Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Hotel Transilvanija 2 3D (sinhronizirano)

družinska animirana komedija
Sinhronizirano
Na sporedu od: 22.10.2015, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Adam Sandler in Robert Smigel
V najbolj priljubljenem zatočišču za pošasti se vse obrača na bolje – hotel Transilvanija je svoja vrata odprl tudi človeškim gostom. Toda za zaprtimi krstami Drakulo na vso moč skrbi, da njegov ljubki pol-človeški pol-vampirski vnuček Denis ne kaže nobenih znakov vampirstva. Ko se Denisova starša Manca in Toni odpravita na obisk k Tonijevim človeškim sorodnikom, dedek zbere ekipo prijateljev, da bi vnučka natrenirali v pošast. Toda v hotelu se nenapovedano pojavi tudi Drakulin nergavi in zelo staromodni oče Vlad. Ko odkrije nov hotelski režim in dejstvo, da njegov pravnuk ni čiste vampirske krvi, zadeve postanejo zelo pošastne.

Priljubljena Drakulina družina se vrača v novi čarobno zabavni pustolovščini v animirani uspešnici Hotel Transilvanija 2, ki prihaja naravnost iz studia Sony Pictures Animation! Zdi se, da so se za hotel Transilvanija stvari končno začele obračati na bolje. Dakulinin hotel, ki je na začetku kot goste sprejemal samo pošasti, je zdaj odprt tudi za ljudi. A tisto, kar zdaj najbolj muči našega priljubljenega Drakulo, je pretirana skrb, da njegov ljubki vnuček (ki je v bistvu pol človek in pol vampir) ne kaže nobenih znakov pravega vampirja. Mavis se mudi na obisku pri Johnnyjevih starših, kjer jo čaka pravi kulturni šok, medtem pa Drakula prosi za pomoč svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea in Griffina, da mu pomagajo pri vnukovem vampirskem treningu. Nihče pa ne ve, da na družinski obisk v hotel prihaja Drakulin stari in zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo, zelo staromodni oče Vlad. Ko Vlad izve, da njegov pravnuk ni čistokrven vampir – in da smejo v hotelu Transilvanija zdaj bivati celo ljudje – pa stvari postanejo zelo…netopirske.

Komentarji

9.8. 2021 ob 8:54

to je najboljša animiranka
druge animinarke sopreveč otročje

— gandalf

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.