Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Hotel za pse

družinska komedija
Streha nad glavo za buldoga in čivavo.
Podnapisi
Na sporedu od: 12.3.2009, Kolosej DeLuxe Kranj
12.3.2009, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2009
Država: ZDA, Nemčija
Jezik: angleščina
Scenarij: Jeff Lowell, Robert Schooley in Mark McCorkle po knjigi Lois Duncan
Siroti Andi in Bruce morata svojega pasjega ljubljenčka skrivati pred nerazumevajočimi rejniki, zato se odločita v zapuščenem hotelu ustvariti popolno domovanje za štirinožnega prijatelja. Pasji paradiž pritegne pozornost drugih psov, ki se skušajo skriti pred neusmiljenim konjedercem. Toda sosede prične pasji lajež motiti, zato morata Andi in Bruce s pomočjo prijateljev uporabiti vso iznajdljivost in domiselnost, da bi psom (in tudi sebi) zagotovila ljubeče domovanje.

Andi (Emma Roberts) in njen mlajši brat Bruce (Jake T. Austin) živita pri rejnikih, pri katerih hišni ljubljenčki niti po pomoti niso dovoljeni. Dovoljeno ni še marsikaj in življenje jima je vse prej kot postlano z rožicami. A največ težav imata s skrivanjem svojega prikupnega in večno lačnega psička Petka. Ko nehote naletita na opuščeni hotel, kjer že živita dva iznajdljiva potepuška psa, se otrokoma porodi zamisel. Mali tehnični genij Bruce kopico vsakdanjih predmetov, ki bi bili za večino ljudi navadna krama, predela v tehnološko čudo in s pomočjo prijateljev iz soseske spremeni stari hotel v raj za pse. Ne samo za Petka, temveč za vse potepuške pse, ki jih otroci najdejo na ulici in rešijo pred kruto usodo. 

O produkciji

"Hotel za pse" je domiselna sodobna pravljica, posneta po priljubljeni otroški knjigi Lois Duncan. Strastna ljubiteljica psov, aktivistka in producentka Lauren Shuler Donner je v knjigi videla močno sporočilo, kako pomembna je družina, pa naj bo še tako neobičajna, zato se ji je zdela idealna za predelavo za veliko platno.

Poleg globine pa je zgodba ponujala tudi obilje možnosti za humorne in pustolovske vložke. Zgodba, ki se začne prikupno in duhovito, se namreč vse bolj zapleta in glavni junaki so v vse večji nevarnosti. Ne sicer v smrtni nevarnosti, a ogroženo je tisto, kar jim pomeni največ - družina. Za humor v filmu poskrbijo predvsem psi - kužki, razcapanci in mrcine vseh velikosti, značajev in pasem.

Thor Freudenthal se tokrat prvič predstavlja kot režiser celovečernega filma. Zgodba ga je tako močno pritegnila, da se je bil v prvem režijskem poskusu pripravljen spoprijeti celo z otroki in živalmi, dvema skupinama "igralcev", ki se jih celo nekateri prekaljeni režiserji raje izogibajo, saj so nepredvidljivi in seveda precej težje vodljivi kot odrasli (kaj šele kot ljudje). Pred tem je režiral nekaj kratkih filmov, zlasti pa je imel izkušnje z grafiko in animacijo, kjer še vedno velja, da slika pove več kot tisoč besed. Zato ni imel težav posneti filma, kjer večina humorja izhaja iz dejanj, ne pa iz besed. In ta humor nikoli ne prekorači meje dobrega okusa. Seveda je nekaj zabavnih vložkov, primernih za starost, ko se otrokom zdijo kakci neskončno smešni, a tudi to je izpeljano prefinjeno, s pravo mero in duhovito.

Film se od drugih družinskih filmov razlikuje še po nečem. Dandanes tovrstne zgodbe največkrat na platno pridejo v obliki animiranih filmov, saj je kljub zahtevnosti dela z animacijo lažje doseči, da živali naredijo točno to, kar avtorji hočejo, obenem pa lahko v zgodbo navržejo še kakšen v živo neizvedljiv trik in živalim omogočijo govoriti. Tako je zgodbo veliko lažje povedati kot pa z golo igro živih kužkov, ki so milo rečeno na trenutke nepredvidljivi. Precej težje pa je doseči čustveno globino, kot jo lahko z igranim filmom. Hotel za pse se tako vrača v čase 60. in 70. let, v dobo čudovitih družinskih filmov, ki so se dotaknili naših src in se vpisali v zgodovino.

