Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Igra z ognjem

Playing with Fire
komedija
Podnapisi
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Dan Ewen in Matthew Lieberman
Režija: Andy Fickman
Potem ko elitni gasilci, ki jih vodi Jake Carson (John Cena), iz požara rešijo sestri in brata (Brianna Hildebrand, Christian Convery in Finley Rose Slater), kmalu ugotovijo, da jih nobena vadba ne bo dovolj pripravila na eno najzahtevnejših služb do sedaj - varstvo otrok. Ker gasilci ne uspejo najti njihovih staršev, so primorani otroke imeti v varstvu, kar pa njihova življenja, službo in celo gasilsko postajo obrne popolnoma na glavo. In vsega hudega vajeni elitni gasilci hitro ugotovijo, da so otroci divji in nepredvidljivi, tako kot požari.

Sredi novembra bodo v kinematografih elitni gasilci reševali otroke v komediji Igra z ognjem, kar pa bo za izkušene gasilce eno najzahtevnejših opravil do sedaj. Spoznali bodo, da so otroci, tako kot požari, izjemno nepredvidljivi.


Komedijo je režiral Andy Fickman, scenarij pa sta napisala Dan Ewen in Matthew Lieberman. V komediji izkušene gasilce, a popolnoma nepripravljene na varstvo otrok, zaigrajo John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo in Tyler Mane, neubogljive otroke pa Brianna Hildebrand, Christian Convery in Finley Rose Slater.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.