Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Hitri in drzni 9: Drzna saga

Fast & Furious 9
akcijski kriminalni triler
Podnapisi
Na sporedu od: 27.5.2021, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Daniel Casey
Režija: Justin Lin
"Ni važno, kako hiter si, preteklosti ne moreš ubežati." Dom Toretto (Vin Diesel) živi mirno življenje s svojo ženo Letty (Michelle Rodriguez) in njunim sinom, malim Brianom, a vesta, da se nevarnost skriva tik za njihovim mirnim obzorjem. Tokrat bo ta grožnja Doma prisilila, da se sooči z grehi svoje preteklosti, če bo želel rešiti tiste, ki jih ima najbolj rad. Njegova dirkaška ekipa se znova združi, da bi zaustavila svetovno pretresljiv zaplet, ki ga vodi eden najbolj izkušenih morilcev in izjemen dirkač - ki pa je obenem Domov brat Jakob (John Cena).

Napeta akcijska pustolovščina se bo odvijala po vsem svetu - od Londona do Tokia, od Srednje Amerike do Edinburgha ter od skrivnega bunkerja v Azerbajdžanu do razpadajočih ulic Tblisija. Na tej poti se bodo vračali stari prijatelji, vrnili se bodo tudi stari sovražniki, zgodovina bo na novo napisana in resnični pomen družine bo na preizkušnji kot še nikoli doslej.

Na režiserski stolček devetega dela se vrača režiser Justin Lin, ki je režiral tretji, četrti, peti in šesti del sage, med producenti sta tako režiser Lin kot igralec Diesel, ter Jerry Neal H. Moritz, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Clayton Townsend in Samantha Vincent.

Komentarji

20.1. 2020 ob 15:40

to komaj čakam hitri in drzni klasika

— hitra 9
28.1. 2020 ob 20:50

komaj čakam se gdo?

— lil aleks
26.5. 2020 ob 10:44

film je legendarn. bolšega filma še nisem gledal. notri je veliko akcije ravno zaradi tega je legendaren in igralci so najboljši.

FILM JE NAJAČI
LP

ŽIGA YT

— ŽIGAYT
26.6. 2020 ob 19:34

Familija

— Challe Salle

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.