Kolosej
Film distribucije Continental Film

Hitch: Zdravilo za sodobnega moškega

romantična komedija
Doktor zmenkov, vam na uslugo!
Na sporedu od: 3.3.2005, Kolosej Ljubljana
1h 55min / 115min
Leto: 2005
Država: ZDA
Scenarij: Kevin Bisch
Režija: Andy Tennant
Hitch (Will Smith) je pravi mojster na področju ljubezni in tako z nasveti pomaga drugim moškim, ki jim primanjkuje samozavesti. Toda Hitch ob srečanju s prikupno Saro (Eva Mendes) spozna, da lahko ljubezen tudi največjega zapeljivca spremeni v popolnega bebčka, kar pa morda sploh ni tako zelo usodno.

"Ne glede na vse ima vsak moški možnost spodnesti tla pod nogami katerikoli ženski. Le pravo metlo potrebuje" -- Alex "Hitch" Hitchens

Vsebina

V prefinjeni romantični Hitch je Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) legendarni in namenoma anonimni newyorški "zdravnik za zmenke", ki je za primeren honorar že neštetim moškim pomagal dvoriti ženskam njihovih sanj.

Medtem ko trenira Alberta (Kevin James), plahega računovodjo, ki je zatreskan v zvezdo največjega formata, Allegro Cole (Amber Valletta), Hitch končno spozna nekoga, ki mu je kos. To je prelepa, kot bič ostra in pametna Sara Melas (Eva Mendes), tabloidna kolumnistka, ki spremlja Allegro na vsakem koraku.

Najpopolnejši profesionalec med samci se nenadoma zave, da je noro zaljubljen v Saro, katere najbolj razvpit članek utegne postati razkrinkanje najslavnejšega zdravnika za zmenke na Manhattanu.

Romantična komedija Hitch

Will Smith je eden najbolj priljubljenih in uveljavljenih hollywoodskih superzvezdnikov, romantični lomilec src vse od začetka kariere, ko je bil raper in nato dokazal svojo komično nadarjenost v dolgoletni uspešnici Princ z Bel Aira. Na velikem platnu pa v romantični komediji ni še nikoli igral. Pa ne zato, ker si ne bi prizadeval za to. "Že leta iščemo pravo romantično komedijo za Willa," priznava James Lassiter, Hitchev producent in Smithov partner pri produkcijski hiši Overbrook Entertainment. "Ni tako preprosto, kot je videti. Ni jih veliko tam zunaj in še manj jih je, ki so dobre."

Končno sta Lassiter in Overbrookov Teddy Zee našla scenarij za romantično komedijo Kevina Bischa, ki je bila pisana na kožo Willovim številnim talentom. V zgodbi je nastopal "zdravnik za zmenke", samozavestni frajer, ki za primeren honorar plahim in družbeno neprilagojenim moškim pomaga spoznati in osvojti žensko njihovih sanj. "Gre za popolno urbano legendo," pravi Lassiter, "o moškem, ki je tako zelo karizmatičen in samozavesten, ko gre za ženske, da zna moške učiti, kako se približati ženskam, ki so jim všeč. Po Hitchevi filizofiji so potrebni samo trije zmenki, da zasije tvoj pravi jaz in pritegne žensko tvojih sanj."

Zee je prav tako začutil potencial zgodbe. "Ima nezmotljiv newyorški pridih - sodoben, trendovski," pravi Zee. "In podana je z moškega gledišča, kar je pri romantičnih komedijah izjemno redko."

Ta biser med zamislimi izhaja iz študentskih let scenarista Kevina Bischa, ki je po seriji zmenkov z ženskami spoznal, da običajno pristane sede ob robu njihove postelje in z njimi prelistava albume s fotografijami. Ko je skušal ugotoviti, zakaj mu te ženske tako vneto kažejo te albume, je po lastnih besedah doživel razodetje. "Le kako sem bil lahko tak bumbar? Samo zavlačevale so v pričakovanju, da jih bom poljubil. Potem me je svet zmenkarij obsedel."

Že po prvi strani scenarija je Will vedel, da hoče igrati Hitcha. "Je neke vrste alkimist," pravi igralec. "Vzame tisto, kar je, in spremeni v tisto, kar je lahko. Potrebuje samo ljubezen. Ko te pobe spozna, jih vpraša, ali so res zaljubljeni v žensko, ki jo skušajo osvojiti, kajti če niso, jim Hitch ne more pomagati."

