Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Harry Potter in ognjeni kelih

domišljijski mladinski
Na sporedu od: 24.11.2005, Kolosej Ljubljana
2h 30min / 150min
Leto: 2005
Država: ZDA
Scenarij: Steven Kloves po romanu J.K. Rowling
Režija: Mike Newell
Harryja Potterja četrto leto šolanja znova čakajo številne zahtevne preizkušnje, saj ognjeni kelih določi, da bo Harry zastopal Bradavičarko na turnirju najbolj slavnih evropskih čarovniških šol. Ta čast pa s sabo prinese tudi veliko odgovornost in Harry mora uporabiti vse svoje čarovniško znanje, da premaga številne nemogoče naloge. Toda prav na koncu ga čaka najtežja preizkušnja, saj se mora soočiti s smrtnim sovražnikom Mrlakensteinom, ki skuša Harryja uporabiti, da bi znova vstal od mrtvih.

Začenja se novo potovanje

Štirinajstletni čarovnik Harry Potter je tokrat pred največjim izzivom doslej. S starejšimi in bolj izkušenimi kolegi se bo moral pomeriti na Trišolskem turnirju, nevarnem mednarodnem tekmovanju, ki se bo odvijalo na Bradavičarki. Na turnirju sodelujejo tri največje in najprestižnejše čarovniške šole Evrope, poleg Bradavičarke še Beauxbatons in Durmstrang. Tekmujejo trije prvaki, z vsake šole po eden, ki jih izbere Ognjeni kelih. Izbranci so: z Durmstranga čedni in redkobesedni Zmagoslaf Levy, bolgarski zvezdnik quidditcha, z Beauxbatonsa očarljiva Fleur Delacour, z Bradavičarke pa zlati deček Cedric Diggory. Toda Ognjeni kelih tokrat imenuje še nekoga - Harryja Potterja, čeprav je tri leta premlad za zahtevno tekmovanje. In kakor odloči Kelih, tako mora biti. Harry se mora pripraviti na težke naloge turnirja: uiti bo moral zmaju, ki bruha ogenj, se potopiti v globine velikega jezera in se prebiti skozi živ labirint. Poleg tega se bo mladi čarovnik tokrat znova srečal s svojim smrtnim sovražnikom, zlobnim lordom Mrlakensteinom, ki je spet dobil moč in se vrnil v človeško obliko. Ta grozljiva vest zbledi samo v primerjavi s hudimi skrbmi, ki jih ima Harry zaradi božičnega plesa na Bradavičarki. Ugnati zmaja je zanj mala malica v primerjavi s tem, da mora dobiti soplesalko. Ko pa končno le zbere dovolj poguma, ga čaka grenko razočaranje, saj bo ljubka Cho Chang plesala s Cedricom Diggoryjem...

Novi obrazi

Našim starim znancem iz prvih treh filmov o Harryju Potterju se pridružujejo Robert Pattinson kot Cedric Diggory, Bolgar Stanislav Ianevski kot Zmagoslaf Levy, Clemence Poesy kot lepotica Fleur Delacour in Katie Leung kot Harryjeva simpatija Cho Chang. Zlobnemu Mrlakensteinu, ki se tokrat prvič pojavi v človeški obliki, je obraz posodil Ralph Fiennes. Brendan Gleeson je novi profesor obrambe pred mračnimi silami Noruč Nerrga. Miranda Richardson je zdraharska novinarka Rita Brentsell. Frances De La Tour je madame Maxime, ravnateljica čarovniške akademije Beauxbatons. Roger Lloyd Pack je Hulesh, vodja sekretariata za mednarodno sodelovanje čarovnikov. Pedja Bjelac je ravnatelj Durmstranga Igor Karkaroff. Jeff Rawle je Amos Diggory, David Tennant pa Barty Crouch junior.

O produkciji

Harry Potter in Ognjeni kelih je po Kamnu modrosti, Dvorani skrivnosti in Jetniku iz Azkabana četrti v nizu filmov, posnetih po nadvse priljubljenih knjigah J.K. Rowling. Tokrat je prevzel mesto režiserja izkušeni filmar Mike Newell (Štiri poroke in pogreb, Nasmeh Mone Lise, Donnie Brasco). Producent David Heyman je prepričan, da nihče drug ne bi tako mojstrsko uravnotežil elementov napetosti, humorja, akcije in drame. "Ni šlo za to, da bi iskali britanskega režiserja," pravi Heyman. "Mike Newell ima pač kvalitete, ki smo jih potrebovali za ta film. V nekaterih pogledih je to najzahtevnejši od vseh filmov o Potterju. Hoteli smo režiserja, ki mu ležijo tako temačni trilerji kot dih jemajoči akcijski prizori, hkrati pa ima prefinjen občutek za ustvarjanje situacij, v katerih pridejo do izraza smešne najstniške zadrege. Malo je tako vsestranskih režiserjev."

"Ko sem prebral knjigo, sem bil navdušen," se spominja Newell. "Zgodba je kljub razkošnim opisom prizorišč in dogajanja ter humorju, ki jo prežema, v svojem bistvu triler: Mrlakenstein načrtuje vrnitev, za to pa potrebuje tri kaplje Harryjeve krvi. Harry je pravi junak, njegovo edino orožje je pogum."

V filmski ekipi so spet združili moči mojstri, ki so ustvarjali že prejšnje filme o Harryju Potterju: John Richardson, Nick Dudman in Jim Mitchell, ki so skrbeli za specialne in vizualne efekte, oskarjevec Stuart Craig (Angleški pacient, Nevarna razmerja, Gandhi), ki je bil zadolžen za scenografijo (Harry Potter in kamen modrosti mu je prinesel oskarjevsko nominacijo), scenarist Steve Kloves, direktor fotografije Roger Pratt (Harry Potter in dvorana skrivnosti) in kostumografinja Jany Temime (Harry Potter in jetnik iz Azkabana). Na novo pa sta se jim pridružila montažer Mick Audsley (Nasmeh Mone Lise) in komponist Patrick Doyle (Dnevnik Bridget Jones, Gosford Park).

