Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Jajca na verigi

akcijski, pustolovski, komedija
Spoznajte Reggia in Moltesa.
Na sporedu od: 2.1.2003, Kolosej Ljubljana
1h 47min / 107min
Scenarij: Thomas Langmann, Matt Alexander, Manuel Delliez
Film Jajca na verigi govori o zgodbi dveh moških, ki se spoznata v zaporu.

Moltes, profesionalen strelec z vzdevkom Šef ustreli napačnega človeka in pristane v ječi, kjer je v službi stražnik Reggio. Njegova velika strast je igranje lota, pri čemer mu je v pomoč paznik Reggio, saj zanj vsak teden odda listek.

Nekega dne se zgodi - srečka zadane glavni dobitek, ki znaša 15 milijonov.

Ravno v tem času Reggiova žena odpotuje na avtomobilsko dirko v Afriko.

"Kaj je storila z loterijsko srečko, " se sprašuje Reggio, Moltes pa v lovu za Reggiom besno pobegne iz zapora. Kmalu ugotovi, da je Reggio nedolžen, vendar ga kljub temu prisili, da z njim odpotuje v Bamako na dirko.

Načrte jima prekrižata Turek, Moltesov smrtni sovražnik iz časov, ko je Moltes po pomoti ustrelil njegovega brata, in njegov telesni stražar, velikan z jeklenimi zobmi.

Puščavska pustolovščina, polna nevarnosti, se

Komentarji

4.12. 2005 ob 20:11 zvezdica

Odlična zgodba nas vsaketolikokrat preseneti z novo in svežo šalo, akcije tako ali tako ne manjka mislim pa da pod žanr ne bi smel uvrstiti pustolovski kajti ni.Komentarji Število komentarjev: 0 Komentarji ocenjeni s +: 0 Pokomentiraj še ti!

— Dejan
1.1. 2010 ob 10:39

Madon sm pa že pet let ni nobn pisu. Razn mene.

— Mike
16.1. 2010 ob 12:10

ja ta zgodbo so mal preuredili po tistmu filmu ce ste gledali ku so kao neki vampirji z šraufi neki namest zob:D:D:D:D:D:D:D:D:D

— -david-
1.7. 2011 ob 20:38

Odličn film, smeha za crknt!!!!!

— GORAZD

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.