Kolosej
Film distribucije Telemach

JAR 2010 - Nizozemska : Španija

None
nogomet 3D
Prenosi SP v nogometu v 3D!
V slovenščini
1h 50min / 110min
Leto: 2009
Jezik: slovenščina

Komentarji

11.7. 2010 ob 16:17

Ogledal se si tekmo Nemčija-Argentina, moji vtisi niso najboljši. Motila me je zlasti pretemna slika in zelo nekvaliteten zvok, ki je na momente (ob glasnejšem govoru komentatorja) postal precej moteč. Mislim da pri taki tehnologiji in opremi, ki jo premore Xpand nebi smelo priti do hreščanja iz zvočnikov. Glede slike tudi nimam najboljšega mnenja, saj slika ne dohiteva hitre nogometne igre in med akcijami postane nejasna in neostra, za žogo pa se pojavi sled. Všeč so mi bili zlasti posnetki infrastrukture in drugi posnetki, pri katerih ni bilo hitrega gibanja.
lp

— Dejan
11.7. 2010 ob 19:04

upam, da je hobotnica Paul prav napovedal ,da bo španija zmagala

— kaja
11.7. 2010 ob 19:35

to je ful dobr ka ste nardil u 3d

— nina

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.