Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Ježek Sonic 2 (sinhronizirano)

Sonic the Hedgehog 2
animirani
Sinhronizirano
Na sporedu od: 7.4.2022, Kolosej Ljubljana
2h 2min / 122min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: slovenščina
Scenarij: Pat Casey, Josh Miller, John Whittington
Režija: Jeff Fowler
Po dveh letih se na velike ekrane vraca priljubljeni moder ježek Sonic, ki se bo moral po premoci nad zlobnim dr. Robotnikom tokrat soociti s še vecjim izzivom in grožnjo v drugem delu animirane družinske pustolovšcine Ježek Sonic 2. Od ustvarjalcev filmov Hitri in drzni in Deadpool tudi drugi del pustolovšcine predstavlja Paramount Pictures v sodelovanju s Sega Sammy Company in je posneta po istoimenski videoigrici, ki jo je izdala Sega. Na režiserski stolcek je znova sedel Jeff Fowler, scenarij pa so napisali Pat Casey, Josh Miller in John Whittington. Tudi v drugem delu je ježku Sonicu svoj glas posodil Ben Schwartz, vracajo pa se James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter, Natasha Rothwell in Adam Pally, igralski ekipi pa se pridružijo Idris Elba (glas Knucklesa), Colleen O'Shaughnessey (glas Tailsa) in Shemar Moore.

O ZGODBI: Potem ko se je ježek Sonic ustalil v Green Hillsu, si nadvse želi dokazati, da ima vse, kar potrebuje, da postane pravi junak. Ko pa se dr. Robotnik vrne, tokrat z novim partnerjem po imenu Knuckles, in iščeta smaragd, ki ima moč uničiti civilizacijo, bo ježek Sonic na preizkusu. Združil bo moči s partnerjem po imenu Tails in skupaj se odpravita na potovanje po svetu, da bi poiskala smaragd, še preden zaide v napačne roke.

KDO JE JEŽEK SONIC: Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega ima zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika. Zase rad pravi, da je majhna modra kepa superenergije v izredno čednem paketu. In da bi rešil svoj planet, je prišel na našega. V izvirni različici mu je glas posodil Ben Schwartz, v sinhronizirani pa Voranc Boh.


V Koloseju in Kinu Komuna bo na ogled sinhronizirana različica, likom pa so svoje glasove znova posodili Voranc Boh, Miha Rodman, Goran Hrvaćanin, Ana Maria Mitić, Karin Komljanec, Iztok Valič, Uroš Buh in Andrei Lenart Černilogar, pridružijo pa se jim še Nejc Heine, Teja Bitenc, Rok Kunaver, Anja Strajnar in Julija Golob.

Komentarji

29.12. 2021 ob 12:28

Komaj čakam da pride!

— Leon
27.2. 2022 ob 15:04

Ta filem se mi zdi odličen definitivno ga bom šel gledat.
Ušeč mi je da je singroniziran ker moj mali bratec še ne bere tako hitro,nemara podnapisov in angleščine.

KOMAJ ČAKAM!

— luka
8.3. 2022 ob 12:27

krneki

— masa
25.3. 2022 ob 9:49

Zakaj Tails reče "prepozna"?

— Robi
4.4. 2022 ob 21:27

Komi čakam

— Kristjan
10.4. 2022 ob 13:35

Film je ful boljši od prvega. V filmu je bilo veliko skrivnosti z igricami, stripi in risank. Škoda, da imate samo slovensko različico in ne angleško z podnapisi. Nekateri trenutki v filmu so bili kar počasni s primerjavo z drugimi trenutki in nekatere stvari niso imele smisla.
Tudi z vsemi temi problemi je film 8.5/10.

Majhen prizor po kreditih je tudi super.

— Ben Dover
28.4. 2022 ob 15:36

Dobr je upam da bodo nrdil še 57 epizod ful bi rd sonikica slišat govorit bosansko

@#€

— Gaser14
13.11. 2022 ob 20:30

Sonik 2 je zakon.

— Izak

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.