Hotelski "gostje"

Kljub izvrstni igri in odlični kemiji med dvonožnimi igralci, so prave zvezde filma njihovi štirinožni spremljevalci.

Petka igra iz zavetišča rešeni kuža Cosmo. "V filmu smo skušali uporabiti čim več psov iz zavetišč in jim po snemanju najti nove lastnike," pravi producentka Donnerjeva. "Iskali smo pse z izrazitimi značaji, pse z najbolj nenavadnimi muhami, ne pa lepotce."

Te male muhe so pripomogle, da ima vsak pes svoj prepoznaven značaj. Ker se je filmska ekipa odločila, da si ne bo pomagala s posebnimi učinki, so morali najti pravi način, da bodo gledalci pse lahko ločili med sabo. Ne samo na videz, to niti ne bi bilo tako težko. Ampak liki v filmu morajo biti značajsko edinstveni in brez ene same besede je to kar težko doseči.

Da bi pse pripravili na vloge, so za pomoč prosili enega vodilnih hollywoodskih dreserjev Marka Forbesa, ki se med prvim branjem scenarija ni mogel takoj odločiti, ali se naloge neskončno veseli ali ga je groza. A veselje in vznemirjenje sta hitro premagala začetni strah.

Kot v vsakem filmu, so nekatere vloge glavne, druge pa stranske. In tudi skupina štirinožnih junakov je morala imeti nekaj kosmatincev, ki so bolj izstopali. Jedro štirinožne družine je tako poleg Petka še nekaj psov, ki jih skozi film tudi bolje spoznamo:

  • Lenny: eden od prvih dveh prebivalcev v hotelu, 70-kilogramski bullmastiff, nežni velikan, ki je najbolj nesrečen, če ne more gledati skozi okno; če je zaprt brez pogleda na svet, začne zavijati, da vrže na noge vso sosesko
  • Georgia: druga od dveh prvotnih prebivalcev hotela, živahna bostonska terierka drobnega telesa in mogočnega značaja, najraje prinaša žogice, palice in vse ostalo, kar ji je kdo pripravljen metati do onemoglosti, vedno mora nekaj loviti, zato Bruce izumi metalni stroj, ki ga lahko sproži sama in se ves dan igra
  • Cooper: eden od treh psov, ki jih Dave ne more več obdržati v prodajalni, angleški buldog, prežveči in zgrize vse, kar mu pride pod šape, celo registrsko tablico; prizor v filmu, ko psi "telovadijo" na traku s kostmi pred gobci, Cooper pa naredi ovinek in si brez mučenja postreže z njo, ni bil načrtovan, to je bila ena od njegovih samovoljnih potez, a je bila tako prikupna, da so jo uvrstili v film
  • Shep: prav tako pes iz prodajalne, energični mejni ovčar si ne more pomagati, njegov ovčarski nagon je preprosto premočan in ves čas mora imeti občutek, da opravlja delo, za katero je bil ustvarjen, če pri šapi nima ovac, pač zgrinja druge pse, kar se nazadnje izkaže kot zelo koristno
  • Romeo: tretji pes, ki ga v druščino pripelje Dave, ime mu sploh ne pristaja, saj je vse prej kot osvajalec, zelo je sramežljiv, nič ga ne zanima, skriva se pod mizami, je kitajski goli pes in zato brez dlake razen čopkov na glavi, ni največji lepotec, a tega se ne zaveda, še zlasti ne, ko se zaljubi v zapeljivo Julio, in takrat tudi prvič najde pogum, da vzame svoje življenje v svoje šape
  • Julia:  pudlica, ki že lep čas ni videla škarij od blizu, je žrtev konjedercev, ko jo otroci rešijo in pripeljejo v hotel; ko pa jo še ostrižejo, postane prava lepotica
  • Henry: na videz nevarni francoski ovčar, ki deluje kot mešanec med dobermanom in rotvajlerjem, toda v resnici je nežna dušica, ki otrokom pomaga rešiti nekaj hudih zagat

Najprej so morali najti pravo vrsto psa za posamezno pasjo vlogo. Pes ne more prebrati scenarija in svojega vedenja prilagoditi opombam v njem. Zato so pač morali najti pse, ki že po značaju ustrezajo vlogam. Forbes jim je pomagal preučiti vse pasme. Želeli so namreč, da bi bil vsak pes nekaj posebnega, da bi bilo različnih pasem čim več. In seveda je že obraz vsakega psa moral izražati, kakšen je.