Največja izziva za ustvarjalce filma sta bila božični ples in Trišolski turnir s tremi nevarnimi nalogami, ki jim morajo biti udeleženci kos, pri tem pa se lahko zanesejo samo na lastne roke in lastno pamet. Gledalcem bo skupaj s Harryjem zastajal dih ob ogromnem zmaju, ki bruha ogenj. Za snemanje teh prizorov so mojstri specialnih efektov ustvarili desetmetrskega animatroničnega zmaja. Za potrebe druge naloge turnirja, ki zahteva od tekmovalcev, da se potopijo v globine Črnega jezera in se spopadejo z vodnimi demoni, pa so ustvarili najgloblji bazen za podvodno snemanje v Evropi.

Pred kamero

Šestnajstletni Daniel Radcliffe (HARRY POTTER) že četrtič blesti v vlogi mladega čarovnika, ki mu je pisana na kožo. Prinesla mu je svetovno slavo in nagrado Variety Cluba za najboljšega britanskega novinca, ki jo je prejel februarja 2002. Aprila 2002 pa je bil za odlično upodobitev in za prispevek k prihodnosti filma počaščen s prestižno nagrado Davida Di Donatella.

Danielova prva vloga je bila decembra 1999 vloga mladega Davida Copperfielda v istoimenski BBC-jevi televizijski drami Simona Curtisa, v kateri sta igrali tudi dame Maggie Smith in Zoe Wanamaker, ki ju poznamo tudi kot profesorico McHudurra in madam Hoops iz sveta Harryja Potterja.

Pred Harryjem Potterjem je Daniel debitiral na velikem platnu v vlogi sina Jamie Lee Curtis in Geoffreyja Rusha v filmu Panamski krojač Johna Boormana.

Novembra in decembra 2002 se je v londonskem West Endu pojavljal kot gost presenečenja v komediji The Play What I Wrote režiserja Kennetha Branagha.

Sedemnajstletni Rupert Grint (RON WEASLEY) znova igra najmlajšega brata v družini Weasley in najboljšega prijatelja Harryja Potterja. Čeprav je s Kamnom modrosti prvič stopil v svet profesionalnih igralcev, je s svojo nadarjenostjo takoj pridobil naklonjenost kritikov in gledalcev po vsem svetu in si prislužil nominacijo za nagrado britanskih kritikov (British Critic's Circle) za najboljšega novinca.

Po prvem Harrju Potterju se je skupaj s Simonom Callowom in Stephenom Fryem pojavil v filmu Thunderpants Petra Hewitta.

Rupert je najstarejši od petih otrok. Preden je na avdiciji dobil vlogo Rona Weasleyja, je nabiral igralske izkušnje v šolskih predstavah in v lokalni dramski skupini. Med drugim je upodobil gangsterja Roosterja v Annie in Rumplestiltskina v Grimmovih pravljicah ter igral v Petru Panu.

Petnajstletna Emma Watson (HERMIONA GRANGER) je vstopila v svet profesionalne igre s prepričljivim nastopom v Kamnu modrosti, svojo nadarjenost pa je kazala že v ranem otroštvu z odličnimi nastopi v šolskih predstavah. Vloga Hermione ji je dve leti zapored prinesla prestižno nagrado AOL za najboljšo stransko igralko.

Emma je do svojega petega leta živela v Franciji, nato pa se je preselila v Anglijo. Pri sedmih letih si je s pesniškim recitalom prislužila prvo nagrado na šolskem tekmovanju.

V šolski predstavi Arthur: The Young Years je upodobila Morgan La Fay, nato pa je odigrala še eno od glavnih vlog v predstavi The Happy Prince.

Emma je navdušena športnica, najraje ima hokej in tenis, rada pa ima tudi sodobne plese in petje.

Osemnajstletni Tom Felton (DRECO MALFOY) se vrača kot spolzgadovec in sovražnik Harryja Potterja.

Tom je že devet let profesionalni igralec. Prvič se je pojavil na velikih platnih leta 1996, ko je igral v Škratih Petra Hewitta. Zatem je v filmu Anna in kralj upodobil Louisa, sina Jodie Foster.

Pojavil se je tudi v dveh uspešnih britanskih televizijskih serijah: v Bugs je igral Jamesa, v Second Sight pa je nastopil ob Clivu Owenu kot Thomas Ingham. Igral je tudi v dveh BBC-jevih radijskih igrah - The Wizard of Earthsea, kjer je imel vlogo Ioetha, in Here's to Everyone, kjer je bil Herkul.

Prvič je pritegnil pozornost leta 1995, ko se je pojavil v številnih odmevnih televizijskih reklamah. Poleg tega, da je že zgodaj pokazal smisel za igranje, je tudi nadarjen pevec, navdušen športnik in ribič.

Stanislav Ianevski (ZMAGOSLAF LEVY) se pridružuje igralski ekipi kot tekmovalec Durmstranga na Trišolskem turnirju. Dvajsetletnega Bolgarja so odkrili čisto po naključju na neki britanski šoli in ga povabili na avdicijo. Sam ni nikoli prej igral, v njegovi družini pa je že bilo nekaj igralcev in nadarjenost je več kot očitna. V prostem času se Stanislav najraje posveča športu, predvsem tenisu, nogometu, ragbiju, atletiki in plavanju.

