Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Jurski svet: Padlo kraljestvo

akcijska z. f. pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 7.6.2018, Kolosej Ljubljana
Leto: 2018
Država: ZDA, Španija
Jezik: angleščina
Scenarij: Derek Connolly, Michael Crichton, Colin Trevorrow
Minila so štiri leta odkar so dinozavri uničili tematski zabaviščni park Jurski svet. Otok Isla Nublar je zdaj zapuščen, na njem prebivajo zgolj preživeli dinozavri, ki so v džungli prepuščeni samim sebi. Ko se začne prebujati otoški speči vulkan, se Owen (Chris Prat) in Claire (Bryce Dallas Howard) odpravita na reševalno misijo. Owen bi rad končno našel svojega raptorja po imenu Blue, ki je še vedno pogrešan v divjini, Claire, ki do dinozavrov zdaj goji veliko spoštovanje, pa želi pomagati, kolikor je le v njeni moči. Ko prispeta na otok, so zaradi bruhajoče lave razmere že zelo nestabilne. Med reševanjem pride njuna odprava na sled zaroti, ki utegne naš planet izpostaviti vrsti nevarnosti, kakršnim ni bil izpostavljen že vse od prazgodovine.

Komentarji

28.2. 2018 ob 20:21

kooooooooommmmmmmiiiiiiii čččččččččččaaaaaaaaaaakkkkkkkkaaaaaaammmmm😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

— jaka t
20.4. 2018 ob 17:02

Jurski svet je bil kar dober. Ampak bi lahko bil tolko boljši, če iz raptorjev ne bi naredli hišnih ljubljenčkov. Resno, zdresirat se jih da? In zdaj se vrneta na otok, da med drugim najdeta svojega "psička". Raptorji, kot vsi dinozavri (razen rastlinojedov seveda) so vedno boljši v vlogi negativca, se vam ne zdi? Veliko bolj všeč mi je varianta, beži in se skrivaj pred vsem, kar leze in grize in preživi - ker to je pravi Survival Horror. No ja, še vedno je to Jurski park

— Triceratop

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.