Kolosej
Film distribucije Continental Film

Hitman - Agent 47

akcijski triler
Podnapisi
Na sporedu od: 29.11.2007, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2007
Država: Francija, ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Skip Woods
Režija: Xavier Gens
Glavni junak filma, narejenega po priljubljeni računalniški igrici, je smrtonosni Agent 47, ki ga je iz zasnov najhujših zločincev ustvarila skrivnostna organizacija. Vzgojili so ga v smrtonosnega morilca, ki zna hladnokrvno odstraniti kriminalce, ki jim zakon ne more priti do živega. Nekega dne zabrede v veliko mednarodno zaroto, zato mora na begu pred Interpolom in rusko vojsko sam odkriti in pokončati negativce, njegova največja sovražnika pa sta vse glasnejša vest in nepričakovana čustva do nenavadnega dekleta, ki mu prekriža pot.

Film je posnet po nagrajeni prodajni uspešnici, franšizni videoigri Hitman. Naslovni junak je genetsko spremenjeni elitni ubijalec, znan zgolj z imenom Agent 47. Njegove značilnosti so smrtonosna eleganca, neomajna natančnost ter izjemen ponos, s katerim opravlja svoje delo. A vendar niti 47 ni mogel predvideti "naključne enačbe " v svojem skrbno načrtovanem življenju: nepričakovanega prebujanja vesti in neznanih čustev, ki jih v njem poraja skrivnostna Rusinja.

Timothy Olyphant (Deadwood; Umri pokončno 4) nastopa v naslovni vlogi kot skrivnostni in večplastni lik, mož globokih nasprotij: izhaja iz sveta najbolj smrtonosnih kriminalcev, vzgojila pa ga je izobčena cerkvena bratovščina. Že sam njegov obstoj naj bi bil greh, vendar se po tihem bori, da bi iz sveta iztrebil zlo. Je sijajen, karizmatičen in očarljiv – pa vendar razkrije le malokaj o sebi, nima imena in je poznan samo po zadnjih dveh številkah kode, ki jo ima vtetovirano na zatilju..

Hitmanovo Potovanje od igralne konzole do velikega platna se je začelo, ko sta producenta Charles Gordon in Adrian Askarieh ter koproducent Daniel Alter kupili pravice za Twentieth Century Fox. EuropaCorp, čigar partnerja sta Luc Besson (režiser Leona in La Femme Nikita) ter producent Pierre-Ange Le Pogam, se je kasneje pridružil projektu. V tistem času je EuropaCorp zaključevala postprodukcijo Frontier(s) mladega francoskega režiserja Xavierja Gensa. Besson in Le Pogam sta bila tako navdušena nad Gensovim prvencem, da sta vodilnim pri Foxu predlagala, naj si ogledajo nekaj prizorov iz filma. "Ob koncu projekcije," se spominja Le Pogam, "so Foxovi šefi rekli: Zmenjeno. On je režiser."

Poleg Frontier(s), ki so ga v Severni Ameriki premierno prikazali na letošnjem filmskem festivalu v Torontu, so bili producenti in studio navdušeni tudi nad Gensovimi bogatimi izkušnjami na številnih drugih področjih produkcije pri visokoproračunskih akcijskih filmih. In kar je še bolj pomembno, Gensovo navdušenje nad filmi in snemanjem filmi sta zares nalezljiva.

"Xavier ima strastno rad filme," pravi Le Pogam. "Zaljubljen je v vse elemente snemanja filmov in v to, da od igralcev dobi le najboljše. Zanima ga potovanje likov od začetka do konca. Kot drugi izjemno nadarjeni ljudje ima tudi dar, da pritegne skupino enako ustvarjalnih sodelavcev na vseh področjih."

Kot pravi Timothy Olyphant, se je prav zavoljo Gensa odločil zaigrati naslovno vlogo Hitmana. "Xavier je pravi filmofil," pravi igralec. "Ko sem se z njim usedel in se pogovoril o njegovih zamislih in o tem, kakšen bi po njegovem mnenju ta film lahko bil, sem se navdušil za projekt."

