Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Johnny English spet v akciji

akcijska pustolovska komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 18.10.2018, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2018
Jezik: angleščina
Scenarij: Neal Purvis, Robert Wade
Režija: David Kerr
Najbolj nerodni agent njenega veličanstva se vrača na filmska platna. Tudi tokrat so bo v podobi Rowana Atkonsona in oborožen z najnovejšimi vohunskimi izumi podal v vrtoglavi pregon in divje pretepe. Kot vedno pa mu bodo komične katastrofe in nenavadni zapleti za petami na čisto vsakem koraku. Na srečo tudi tokrat proti agentu z licenco za povzročanje zabavnega kaosa nobeden od teroristov ne bo imel možnosti ostati nepoškodovan.

O ZGODBI:

Če je nerodni tajni agent Johnny English v prvem delu leta 2003 iskal zločinca, ki je skušal ukrasti kronske dragulje ter pospravil vse tajne agente britanske obveščevalne službe, v drugem delu leta 2011 pa preprečiti umor kitajskega premierja, se v tretjem delu vrača iz nadvse udobnega upokojenskega življenja naravnost v akcijo - najti mora hekerja, ki je obelodanil identitete vseh aktivnih tajnih agentov v Veliki Britaniji. A ker dolga leta ni bil na tekočem z novostmi in tehnologijami, pa tudi sicer je agent znan po tem, da ni preveč vešč in spreten, se tokrat podaja v zanj popolnoma nov svet - premagati mora vse izzive sodobne tehnologije, da bo njegova nova misija lahko uspešna.

Komentarji

5.3. 2018 ob 14:54

Emmmm....

— Emmm...
14.3. 2018 ob 20:49

komaj cakam to bo norooo

lp

— johhny
27.3. 2018 ob 21:28

Igralec Rowan Atkinson je eden od naboljših igralcev na svetu.Vse starosti ljudi ga poznajo iz filma Mr. Bean, ki je navdusil vsa srca ljudi.Vsi njegovi filmi so bili do sedaj fantastični!
Kako fanscinanten film bo pa to, bomo pa izvedeli kmalu.Po vsej verjetnosti bo izjemno dober.
Res komaj čakam,ker ta film bo izjemen.Napovedujem pa, da si ta film zasluži oskarja leta 2018.

— kuki
4.12. 2018 ob 15:58

Odličen,super, izjemen,fascinanten in res zasluži oskarja

— majda
26.12. 2018 ob 23:25

Po dolgih 7 letih se je na sceno ponovno vrnil priljubljeni agent Johnny English. Zaradi tega bi pričakovali, da so v tem času ustvarjalci filma našli nove pristope, ideje za novi film. A žal temu ni tako. Šale v filmu so bile že prevečkrat videne in obrabljene v prejšnjih Atkinsonovih filmih, da bi bile še smešne.
Slab humor v filmu sicer malo popravi dobra igralska zasedba z Rowanom Atkinsonom na čelu, ki nikoli ne razočara.
Film je predvidvljiv, neizviren, kljub temu pa bo zanimiv vsem (do 12 let starim) otrokom, ki se morda z Atkinsonom še niso srečali.

4/10

— D.R.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.