Ironično je, da ima sicer Hitch srečo z ženskami, vendar v njegovem življenju ni kakšnega res izjemnega razmerja, ker je njegovo srce še vedno ranjeno zaradi spodletele ljubezenske romance v študentskih letih. Prisegel je, da se ljubezni (in bolečini) ne bo nikoli več izpostavljal.

Takšna prisega je Willu dobro znana. "Vsak možakar ima eno dekle, ki se je spominja iz srednje šole, v katero je bil zaljubljen in ki mu je storila nekaj, zaradi česar mu je počilo srce," pravi Will. "Hitch je nekaj posebnega, ker je njegovo življenjsko delo preprečiti prav to, da bi druge moške doletela enaka usoda."

"Hitchev lik je tako privlačen, ker na romanco ne gleda cinično," pravi Bisch. "Resnično verjame, da vsak moški - razen njega - lahko spozna in dvori dekletu svojih sanj. Njegovo delo je res plemenito in altruistično. Tem fantom privošči uspeh, saj jim želi prihraniti bolečino, ki jo je moral sam prenašati."

Jasna izbira za režiserja Hitcha je bil Andy Tennant. "Andy je car tega žanra," pravi Zee, ki je s Tennantom sodeloval že pri Na vrat na nos (Fools Rush In). "Ni samo zabaven, v romantične komedije vnaša tudi človeškost."

Tennantovi filmi so prežeti z njegovim pogledom na romanco. "V bistvu je ljubezen čudovita težava, ki je nikoli ne rešimo," pravi. "To je neskončni vrtiljak čustev, ki se mi zde neskončno osupljiva."

Hitcheva pravila "zdravnika za zmenke" so del dolgoletne tradicije v igri ljubezni. "V filmu je stavek, ki to zelo dobro razloži: Želi si te takega, kot si. Le da tega vsega noče naenkrat," pravi Tennant. "To pomeni, da nekoga ne moreš povsem preplaviti s čustvi. Gre za nadzirano sproščanje. Igrati moraš določene igrice dvorjenja, ki se igrajo že stoletja."

Hitch je izjemno uspešno pomagal najti ljubezen drugim moškim, njegov preizkušen in prefinjen pristop pa očitno ne vžge pri Sari Melas (Eva Mendes), prelepi novinarki newyorškega tabloida, kar ga povsem zbega.

"Prvič v življenju," pravi Lassiter, "Hitch spozna nekoga, ki mu je tudi že vse jasno in to ga zelo privlači."

"Zdi se, kot pri vesolje kovalo zaroto proti njemu," se smeje Will. "Prisiili ga, da Sari pokaže, kdo je, ne pa, da se ji kaže tak, kakršnega naj bi si po njegovem mnenju ona želela videti."

"Sara iz njega izbeza ranljivo nerodo, ki je v vseh nas, ko se približamo ženski naših sanj," dodaja Tennant.

Mendesova je po besedah izvršnega producenta Winka Mordaunta dobila vlogo Sare, "ker je dobrohotna, a ima določeno resnobnost. Je ravno pravega temperamenta za Saro. Ko ji Hitch skuša nastaviti zmenke in se ti grozno sfižijo, je to sploh ne vznemiri. To jo zabava. To se popolnoma ujema z Evino osebnostjo."

Mendesove ni pritegnila samo priložnost za sodelovanje z Willom, všeč ji je bil tudi lik Sare. "Tako kot Hitch sem se tudi jaz zaljubila v Saro, žensko, ki je prepričana, da mora biti ves čas na preži in se braniti, če želi poklicno uspeti," pravi Mendesova. "Vendar je po duši nepoboljšiv romantik."

S Hitchem na velikem platnu debitira Kevin James, ki je do sedaj nastopal v številnih televizijskih nadaljevankah, na primer v Domačem kraljestvu (King Of Queens). Albert, ki ga igra, po mnenju Willa Smitha predstavlja omahljivca v vseh nas. "Ne nosi pravih oblek, ne govori tako, kot bi bilo treba. Je malce neroden in malce debelušen." Pa vendar je Albert nesmrtno zaljubljen v Allegro Cole, prelepo bogatašinjo, za katero je Albert samo eden njenih računovodij. "Vsak možakar razume Albertovo dilemo," pravi producent Zee. "Sanja, hrepeni po nečem posebnem v svojem življenju in to "nekaj posebnega" je zanj Allegra."

