Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Igra sovraštva

The Hating game
romantična komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 30.12.2021, Kolosej Ljubljana
1h 44min / 104min
Leto: 2021
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Christina Mengert, Sally Thorne
Režija: Peter Hutchings
On je tistin, katerega ljubi sovražiti.

Lucy Hale in Austin Stowell v filmski adaptaciji popularne knjižne uspešnice Sally Thorne - IGRA SOVRAŠTVA. 

Lucy Hutton je vedno verjela, da prijazna dekleta daleč pridejo. Je simpatična in ustrežljiva in prav vsi v pisarnah Bexley & Gamin jo naravnost obožujejo… Vsi razen hladnega, efektivnega in brezhibno oblečenega Joshua Templemana. In občutek je obojestranski.

Osojena na obstanek v skupni pisarni 40 (ok, 50 ali 60) ur na teden, Lucy in Joshua razvijeta zasvoljivo in nesmiselno psiholkoško igro prevlade. Lucy ne dopusti, da bi jo Joshua premagal na katerem koli področju, še posebej zato, ker je na vidiku zavidljivo poslovno napredovanje. Če Lucy zmaga to »igro« bo postala njegova nadrejena, njegova šefica, če pa izgubi, pa bo od svoje pozicije odstopila. Torej,… zakaj ima kar na enkrat vroče sanje o Joshui in se za v službo oblači, kot da gre na nepozaben zmenek?

Ko se popolnoma nedolžna vožnja z dvigalom spremeni v trenutek zemljo-tresočega poljuba, se Lucy začne spraševati, če ni morda Joshua Templeman popolnoma drugačen, kot si ga je predstavljala. Morda ga ne sovraži. Morda tudi on ne sovraži nje. Ali pa je vse skupaj samo nova igra …

Film Igra sovraštva je posnet po istoimenski knjižni uspešnici Sally Thorne, ki je bila izdana v več kot 25. državah po svetu in je pristala na 7. mestu od 20. najboljših ljubezenskih romanov na lestvici Oprah Magazine.

Komentarji

15.12. 2021 ob 23:22

to ma mal wattpad vajbe to be honest

— snowbambi

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.