Gens pa ni samo filmski navdušenec, ampak tudi zelo rad igra videoigre in je bil navdušen, da so ga povabili, naj režira film, ki temelji na njegovih najljubših igrah, Hitman Eidos Interactive. Kot navdušenec nad videoigrami si je Gens želel ostati zvest edinstvenemu slogu in duhu videoigre. Kot filmski ustvarjalec pa se je hotel izogniti pastem, na katere lahko naletijo filmske priredbe videoiger. "Hoteli smo, da bi film Hitman povedal izvirno in vznemirljivo zgodbo," pravi Gens, "nismo želeli le po videoigri posneti film. Naš cilj je bil posneti nekaj realnega iz vesolja podob ob spoštovanju ikonskih vidikov igre, ki ima veliko vnetih oboževalcev."

V ta namen sta Gens in scenarist Skip Woods ohranila večino mitologije in podob videoigre, med drugim vrhunsko orožje 47 in eleganco. "Skip je napisal krasen scenarij na podlagi izvirnega materiala," pravi Le Pogam. "Gre za povsem drugačen pristop, vendar je ohranil vso lepoto in osnovne elemente videoigre in njegovega glavnega lika - temno obleko, belo srajco, rdečo kravato, plešo in kodo. Psihološka dvoličnost in skrivnostnost Hitmana je še vedno tu – od kod prihaja, kakšne izobrazbe je bil deležen, da je razvil svoje izjemne sposobnosti. Agent 47 je ubijalec, ki v ubijanju ne uživa. Je profesionalec. Opravi svoje delo. In zato je tako skrivnosten. Vedno se sprašujemo, zakaj počne, kar pač počne."

Oborožen z Woodsovim scenarijem, strokovno produkcijsko ekipo in zvezdniško mednarodno igralsko zasedbo, se je Gens navdihoval tudi pri drugih filmih, ki imajo le malo skupnega z žanrom računalniških igric. "Pri Hitmanu me je pritegnila izvirnost različnih likov in vzdušje – stripovsko vesolje, v katero je postavljeno dogajanje filma," pravi. "Zdelo se mi je, da lahko naredim nekaj resnično temačnega, kombinacijo trilerja in akcijskega filma."

Pri oblikovanju naslovnega lika sta Gens in Woods iskala očarljive samotarje, ki jih bolj povezujemo z vesterni in samotarskimi vohuni trilerjev o hladni vojni. "Hotel sem, da je 47 osamljen junak," pravi Gans. "Skoraj mitski samotar."

Potem ko so videli Timothyja Olyfanta v Umri pokončno 4, so bili vsi prepričani, da je pravi za vlogo Hitmana: "Ko sva se srečala, je bil pravo razodetje," pravi Gens. "Je zelo zanimiv – izjemno prijazen fant, zelo kul, na njem pa je tudi nekaj temačnega. Mislil sem, da bi znal resnično dobro upodobiti agentovo iskanje lastne človeškosti. Igralec, ki upodablja 47, mora imeti telesno moč, globino, milino in eleganco. Ko je prvi dan Tim prišel na snemanje, je bil natančno tak lik, o kakršnem smo vsi sanjali."

Pred začetkom snemanja je Olyphant šest tednov telovadil z osebnim trenerjem, ki Olyphantov odnos takole opisuje: "Pripeljimo Tima v telovadnico za uro in pol in poglejmo, ali ga lahko pripravimo do bruhanja." Olyphant se je uril tudi v streljanju. Pika na i Olyphantove preobrazbe v Agenta 47 je bilo britje glave. (Olyphant je mejo svoje preobrazbe postavil pri tetovaži: to so mu nanesli vsako jutro pred snemanjem).

Olyphant nad britjem glave ni bil posebej navdušen: "Odkrito rečeno so se mi kostumi zdeli zelo v redu, pričeska pa – ne preveč. Tistega dne, ko so mi obrili glavo, sem najprej pomislil: Če bi le lahko svojo službo opravljal z lasmi. Ampak čez čas na to nehate misliti, ker je na obriti glavi in na tetovaži na zatilju nekaj zares izjemnega.".

Nadvse urejenemu življenju in jasnemu umu Agenta 47 naredi konec Nika, ruska prostitutka, ki prebudi njegovo vest in ga prisili, da se začne spraševati o naravi svojega dela. Igralka Olga Kurylenko pravi, da ta vloga dviguje Hitmana nad tipičnega akcijskega junaka: "Všeč so mi emocije, ki jih ta film prinaša skupaj z akcijo. Ko sem prišla na snemanje in videla, kako Xavier režira, sem razumela, da ta film še zdaleč ni podoben drugim filmov, ki so jih posneli po videoigrah. Upam, da bodo ljudje resnično čutili z liki."

