudi občasnim obiskovalcem kinodvoran. Ne vem zakaj ravno pišem o tem filmu: dvomim da se ga bo kdorkoli od nas spominjal čez 10 ali 20 let in da bo postal ena izmed filmskih klasik. Edini vzrok zakaj hočem napisati nekaj besed o njem leži v dejstvu,da tako dobre komedije kot so te kačike na letalu že dolgo dolgo nisem gledal. OK,vem da me najbrž ne boste jemali resno saj naj bi film, vsaj po besedah njegovih ustvarjalcev nekakšna akcijska grozljivka, a če ta film bilo kdo uvršča v žanr grozljivk potem mora resno premisliti če ni skrajni čas da si najde nek drug poklic. Kajti bolj grozno od tega filma je vsaj zame bilo ko v risanki o Bambi umre njena mama, kot pa vse te kačike na tem letalčku. Ne razumite me napak, s tem mailom ne želim kritizirati tega filma, saj mi je resnici na ljubo kar hitro minil in je bil gledljiv, a da ga označijo z nazivom akcijska grozljivka, to pa prosim lepo je žalitev za vse ljubitelje res dobrih grozljiv v katere se uvrščam tudi sam. No,naj bo to vse od mene. Želim vam mnogo užitkov ob gledanju tega in tudi vseh preostalih filmov.

— RENTON
4.11. 2006 ob 20:07

film je full dobr... res da se umes tui smejiš..sam je pa res zloo dobr in tut igralci so odigrali najbolš! res priporočam ogleda!!!

— Ewaac
4.11. 2006 ob 21:14

Meni osebno je zelo dober film;ga je vredno ogledati.Je pa zelo grozno gledati vse tiste kače,sploh kadar napadajo.Ves čas je napeto,moja ocena je 9/10.

— FUL DOBER FILM
8.11. 2006 ob 13:33

to pa še ne to je tok dobr film da ga bolšga ni. kaj naj rečem? moj komentar je tak da je to kr ubistvu full dobr film. the best. kull. ni kej to je film leta pa

— luzi
10.11. 2006 ob 19:01

ja film je dobr ane..konc classic je tko katty:) ne priporocam ce se bojite kac! drgac pa je mal gorzn ampak ni gorzlivka:) aLe mejte see* *mwa*@*

— anchqa*
10.11. 2006 ob 19:01

ja film je dobr ane..konc classic je tko katty:) ne priporocam ce se bojite kac! drgac pa je mal gorzn ampak ni gorzlivka:) aLe mejte see* *mwa*@*

— anchqa*
12.11. 2006 ob 17:54 zvezdica

Res dober film.. ves čas zanimiu in čeprau naj bi bila grozljivka in je vzdušje na letalu panično, posamezni liki poskrbijo za smeh in te fore so celo boljše od samih komedij! Res zelo zelo zelo dober film, samo na momente pa se morš res malce obrniti stran od ekrana :) Uglavnem film je 1000% vreden ogleda!

— Tjaša
15.11. 2006 ob 13:33

film je res ql pa grozn ceprav ne maram kac mi je bil zelo zanimiv

— diana
2.12. 2006 ob 9:47

ful je strašen.ne it ga gledat

— petra
17.12. 2006 ob 11:04

ta film je po mojmu pojmu eden od najboljših v vsej zgodovini filma:) ta film si morte ogledat:) najbolš del filma je tist k kača ugrizne punco v joško

— čudežni deček
12.1. 2007 ob 21:02

Taa FiiLm Jee KooMaaD HuuD!MooRTee Sii Gaa iiT ooGLeeDaaT!K Jee ReeS HuuD!VRJaaMTee Mii!PLiiS

— NeeZQaa
21.3. 2007 ob 14:55

same kače

— ref
3.4. 2007 ob 17:44

ne bote verjel me s prjatlco polonco smo ta film gledale na PASIONU. mislim igrale smo na pasionu pa smo umes k smo mogl čakat gledala ta film...bolšiga še nism gledala ...najbol specialska grozlivka vseh časov ! tist k se ne strinja mu pa nč ne zamirm sej ma pravico de ga je strah hehehehehehe

— frenda
5.5. 2007 ob 14:00

ja zelo zanimiv film.

— ena
29.5. 2007 ob 15:59

vi ste totalne legende jz obožujem kače(skor sam mambe)ampak res hudo sm že 5-krat pogledala čakam snakes on a plane 2(die whit snakes-moj naslov)komi čakam caw love snakes

— janja
27.6. 2007 ob 21:30

film je zelo grozen in poln strupenih. kač film ne priporočam ljudem s slabim želodcem. upam da bodo naredili film Snakes on a Plane 2

— jan
1.8. 2008 ob 2:00

ful srašen filem

— katja
9.12. 2008 ob 0:00

SUPER SLIKE IN VSE SAM MAV VEČ BI LAHKU BLU TUD

— DOROTEJA PEČJAK
29.5. 2009 ob 17:30

film je cool

— lili
21.3. 2010 ob 10:58

Ta fiŁm mam na DvD-ju in je took cool da sii ga usaj 1x na mesec ogledam...:D...pa sploh ni grozŁiwka...:D

— Kr_Ena♥
24.12. 2010 ob 18:42

meni je bil film full vsec,bolj ko pa kaksns znanstvena fantastika,vec taksnih

— polonca

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.