Vseh psov skupaj je bilo na prizorišču kar okoli 70, nekaj čistokrvnih, veliko tudi mešancev. Okoli dve tretjini so jih rešili iz različnih zavetišč. Med njimi tudi glavnega pasjega igralca Cosma in njegova dvojnika. Med samim snemanjem in že pred njim so uspeli tudi najti nove domove in nove ljubeče lastnike za 14 rešenih psov.

Dresiranje psov za snemanje je trajalo 16 tednov, med tem časom pa so dreserji "trenirali" tudi igralce. Dvonožni in štirinožni zvezdniki so se morali pred snemanjem dobro spoznati in spoprijateljiti, kar seveda ni bilo težko. Prijetni otroci v družbi prijetnih psov, kaj bi si lahko želeli še več? Tako zelo so se vzljubili, da so tudi za kamero in med odmori delovali kot družina. Pred kamero pa so se igralci tako navadili delati s psi in biti v družbi dreserjev, da jih ni več zmotilo, če so med snemanjem za kamero videli dreserja, ki je skakal in krilil z rokami, da bi psu dal prave napotke.

Mali genij in genialne priprave

Spretni in bistri 11-letnik iz odpadnega materiala in vsakdanjih predmetov sestavi kopico priprav, da je poskrbljeno za vse pasje potrebe, od hrane do higiene. Za izdelavo naprav je bil zadolžen za oskarja nominirani koordinator posebnih učinkov Michael Lantieri, ki se nikoli ne brani dvojega: možnosti narediti nekaj novega in nenavadnega ter družbe psov, ki jih obožuje.

Toda priprave so morale dajati vtis, da jih je zares naredil 11-letnik, ki je zašel na dolgo pozabljeno podstrešje, kjer se je leta in leta nabirala pozabljena in nič več uporabna krama. "K sreči sem v dolgih letih zbral skupino najboljših strokovnjakov, ki se lahko kosajo z bistrostjo pravega 11-letnika," v smehu dodaja Lantieri.

Za Georgio, bostonsko terierko, ki je zaljubljena v lovljenje in prinašanje, je izdelal pripravo na vzmet, nato pa še eno, ki jo poganja kolo, da je lahko sama metala in lovila žogico in žlico.

Za Shepa, navdušenega pastirja, je opremil celo sobo, v kateri lahko lovi daljinsko vodene ovce, narejene iz žice, kuhinjskih rokavic, vate in pene. Ovčje konstrukcije pa so bile postavljene na daljinsko vodene avtomobilčke (s katerimi so potem, ko so bile ovce narejene, Lantieri in njegovi sodelavci veselo tekmovali v svoji delavnici).

Posebna soba je namenjena tudi eni od znanih pasjih razvad. Vsi vemo, kako radi psi med vožnjo molijo glavo skozi okno. S pomočjo starega projektorja in filmov ceste, nekaj zarjavelih avtomobilskih vrat in na ključna mesta postavljenih ventilatorjev je nastal simulator vožnje, pri katerem ni nevarnosti, da bi ti kaj priletelo v glavo.

 Cooper, nepopravljivi prežvekovalec, dobi svoj sanjski stroj - aparat za čevlje. Videti je kot aparat za pijačo na vsaki avtobusni ali železniški postaji, le da ob pritisku na stopalko iz njega pade čevelj ali kaj podobnega, kar Cooper lahko prežveči.

Ko otroci za kosilo ne morejo biti s psi, si štirinožci lahko postrežejo sami. Ko se hotel napolni in je psov vse več, pa Bruce izumi aparat, ki napolni skodelice, po dolgi mizi v jedilnici pa jih popelje vlakec.

Ko so bile te in še druge priprave izdelane in ko se jih psi niso več bali, je bil čas za snemanje. Tega se je lotila posebna ekipa specialistov za snemanje živali. Njihova naloga? Posneti čim več najbolj norih trenutkov.

