Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Hitri in drzni 9: Drzna saga

Fast & Furious 9
akcijski kriminalni triler
Podnapisi
Na sporedu od: 17.6.2021, Kolosej Ljubljana
2h 25min / 145min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Daniel Casey
Režija: Justin Lin
"Ni važno, kako hiter si, preteklosti ne moreš ubežati." Dom Toretto (Vin Diesel) živi mirno življenje s svojo ženo Letty (Michelle Rodriguez) in njunim sinom, malim Brianom, a vesta, da se nevarnost skriva tik za njihovim mirnim obzorjem. Tokrat bo ta grožnja Doma prisilila, da se sooei z grehi svoje preteklosti, ee bo želel rešiti tiste, ki jih ima najbolj rad. Njegova dirkaška ekipa se znova združi, da bi zaustavila svetovno pretresljiv zaplet, ki ga vodi eden najbolj izkušenih morilcev in izjemen dirkae - ki pa je obenem Domov brat Jakob (John Cena).

Napeta akcijska pustolovščina se bo odvijala po vsem svetu - od Londona do Tokia, od Srednje Amerike do Edinburgha ter od skrivnega bunkerja v Azerbajdžanu do razpadajočih ulic Tblisija. Na tej poti se bodo vračali stari prijatelji, vrnili se bodo tudi stari sovražniki, zgodovina bo na novo napisana in resnični pomen družine bo na preizkušnji kot še nikoli doslej.

Na režiserski stolček devetega dela se vrača režiser Justin Lin, ki je režiral tretji, četrti, peti in šesti del sage, med producenti sta tako režiser Lin kot igralec Diesel, ter Jerry Neal H. Moritz, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Clayton Townsend in Samantha Vincent.

Komentarji

20.1. 2020 ob 15:40

to komaj čakam hitri in drzni klasika

— hitra 9
28.1. 2020 ob 20:50

komaj čakam se gdo?

— lil aleks
26.5. 2020 ob 10:44

film je legendarn. bolšega filma še nisem gledal. notri je veliko akcije ravno zaradi tega je legendaren in igralci so najboljši.

FILM JE NAJAČI
LP

ŽIGA YT

— ŽIGAYT
26.6. 2020 ob 19:34

Familija

— Challe Salle
17.3. 2021 ob 18:09 zvezdica

Najboljši film vseh časov

— Luka
18.6. 2021 ob 14:24

Je v filmu vladala popolna nedoslednost logike? Je bil zgodba nedosledna? Je bilo veliko neverjetnih trenutkov? Ali sploh niso bili upoštevani zakoni fizike? Je bila tehnologija preprosto magična? Ali so bili junaki popolna neuničljivi in preživeli film brez kakršnekoli praske? Je ime film nezanimive zlikovce? Je imel film zaključek, ki napove Fast & Furious 10 in razne Fast & Furious spin-offe?

Odgovor na vsa ta zgornja vprašanja je JA. Mi je bilo mar? NE :)

Je že deveti Fast and furious film. Kaj drugega res ni bilo za pričakovati v tem filmu :)

Najboljša sta mi bila Tej (Ludacris) in Roman (Tyrese Gibson). Všeč mi je, da se ta franšiza zaveda kaj je. Je veliko samozavednih šal na račun franšize v tem filmu. To so akcijski filmi polni neverjetnih in zabavnih trenutkov. Franšiza, ki je z vsakim filmom bolj in bolj nora, zabavnejša. Ta film ima vse kar hočem videti v Fast & furious filmu. In kje sta Dwayne ''The Rock'' Johnson ali Jason Statham? Za odgovor na to vprašanje ostanite v dvorani po zaključku filma :)

Potem, ko so bila kina tako dolgo zaprta, sem bil vesel, da sem takega filma. Shut your brain off and enjoy kind of summer blockbuster film.

Tri stvari so me motile. Koreografija bitk in način kako so posnete. Veliko shaky cama in hitre montaže. Nisem vedel kaj se dogaja (scene kjer se preganjajo z avtomobili so bile pa pravo nasprotje - vrhunsko posneto). Prav tako mi ni bil všeč eden od treh zlikovcev. Njegov lik in nastop so mi šli na živce. Prav tako je bilo nekaj cringe-worthy dialoga v film.

Če si fan Fast & furious franšize ti bo ta film zagotovo všeč. Filmu bom sicer dal dve oceni.

Zabava, izkušnja: 9/10*
Kvaliteta: 4/10*

— Quick movie reviews by Haris
22.7. 2021 ob 20:23

Zelo dobra klasika in zelo dobra franšiza. Ampak škoda da ni več Paul Walker-a. Edino malo bedno je da so rabili 9 delo posneti in povedat da ima še brata.i

— Zoran Mojsic
13.8. 2021 ob 22:48

Family

— Dom Toretto
31.8. 2021 ob 21:20

Zelo zanimiv filem.
Priporočam ogled filma

— zala

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.