"Nika je katalizator notranjega boja Agenta 47," pravi Le Pogam. "Znajde se sredi političnih nemirov, zaplete se v zunanje konflikte in se sooča z ljudmi, ki morajo ubijati in s tistimi, ki hočejo ubiti njega. Sredi vsega tega se pojavi Nika. Je lepa, žilava in očarljiva – in ga ima rada. On pa tega sploh ni vajen. Nihče mu ni povedal, da imajo ljudje lahko naravna razmerja in to njegovo življenje postavi na glavo."

Misijo Agenta 47 še dodatno zaplete neusmiljen pregon Interpolovega agenta Mika Whittierja, ki že leta zasleduje ubijalca. Tako kot 47 je tudi Mike večplastni lik, kar po mnenju Dougraya Scotta, ki ga igra, doda še eno dimenzijo filmu. "Vsakemu akcijskemu filmu koristi, če ima dobro oblikovane like," pravi Scott. "To pomaga filmu, ker to ustvarja občutek prepričljivosti sveta, ki ga poseljujejo liki. Vse, kar teče proti realizmu znotraj okvirov žanra, je krasna stvar. Zlahka je zgolj sesti in reči, da gre pri akcijskem filmu samo za akcijo. Vendar ne gre samo za to. Xavier to razume, prav tako pa tudi igralci."

"Dougray je zelo čustven igralec, ima globino," pravi Gens. "Ko sva se srečala, sem mu spregovoril o Mikovem liku, kar zadeva njegovo družino. Mike je pravi družinski človek, je pa tudi obseden s tem, da bi ujel Agenta 47. Lov na 47 je zanj kot bolezen, ker je to iskanje vraga samega. Dougray je našel zanimiv način dodajanja nians liku."

Ko je dodajal zaključne finese Hitmanu, je Gens razkril svoje upe. "Želim si osrečiti tiste, ki igrajo videoigro, želim pa si tudi, da bi občinstvo izkusilo film kot sodobni vestern, kot nekaj gotskega, a hkrati malce poetičnega. Veliko je čustev, a tudi veliko akcije. Agent 47 je nasilnež, a hkrati mož, ki išče svojo vest. To je zgodba o odrešitvi samega sebe – o priložnosti najti lastno človeškost in začeti znova živeti. Če bo Agnetu 47 uspelo, pa je seveda ključen element zgodbe."

O igralcih

Timothy Olyphant (Agent 47) je posnel filme Umri pokončno 4, Še 60 sekund, Krik 2, Odštekano življenje, Kaj dogaja, Privlačna soseda, 1999, Lovec na sanje, Klub vražjih babnic, Catch and Release, Stop Loss, Bill, Rock Star, A Man Apart, Coastlines, Broken Hearts Club—A Romantic Comedy.

Na televiziji je nastopil v Deadwood, When Trumpets Fade, High Incident, 77 Sunset Strip, Ellen Foster, My Name is Earl, Seks v mestu.

Od ponedeljka do petka nastopa tudi na losangeleškem radiu Indie 103.1, kjer prebira jutranja športna poročila.

Dougray Scott (Mike Whittier) je posnel serije Razočarane gospodinje, The Ten Commandments, Arabian Nights, Taggart, Lovejoy, Tell Tale Hearts, Soldier Soldier, The Place of the Dead in The Crow Road. Posnel je filme Misija Nemogoče 2, Black Beauty, Princess Caraboo, Twin Town, Love in Paris, Magic Moments, Regeneration, Deep Impact (Zadnji udarec), Ever After (Pepelkina ljubezenska zgodba), Enigma, Ripley’s Game, To Kill a King, The Poet, The Truth About Love, Gregory’s Two Girls, This Year’s Love, Dark Water, Perfect Creature.

O režiserju

Xavier Gens se je kot pomočnik produkcije kalil pri filmih Ronin, Maximum Risk, Double Team in Le Bossu. V prostem času je snemal kratke filme in na VHS posnel celovečerec s pomočjo enako navdušenih, čeprav revnih prijateljev.

