Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Heker

akcijska kriminalna drama
Podnapisi
Na sporedu od: 15.1.2015, Kolosej Ljubljana
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Michael Mann in Morgan Davis Foehl
Režija: Michael Mann
Režiser kriminalnih trilerjev Stranski učinki, Miami Vice in Državni sovražnik predstavlja napeto zgodbo o genialnem hekerju Nicholasu, ki ga izpustijo iz zapora, da bi pomagal izslediti skrivnostnega spletnega kriminalca. Neznani terorist z zapletenimi vdori v prepletena računalniška omrežja povzroča kaos na borzah, usodni napad na omrežje jedrske elektrarne pa povzroči nepredstavljivo katastrofo. Nicholasa sledi vodijo preko nevarnih obračunov od Chicaga do Hong Konga, vendar spretni zlovešči neznanec ves čas ostaja korak pred zasledovalci.

Vdori v računalniška omrežja postajajo stalnica v našem vsakdanjem življenju, zaznamovanem z vedno večjo povezanostjo sveta in sistemom. Zato se povečuje ranljivost naših identitet, skrivnosti in denarja …

V prihajajočem akcijskem trilerju Heker bomo vstopili v svet globalnega kibernetskega kriminala. Film v ospredje zgodbe postavlja obsojenega hekerja, ki ga oblasti začasno izpustijo iz zapora. Potrebujejo namreč njegovo pomoč, da s skupino ameriških in kitajskih partnerjev stopi na prste mogočni mreži hekerjev. Drzen lov na novodobne kriminalce jih popelje vse od Chicaga in Los Angelesa do Hongkonga ter Džakarte.

Filmska ekipa, ki jo sestavljata tudi režiser Michael Mann (Miami Vice, Državni sovražniki, Poslednji Mohikanec) in igralec Chris Hemsworth (Thor, Dirka življenja, Sneguljčica in lovec) v naslovni vlogi, obljublja adrenalinsko poslastico, na katero že nestrpno čakamo.

Komentarji

1.10. 2014 ob 19:41

omg cant wait to bo hudoooo ♥

— Loki's girl
9.11. 2014 ob 18:21

oki, film bo very spechial, v tem mislm zelo zanimiv

— Lisa
16.1. 2015 ob 22:37

Meni je bil dolgočasen film. Pričakovala sem več.

— neli
17.1. 2015 ob 20:12

Film ni vreden ogleda.

— Nexsus
18.1. 2015 ob 0:23

Slabše kot sem pričakoval...imdb ocena je velikodušna!
lp

— Matej
18.1. 2015 ob 1:11

Razocarana nad filmom. Ful beden.

— xxx
20.1. 2015 ob 15:40

odličen film !
in končno nekaj za gledat v koloseju, ker prejšnje tedne je bila tako boga izbira, da bi bilo dobrodošlo, če bi nam dali na voljo kakšen resen film, ki ste ga že prikazovali (priseljenka, dobrodošli v NY, ...)

— manoman
20.1. 2015 ob 19:08

Tip se prelevi iz Hackera v stroj za pretepanje in streljanje
Katastrofa

— Dzomba
20.1. 2015 ob 19:14

Groza.. sem mislil, da so bila pričakovanja ostalih prevelika, za tako slabo oceno na IMDB.. a moram reči da ni bilo ničesar. To sploh ni bilo hekanje ampak podtikanje trojancov kar je popolnoma druga (nižja) liga.

Posneto je tako amatersko kot naši domači video posnetki.

Edini razlog zakaj bi kdo sploh pomisli, da ne bo tako slab film je ta glavni igralec (novi Brad Pitt) a tudi on ne odtehta, čeprav je verjetno porabil ves filmski proračun.

Žanr tega filma bi moral bit HORROR, tako dolgočasen je da misliš da se je čas ustavil za 2 tedna.

— MM
21.1. 2015 ob 13:11

ja, ker imdb in taki sajti so pa res zbirališča ljudi, ki imajo pravi občutek za estetiko in vrednote, haha

— M&Ms
23.1. 2015 ob 17:54

Film je super, če te zanimajo akcijski filmi in računalniško programiranje. Sam si ga še nisem ogledal, a si ga nameravam ta vikend. Glede na oceno na IMDb-ju naj bi bil odličen film, a vaši komentarji ne kažejo na to. Predvsem puncam izgleda da ni bil všeč, saj njih (ponavadi) ne zanimajo strelski obračuni in programiranje, hekanje...
Vsekakor upam, da bo film dober in vreden ogleda, kar glede na napovednik bo.

Lp. The Comment Man

— The Comment Man
24.1. 2015 ob 13:14

upam da je vreden ogleda

— joža
25.1. 2015 ob 15:23

katastrofa od filma!

— ml
9.8. 2021 ob 8:03

nič posebnega oz.bedna drama

— gandalf

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.