Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Iščem ljubezen pred koncem sveta

komična romantična drama
1h 34min / 94min
Leto: 2012
Jezik: angleščina
Scenarij: Lorene Scafaria
Režija: Lorene Scafaria
Ko spodleti uničenje asteroida, ki drvi proti Zemlji, človeštvu ostanejo le še trije tedni življenja. Sprijaznjen z usodo skuša Dan nadaljevati svojo običajno dnevno rutino, vendar ga presneti odhod panične žene. Odloči se, da bo poiskal svojo mladostno ljubezen, pridruži pa se mu zabavna soseda Penny, ki bi rada še zadnjič videla svojo družino. Na poti spoznata številne nenavadne ljudi in njihove različne načine soočanja s prihajajočo smrtjo, ob tem pa tudi sama prideta do novih življenjskih in ljubezenskih spoznanj.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.