Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Jem in Hologrami

glasbeni mladinski film
Podnapisi
Na sporedu od: 22.10.2015, Kolosej Ljubljana
1h 58min / 118min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Ryan Landels
Režija: Jon M. Chu
Nadarjena pevka Jem skupaj s sestro in posvojenima sestričnama sanja o glasbeni karieri in ko njen posnetek na spletu vzbudi veliko zanimanja, se običajnim dekletom iz majhnega mesteca uresniči srčna želja. Pod svoje okrilje jih vzame ambiciozna producentka Erica, ki spremeni njihov videz in čez noč iz njih ustvari svetovno uspešnico. Toda slava in denar s seboj prineseta zavist ter pohlep in ker lahkoverna Jem zaupa napačnim ljudem, jo uspejo pregovoriti, da zapusti skupino. Čeprav je oboževana in priljubljena, lahko Jem najde srečo le pri ljudeh, ki so njeni resnični prijatelji.

Glasbena pustolovščina o krojenju lastne usode v nepredvidljivem svetu instant zvezdništva...

Nekateri talenti so preprosto preveč posebni, da bi ostali skriti. To bo kmalu spoznala najstnica Jerrica, ki bolj za šalo kot zares pod umetniškim imenom JEM posname posnetek svojega petja. Video v trenutku postane YouTube senzacija, pritegne medije in vzbudi pozornost prekaljene glasbene managerke. Slednja zagrabi priložnost za zaslužek in Jerrici ter njenim trem sestram na široko odpre vrata v svet super zvezdnikov. Ker niti slučajno ni vse tako bleščeče in popolno, kot deluje na prvi pogled, dekleta le s težavo lovijo ravnovesje. Takrat pa jim iznenada na pomoč priskoči očetov izum – robot, ki projicira holograme. Če bodo sledile poti, po kateri jih bo robot popeljal, bodo spoznale, da lahko lastno usodo krojiš le tako, da v sebi najdeš svoj glas in se ne oziraš na druge.

Komentarji

23.10. 2015 ob 14:03

oo super tale film si bom pa še ta teden pogledala je res super!

— Maja
31.10. 2015 ob 7:54

Film o tem,da glasba ni vec glasba ampak cista industrija.

— Quick
2.11. 2015 ob 15:46

uuuu tale film si grem pa kr dans ogledat :) se zdi ful dobr najstniški film :)

— tia
6.12. 2017 ob 13:03

Odličen film

— jellyfish

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.