Po dolgotrajnem hrupnem in zabavnem snemanju je nastal film, ki ne pripoveduje samo o psih, temveč tudi o družini, predvsem pa o upanju, pogumu in ljubezni.

Komentarji

20.2. 2009 ob 15:36

TA HILM JE SIGURN FULLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"""""""""""""""""""""HUD"""""""""""""""""""""

PAPAPAPAPAPAPAPHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

— LIZIKA<3<3<3<<3<3<<3<3<3<3<33
21.2. 2009 ob 16:10

gledu ze kr dobr film ceprov mal dougucasn :)

— blah
23.2. 2009 ob 0:00

po mojem bo ta film ful kul

— katy paty
23.2. 2009 ob 14:13

the best........komi čakm...po mojem je dobra komedija

— Mary Elizabeth
27.2. 2009 ob 14:28

Tale film je tok kull ! predlagam vam ga pogledat ,samo pojdite ob torkih ,(ker je kino dan) =)

— miixii
3.3. 2009 ob 16:11

kumi čakam da to pride v kino
hotel za pse namreč
haha

— vensa
4.3. 2009 ob 16:40

fullllll hudooooooooooooooo booooooooooo pomoiiiiiiiiiie
papa

— lolipop**
5.3. 2009 ob 20:49

film sploh ni tok dobr kokr se zdi,.....ne proporočam ogleda,....

— nini
5.3. 2009 ob 20:50

aja pa ce boste slucajno sli....pejte u tork,....cenej ustopnca,...se ne boste tok sekiral,da ste jo u nc vrgl,...

— nini
7.3. 2009 ob 0:00

zdi se mi ful zanimiv

— janina
7.3. 2009 ob 19:47

film sploh ni tok dobr ....tut ze gledala....dougocasn je ...pa razvlecen.....

— nini
8.3. 2009 ob 0:00

a lah za moj rojsni dan praznujem v koloseju

— sandro
12.3. 2009 ob 16:29

hojla,js še nism šla gledat tega filma ampak ga bom kmalu,ker ma moj sošolec roj. dan pa gremo pol vsi u kino!!!!!!!! tko da jss komi čakam..aja pa jss mislmm da je filmm dober (po slikcah).... rada mam kolosej !!!!!!!!!!!!!!!!! kolosej pa svojga fanta mam najrajš..... upam da bom u koloseju kšnega fanta zapelajala uuuuuu!!!

— luda_preluda_ kolosejka
13.3. 2009 ob 0:00

FUL COOL FILM !!!!

— jasna
15.3. 2009 ob 0:00

ful dobr film sm ga učeri gledala

— pika
15.3. 2009 ob 0:00

ful hudooo!!!!!!! jst ga grem dons gledat k zgleda ful huttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— žiga
15.3. 2009 ob 0:00

oi!!
js grem dons gledat ta fil pa če ga je že kdo gledu mi naj prosm pove svoje utrinke na lara.mastnak@gmail.com

— lary
15.3. 2009 ob 15:23

men je biu film čist cool je pa tak smešn in zanimiv

— manja
15.3. 2009 ob 15:23

ja bi gledo al nemerem sto da napravim

— sajko
15.3. 2009 ob 15:24

Res super film!

— matevž
15.3. 2009 ob 15:25

kakšen je film

— blaž
17.3. 2009 ob 17:00

cool

— l
18.3. 2009 ob 0:00

coooooooool

— tim
18.3. 2009 ob 0:00

ful so dobri pejte jih gledat no saj priporočam vm tko

— katja
18.3. 2009 ob 0:00

zelo dober film

— tjaša
18.3. 2009 ob 17:24

komi čakam 29. k bom tm praznovala.. bomo šli gledat.
Wiii^^

— euuch<3
19.3. 2009 ob 16:02

jaz sem šla gleda to ker je ful kul

— lea
20.3. 2009 ob 4:05

mi smo ga že gledal in je supr

— pia
20.3. 2009 ob 4:05

cool

— pik
20.3. 2009 ob 15:21

zanimiv film

— saša
21.3. 2009 ob 13:29

To je taka dojčerija da sploh gledat ne grem.