A konec koncev Hitch ni lekcija o oblačilih po zadnjih modnih zapovedih, notranji opremi ali nočnih klubih trenutka - čeprav vse to nikomur ne škodi. "Ko je vse povedano in storjeno," zaključuje Tennant, "gre za film o tem, da predstavimo najboljši del sebe, o tem, da nas ni strah prikazati svojih napak in vsega, zaradi česar si nekaj posebnega, zaradi česar si posameznik, ki se povsem razlikuje od drugih."

O igralcih

Will Smith (Alex "Hitch" Hitchens). Med njegovimi filmi so Dan neodvisnosti, Podli fantje 1 in 2, Možje v črnem 1 in 2, Državni sovražnik, Legenda o Baggerju Vanceu, Divji, divji zahod, Ali, za vlogo v katerem je bil nominiran za oskarja., Jaz, Robot (pri njem je bil tudi izvršni producent), Zgodba o morskemu psu

Leta 1986 je osvojil glasbeno sceno kot Novopečeni princ oziroma polovica rap dueta DJ Jazz in Novopečeni princ, ki je osvojil nagrado grammy. Smithova sposobnost zabavati ljudi in magnetizem sta botrovala nastanku uspešne nadaljevanke Princ iz Bel Aira.

Ker je bila nadaljevanka tako priljubljena, je Smith presedlal še k filmu. Kritiki so ga hvalili v Six Degrees of Separation, za vlogo v katerem je bil nominiran za oskarja za stransko vlogo. Poleg tega je igral še v Made in America in Where the Day takes you.

Smith je začel rap izvajati na zabavah, ko mu je bilo 12 let. Pred devetnajstimi leti sta z Jeffom Townesom postala DJ Jazzy and The Fresh Prince. Z njunega debitantskega albuma Rock the House je uspešnica Girls ain't nothing but trouble. Na njunem naslednjem albumu He's the DJ, I'm the rapper se nahaja njuna najbolj priljubljena skladba Parents just don't understand, ki je leta 1988 prejela nagrado grammy za najboljši rap nastop.

Leta 1989 sta bila nominirana za grammyja za skladbo I think I can beat Mike Tyson z albuma And in this Corner. Grammyja sta dobila za skladbo Summertime z albuma Homebase, ki sta ga izdala leta 1991 in je postal platinast.

Leta 1992 so Smitha in Townesa nagradili z nagrado NAACP Image kot izjemna rap umetnika.

Eva Mendes (Sara) je posnela filme Dan za trening, Out of Time, Bilo je nekoč v Mehiki, Prehitri in predrzni, All About the Benjamins, Kot rit in srajca, The Wendell Baker Story.

Reklamira tudi izdelke Revlon cosmetics.

Kevin James (Albert) nastopa v televizijskih nadaljevankah Domače kraljestvo (The King of Queens) in Raymonda imajo vsi radi.

Začel je kot komik v nočnih klubih. Nedavno je nastopil v enourni posebni komični oddaji Sweat the Small Stuff in se redno pojavlja v Late Show with David Letterman.

Med prihajajočimi projekti sta Grilled z Rayem Romanoom in animirani film The Barnyard.

Amber Valletta (Allegra) je manekenka, ki je v filmske vode zaplavala z Drop Back Ten, Potopljenimi lažmi, Družinskim človekom, Duplexom, Helenco na prevzgoji in Transporterjem 2.

Med prihajajočimi filmi je Man About Town z Benom Affleckom, Rebecco Romijn in Johnom Cleeseom.

O režiserju

Andy Tennant je režiral filme Melanie se poroči (Sweet Home Alabama), Pepelkina ljubezenska zgodba, Anna in kralj, Na vrat na nos, It Takes Two.

Na televiziji je režiral nadaljevanke Čudežna leta, Parker Lewis, The Adventures of Brisco County, Jr.

Tennant pripravlja več projektov, med drugim Being Booey in srhljivko, ki naj bi jo posneli v Španiji v koprodukciji z Red Om Films Julie Roberts.

