Kolosej
Film distribucije Telemach

JAR 2010 - Urugvaj : Nizozemska

None
nogomet 3D
Prenosi SP v nogometu v 3D!
V slovenščini
1h 50min / 110min
Leto: 2009
Jezik: slovenščina

Komentarji

4.7. 2010 ob 19:34

Sem šel gledat dve tekmi v xpand.Sem mislu da bo polno in da bo karte težko dobit vendar je bilo mogoče polne samo tretjina dvorane.
Ko si gledal tekmo v nekaterih kadrih si imel občutek da jo gledaš iz stadiona.
Vendar pa je napaka ker kažejo tekmo iz velikih kotov in različnih oddaljenosti kar ima za posledico popačeno sliko.Tekme za 3d bi morale biti predvajane z kamerami iz ene višine, brez zomiranja in hitrih gibov ki vplivajo na kakovost slike.Tako bi imel občutek da gledaš tekmo iz stadiona.Opereterji po svetu bi morali zahtevali od tistih ki so poslali signal v kino da ga pošljejo samo od določenih kamer ker 2-d in 3-d ni ista stvar.
Na splošno mi pa ni bilo žal da sem šel gledat obe tekmi v soboto,sploh ker sem dal za karto bonus.Za slabši obisk je morda kriva tudi cena ki pride z očali 10 evrov.

— grega
4.7. 2010 ob 22:05

kolk stane?

— fgwlgvjovyCP
5.7. 2010 ob 19:32

Saj sem napisal 9 evrov plus evro za očala.

— grega
6.7. 2010 ob 17:42

ful fajno je

— joža

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.