Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Izgubljeno mesto

The Lost City
komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 24.3.2022, Kolosej Ljubljana
1h 52min / 112min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Oren Uziel, Dana Fox, Adam Nee Aaron Nee
Režija: Adam Nee, Aaron Nee
Akcijsko romantično komedijo sta režirala brata Adam Nee in Aaron Nee, ki sta tudi napisala scenarij skupaj Orenom Uzielom in Dano Fox. Poleg Bullockove in Tatuma zaigrajo še Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Da'Vine Joy Randolph, Oscar Nu?ez, Patti Harrison, Bowen Yang in drugi.

O ZGODBI:


Briljantna, a osamljena pisateljica Loretta Sage (Sandra Bullock) je v svojih priljubljenih romantično-pustolovskih romanih pisala o eksotičnih krajih s čednim manekenom z naslovnice Alanom (Channing Tatum), ki je svoje življenje posvetil utelešenju junaka »Dasha«.

Med turnejo, kjer z Alanom predstavlja svojo novo knjigo, pa Loretto ugrabi ekscentrični milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe), ki upa, da ga bo lahko pripeljala do zaklada starodavnega izgubljenega mesta iz njene zadnje zgodbe. Ker pa Alan želi dokazati, da je lahko junak v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig, se jo odpravi reševat. Podala se bosta na pustolovščino po džungli, kjer bosta morala sodelovati, če bosta hotela preživeti in najti starodavni zaklad, preden bo izgubljen za vedno.

Komentarji

12.5. 2022 ob 20:55

-1' OR 3+352-352-1=0+0+0+1 or '32vMm5ip'='

— 1
12.5. 2022 ob 20:55

if(now()=sysdate(),sleep(15),0)

— 1
17.7. 2022 ob 0:20

Dober in smešen film

— Xyz

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.