Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Izredno glasno in neverjetno blizu

drama
2h 9min / 129min
Leto: 2012
Država: ZDA
Scenarij: Eric Roth po romanu Jonathana Safrana Foerja
Režija: Stephen Daldry

Komentarji

11.2. 2012 ob 11:58 zvezdica

Glede na slabe kritike in obupno knjigo me je film zelo pozitivno presenetil. Glavna oseba, Oskar, je malo manj nadležna kot v knjigi, melo manj je pretirane sentimentalnosti in tako naprej. Celotna igralska zasedba (razen Horna v glavni vlogi, ki je na trenutke dober na trenutke obupen) je zelo dobra, še posebej pa blesti Max von Sydow v vlogi, ki mu je prinesla presenetljivo in zelo zaslužno nominacijo za oskarja. 7/10.

— MYS
14.9. 2014 ob 13:08

Film je zelo dober , sentimentalnost je razumljiva, knjige sicer nisem prebral , me je pa film navdušil. Presenetilo me je edino tisto s ključem . Pričakoval sem da bo našel kaj - na koncu pa se zgodba razplete drugače. vredno ogleda!

— Izredno glasno Neverjetno blizu

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.