Osemnajstletna Katie Leung (CHO CHANG) upodablja drznvraanko, v katero se zagleda Harry Potter. To je njena prva vloga v življenju, za katero je bila izbrana med 5000 kandidatkami. Njen oče je po naključju videl oglas za avdicijo in poskusila je srečo, čeprav ni imela nobenih igralskih izkušenj.

Kadar ima čas, Katie najraje posluša glasbo, igra pa tudi klavir.

Za kamero

Ugledni angleški režiser Mike Newell je po Chrisu Columbusu, ki je režiral Kamen modrosti in Dvorano skrivnosti, in Alfonsu Cuaronu, ki je režiral Jetnika iz Azkabana, prvi Britanec, ki je režiral film o Harryju Potterju.

Nazadnje je režiral film Nasmeh Mone Lise z Julio Roberts in Julio Stiles, najbrž pa je najbolj znan po uspešnici Štiri poroke in pogreb iz leta 1994, ki je dobila dve oskarjevski nominaciji, tudi tisto za najboljši film. V svoji štiridesetletni karieri je režiral filme kot April prihaja (tri oskarjevske nominacije), Na zahod, The Good Father, Kontrolorji poletov (oskarjevska nominacija za najboljši prirejeni scenarij), Donnie Brasco, An Awfully Big Adventure, Amazing Grace and Chuck, Soursweet. Za televizijo je med drugim režiral Them Down There, Ready When You Are, Mr McGill, Destiny, The Melancholy Hussar, Blood Feud in Common Ground.

Prvi film, ki ga je režiral za veliko platno, je bil Mož z železno masko l. 1977, v ZDA pa je kot režiser debitiral s filmom The Awakening l. 1980. Sledili so Bad Blood, televizijski film Rojstvo naroda ter Dance With a Stranger, ki je bil nagrajen v Cannesu in je Newellu prinesel velik ugled.

V okviru svoje družbe Dogstar Films je bil Newell izvršni producent filmov Photographing Fairies, Ripleyjeva igra, 200 Cigarettes, Zvestoba do groba in Preprodajalci (dobitnik štirih oskarjev).

David Heyman, producent vseh štirih filmov o Harryju Potterju, je dolga leta delal v ZDA, leta 1997 pa se je vrnil v Veliko Britanijo in ustanovil producentsko družbo Heyday Films. Po velikem uspehu Kamna modrosti in Dvorane skrivnosti je odprl tudi podružnico v Los Angelesu in je bil izvršni producent filma Zbiralec življenj. Njegovi zadnji projekti so The History of Love režiserja Alfonsa Cuarona, Yes Man, priredba stripa The Exec, ki ga bo režiral Christopher Nolan (Memento, Batman na začetku), in The Curious Incident of the Dog in the Night-time režiserja in scenarista Steva Klovesa.

Heyman se je izobraževal v Angliji in v ZDA in je začel kariero kot vodja produkcije pri filmih Ragtime Miloša Formana in Pot v Indijo Davida Leana. Leta 1986 se je preselil v Los Angeles in v okviru družbe Warner Bros. med drugim sodeloval pri filmih Gorile v megli in Dobri fantje. V poznih 80. letih je bil podpredsednik družbe United Artists, zatem pa je postal neodvisni producent. Prvi film, ki ga je produciral, je bil Juice Ernesta Dickersona. Kot neodvisni filmar je med drugim produciral tudi kultno klasiko The Daytrippers Grega Mottole.

Komentarji

19.10. 2005 ob 16:30

komi čakam film, prebrala sm knigo pa je bla ful ful ful dobra, tko da pol je tut film zlo dobr, preberte si knigo pol pa pejte gledat fil, priporočam!

— tajchy
19.10. 2005 ob 19:17

suppr

— xx
20.10. 2005 ob 14:55

o komi čakam.prebrala sm vse harry pottrje pa so full ql.pa treilrji so full hudi.morte si ga it ugledat.pomoje bo najboljši doslej.ne zamute ga!

— tinchy
20.10. 2005 ob 14:57

ql, to powe wse!!

— rita
20.10. 2005 ob 20:47

bomo vidli kak bo film morda bi bil bolši kung fu frka

— renej
21.10. 2005 ob 7:34

nism še vidla film...sm pa fredfilm..hehe..je ful dobr..komi čakam da v kinno pride

— nina
21.10. 2005 ob 14:23

Komi čakam na film! Predfilmi so zakon! Od radovednosi in nestrpnosti me bo pobral!

— Katy
21.10. 2005 ob 15:26 zvezdica

Je to je ful noro. Js bom zihr šou ta film gledat na premiero. Ta del bo najbolj carski, sej bomo vidl saj veste koga v faco. noro noro noro noro noro

— HArry
21.10. 2005 ob 17:28

Tega filma še nism widla ampak usen mislim da bo kul, k je tut knjiga the best. Priporočam ogled!!!

— Vanchy
21.10. 2005 ob 17:35

Film bo ZAKON!

— **Z**
22.10. 2005 ob 10:41

zanima me kdaj bo že film pršu u kino!!?? pomoje je za + film. kdaj bo film pršu u kolosej!!

— adriana
22.10. 2005 ob 10:45

prioročam ogled.100 osdstotno je ql. takoj gam šla gledat. pa-pa

— zvezdica**
22.10. 2005 ob 15:51 zvezdica

Harry Potter. Seveda vse čaronosti, ki se skriva v fiomih n kjingah z beedami ne morem opisati, prav tako je prostor omejen =). Zato lahko samo rečem, da je HP preprosto- najboljši. Najbolj..fantastičen ! Vsa mračnost v knjigah in filmih... Sicer, pa naj grem k filmu..mislim da bo seveda zelo ql, čeprav so legendarni Dursleyevi izrezani, prav tako je zelo malo SP v Qudditchu, Rita Brentsell pa nastopa malo. Pa čeprav so pol kjnige iz filma izrazali, mislim, da bo film neverjeten, in še bolj..najbolj...mrač en dosslej. Beacause the evil one is...return. Upam, da bo film prikazal tudi Harryjeve težave, ko ga kelih izbere, pa opravljanje, ki ga je deležen, kreganje z Ronom in ostale puber-težave. Aja, se že veselim Hermione na božičnem plesu =). Pa Hagrid..bo kazale vse grde členke o njem?...in Hermioni?? No da neham morit...vidte me na premieri, pa vsi HP fans, čau =))!!!

