Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Jaz, baraba 3 (podnapisi)

animirana komična pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 3.8.2017, Kolosej Ljubljana
1h 30min / 90min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Cinco Paul, Ken Daurio
Potem ko je v prvem delu super zlobec Gru skušal ukrasti Luno, posvojil tri hčerke in se ustalil v mirnem predmestju, v drugem delu skupaj z agentko skrivnostne organizacije za boj proti zločincem iskal novo največjo barabo na svetu, se v tretjem delu spopada s svojim bratom dvojčkom. Pojavil se bo namreč Grujev davno izgubljeni brat dvojček Dru, ki bo poskrbel za pravo bratsko rivalstvo. Obenem čaka Gruja še spopad z Balthazarjem Brattom, nekdanjim otroškim zvezdnikom, ki je postal obseden z likom, ki ga je igral v 80. letih 20. stoletja. Za piko na i pa so tukaj še prigode prikupnih Minionov.

Naslednje poletje bomo z navdušenjem pozdravili vrnitev priljubljenih likov, ki so nam prirasli k srcu v animiranih uspešnicah Jaz, Baraba, Jaz, Baraba 2 in Minioni. Tokrat bo super zlobcu Gruju ponagajal njegov davno izgubljeni brat dvojček Dru, ki bo poskrbel za zabavno bratsko rivalstvo. Za smeh pa bodo kot vedno poskrbeli prikupni Minioni, zvesti služabniki Gruju.

Potem ko je v prvem delu super zlobec Gru skušal ukrasti Luno, posvojil tri hčerke in se ustalil v mirnem predmestju, v drugem delu skupaj z agentko skrivnostne organizacije za boj proti zločincem išče novo največjo barabo na svetu, se v tretjem delu spopada s svojim bratom dvojčkom. Pojavil se bo namreč Grujev davno izgubljeni brat dvojček Dru, ki bo poskrbel za pravo rivalstvo med njima. Obenem čaka Gruja še spopad z Balthazarjem Brattom, nekdanjim otroškim zvezdnikom, ki je postal obseden z likom, ki ga je igral v 80. letih 20. stoletja. Za piko na i pa so tukaj še prigode prikupnih Minionov.

ZANIMIVOSTI:

 • Balthazarju Brattu je svoj glas posodil Trey Parker, soavtor televizijske serije South Park.
 • Steve Carell, ki je svoj glas posodil Gruju že tretjič, je povedal, da bo najverjetneje tudi zadnjič Grujev glas.
 • V risanki bodo kot glavni Minioni nastopili Kevin, Bob in Stuart. Prav ti trije so bili tudi glavni junaki v istoimenskem filmu Minioni (2015).
 • Komentarji

  29.12. 2016 ob 12:08

  komaj čakamo

  — dani
  4.4. 2017 ob 15:25

  kooooooooomi že čakam
  (☺)

  — dru
  24.6. 2017 ob 14:43

  ta film je full dobr nevem zakaj je v 3D sinhronizirano zakaj ni s podnapisi.

  — film

  Tvoj komentar

  Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

  Preostali znaki: 4000

  S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.