Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Povleci ga

komedija, drama, romantični
Nekateri moški iščejo srečo med ženskimi nogami.
Na sporedu od: 20.2.2003, Kolosej Ljubljana
1h 33min / 93min
Scenarij: Roberto Santiago
Angel je človek, ki živi običajno življenje in sanja o oralnem seksu.

Boji se svoje grozne mame in vara svojo ženo. Ana sluti, da je nekaj narobe, zato prepriča svojo najboljšo prijateljico, da mu sledi, vendar se na koncu tudi ona zaplete z njim. Ana to odkrije in ga zapusti, ter se preseli k njegovemu bratu, prodajalcu orožja.

Ponižan in obupan Angel ve, da tako ne more več dolgo živeti. Nekega dne mu neznanec ponudi čudež - modro cvetico, ki bo pripeljala Ano nazaj. Vse, kar mora storiti, je verjeti v to. Kot bi šlo za čarovnijo, se Ana vrne, do ušes zaljubljena vanj. Ugodi vsaki njegovi želji in ga ves čas ga kliče v službo, kar pa Angelu kmalu ni več po volji, zato jo 'da na čevelj'...

Nekaj časa se ima lepo.

Ana ostane brez vsega, zato se odloči za maščevanje. Na pomoč ji priskoči prijateljica, ki ji je dolžna uslugo...

Prvenec Roberta Satiaga je neizprosna absurdna komedija, nadrealistična zgodba o seksu, lažeh in sanjah, ki se grozljivo

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.