Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje! (sinhronizirano)

animirana družinska pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 2.8.2018, Kolosej Ljubljana
1h 38min / 98min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: slovenščina
Scenarij: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Nova dogodivščina vaših najljubših pošasti. Družina se odpravi na luksuzno družinsko potovanje na križarko, saj si po dolgi in uspešni sezoni v hotelu zaslužijo pošten dopust.

V tretjem filmu iz posrečene animirane serije bo Manca presenetila Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo.

Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo prekine nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Nihče pravzaprav ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.

Komentarji

27.4. 2018 ob 13:43

Komi cakam

— Erika
30.4. 2018 ob 17:08

zelo dober kratki video mislim da ko bo film isšev bo pravi hit!!!

— nina
30.5. 2018 ob 13:52

hudooooooo
tale film sem ze nestrpno cakal.
jeej

— bobko
24.6. 2018 ob 23:13

Mislim da bo film kul komaj čakam

— .
4.12. 2018 ob 16:06

Film je odličan,kul,in zlo zanimljiv,še pred vsej za večje otroke

— Majda
9.6. 2019 ob 11:19

Filem je zelo zabaven, poučen. Iz filma se otroci lahko na učijo da laž ni nič dobrega a s tem le o žališ nekoga ki te ima rad.
Zelo ge priporočam. 👌🏻👍

— Nasty

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.