Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

*How to Make Love Like an Englishman

How to Make Love Like an Englishman / Some Kind Of Beautiful
romantični
1h 39min / 99min
Leto: 2015
Scenarij: Matthew Newman
Režija: Tom Vaughan
Režiser romantične komedije Dokler naju jackpot ne loči predstavlja zgodbo o šarmantnem angleškem profesorju Richardu, ki se ne more upreti ljubezenskim avanturam s svojimi študentkami. Njegova zadnja trofeja je mlada Američanka Kate, ki nepričakovano zanosi, zato se Richard odloči samski stan obesiti na klin. Preseli se v ZDA in se preizkusi v družinskem življenju, dokler žena ne najde nove ljubezni. Razočarani Richard najprej najde uteho v alkoholu, nato pa se zaplete v ljubezensko razmerje z ženino starejšo sestro, kar še dodatno zaplete iskanje resnične življenjske sreče.

Komentarji

14.10. 2018 ob 17:28

Zada rhmuni hoče iti kino z mano

— Zada rahmuni

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.