Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Izganjalci duhov

akcijska zf komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 28.7.2016, Kolosej Ljubljana
1h 56min / 116min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Paul Feig, Katie Dippold
Režija: Paul Feig
Režiser neobrzdanih komedij Dekliščina, Drzni par in Vohunka po treh desetletjih na velika platna vrača kultne Izganjalce duhov. Raziskovanja nadnaravnih pojavov se tokrat lotita zvedava Erin in ukazovalna Abby, ki napišeta knjigo o resničnem obstoju duhov. Drzna teorija Erin stane prestižnega profesorskega mesta na univerzi, toda ko New York zajamejo nadnaravni pojavi, mora znova združiti moči z Erin. Na pomoč jima priskočita čudaška izumiteljica Jillian in zgovorna Patty, toda zlohotni demon Rowan jim je pripravil prav posebej grozljiva, zlobna in sluzasta presenečenja.

Konec julija nas v kinematografih vsega sveta, tudi pri nas, čaka izjemna pustolovščina, ko bodo duhovi začeli strašiti po New Yorku in bodo pogumne znanstvenice in prijateljice združile moči, da bi jih polovile.

Akcijsko komedijo je režiral Paul Feig, kar pomeni, da nas čaka obilo humorja, saj nas je prek malih zaslonov že pošteno nasmejal s serijami, kot sta Odbita rodbina in Pisarna, v kinu pa nas je zabaval s filmi, kot sta Dekliščina in Vohunka. V IZGANJALCIH DUHOV bo Feig združil vse elemente paranormalnih bitk, ki so bili značilni za izvirnik, z goro novih (pa tudi nekaj starih, a nam zelo znanih) likov. Melissi McCarthy in Chrisu Hemsworthu so se v glavnih vlogah pridružile tudi Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones, v stranskih vlogah pa nastopajo Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver in Bill Murray.

Scenarij za film je s Feigom podpisala Katie Dippold, ki je z njim že sodelovala pri akcijski komediji Drzni par z Melisso McCarthy in Sandro Bullock. Ob povsem novi igralski zasedbi in povratku priljubljenih starih likov ne gre dvomiti, da nas poleti čaka reševanje sveta, kakršnega doslej še nismo videli.

Komentarji

13.4. 2016 ob 9:15

Izganjalke duhov?

— Franz
2.7. 2016 ob 10:02

Filmarji so brez idej pa samo predelave delajo.
Film bo najbrž vseeno zanimiv.

— Leone
27.7. 2016 ob 11:11

Šel sem gledat v new york pa me je blo fulll strah😬konca se tko da vsi umrejo ne it gledat

— Bučko
30.7. 2016 ob 0:26

Ne hvala. Film zgleda katastrofalna. Pa še lagali so nam. V trailerju so rekli da 30 let nazaj skupina znanstvenikov rešila New York,zdaj pa bo nova ekipa poskusila rešiti mesto. NE,te babe nimajo nobene veze z originalom. Rajši se ga grem napit kot pa to bedarijo gledat.

— Cartman
15.8. 2016 ob 13:27

haha

— tai

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.