Komentarji

14.2. 2005 ob 22:37

preprosto povedano- film je carski! Za vse! Res, jst sm se ful nasmejala, pa tut vsebina je lusna.. ;) pejte gledat (obvezno)

— Perla
15.2. 2005 ob 23:53

se strinjam s 'perlo'! film je prou hud, za une k s(m)o ga gledal za valentinovo pa se posebi... ;) res super film...willy pa itak car! Lp :)

— m.boy
22.2. 2005 ob 12:05

čeprav film še ni prišel v kina, mislim da bo kar v redu (seveda saj v njem igra Will Smith). Zase vem da ga bom nujno gledala.

— mojca
23.2. 2005 ob 2:27 zvezdica

Preprosto receno sem bil kar prijetno presenecen. Film je lahko prijetno popestrilo nedeljskega vecera. Ne pricakujte hujsih zapletov in razpletov - zadeva je precej predvidljiva. Pove pac tisto, kar hocemo slisat. Gre torej za film z lepo scenografijo, lepo kostumografijo in lepimi ljudmi. Se pravi cista prikupna laz.

— Stone
26.2. 2005 ob 14:03

ej folk to je edn najbolših filmov k sm jih gdaj gledala ej res morte it gledat

— ursika
27.2. 2005 ob 13:12

pomoje je ful dobr film tko da ga bom šla gledat. :)

— jst-x
27.2. 2005 ob 13:21 zvezdica

folk, ta film pa zelo priporocam vsem, ki ste ljubitelji dobrih komedij s pridihom romantike in vsem, ki prisegate na Willa Smitha! res zelo fajn film, ki si zasluzi vse pohvale, saj ne bi mogel bolj ustrezati dolocenemu zanru - romanticna KOMEDIJA! spravi vas v smeh na najbolj crn dan - preizkuseno!

— nika
28.2. 2005 ob 16:55

ej fok ful je dobr fim ej carski

— tjaša
1.3. 2005 ob 13:59

Film si sicer še nisem ogledala,ampak meni, glede igralske zasedbe(Willl Smith,Eva Mendes) zelo zažiga in si ga je fajn, da ogledat. Will je res car!!

— jane
2.3. 2005 ob 13:40

stari toti film je ful dober.Oglejte si ga ne bo vam žal !!!

— Dino
3.3. 2005 ob 16:39

...to see it. :p

— Tomi
4.3. 2005 ob 9:34

Zelo dober film, priporočam! lp

— Matej
4.3. 2005 ob 13:37

svetovni film will smith ah

— nina
4.3. 2005 ob 17:14

Jst sm gledala sam pred film pa je biu ful carski. Tko da mislm da se splača it pogledat. Men pa pište na mail. (s)mejte se *DoNcY*

— Donna
4.3. 2005 ob 20:23

vstopnice za take filme bi morale stat manj denarja ker film ne ponudi nič novega. zabavna ampak nerealna zgodba.se pa delno splača iti film gledat zaradi Willa Smitha.

— neville
5.3. 2005 ob 18:22

FILM JE BIL FUL FUL FUL...

— anja drozg
6.3. 2005 ob 1:19

lustno ja:) na momente mau pateticno in prevec predvidljivo, ampak sej, to je namen tega zanra, tko da, idealen film da ga pogledas, uzivas, nato pa pozabs nanj...

— res lustno
6.3. 2005 ob 9:55

res mega film, nasmeješ se do solz, Will pa itak car!

— will
6.3. 2005 ob 9:56

LP zaenkat se nism so gledat filma vendar je prisel koncno cas zato ker g grem danes gledatiin ze pa slikah vidim da se bom zelo zabaval ali je biv vam vsec

— WindOfWar
6.3. 2005 ob 19:11

Ogledal sem si film in bil navdušen. :)

— Tomaž
7.3. 2005 ob 11:46

Ta film priporočam vsem željnim smeha in prijetne sprostitve. Resnično je vreden ogleda in vam ne bo žal za čas preživet v kinu. Will Smithu je uspel še en fenomenalen film oz. vloga, ki jo igra. Žal bo tistim, ki si ga ne bodo ogledali.