— ...aljoša bregar
21.3. 2009 ob 13:29

ta film je res fuul dober!!!!!! splača se ga it gledat!!!!!

— zvavca
22.3. 2009 ob 0:00

kllččćčččččččččččččč

— lčljokjkio
23.3. 2009 ob 0:00

ful hud film sploh za une 8 let sam dogiji so pa tok corty

— love_dul
24.3. 2009 ob 15:56

ful dober film !

— anonim
25.3. 2009 ob 16:39

kada ce kod nas da se daje taj film????
please mi recite!!!
pozzz za sve:)))))))))))

— kim
28.3. 2009 ob 0:00

FILM JE TAKO

CCCCOOOOOOOOOLLL

— KATJUŠA
28.3. 2009 ob 0:00

FILM MI JE ZELO VŠEČ PRECM, KER GOVORI O MOJI NAJIJUPŠI ŽIVALI

NNNNNNNNNOOOOOOOOO TTTTTTTTTTTOOOOOOOOOO JJJJJJJJEEEEEEEEEEEEE
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSS

— KATJUŠA
28.3. 2009 ob 13:18

komi čakam,da ga grem gledat dons.. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =D

— tiasi
28.3. 2009 ob 17:54

js bom jutr b.day praznowalla pa gemo gledt..
komi ćakm!!

— euuch
29.3. 2009 ob 0:00

zelo dober filem splača se ga it gledat

— vixxy
29.3. 2009 ob 14:23

zelo rada bi šla to gledati v kino, še v mcdonaldcu imajo takšne igrače. hotel za pse je zelo kul film. zelo bi bila vesela če bi dobila v kino tudi cd hotel za pse in 3d očala brez plačno. hvala

— marsela
31.3. 2009 ob 14:12

film sem sicer gledala na prijateljevem rojstnem dnevu in moram povedat,da me je zelo razočaral.............ni pa tako hudo

— Ana
31.3. 2009 ob 14:12

film je cool

— dulce
1.4. 2009 ob 2:00

zgleda cooooooooll...

— tjasssa
1.4. 2009 ob 2:00

cooll film!
vredno ga je iti pogledati,čeprav je vščasih malo žalosten
cooll!!=)

— swetty-maša
2.4. 2009 ob 17:27

Meni se film zdi zelo zanimiv. Tistim, ki ga še niste gledali: svetujem vam, da hitro skočite v Kolosej!

— Aljaž
5.4. 2009 ob 2:00

burek film!!!

— burek
5.4. 2009 ob 2:00

"Henry: na videz nevarni francoski ovčarki deluje kot mešanec med dobermanom in rotvajlerjem, toda v resnici je nežna dušica, ki otrokom pomaga rešiti nekaj hudih zagat"

- je pravzaprav francoski ovčar pasme boseron, ali berger de beauce.

— Dar
11.4. 2009 ob 17:44

kako vredu film

— mamika
11.4. 2009 ob 17:45

ZELO DOBER FILM. RADA BI GA ŠLA GLEDATI V KINO, A NIMAMO ČASA. ROMEO MI JE NAJBOLJ VŠEČ OD PSOV IZ FILMA HOTEL ZA PSE. ČE KDO VE KAKŠNE PASME JE ROMEO MI NAJ TO SPOROČI.

— MARSELA
12.4. 2009 ob 2:00

cool film

— marsela
14.4. 2009 ob 2:00

čefurski

— hiug
14.4. 2009 ob 2:00

jaaa...film je narawna beda

— Blaaa
14.4. 2009 ob 2:00

jst sm že gledala ta film kok je hud

— meri
18.4. 2009 ob 2:00

ta film je full dobr!!! jst sm ga gledALA IN JE "CARSKI"

— Rebelde
22.4. 2009 ob 2:00 zvezdica

Preden sem si ogledal ta film,sem pravzaprav prvič v življenju pogledal najprej kritike.Ne vem,kaj me je zaneslo,da sem želel pred ogledom si nabirat predsodke...in ocena ni bila ravno vpodbudna...

