Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Indiana Jones in artefakt usode

Indiana Jones and the Dial of Destiny
pustolovski
Podnapisi
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, Philip Kaufman
Režija: James Mangold
Harrison Ford se vraca kot legendarni arheolog v težko pricakovanem petem delu franšize "Indiana Jones", ki jo režira James Mangold (Ford proti Ferrariju, Logan). Poleg Forda igrajo Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag"), Antonio Banderas ("Pain and Glory"), John Rhys-Davies ("Raiders of the Lost Ark"), Shaunette Renee Wilson ("Black Panther"), Thomas Kretschmann ("Das Boot"), Toby Jones ("Jurassic World: Fallen Kingdom"), Boyd Holbrook ("Logan"), Oliver Richters ("Black Widow"), Ethann Isidore ("Mortel") in Mads Mikkelsen (Magicne živali: Dumbledorjeve skrivnosti). Producenti so Kathleen Kennedy, Frank Marshall in Simon Emanuel, Steven Spielberg in George Lucas pa sta izvršna producenta. John Williams, ki je bil skladatelj v vsaki pustolovšcini Iniane Jonesa, od izvirnega "Lova za izgubljenim zakladom" leta 1981, ponovno sestavlja filmsko glasbo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.