Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Izganjalci Duhov: Zapuščina

komična akcija
Podnapisi
Na sporedu od: 19.11.2021, Kolosej Ljubljana
2h 4min / 124min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Gil Kenan, Jason Reitman
Režija: Jason Reitman
Film Izganjalci duhov: Zapuščina (Ghostbusters: Afterlife) se vrti okoli globoko zakopanih skrivnostih o preteklosti neke družine in malega mesteca. To je zgodba o materi samohranilki, ki pride z otrokoma v mestece, kjer se začnejo dogajati nenavadne stvari. Družina kmalu začne odkrivati lastne vezi s prvotnimi izganjalci duhov in skrivno zapuščino, ki jo je zapustil dedek.

Oboževalci legendarnih izganjalcev duhov bodo končno prišli na svoj račun, saj bo prihodnje leto v kinu nadaljevanje kultne znanstveno-fantastične franšize, in delček tega, kar nas čaka, nam že zdaj razkriva pravkar objavljeni prvi napovednik filma.

Naslednje poglavje prvotnih Izganjalcev nam prinašata režiser Jason Reitman in producent Ivan Reitman (režiser Izganjalcev iz leta 1984 in 1989).

Med glavnimi igralci novega filma so Carrie Coon v vlogi matere, Finn Wolfhard (serija Stranger Things) v vlogi njenega sina, Mckenna Grace v vlogi hčerke in Paul Rudd v vlogi učitelja. Številni oboževalci si seveda obetajo tudi povratek zvezd iz prvotnih Izganjalcev, Billa Murrayja v vlogi Petra Venkmana, Dana Aykroyda v vlogi Raymonda Stantza in Sigourney Weaver v vlogi Dane Barrett, vendar za zdaj še ni potrjeno, ali jih bomo res videli v novem delu kultne franšize, posnetem po scenariju Jasona Reitmana in Gila Kenana.

Izganjalci duhov (Ghostbusters) je ameriška fantastična komedija iz leta 1984 o štirih znanstvenikih, ki s posebno opremo lovijo duhove po New Yorku. To je bil najuspešnejši film leta (samo v ameriških kinematografih je zbral kar 239 milijonov dolarjev), leta 1989 pa mu je sledil drugi del. Danes že kultni Izganjalci duhov so se zapisali na številne sezname najzabavnejših in najboljših filmov 80. let prejšnjega stoletja.


Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.