— Pika
7.3. 2005 ob 13:46 zvezdica

Film je kar simpatičen primeren za sprostitev možganov. Ženske imajo klišejsko mnenje o moških, in obratno, moški o ženskah. Pojavi se nek model, ki skupaj spravi dva, ki se v realnem življenju nebi nikoli srečala. Recimo kot, da bi bila par Kate Mose in Michael Moore. Ona suha, seksi bejba on zavaljen upornik. :-)

— Simpatičen film
7.3. 2005 ob 16:23

zelo dober film !!! smešen z dobro akzijo !!

— Richard
8.3. 2005 ob 9:41

Ful v redu film... se kar luštno nasmejiš. Kar pejte ga gledat!

— TJ
8.3. 2005 ob 13:35 zvezdica

prisrčna komedija, ki jo priporočam, saj je zabavna in se ob njej resnično nasmejiš. konec je predvidljiv, zgodba nima večjih zapletov, vsebuje pa veliko situacijske in karakterne komike. jaz takšne filme hodim gledat ob nedeljah zvečer.in ta nedelja je bil zabavna:)

— maya
8.3. 2005 ob 14:26

Odlicnih 115 min za sprostitev in smeh.Glejte pa boste vidli da ne lazem

— Rok
9.3. 2005 ob 8:36 zvezdica

Film je najboljša romantična komedija, kar sem jih videl. Will mi je bil zakon že v Princu z Bel Aira, potem v Jaz, robot... Ne vem, brez njega te filmi enostavno nebi bili taka špica kot so. Ogled tega filma priporočam vsem, ki bi se radi malce sprostili in nasmejali. Sicer pa, mi je dal film kar malce misliti oziroma potrjuje to, kar se danes res dogaja. Namreč to, da danes cca. 95% folka še vedno gleda predvsem na zunanjost, ko si izbirajo partnerje. Žalostno ampak resnično. Ocena čista 10!

— Jeebs
9.3. 2005 ob 13:24

Smo se režal še pol ure po filmu... ej zlooo luškan res...

— Jaz
9.3. 2005 ob 15:20

nisem ga še gledal mislim pa, da je zelo dober film.zato, ker igra v njem Wil Smith.Wil Smith je eden od mojih najljubših igralcel.

— aljoša
9.3. 2005 ob 15:27

če ti je dolgčas in si slabe volje,je ta filem več kot samo primeren ogleda.odlična igralsja zasedba in zgodba poskrbita da dvorano dodobra napolni s smehom in solzami sreče,zato se takoj odpravite-ne bo vam žal:)

— tigrica
10.3. 2005 ob 9:46 zvezdica

Hitch je prijetno razvedrilo. Film ni zahteven, je precej predvidljiv pa vseeno ni dolgočasen kljub temu, da traja skoraj dve uri. Humoristični vložki so sicer dobi a na žalost najboljše vidiš že v napovedniku. Film pusti dober vtis, tako da ti ni žal denarja, kar je navsezadnje najbolj važno.

— Virus
12.3. 2005 ob 10:19

film sm šla učer gledat in je ZAKON!!!kdur ga ne bo šu gledat mu bo lhk žal!!!res!!!no meje se!!!pa pa

— mala
12.3. 2005 ob 18:17 zvezdica

Will se je ponovno izkazal, Hitck je namreč ena najboljših komedij v zadnjem času. Čeprav je zgodba predvidljiva, to ne moti niti za trenutek, saj je poln smešnih in domiselnih prizorov, ki te dobesedno priklenejo na stol. Ogled obvezen!

— tisa
12.3. 2005 ob 20:46

FILM JE SUPER! Pejte ga gledat!

— hitch
13.3. 2005 ob 10:34

Ja film je dobr.Sploh zato kr v nemu igra Will Smith.Ta vloga se mu ful poda.Smešne fore so z unmu Albertam.Pa tut Eva Mendes dobr odigra vlogo.Vredn ogleda!Moja ocena 7 od 10.

— hudec
13.3. 2005 ob 10:49

film je zakon, še posebi zato k sm ga šel gledat z eno bejbo in sva se režala da bi skor umrla.