— harry *S13*
22.10. 2005 ob 15:56

V 6. KNJIGI DUMBLEDORE UMRE, RAWS GA UBIJE =(((ŠKODA...

— HIHI
22.10. 2005 ob 16:12

upam da bo emma še bl fletkana kokr v teh treh filmih. rad bi jo vidu v živo: I LOVE HER!

— emma watson
22.10. 2005 ob 20:49 zvezdica

ta film bo najbolši do zdej ! sm vidu že predfilme! carsko bo!

— Ronaldinho
22.10. 2005 ob 21:26 zvezdica

film bo najboljši do zdej! itak da bo če so bli že predhodniki super pol bo ta super super.. vidla sm že velik trailerjev in ta bo definitivno film leta! absolutno morm it na premiero. pa ne spioilat klele kokr si ti tm HIHI.. eni mamo knigo in že vemo zato nočmo pokvart užitkov drugm ob branju. PA DEFINITIVNO JE KLELE HARRY NAJBL FLETKAN. no sej je biu že prej sam zej je pa še bol. DANIEL RULES! Pa Harry je zakon! se vidmo na premier u lublan =)

— PoTTeRkA
23.10. 2005 ob 9:25

ludje,komi čakam da pride film v naše kinodvorane. upam,da bo tko dobr kokr vsi pravjo da bo

— MeMe
23.10. 2005 ob 13:04

film bo super! komaj čakam! :DDD

— bahaha :D
23.10. 2005 ob 15:15 zvezdica

Sm velika oboževalka Harryja in nestrpno pričakujem nov film. Trailer je ful dobr in zihr bo tud film. Komi čakam res. Definitivno vreden ogleda. Že če radi berete knjige, se splača it gledat kako vse skupi zgleda na velikem platnu.

— Maja
23.10. 2005 ob 19:36

TA FILM MI JE BIL ZELO VŠEČ.KOMAJ SEM ČAKALA DA BO V KINU IN KAR NAPREJ TEČNARILA:GDAJ BO HARRY POTTR.KONČNO JE PRIŠEL V KINO!

— NINA
24.10. 2005 ob 12:48

tle film bo njabolši do zdej !! komi čakam ! vidla sm vse možne treilerje in so mi bli ful dobri pa tud slike so originalne ! =D=D=D sigurn ga grem gledat =) . film je 10 % vreden ogleda !! =D

— *cho*
24.10. 2005 ob 14:51

folk!...jst res ne vem kaj vi vidte u tem harry-ju??? kr neki...nerelnost pa domišljija na nivoju!!!

— LaUraaa***
25.10. 2005 ob 15:27

jej, komaj čakam!!! :)

— sandra
25.10. 2005 ob 16:06

vsi pravit da je film "carski", ker ste vidli predfilme. da vam pa resnici povem. v predfil dajo samo tabolše kadre, da zgleda, da je film nevem kaj. se je res da ga bom mogoče šla gledat... ampak take panike nena vzganjam ko vi... tak da... kaj naj račem. se mogoče vidimo v kinu ;)

— ta mala*
25.10. 2005 ob 16:54 zvezdica

Bolšega filma ne more bit! Mrlakenstein, Harry Jedci smrti, Glistorepy ful zakon! Sem videl trailerje so ful dobri, film bo še bolši kot prsjšnji, več bo akcije. Komi čakam. Kdor ne verjame, naj prebere knjigo, ki je še boljša! Se vidmo na premieri uživajte!

— drummerboy
26.10. 2005 ob 19:09

do zdaj so mi bli vsi filmi od hp mega..kaj bo šele ta! komaj čakkam =))

— vanny__
27.10. 2005 ob 7:34

komi čakam na film!!!zih je kul!!!

— tyašy
27.10. 2005 ob 19:54

toi film bom sla vsaj 3krat glejat! itaq da si bom kupla VHS al pa dvd pa cg! heh,... mariborcani ,se vijimo na premijeri! do te pa uzivite...

— *h4rRy_g1rL*
28.10. 2005 ob 7:33

Ta FiLm Bo NaJvEčJa LeGeNdIcA! ČeStItKe VsEm IzVaJaLcEm FiLmA!!! =) KoMaJ čAkAm NaNj! =) =) =)

— *A*N*Y*
28.10. 2005 ob 11:02 zvezdica

ej res...harry seka! nikuli nism misnla d bo to čaknje tku težko...več trailerjev ku vidm...bl me žre:)in ku sm na eni angleški starni vidla d svetovna premiera je 10.novembra in d u slovenijo pride kumi 8.decembra(?!)...in zdej vidm d pride 24.novembra...hudooo :) ej res...sam...kumi čakm d vidm mrlakensteina u facoo.wiii:P in pa še use ostale..zlo pa me zanima kko se je dreco spremenu..baje da tui on rata eden izmed DEATH ETERsow...:)res noro!definitivno pridm gledt ta film!DEFINITIVNO!!in sm ugotovila da z usakm filmm se še dodatno izkaže harry...kr če primerjš ta zadni del s prvim je prvi čista pravljica...in četrti del pa mislim da mlajšim od 12 let nebi blo ušeč...tko js sklepam:) ajt folk*uživejte in se ga vidmo a,aa:P*

— bubaaa
28.10. 2005 ob 15:56

Menim, da bo fil ful u redu kokr je bil vse doslej!

