Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Intervju

drama
Na sporedu od: 13.9.2007, Kino Komuna
20.9.2007, Kolosej Ljubljana
1h 24min / 84min
Leto: 2007
Država: ZDA
Scenarij: Steve Buscemi in David Schechter po izvirnem scenariju Theodorja Holmana
Režija: Steve Buscemi
Vojni novinar in politični analitik Pierre ni niti najmanj navdušen nad urednikovo idejo, da bi naredil intervju s priljubljeno igralko v romantičnih komedijah Katyo. Zaradi pokroviteljskega obnašanja ga Katya hitro odslovi, toda po spletu naključij pristaneta v njenem stanovanju, kjer se ob pogovoru in nekaj pijačah zbližata in zaupata svoje najbolj temačne skrivnosti. Toda izkaže se, da noben od njiju ni bil povsem resnicoljuben, le eden od njiju pa bo iz te igre čustev in razuma odkorakal kot zmagovalec.

Komentarji

23.9. 2007 ob 15:51 zvezdica

tale film je edn najbol bednih filmov kar sm jih kdaj vidla. edn tistih najcenejših filmov, kjer se celotno dogajanje odvija v enem prostotu oz. dveh v enem večeru, če temu sploh lahko rečemo dogajnje ker se v celem večeru skor nič ne zgodi. ne priporočam ga nikomur, škoda denarja.

— bedno
26.9. 2007 ob 12:39 zvezdica

Film sem si ravnokar ogledala in ga priporočam vsem, ki si želijo filma z dobro vsebino in dobro igro. Tako Buscemi (ki se je zares izkazal kot režiser) kot Sienna Miller sta odlična v igri mačke z mišjo. 9/10

— Jana
29.9. 2007 ob 22:51 zvezdica

Odličen film. Drugačen. Več ne povem, pustite se presenečiti. Edina pomanjklivost: občutek imate da se je šele začelo, in je že konec.

— Lovro
1.10. 2007 ob 23:35 zvezdica

Odločno zavzemam mnenje, da so Američani zopet izkoristili kulturnejšo in scenaristično mnogo bolj dovršeno evropsko produkcijo. Že dejstvo, da praktično nihče ne omenja odličnega in v praksi izvirnega nizozemskega originala (Interview, Theo van Gogh), pove vse o tem, kako se stvar v ZDA (in drugih patetično manipuliranih državah) prodaja. Morda si najprej poglejte izvirnik, potem pa če se vam sploh zdi vredno metati stran denar za neokusen remake, poglejte še vulgarizirano verzijo, popolnoma vzeto iz konteksta.

— Anouk
19.11. 2007 ob 14:34

za nič

— gaby

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.