— tomči
13.3. 2005 ob 14:35

Simpl film, brez nepotrebnih zapletov; konec znan že na začetku; odlična komedija;)

— Empfe
14.3. 2005 ob 8:53

dragi ljudje pravim vam film si morate ogledati ker dol padeš ko ga gledašš...res ne bo vam žal vstopnice za v kino ke r je hitch res car!!! jaz sem ga v kuinu gledala že 2x in že komaj čakam da ga tretjič:P fsm lada vas man papa pa enga lubija *mwa*

— Evica
15.3. 2005 ob 20:33

FILM JE ZAKON MORTE GA IT GLEDAT

— BLACK
16.3. 2005 ob 22:34

White Chicks je še vedno THE BEST!=)

— modelka
16.3. 2005 ob 23:34

Ko sem prebral komentarje na tej strani, sem se odlocil da ga moram it pogledat.. Zdajle sem prisel nazaj, in mi je zal 1800 tolarjev za karte in za 3 litre nafte ki sem je skuril do tja.. Ta film mi je pa eden iz med bolj brezveznih. Zgodba privlecena za lase, povezana na silo, tako da vcasih kar boli, odigrano zanic (ne Will Smith). Edino kar malo omili je Will Smith in njegove fore.. Bobu bob!

— mitja
19.3. 2005 ob 8:34

film je legenda sem ga gledal na computeru in sem tako navzdusen nad filmom da ga grem se enkrat v kino gledat! :) :) :) :p ;)

— unknow
19.3. 2005 ob 8:34

MENI SE ZDI DA JE VSAJ PODOBNO FILMU PRIVLAČNA SOSEDA!!! VSAJ MALO!!!

— GREGA
19.3. 2005 ob 10:32

1A film

— Pohvala
19.3. 2005 ob 15:21

jst vam čist nč ne verjamm. No ampak ga grem vrjetn vseen gledat d se prepričam.

— Kvatebriga
20.3. 2005 ob 18:37

Ta film je ful zakon.Morte si ga ogledat. Za druge filme ni treba zgublat časa!

— Polona
21.3. 2005 ob 19:22

ej folk...film je tok dobr.pejte si ga pugledat..tuki te člowki nimajo pojma kaj goworijo...pač neumni..lool..ne res...pejte si ga pugledat

— nincha
23.3. 2005 ob 0:06 zvezdica

Alfie. Izjemno dolgočasna, skoraj nič zabavna, premalo očarljiva, razvlečena in absolutno predolga romantična komedija, še en Alfie, še en What Women Want, še en nepotreben kliše, kjer Will Smith pač igra strokovnjaka za zmenke. Mojstra, ki vam uredi dejt z najlepšo bejbo v mestu. Ki vas nauči osvajanja. Ki vam dvigne samozavest. Pa četudi ste štorast debeluh, zagledan v lokalno lepotičko, ki je ne bi mogel osvojiti niti Brad Pitt. Pač pravljica, kateri bodo nasedli samo štorasti debeluhi, zagledani v lokalne lepotičke, ki jih ne bi mogel v postelji spraviti niti Jan Plestenjak.

— iztok gartner
24.3. 2005 ob 15:20

jah hud film brez seksa

— scaryyy beyba
24.3. 2005 ob 18:21

meni je bil film zelo všeč,še posebej Will,ki je po Bad Bojsih in I,robot spet dokazal ,da je vrhunski igralec.Kr tako naprej Will!

— mare
26.3. 2005 ob 11:52

men se po opisu in reklami zdi uredu film! drgač ga grem pa dons gledat tko da bomo vidl ne.

— *kitty*
26.3. 2005 ob 12:03

ma ta film je full mega... ful se nasmeješ, oz. se smeješ skori ceu film. ful dobra štorja skratka use! se vam ga splača pogledat :)

— IzOlAnKa
26.3. 2005 ob 12:16

men je ta film ful zakon! {sam smejš se tem filmu}

— jelena
28.3. 2005 ob 18:38

ja sej iztok gartner pomoje si glih ti tisti "štorast debeluh"!!!

— joooj
28.3. 2005 ob 19:25 zvezdica

Film je tako zelo predvidljiv, da je kar slab. Škoda Willa in drugih za tako sluzavo žajfnico. Film je na nivoju C kategorije filmov. Strogo odsvetujem !

— Saša
29.3. 2005 ob 6:43 zvezdica

Film je lušen, s stilom in predvsem smislom za humor in nekaj resnice v zasnovi zgodbe. Nasmejali se boste do srca.

