Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Ježek Sonic (sinhronizirano)

komična pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 13.2.2020, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2019
Država: Kanada, ZDA, Japonska
Jezik: slovenščina
Scenarij: Patrick Casey, Josh Miller, Oren Uziel
Režija: Jeff Fowler
Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega pa ima še zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika. Med pustolovščinami na Zemlji se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.

Prihodnje leto februarja bomo v kinematografih lovili povsem novega junaka - prihaja izjemno hiter moder jež, ki bo s pomočjo policista skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu v animirani družinski pustolovščini Ježek Sonic.

Paramount Pictures v sodelovanju s Sega Sammy Company predstavlja pustolovščino, ki je posneta po istoimenski videoigrici, ki jo je izdala Sega. Režiral jo je Jeff Fowler, scenarij pa napisala Patrick Casey in Josh Miller. Ježku je svoj glas posodil Ben Schwartz, v filmu pa zaigrajo James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter, Adam Pally in Neal McDonough. Animirana družinska pustolovščina bo na ogled v izvirni različici s podnapisi in sinhronizirani različici.

O ZGODBI:

Ježek Sonic je najhitrejši ježek, ki po nesrečnem naključju pride na Zemljo. Med pustolovščinami na našem planetu pa se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.

KDO JE JEŽEK SONIC:

Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega ima še zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika.

Komentarji

28.2. 2020 ob 22:35

Za moje pojme ni primeren za otroke pod 6 let. Pa se to je zelo zelo z rezervo receno. Prej za 8+....

— Babsi
20.3. 2021 ob 18:42 zvezdica

Zelo lep in fajn film.

— Leon
25.4. 2021 ob 11:41 zvezdica

Ta film je zelo dober. Ogled toplo priporočam

— Leon
24.12. 2022 ob 20:11

Zelo dober film po moje eden najboljših animeranih filmov kadar koli

— Izak

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.