Kolosej
Film distribucije 2i Film

Iskanje pozabljive Dory (sinhronizirano)

animirana komična pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 16.6.2016, Kolosej Ljubljana
1h 43min / 103min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Andrew Stanton, Angus MacLane
Priljubljeni klovnovski ribici Nemo in njegov oče Marlin se vračata na velika platna v nepozabni morski pustolovščini, ki čaka njuno pozabljivo prijateljico Dory. Modra čudakinja se začne nenadoma spominjati svoje mladosti, zato se s prijateljema odpravi po sledeh svoje družine proti Kaliforniji. Na poti spozna hobotnico Hanka, ki postane njihov vodič, pridružita pa se jim tudi beluga Bailey in kitovka Destiny. Toda ocean je poln nevarnosti in divjih bitij, zato nenavadno druščino čakajo številne zabavne dogodivščine.

Komentarji

13.7. 2016 ob 12:48

Super risanka in zeloe lepo prevedena! Slovenski glasovi so čudoviti, vse pohvale "sinhronizatorjem"!

— Nina
19.7. 2016 ob 13:19

Dobra risanka za otroke med 3 in 8 letom drugače ja pa odličen

Nasvidenje in lep ogled filmov v kolosju

— MICKA FICKA JE DOMA

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.