— Tjasa
29.3. 2005 ob 19:52

TA FILM SI SE NISEM OGLEDALA,AMPAK SI GA BO0M SLA OGLEDAT, MISLMDA JE MEGAAA!!

— LARA
1.4. 2005 ob 13:35

zelo dober film zelo mi je bil všeč. rada bi ga še enkrat gledala adijo

— ewa
4.4. 2005 ob 15:13

film sem gledala 3x in mogoče grem gledat še četrtič ;) za ta film mi res ni žal denarja!

— super
4.4. 2005 ob 18:29

Iztok Gartner,s to oceno filma in komentarjem si pokazu,da živiš v 14.stoletju.Verjetn še nisi dojel,da je danes najbol pomemben gobec,najbolj pomembno je kar ženski rečeš!Nesmeš bit sramežljiv in moraš skos neki prbijat in jih spravljat v smeh,ne pa ene tvoje bedne teorije.Mal odpri oči in uzami si kakšen dan in pejt vn pa mal poglej kakšne so stvari v 21.stoletju!!!

— Scorpion
4.4. 2005 ob 20:00

Ful hecn fil...da te pobere...enih par je bli res carskih...hihihi...P EJTE SI GA POGLRDAT!=)

— HITCHICA
5.4. 2005 ob 23:16 zvezdica

Po mojem je film čist u redu za pogledat in se nasmejat!Eden od lažjih filmov in tudi tisti debeluhi, ki jim gartner reče da sanjajo, vsaj lahko zaradi takih filmov sanjajo!Sicer pa je kot smo že neštetokrat prebrali v Men`s Healt-u, FHM-ju in Cosmopolitan-u: da je tisto na kar ženske palijo več ali manj samozavest in šele na to pride izgled.Dobro, ni treba pretiravat(200kg tip pa miss SVETA npr.).Fantje, peljite punce kr na ogled filma, lahko da bosta odnesla kaj oba od filma!;)lp

— Alen
7.4. 2005 ob 17:23

ja že,če je skor vsem zanič,sam kako da je že toliko časa odkar je praktičmo na platnu,vedno na lestvici najbolj gledanih..? whateva

— lili
8.4. 2005 ob 14:24

EJ FUL DOBR

— MaŁa
8.4. 2005 ob 17:41

use kljuse slovensk se nauč govort

— ivo
9.4. 2005 ob 10:29

ta film pa rastura ful dobr film je res vredno ga je gledat

— nena
9.4. 2005 ob 16:16

ql

— Miha
10.4. 2005 ob 11:25

film je ok

— bugger
11.4. 2005 ob 1:56

Mislim, da naslov vse pove!

— Gildo
11.4. 2005 ob 1:59 zvezdica

Film je ful poučen, sam ne štekam, zakaj ženske v njem ne prevzamejo tolk odgovornosti za odnose kot tipi. Mogoče bi moral narest še obraten film.

— Princeska
12.4. 2005 ob 16:31

faaak.mislim,da je tale film že kar predolgo na lestvicah.. grrr

— lili
13.4. 2005 ob 7:47

ja gl...kva nej rečem učer sm ga gledala in mi je biu zelo ušeč=)in vsa puhvala lah gre igralcom ane še pusebi WILL SMITHU=)k je biu ful dobr in ful cute=)no papa *ulshi*

— *ulshi*
16.4. 2005 ob 16:02

folk filem je ful hud

— nhj
18.4. 2005 ob 14:32

Film za razvedrilo,lahek pa saj je temu namenjen - vreden ogleda

— GAj
23.4. 2005 ob 13:45 zvezdica

Ja sploh ne vem kaj reči. Film je neostavno fantastičen. Mislim, da je film bolj namenjen mladim kot so najstniki, ker prikaže podobne situacije kot so jih nekateri najstniki doživeli. Še nekrat neverjetno!

— Klemen
25.4. 2005 ob 11:06 zvezdica

Kot sem pričakoval je film lahkoten, zanimiv in smešen. Holiwood-ski pač. Priporočam ga vsem ki greste v kino da bi se sprostili in se ne preveč ubadali z samo vsebino. Bolj zahtevnim gledalcem pa svetujem da film preskočijo in si ogledajo kaj drugega. lp, Parafly

— parafly
27.4. 2005 ob 8:56

film je pač komedija ni pa spet nek aj ful posebnega. Sej je zanimiv še kr bi rekla. Šla sem ga gledat s pijateljico in sma se res nasmejali. Verjetno bolj zaradi tega ker sma se vmes pogovarjali in ne samo zardai filma. S/mejte se

— Girl
27.4. 2005 ob 19:32

ta film je ful dobr tko da...PEJTE GA VSI GLEDAT!

