Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Iskanje

Searching
triler
Podnapisi
1h 42min / 102min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Aneesh Chaganty, Sev Ohanian
Režija: Aneesh Chaganty
Potem ko se 16-letna hči Davida Kima (John Cho) po skupinskem učenju ne vrne domov in se za njo izgubijo vse sledi, policija sproži preiskavo, ki jo vodi inšpektorica Rosemary Vick (Debra Messing). Ampak policija po 37 urah še vedno tava v temi in David sklene poiskati sledi tam, kjer nihče še ni iskal in kjer so dandanes shranjene vse skrivnosti: v hčerinem prenosniku. David bo zdaj moral slediti hčerinim digitalnim stopinjam, preden za vedno izgine. Ob razkrivanju pretresljivih podatkov David odkrije, da hčere sploh ne pozna, in izve, da se je pred izginotjem zapletla v mrežo skrivnosti in v niz nepojasnjenih okoliščin.

Napeti triler Iskanje (Searching), ob katerem se boste spraševali, koliko v resnici poznate svoje bližnje, vas bo prikoval na sedeže in vas prisilil, da dobro razmislite o tem, kakšne digitalne sledi puščate za sabo.

Internet in razni sijoči zasloni računalnikov, mobilnih telefonov in drugih naprav, prek katerih delimo sporočila, spomine, pa tudi skrivnosti, so lahko zelo zahrbtni. Zasloni so postali okna v naša življenja, in prav pred takim oknom bo glavni junak tega filma preživel najbolj grozne dni svojega življenja.

Napeti triler je poln preobratov in pogumnih odločitev očeta, ki vztrajno išče hčer, ne glede na to, kje bo našel odgovore.

Poleg Johna Choja (Harold & Kumar, Zvezdne steze: Onkraj) v eni zrelejših vlog svoje kariere in enkratne Debre Messing, ki jo najbolje poznamo po seriji Will & Grace, v filmu nastopata še Joseph Lee in Michelle La. Film je režiral Aneesh Chaganty.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.