Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Ježek Sonic

animirana družinska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 13.2.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2019
Država: Kanada, ZDA, Japonska
Jezik: angleščina
Scenarij: Patrick Casey, Josh Miller, Oren Uziel
Režija: Jeff Fowler
Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega pa ima še zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika. Med pustolovščinami na Zemlji se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.

V letu 2020 bomo v kinematografih ujeli popolnoma novega junaka - prihaja namreč super hiter moder jež, ki bo s pomočjo policije skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu.

Pustolovščina je posneta po istoimenski videoigrici, ki jo je izdala Sega. Režiral jo je Jeff Fowler, scenarij pa so napisali Patrick Casey, Josh Miller in Oren Uziel. Ježku je svoj glas posodil Ben Schwartz, zaigrajo pa še Jim Carrey, James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally in Neal McDonough.

 

Komentarji

21.6. 2019 ob 23:49

Omg loool to bo meme

— Anastazija
7.7. 2019 ob 2:08

Upam da bo bil v 2-dimenzionalnem načinu

— Leon

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.