Med kratkimi filmi velja omeniti Born to Kast ter Au Petit Matin, ki so ga prikazali v okviru uradne selekcije na Beneškem filmskem festivalu, dobil pa je glavno nagrado na filmskem festivalu Cognac. To je bilo dovolj, da je dobil delo kot režiser videospotov. Posnel je okrog 40 videospotov in reklam, nakar je režiral epizodo francoske miniserije Sable Noir (Črni pesek). Ta je producente pri EuropaCorp in potencialne finančne vlagatelje prepričala, da so mu zaupali prvi film, za katerega je napisal scenarij in ga režiral, zelo prefinjeni in nagravžni triler Frontier(s). Hitman je njegov drugi film.

Komentarji

9.10. 2007 ob 14:59

enako

— film ful dobr
12.10. 2007 ob 15:04

Can't w8.. to bomo gledal :P

— MyOwnLittleSelf
19.10. 2007 ob 16:14

no igrala sem že igrico vendar filma še nisem mislim da je zlo dober kajti igrca je d best

— nina
20.10. 2007 ob 21:55

Film bo totalno šponu edin kar se mi pa zdi mal bedn je pa to da ne bo Agenta 47 igral Vin Disel.

— Janez
21.10. 2007 ob 12:09

sem tudi sam igral igro in je ena najbolsih, ki sem jih igral. Po napovedniku sodeč bo šlo za super zgodbo.

— tarantino
31.10. 2007 ob 11:51

js sm igrov sam igrco pa je bla odlična kakšen bo šele film

— klemen
8.11. 2007 ob 6:19

Igrca fenomenalna, film pa mislim da nebo tak...

— sASO_hek
10.11. 2007 ob 0:45

Eh eh... Kokr trailer zgleda, se mi zdi, da čejo neko umetniško dramo ven nardit. Morda celo ne izpade napačno

— ...
17.11. 2007 ob 15:41

ql bo

— :D
21.11. 2007 ob 9:13

Če ste igral špil pol bo hudo tud to pogledat sam če ga niste pol sem pa mal skeptičen o uspehu tega filma...
Pustmo se presenetet...
Jst sem ga pogledov pa se mi ni zdel tok slab.....neki Vmes bi se loh rekl...
LP _ _
o o
o
˘ _ ˘

— Ronin
23.11. 2007 ob 13:28

Na ta film čakam že od takrat ko so govorili da naj bi vin diesel igral Agenta 47.
Sam sem obrnil vse 4 dele igre. Napovednik je še kr v redu.
Upam lahko samo da me ta film ne bo razočaral!

— o hudo!
23.11. 2007 ob 20:54

hud film sm ga ze gledov

— gapi
25.11. 2007 ob 16:43

filmi narejeni po igram vedno slabo izpadejo...

— Hitman47
25.11. 2007 ob 16:45 zvezdica

Film sem si ogledal. Je zelo podoben igrici, postavitev kamere, oblačenje, uporaba orožja, zelo hladnokrven agent 47, pameten. Skoraj nobene razlage kako in zakaj je prišlo do tega da je morilec, samo to, kot majhen deček sedi na stolu in mu vtetovirajo kodo zadaj na glavi,... takoj na začetku je v akciji in streljanje. Drugače pa morate igrati vse dele igric, ki so zelo dobre, da boste lažje razumeli film. Drugače pa v redu film. LP

— 7/10
26.11. 2007 ob 19:28

nice

— D
28.11. 2007 ob 7:38

ful kul

— rajan
1.12. 2007 ob 13:05 zvezdica

Film je bil eno velko razočaranje. Ne samo da sta bila glavna igralca (hitman in njegova bejba) popolnoma lesena, tudi zgodba je bila zelo siromašna in pretežno dolgočasna. Hitmanove sposobnosti naj bi bile seveda po vseh pravilih skorajda nadnaravne in zavidanja vredne, in s to zavestjo že vstopiš v dvorano. Ampak vseeno se zdi nekoliko pretirano, ko tekom filma pošljejo nad našega hitmana še pet enako izurjenih hitmanov kot je on sam, pa jih pospravi vse po vrsti z levo roko. v katerih šolah neki so se ostali vežbali da so toliko slabši od njega? to bi bilo še za Jamesa Bonda preveč. Tudi akcijski prizori sami se mi niso zdeli bogve kaj posebnega. Edina svetla točka tega filma sta bila šef interpola in šef ruske tajne obveščevalne službe, pa še tadva nista prav točno vedela kaj pravzaprav počneta tam zdraven. Toplo odsvetujem. Ocena: 3/10

