Kolosej
Film distribucije 2i Film

Iskanje pozabljive Dory (podnapisi)

animirana komična pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 16.6.2016, Kolosej Ljubljana
1h 43min / 103min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Andrew Stanton, Angus MacLane
Priljubljeni klovnovski ribici Nemo in njegov oče Marlin se vračata na velika platna v nepozabni morski pustolovščini, ki čaka njuno pozabljivo prijateljico Dory. Modra čudakinja se začne nenadoma spominjati svoje mladosti, zato se s prijateljema odpravi po sledeh svoje družine proti Kaliforniji. Na poti spozna hobotnico Hanka, ki postane njihov vodič, pridružita pa se jim tudi beluga Bailey in kitovka Destiny. Toda ocean je poln nevarnosti in divjih bitij, zato nenavadno druščino čakajo številne zabavne dogodivščine.

Komentarji

2.11. 2016 ob 23:02

Meni je filem tehnicno odlicno izdelan... le tematika je prevec temacna zame. Nevem kako jo vidijo otroci. :)

— miha1234
8.11. 2016 ob 11:48

Napiše se FILM!!!!!

— g

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.