Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Infiltrator

drama
2h 7min / 127min
Leto: 2016
Država: ZDA
Scenarij: Ellen Brown Furman po knjigi Roberta Mazurja
Režija: Brad Furman
Režiser kriminalnih trilerjev Cena resnice in Drzna igra predstavlja resnično zgodbo agenta Roberta, ki se je v 80. letih prejšnjega stoletja vtihotapil v najbolj nevarne mamilarske združbe. Ko predsednik ZDA Nixon napove vojno drogam, Robert pristane v skrivni skupini, ki se mora infiltrirati med kriminalce. Robert spremeni svoje ime, del njegove nove identitete pa sta tudi lepa nova žena Kathy in zviti partner Emir. Kljub začetnim uspehom, jih čaka največji izziv kariere - v svoje spletke skušajo ujeti največjega šefa tihotapcev mamil, razvpitega Pabla Escobarja.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.