— gizmo
27.4. 2005 ob 20:00

beda!

— MiSsSwEeTiSh
29.4. 2005 ob 17:48

jaz nevem kaj bi šla gleat svetujte mi malo plis

— katja
30.4. 2005 ob 12:51

ta film j tku luzrski, d ga še moj pes ne bi mogu gledt.will smit j prow en ljubezenski pajaco

— badegerc
3.5. 2005 ob 20:11 zvezdica

film se mi je zdeu še kr ok. sam ni pa blo tiste prave vsebine. men je biu na trenutke clo mal dougočasn. ne vem od kje jim, da je to komedija. sej ne pravm da ni smešn sam sm pa gledala še velik boljše filme. vsekakor pa bi ta film priporočla tistim k si želijo neki za dušo. ta film je za tiste bolj nežne duše, pa še za tiste ne vem če bi biu kr to ni tisto ta pravo. je pa film biu še kr ok. film pa je blo vredno gledat zarad Willa Smitha. ON JE RES CAAAR! Drugo je blo pa vse nekak turobno. Men ni biu ta film ne romanitčn ne komičn. ampak vsak ma svoj okus. to je blo sam moje mnenje. pejte pa se sami prepriite. papa adijo čaw bye lep pozdrav

— sej ni nč posenga
5.5. 2005 ob 15:49

Thought that a lot of people out there might speak English and not so much Slovene, so I wanted to add in something here. This movie is a VERY good movie just to watch. I think I have even seen it around 3 times at Kolosej alone! I would definately recommend you people to watch it. ~Peace!

— *
18.5. 2005 ob 15:23

V petek gremo na nagradni izlet s pevskimi vajami in bom še videla, kakšen bo. (Upam, da bo v redu) :)

— ena
21.5. 2005 ob 11:41

Šla sem ga gledat, in mi je bil zelo všeč

— aljanca
18.6. 2005 ob 21:41 zvezdica

Men je biu tale film zlo uredu, res ni bil nevem kako zakompliciran, sam se mi je zdel pa dobr narjen. Mogoče je res bl za najstniško občinstvo, ampak zanič pa ni bil.

— Piromanka
24.6. 2005 ob 1:45 zvezdica

evo kot prvo je tole moj novi pa po moje bo vedno ostau najbolsi film. prvi film ki je prikazu razlozu ne vem definiru pojem ljubezni ki jo zacutis ko si zaljubljen. tisti ki ste dojeli pa ko ste to zacutli pol vete o cem govorim. pa ne sam ljubezni pa strasti pa tisga filinga ko mas skos najlepsi nasmeh ko dozivljas to pa skos se ti tk lepo smeji amapak ne vem no mene je film cist impresioniru.mors to dozivet pa se bos najdu u filmu.al pa se tut kej nauciu iz filma.js sm se kompletno najdu. ljubezen je res najlepsa stvar kar se ti lahka zgodi! ne vem no tisti ko ste me vsej mal razumeli kar sm zdle hotu povedat ne bote tega filma spustili. ful bi lahk se se razpisu o filmu sam se mi ne da vec.aja pa obstajamo ljudje ki dozivljamo ljubezen pa vse to na nacin kot jo je dozivljal will smith(ni mogu bols odigrat vloge),pa un bajs(ta zgodba je pa pomesana se mal z komedijo). Grem spat... _ LOVE U ALL ;)

— Srki`Boi
5.10. 2005 ob 10:37

eja a je ta film kul nism ga še gledala pa me sam tok zanima čaw

— barby
3.11. 2005 ob 12:57

Will Smith je prav car v tem filmu, čeprav je Jaz robot dost bol smešn.

— Jakob-Smith
15.5. 2006 ob 16:50

ma to je najbol film na svetu!!!hehe!!!full mi je bil ušeč del ka uči hitch tistga blesavca plesat!!!yeah yeah yeah.

— the best!

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.