— *beauty*
29.10. 2005 ob 12:58 zvezdica

Od filmov o najstniškem študentu Bradavičarke Harryju Potterju, ki poleg amaterskega igranja glavnih igralcev in splošne čustvene nenabitosti premorejo skromno malo inovativnosti, si ne obetam veliko. Precej žalostno, saj sicer izvrstne knjižne predloge Rowlingove na filmskem traku ne bodo zapisane kot jim pritiče. A kaj bi besedičili. Tu je že novo leto na Akademiji za čarovnike in čarovnice in novi izzivi za mladega čarovnika. Nov film, ki poleg režiserja Mika Newella in nekaj svežih obrazov, upajmo, prinese še kaj drugega.

— tina
29.10. 2005 ob 15:51

FILMA ŠE NISM VIDLA AMPAK PA HODM PO SPLETNIH STRANEH IN SM VIDLA IZ ODLOMKOV ŽE CEL FILM ZATO GA PRIPOROČAM VSEM.

— ELI
30.10. 2005 ob 19:13

tale stran od HARRYA je spiljena do fula!

— harryxxl
31.10. 2005 ob 9:51 zvezdica

Kolikor sem videl po predfilmih, bo film res dober. To še ni zadosten razlog, vendar je tudi knjiga res dobra. Pravzaprav meni najljubša doslej med dozdajšnjimi šestimi (6. knjigo sem prebral v angleščini). Tudi soundtrack sem si že pogledal in glasba je res izvrstna. Po moje bi res najboljši HP film doslej. O tem filmu gre sicer tudi tema na www.hpslo.com forumu. Vabljeni, če vas zanima. Poleg tega so tam objavljeni tudi vsi predfilmi dosedaj in tudi povezava do soundtracka je.

— Kemik
31.10. 2005 ob 11:03

js sm ga ze vidu... FUL JE HUD!

— Hudo!!!
31.10. 2005 ob 13:36

Komi čakam na film :) Upam da bo tolko dober oz. boljši kot prejšnji deli!

— Nighty
31.10. 2005 ob 17:51

harry je ful kul. vidu sm vse 3 filme in prebrau vseh 6 knjig (6 v ang.) po moje bo tud 4 film ful kul

— harry
2.11. 2005 ob 8:10

komaj čakam , da pride ta film v kino.ko pride ga grem 100% si ogledat!!!

— maja
2.11. 2005 ob 8:19

sigurno me vidte na predpremieri!!! (:D) pozdrav vsem!!!

— u23t
2.11. 2005 ob 13:10

ta film bo nominiran zagotov za najbolši film

— andro
2.11. 2005 ob 15:53

ta film bo 100% naj naj od vseh grem stavit saj je že knjiga tako zaninmiva

— nadja
3.11. 2005 ob 10:40

Harryja obožujem.Prebrala sem že vse knjige, ki govorijo o njem.Vsak film o njem pa sem gledala vsaj petkrat ali celo večkrat!!!Doma imam knjigo v kateri imam več kot 100 sličic .

— Andreja Šoštarič
3.11. 2005 ob 18:13

Če bo film, vsaj prbližn tok dobr (se bo držu vsebine knjige) k knjiga bo ful u redu -> se vidmo na premieri (upam)

— Lord Scorpius
3.11. 2005 ob 19:31

wi.končno komi čakam... to bo sto posto naj film od HP. vidla sm že ful odlomkov pa slišala sm musko.to bo d best film... se ne strinjam da je dan naj fletkan tlele...men osebno je Cedric v tem filmu noro bolj simpatičn...dan je biu men naj ušeč v 3. filmu

— Mrs. Diggory
4.11. 2005 ob 13:34

zdj decembra bo baje premiera an? Itq da nujn grem, k vsi filmi od njega so ful dobri, res se ful sprostiš pa pozabš na vse okol sebe. Kdaj bo že december?!?

— majchy
4.11. 2005 ob 15:40

ljudje. vrjemte mi film bo the bast !! vidla sem delcek filma in ze un je ful dobr. se vidmo 24 novembra HARRY JE ZAKON!

— lepotička ki obožuje harry-ja
4.11. 2005 ob 17:29

carski bo res! neverjetno dober film!

— tajka
5.11. 2005 ob 14:25

noro komi čakam na 4. del filmi o harryu so ful carski sploh pa 4

— siddy
6.11. 2005 ob 12:47

živio. Jaz sem tudi med tistimi ki komaj čalajo na 4 del a sem nekje brala, da so igralci podpisali samo za 4 dela Herrya. Me prav zamina kak bo naslednji Herry in ali si bodo ti premislili in odigrali vseh 7. Ta mi je prav kul. : - )

— andy
6.11. 2005 ob 18:01 zvezdica

Jest mislm, da bo film res zelo kul in ko sm predfilm vidla sm misnla, da bom umrla od radovednosti. Komej čakam, da bo pršu v Kolosej in takrat ga bom šla 100% gledat. Pa tut vam ga priporočam

— TINCI
6.11. 2005 ob 18:46 zvezdica

Harry Potter je njbolj kul čarovnik vseh časov. Jas bom obvezno šla gledati filem, ker ga obožujem in upam da bo nov filem bolj ogledan kot kateri koli drug.

