Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Jumanji: Dobrodošli v džungli

akcijska pustolovska komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 28.12.2017, Kolosej Ljubljana
1h 59min / 119min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Zach Helm, Chris McKenna, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, Erik Sommers
Režija: Jake Kasdan
Jumanji ni igra, ki bi jo igrali mi - to je igra, ki se igra z nami. Leta 1995 je svet spoznal igro Jumanji v istoimenskem filmskem hitu in kjer je glavno vlogo odigral nepozabni Robin Williams. Natanko 22 let pozneje, si bomo lahko ogledali posodobljeno različico igre v pustolovskem spektaklu Jumanji: Dobrodošli v džungli, ki je nadaljevanje prvega filma. Štirje srednješolci odkrijejo staro videoigro Jumanji, za katero še nikoli prej niso slišali. Nenadoma se znajdejo v zabavnem svetu džungle in postanejo avatarji po svojem izboru: Spencer tako postane piflarski raziskovalec, športnik Fridge postane pravi Einstein, priljubljena Bethany postane srednjeveški profesor, nežna Martha pa se spremeni v neustrašno bojevnico. Toda zabava bo kmalu prerasla v nekaj drugega, ko bodo odkrili, da se Jumanjija ne samo igra - treba ga je preživeti. Da bi premagali igro in se vrnili v resnični svet, se bodo morali podati na najnevarnejšo pustolovščino svojih življenj, odkriti, kaj je Alan Parrish pustil za sabo pred 20 leti, in se naučiti povsem drugače gledati nase. Sicer bodo za vedno obtičali v igri.

Komentarji

9.1. 2018 ob 11:45

Filem ni tako slab ampak Dwayne Johnson je že bedna vloga

— Lightning speed
2.3. 2018 ob 22:22

Odlicen film

— Loni
12.3. 2018 ob 0:08

Pouka bi bil boljši film

— Amazon
7.4. 2018 ob 15:33

zanima me ali bo film na sporedu tudi 26.4? ali ga takrat ne bo več na sporedu? če veš mi prosim odgovori

— vprasanje

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.