Pa vendar,me med filmom ni niti enkrat prešinila negativna misel videnih ocen...v nasprotju z ocenami,sem skozi vseh 90 minut,bil osebno pozitivno presenečen.Najstniška tipišna komedija z sladkim koncem,pa vmes skriva mnogo več.Če znate brat med vrsticami,sigurno ne boste zamudili glavne tematike,tiste socijalne,ki filmu doda grenak občutek,da je takšnih zgodb o razdoru družin,okoli nas vedno in povsod več in iskanje topline družinskega objema,sega mnogo dlje.Družina torej,kot glavni faktor tega "hotela za pse",ki ni samo hotel...in oba junaka v zgodbi,nista samo težavne otroka...

Poglejte samo sceno,v kateri se mlajši brat ločuje od svoje sestre,dobro poslušajte njegov monolog...

Film svetujem vsem družinam.Ko greste v kino,se vsedite skupaj z svojimi otroci,doživite z njimi,kar bodo sami doživeli...

Enkraten,iznajdljiv,z zelo močnim socijalnim in humanim sporočilom...

— gumbek77
22.4. 2009 ob 2:00

škoda da bo konec tega filma v koloseju maribor

— marsela
24.4. 2009 ob 17:58

kok dobr film, res izjemen ,prisrčen, smešen ,tudi ganljiv in poln čustev ......................in še bi lahko naštevala ...............usm ljubiteljem živali ga toplo pripooročam :) .............. oz. usm nasploh saj se boste ob njem zabavali in bo čas hitro minil :P

— ♥ EVCHY ♥
28.4. 2009 ob 19:45

zanimivo.

— pepoo
8.5. 2009 ob 18:38

cool!!!! pejte gledai se splača! cooc,cool!!!!!

— katya1
8.5. 2009 ob 18:42

LAKO PRIDEM VAM SE ZMENITI KINO DA GLEDAM

— DANIJEL KOMPARE
10.5. 2009 ob 2:00

bljak

— mica
10.5. 2009 ob 2:00

gumgek77 dobr si napisu

— NiNčI_xD
17.5. 2009 ob 2:00

Super film ! Zelo mi je bil všeč ker je v njem poleg komedije tudi socialistični del.Komaj čakam da pride na DVD.

— Lev13
18.5. 2009 ob 2:00

FILM MORE BIT ZELO DOBER KAJTI GRE ZA OTROŠKI FILM IN DOBRO VSEBINO!!!!!!!!!!!!!1111111

— NINA
5.6. 2009 ob 21:00

Ah.. ta fiLm je men na trenutke toook žalostn d sm se fuul jokala ku sm ga gledalaa.. drgač pa FILM RULA!

<33

— Klara
8.7. 2009 ob 20:59

FuuLL HuDD FiLLm Kr Za uSe PuMeN Da SmGa žE GlEdAlA HAHA XDXD

lubi najraj t mam

— sončece112
23.7. 2009 ob 19:53

vrei
zello cool film kaj naj se recem
cool

— sofija
2.9. 2009 ob 13:48

zelo lep film moj najljubši. zelo rada bi imela DVD ampak ga nenanjdem.

— tadeja
5.10. 2009 ob 14:25

TO JE KRETENSKO BUTASTO

— GAŠPER
28.10. 2009 ob 12:32

VAV JAS MAM TO NA DVDJU PA JE TOK KUL DA NI BOLŠKA FILMA.ČAU

— GALA LOLIPOP
28.11. 2009 ob 13:08

film je zlo kul.gledala sem ga najmanj 9x.

— maja
22.12. 2009 ob 15:38

zelo dober film morm pohvalit sem ze gledala kul res kul

— tjasa
9.2. 2010 ob 13:38

filem je sigurno odlicen!!!

— zvezdica :D
23.2. 2010 ob 15:23

ta filem je najboljši kar sem ga do zadaj gledala debest

— špela
23.3. 2010 ob 12:57

Ful cool

— llaka
7.5. 2010 ob 17:13

kaj ma mogoče kdo te igrače

— hotel za pse
22.5. 2010 ob 10:46

jaz mam te igrače hotel za pse vse razen onega pudla rada bi ga mela ker so leta2009 bli v mc zaj jih pa ni a ma gdo pudla bi rada da mi ga da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— mimi
16.7. 2010 ob 19:10

carsko

— luka
14.10. 2010 ob 14:36

Zelo srčkan film! še posebej ker v filmu igrajo živali. NAJBOLJŠI FILM!

— Georginna
8.8. 2012 ob 20:55

o full dobr

— reksi

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.