— jasna
7.11. 2005 ob 14:40

ei dejmo se dubit na premiero..fak jst komi čakam na film..hura hura..!! drgač p za use druge fane hp ja.prdružte se nm na spletni strani www.hpslo.com, p mate še fan fiction tm www.hpslo.com/pripov edke, p forum www.hpslo.com/forum. .. jst komi čakam na 4ti del..k bo najbrž najbolši do zdej, p itk je dan r. najhujši u lajfu tko de...komi čakam aide pište mi kj na email če ste ql...aide...byebye

— petrchy
7.11. 2005 ob 15:16

valda d bom šla gledat .. sm totalno ubrisana n vse kr ma veze s HP :D zihr me bote srečal n premieri ... sam če so preveč knige vn zrezal ...:s mi to nov ušeč :D ja pa majo d dracota velik kažejo k je tok cute :) pa tut harry se je ful 'popravu'

— *ninchk*
7.11. 2005 ob 19:26 zvezdica

KOMI ČAKAM! EJ THE BEST. MAM VSE KNJIGE PA VSE FILME NA DVD PA ZVEZKE, PUŠČICE, KULIJE, POSTERJE IN ŠE IN ŠE. PA MOJA SOBA JE VSA KT GRIFFINDOR( DOM V KATEREM HARRY ŽVI NA BRADAVIČARKI) PA NA VRATA SM NARISALA Z BARVO ZNAK OD DOMA! EJ CARSK!! PA SJ SE NOČM VAŽT SAM SM TOK USEKANA NA HARRYJA DA SEM MI BO ZMEŠAL! EJ HARRY POTTER JE ENE NAJBOLJ CARSKIH KNJIG PA POL TUT FILMOV NA SVETU. (S)MEJTE SE.

— Anja
7.11. 2005 ob 19:30

EJ HP TE FUL LEPO POPELJE V SVET MAGIJE. PA SJ ITAK JE TOK PRILJUBLEN. EJ JST KR NE MORM NEHAT SNJAT O NJEM. PR NAS TA MLADIH TO FUL VŽGE KER HOČMO VSI MET EN PROSTOR V DOMIŠLJIJI KAMOR SE LOH ZATEČEMO. MEJTE SE

— ANJA
7.11. 2005 ob 19:35

da bo ta fim najbol gledan. ker bi blo res ful supr. k gledam al pa berem hp sm v svojem svetu. pol pa mtke tezi k je ne poslusam. obvezno bom sla film gledat. ej komi cakam

— anja
8.11. 2005 ob 16:53

kumej že čakam

— tomi
9.11. 2005 ob 11:06

To bo gotovo eden najbolših filmov doslej. komaj čakam da pride v kino po sloveniji.

— kristijan
9.11. 2005 ob 15:07 zvezdica

Komaj čakam ta film. Sigurno bo ful dober, še posebno trišolski turnir in SP v Quidditchu.

— Žiga
9.11. 2005 ob 21:44

pa niti enga dela nisn gledo pa ga niti nebom,ker je to film za otroke

— senca
10.11. 2005 ob 17:45

Če bo tale film tok hud k kniga bo res zakon... komi čakam premiero. Priporočam ogled

— domen
10.11. 2005 ob 18:54 zvezdica

filma še nisem gledala prebrala pa sem knjigo in mi je bila ful všeč, kolikor pa gledam slike bo film zelo napet in poln pustolovčin. tako da že teško čakam da bom videla film v celoti. drugač je pa film harry potter en najboljših kar jih poznam. svaka mu čast. čaw. mwa

— karla
10.11. 2005 ob 19:14

...NAJBOLŠI! UPAM DA BOM ZDRŽALA DO 24! POZDRAVLAM TUD VSE K OBISKUJEJO HpSlo FORUM! Lp Nežiii!

— Nežiii
11.11. 2005 ob 19:28

mislm, d bo ta film rs neki posebnga in komi čakam,d ga grem gledat. verjetn bo velik stvari spuščenih, ker knjiga je res debela. vseeno mislim, d bo film ql, mal strašljiv, ampak carski =)

— movie girl
11.11. 2005 ob 19:37 zvezdica

nov izzivi, nove dogodivščine, novi zapleti in razpleti ter še več spooky scen. nov Harry Potter je kle! priznam, tud jz že mencam doma in odštevam dneve do premiere, d pol loh pošibam v kino si to pogledat. glede na to, d je knjiga dost obširna bo v filmu kar veliko spuščenega vendar ostajam optimistka in verjamem, da so znali vse skupaj povezat v eno celoto in d so nardel film, ki bo zadovoljil resniče fane Harry Potterja. kot se spominmo, so v tretjem delu malo zamučkali z Ognjeno strelo. upam, d je režiser bil tokrat malo bolj pazljiv in je dogodke predstavil v pravem vrstnem redu. film je vsekakor bolj strašljiv kar pa seveda tud mora biti, glede na vse izzive in probleme s katerimi se mora Harry spoprijeti. tud jz sm vidla trailerje in morm rečt, d so me navdušl. je pa tud res, d so trailerji vedno bolšji kot film sam. ker, kot je že nekdo omenil tuki gor, dajo v trailer samo najbolše dele filma in tako pritegnejo folk, ki navdušeno dere v kinodvorane. veliko je tudi fanov, ki filma neb zamudl za nič na svetu in jim tudi ni mar, če ga pred njihovim ogledom vsi spljuvajo. tudi jaz sem taka. =)) mislim, da bo Harry zopet navdušil vse svoje oboževalce in tudi vse ostale, ki si ga bojo ogledlai pa niso največji priverženci. torej, do premiere je še 13 dni (to niti ni tako velik), do takrat bomo še ostali v negotovosti potem pa.NA JURIŠ!

— thorpedo
11.11. 2005 ob 19:50 zvezdica

men je bla že ta knjiga huda, kaj bo šele film! grem gledat mislm da na premiero komi čakam, sploh pa zasedba je huda in vsak film bolši igralci in temačnejši prizori - zakon!

— lunya c.
12.11. 2005 ob 11:51

Pomoje bo film ful kul k sm jest tud že gledala nekj predfilmov te so bli ful carski najboljši je pa tist kukr hermiona pa levy na plesu plešeta pa jo levy dvigne v zrk Morm rečt da tega dela ne bi za nč na svetu zamudila HARRY THE RULES!4 EVER!