— Lenča
1.12. 2007 ob 18:52 zvezdica

Danes sm si ogledal tale film in morm priznat da je dobr akcijski spektakel ki bo zadovoljil usakega pristaša akcije,plus igralka je nenormalno sexy =)

— iLichu
2.12. 2007 ob 17:08

Zelo dober film! Priporočam. Za fane igre itak. Odlična zgodba, akcija....
Res enkratno :)

— x
6.12. 2007 ob 16:56

film je ful hud gledu sm ga ze 2 krat in je hud vreden ogleda

— andrej
9.12. 2007 ob 11:57 zvezdica

Odličen film, dobra zgodba prepletena z izvrstno akcijo. Priporočam!

— Ful kul
10.12. 2007 ob 20:06 zvezdica

...glavni junak je faca. njegova partnerka prava mačka. dobro pašeta skup.

...film je totalno za moške. tiste, ki hrepenijo po nemških avtih in dekletih v kratkih kiklah. torej za vse moške!!!

...ko greš iz kina poneseš s sabo kar nekaj "super" moči hitmena. hvala bogu, da ne nosimo s sabo pištol.

— marko22
10.12. 2007 ob 20:06

sem tudi sam igral igro in je ena najbolsih, ki sem jih igral. Film bo totalno šponu .

Can't w8.. to bomo gledal

— andre
10.12. 2007 ob 20:09

film odličn

— božiček
12.12. 2007 ob 18:09

Super film.

— Tomaž
15.12. 2007 ob 14:45

verjetno si še nisi pogledal uspešnico od Jet Li-ja iz leta 1998 Hitman

— poznavalec
15.12. 2007 ob 14:45

janez. agenta 47 sploh nebo igrou vin dizel ampak Timothy Olyphant.

— agent
18.12. 2007 ob 8:56

Film je zelo vredu.

— Žiga Omejec
21.12. 2007 ob 10:27 zvezdica

Film je bil eno velko razočaranje. Ne samo da sta bila glavna igralca (hitman in njegova bejba) popolnoma lesena, tudi zgodba je bila zelo siromašna in pretežno dolgočasna. Hitmanove sposobnosti naj bi bile seveda po vseh pravilih skorajda nadnaravne in zavidanja vredne, in s to zavestjo že vstopiš v dvorano. Ampak vseeno se zdi nekoliko pretirano, ko tekom filma pošljejo nad našega hitmana še pet enako izurjenih hitmanov kot je on sam, pa jih pospravi vse po vrsti z levo roko. v katerih šolah neki so se ostali vežbali da so toliko slabši od njega? to bi bilo še za Jamesa Bonda preveč. Tudi akcijski prizori sami se mi niso zdeli bogve kaj posebnega. Edina svetla točka tega filma sta bila šef interpola in šef ruske tajne obveščevalne službe, pa še tadva nista prav točno vedela kaj pravzaprav počneta tam zdraven. Toplo odsvetujem. Ocena: 3/10.najboljši film

— Maja Colnar
22.12. 2007 ob 19:03

zakon film

— doan
22.12. 2007 ob 19:03

film more bit carski isto k igra zmeraj sm se sprasevau ce bodo naredl hitman filem in res so ga. zdaj si ga pa grem ogledat lp

— dadot37
23.12. 2007 ob 10:54

ful kul film.. oba igralca sta dobra, zgodba je ful dobr sestavljena, splača se ga ogledat, vredn je svojga denarja! jst bi ga šla še enkrat gledat ker je popolnoma izpounu moja pričakovanja :)

— snezana
23.12. 2007 ob 10:58

Lenča...mogoce sam ti nedojams zgodbe filma... 4 ..5 nas je rekla da je dobr ti pa slabo...
drgac pa supr film...tut igrce so supr tko da zelo priporocam

— ^_^ Im Lovin It
25.12. 2007 ob 19:08

Ful dobr film. Najboljši, hud....... Priporočam.

— T&J
26.12. 2007 ob 21:14 zvezdica

film je zakon.akcija do konca, no lahko bi blo še mal več atentatov pa akcije kot v špilih.tudi glavni igralec je zlo podobn liku iz igre.upam da bo tud nadaljevanje.