— ana
12.11. 2005 ob 14:56 zvezdica

Nov film o Harryju. Bral sm knjigo in že mora bit dobr. J.W Rowling pa je odlična pisateljica. Me prov zanima kašn bo film. Bye maši

— maša
12.11. 2005 ob 15:18

ma res bo carsko!anka jst sm vidla predfilme...samo sem brala da v nekaterih državah otroci pod 12 let ne bodo smeli brez odrasle osebe gledat filma...upam da to ne bo v sloveniji!

— 11letnica
12.11. 2005 ob 15:21

mega bo!anka jaz sem vidla predfilme...še bolj kot to pa čakam 6del knjiga...komaj čakam!

— lollaa
12.11. 2005 ob 15:23

slišala sem da bi harrypotter v slovenščini lahko pomenil kosmati lončarič...heh...kom aj čakam na premiero in na.6DEL!

— čebula
12.11. 2005 ob 15:25

ODŠTEVAM DNI DO PRVE PREMIERE!KOMAJ ČAKAM!

— oštekana
12.11. 2005 ob 15:27

se še kdo strinja z mano da bi lahko pomenlo harry potter kosmati lončarič?to pa zato ker hairy pomeni kosmat pott pa lonec...hheehhee... komaj čakam knjigo in premiero pri nas!cawcy

— KOMY ČAKAM
12.11. 2005 ob 16:09 zvezdica

tale film bo najboljš hehe vidli bomo do sedaj še ne razkrite osebe :) ta del je "najbolši" se so drugi deli tud ql komaj čakam da prije v kino! HARRY JE ZAKON!

— *pupa*
13.11. 2005 ob 10:43

cool! Ta film bo res carski. Ogledala sm si vse tri dele (v kinu) komi čakam primero.

— ve&ra
13.11. 2005 ob 11:57

zpam da bo tako knjiga :D

— :D
13.11. 2005 ob 12:36 zvezdica

komi čakam film k se že pr predfilmih vidi da je film d best!!! sicr si ga bom pa tko in tko ogledala kr sm velka oboževalka hp-ja (knjige & filmi) JUPI!!!

— polonchy
13.11. 2005 ob 18:39

no bubaaa, jst bi rekla da mlajše od 10 let ne bi zanimal kr mene ful zanima in sm the bigest fan od harry-ja.In mislm da bo to najboljši film do slej v kinu ( mislm da še boljši od Gospodarja prstanov) ;)

— mlajša od 12 let (big fan of Harry Potter)
14.11. 2005 ob 17:09

Ta film bo res samo še ena otroška pravljica,tak da jaz ne vem,kak lahko sploh gledate take filme,odrastite že malo.Harry Potter res SUX,ker ma bistvo za en drek,igralci so vsi taki prilizljenci,tak do jaz res vsem odsvetujem ogled,ker je to najbolj zanič film,kar je lahko.Za vse,ki pa mislite drugače,in ste stari manj kot 5 let:ODRASTITE ŽE ENKRAT! p.s.HARRY POTTER SUX

— war heart
14.11. 2005 ob 17:28

lejte folk! Kdor ma kej proti harryju, naj pride v mb v kolosej na premiero, pa mu bom pokazala hudica. Harry je bil, je se in seveda bo se ostal najbolj srckan vseh cajtov

— janja
14.11. 2005 ob 18:27

HARRY JE ZAKON!

— Rozy
15.11. 2005 ob 15:04

ni boljšega filma

— Tilen
15.11. 2005 ob 15:57 zvezdica

Koma čakam da bo 24!!!..No škoda, ko ste dali film na čet., zato ko je drug dan šola!!!..moral bi biti v pet ali soboto, tudi v nedeljo bi šlo!!..vendar, si bom še našla čas v čet. za harry-ja:D:D:D..I cannot wait!...

— Oboževalka Harryja
15.11. 2005 ob 15:59

Am..za vse tiste, ki mate kaj proti Harry-ju..js ga gledam pa sm 15, moj bratranc ga gleda pa je 27..tk da šuti, tisti ki menite da ni dober film, pa res nimate ukusa, kr harry je CARSKI FILM!..I LOVE HARRY POTTER!

— Oboževalka Harryja
15.11. 2005 ob 16:01

HARRY IS THE BEST,.

— Oboževalka Harryja
16.11. 2005 ob 11:40

ta film je ful ful dubr!

— Lucijan
16.11. 2005 ob 15:36

vau, ne morem se dočakati do slovenske premiere v koloseju.

— jan
16.11. 2005 ob 16:31

komi čakam na premiero.ful bo noro

— giny 13
16.11. 2005 ob 17:19

amm premiere so vedno ob četrtkih... haha jah drgač pa tut jst komi čakam na film sicer mi je bla 4. knjiga kr ušeč no (3. je bolša ;)) sam so mi pa filmi razočaranje (harryja rajš berm...logično =) pa v predfilmu sm vidla nergo in rito in mi nista ušeč igralca, mal so zgrešl...

— tina
16.11. 2005 ob 18:13

Komej čakam na ta film!! Videl sm že vse predfilme in po tem bi lahko rekel, da bo ta film: fantastična mladinska avantura/triler ! Komej čakam !

— Filip
16.11. 2005 ob 18:29 zvezdica

Harry Potter, film da se ti "zmeša"!!! Po predfilmih, ki sem jih videl se mi zdi, da bodo v filmu mračni prizori (še posebej na koncu), veliko več čaranja in seveda velika pustolovščina! Noruča Nerrgo sem si res nekoliko drugače predstavljal, saj je v filmu kot nekakšen gusar! Videl sem tudi prizor, ko zelen žarek zleti v Cedrica! (avada kedavra namreč). Jaz samo upam, da si ga bom čimprej ogledal, čeprav ne verjamem, da za premiero (pomojem bo vse zasedeno). Sedaj lahko še samo čakamo in upamo, kmalu pa bomo tudi videli! COOL !