— hitman
27.12. 2007 ob 12:21

cool res dobro

— fakeN
27.12. 2007 ob 17:39

men osebno je bil filem zelo všeč.vreden ogleda.

kar je treba pohvalt je pač treba pohvalt,kar pa ne pač ne

— L.P.
29.12. 2007 ob 15:58 zvezdica

Izjemen film. Igral sem vse dele igrice in vsak po svoje so me vsi presenetili. Res je, da o nastanku 47 izvemo zelo malo, le nekaj kratkih podob iz otroštva in urjenja, na začetku filma. Presenetilo me je, da za glavnega junaka niso izbrali igralca Jasona Stathama, kajti on se mi je zdel predvsem iz filmov Transporter ravno pravšnji za to vlogo. Vendar je tudi Timothy odlično odigral. Imel je resnično vse lastnosti agenta 47 iz igre. Umirjenost, pamet, neustrašnost, hladnokrvnost, hudiča, še hodil je enako, vzravnano s nenehnim gledanjem naprej.

— sven
8.1. 2008 ob 11:26

filma si nisem še ogledal .... menim pa da je igralec ki igra agenta precej premlad ... v igri je precej starejši !!!

— jazbec
17.1. 2008 ob 14:37

Dober film, hud tip in sexy dekle ... Mogoce bi edino Ruse pustil, da govorijo rusko.

— bejba
17.1. 2008 ob 14:54

fuuuuul hud film!po dolgem času spet eden bolj zanimivih filmov! splača se ga ogledat;)

— andraz
23.1. 2008 ob 14:50 zvezdica

Film je bil eno velko razočaranje. Ne samo da sta bila glavna igralca (hitman in njegova bejba) popolnoma lesena, tudi zgodba je bila zelo siromašna in pretežno dolgočasna. Hitmanove sposobnosti naj bi bile seveda po vseh pravilih skorajda nadnaravne in zavidanja vredne, in s to zavestjo že vstopiš v dvorano. Ampak vseeno se zdi nekoliko pretirano, ko tekom filma pošljejo nad našega hitmana še pet enako izurjenih hitmanov kot je on sam,

— rgh
29.1. 2008 ob 17:12 zvezdica

Film je genialen in bi priporočil ogled vsem, še posebej ljubiteljem akcije.

— Vevrca
1.2. 2008 ob 0:00

Hitman je legenda pa una nikka je tok huda.argh

— urci
3.2. 2008 ob 0:01

Jest upam,da bo še kakšen del,glede na to,da je imel špil več delov.
Film mi je bil ok.Se da gledat.
LP

— Roberto
11.2. 2008 ob 0:00 zvezdica

Ne obstaja povprečje,toda obstajajo različne ravni dojemanja filma.Akcije so akcije in so samo za določeno ciljno populacijo in kdor nima čuta za take vrste filma,naj jih pač ne gleda.In naj ne kopira svojih postov v nedogled...

Kar se filma tiče,pa morem rečt,da sem užival.Dobra akcija,še kar dodelani efekti,razen zgodba morda,ki nima svojih jasnih korenin.On je plačani morilec,izobražen v svojem poslu.In to je to...upam,da bodo naredili nekaj v stilu "the beginning",ker se mi zdi zadeva zelo zanimiva...

Ocena 6/10...

— Dario
21.7. 2008 ob 16:13

še kar no, čeprav bi v tej vlogi tisočkrat raje videla Jasona Stathama (Transporter). mislm da so take vloge res prfekt zanga. nekje sem slišala da je vlogo zavrnu? drugač pa kr kul film, čeprav nisem igrala igrce. veliko folka mi namreč pravi, da so se od le-te preveč oddaljili oz. je film slabši. v filmu je kao mal patetično, kako ga kao pač ženska mal obrne, ker v igrci pač pobijaš in nisi nč zalublen, subjektivn itd. kakšna mojstrovina gotovo ni, presodite sami 6/10

— lyla
19.5. 2009 ob 2:00

BU

— ghost
24.10. 2009 ob 7:53

Zelo dober in predvsem grozen film

— ajbfs
29.5. 2010 ob 23:06

Sem ena velika budala

— Lan Višnar

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.