— Tim
16.11. 2005 ob 18:30

ta kniga se mi je zdela ful dobra in mislim da je tudi dobra režija

— dobro
16.11. 2005 ob 19:45

ta film bo res najhujši že komi čakam. sam bi blo pa kul da bi bla cela kniga pusneta ne sam pou.:(ja sej vem po bi blo pa predougo sam js bi še useglih celga gledala;)

— kul:)
17.11. 2005 ob 9:29 zvezdica

Komaj čakam na novi del (film). Zdej berem knjigo,k bo zdej u kinu in morm pohitet! Že reklama je za umret dobra- kaj šele film!!! Joj komej čakam=) Pozdravljam vse tiste k mate radi Harrya in vse njegove filme,knjige... No pa lep pozdrav "čirule, čarule...BOOOMM!!!

— Hermiona
17.11. 2005 ob 9:49

okej nimam nč proti če ne marate harrya sam ne pol guvort da smo mi 5 let stari pa tko naprej! Mi radi žvimo v čarovniškem al pa domišljijskem svetu(USAJ JST) ti pa nevem kje... pa bi lah tut js rekla d pa je tist bedarija! pa če ti tko pišeš u stvari k je ne poznaš si ti zame edn največjih frocou tlele pa sam TIHO!!! Nimam nč proti če ne maraš harrya sam ne guvor glede njega tko neumn k knige še u roke nis prjeu najmn prebrau in dvomm da mau ljudi take dobre knjige piše in ima tako domišljijo kot jo Ga. carka J.K. Rowling. IMA!

— neznanec
17.11. 2005 ob 15:08

Tale film bo še tanajbol od vseh treh čeprov so bli tud uni carski.teli predfilmi..tok jih je de vem skor cev film na pamet.pa muska je tud uredu...jst bi šla rada ful rada na premiero sam nam mogla...šmrk.pozdrav lam vse fene ud herryja

— maja
17.11. 2005 ob 15:13

drgač ma vsak svoj ukus, kva rad gleda pa to,eni mamo pač radi takele filme kt je harry potter.tisti k pa ne nej se pa nč ne zgraža, sej jim ni treba jt gledat, men je film carsk

— maja
17.11. 2005 ob 16:32

JA uoejmo da bo film dobr ne... pa da nebo kr neki kr sm velika fenica harya poterry.

— pika-poka
17.11. 2005 ob 17:24

Komi čakam!ful obožujem harriya!prebrala sem že vse knjige!po odlomkih sodeč je film full hud! pa še mrčnejši je od ostalih 3!HUDO!

— DANIEL LJUBIM TE! MWA!
17.11. 2005 ob 19:11

Knjiga boljša!!!

— Movie vs. knjiga
18.11. 2005 ob 11:29

komi čakam da si grem ogledat ta film!! =) harry potter rulzzaaa!! =) zih bo u petek wse nabit. . . =P komi čakam da si ogledam film!!! =)

— hubba
18.11. 2005 ob 16:41

komi sm čaku ta film ker sm preberal vse knjige in za enkrat gledal tud vse filme!

— marko
18.11. 2005 ob 17:01 zvezdica

No..končno je petek..odštevam dneve, do premiere!..I cannot wait to četrtek:'(...No uglavnem..knjiga je bla super, berem jo že 4tič..pa gledla sem odlomke od premiere..džazno..po le itak ni več blema--premiera bo KUl--no uglavnem..vsi si ga mrte pogledat, kr če si ga ne bote, vam bo ful žal!!!...byby!!!...

— Oboževalka Harryja
18.11. 2005 ob 17:02

Film sm si že ogledal... nič posebnega... so pa zato odlični efekti ... katerih res ne manjka veliko :D

— Neznan :D
18.11. 2005 ob 19:36

SUPER...:D:D:D..pove dali ste uro za Harry-ja:D:D:D:D...s amo mene je strah, da ne bo sedeža za mene, ko jih gre tejko gledat premiero:'(...ve..js hočem videt premiero.!

— Harry Potterka...
18.11. 2005 ob 19:38

Yeha!Super...na itaq ga grem gledat kr Harry = the best!=)

— FanodHarrya
18.11. 2005 ob 20:49 zvezdica

Zdi se me, da so vsi deli Harrija Potterja zelo dobri. Videla sem že reklamo za ognjeni kelih in zdi se mi zelo fantastičen film. Pa tist Ron je ena vlka faca. Najboljši do zdej pa mi je bila Dvorana skrivnosti. Bila je malce grozljiva; za mene že.

— nezemljanka
18.11. 2005 ob 20:51

kar se pa knige tiče, je pa to čist ena navadna beda; vsi deli.

— nezemljanka 5464654
18.11. 2005 ob 20:53

harry je zakon. pa ron tud, kr je ena vlka faca. kmal bo pa u kinu igral. vrjetn bo kr polovica cela prišla gledat.

— kuja
18.11. 2005 ob 20:54

film je zlo hud. če sploh vete ka to pomen.

— ka vas pa zamima
19.11. 2005 ob 7:35

ta film si morate pogledat ker je zakon! drugače pa preberite knjigo.taamyy

— harry je zakon
19.11. 2005 ob 8:44

Lol...če bo res polovica Cela šla gledat..:S:S..ka pa drugi???..:S..a za nas pa ne bo PROSTORA?...wtf!!!.. .Ubijem vas, če ne bo placa, za mne!!!...no sicer bom pa tamle itak 3 ure prej...:D:D...Da vstopnico kupim, če še sploh bo kaka???...:'(..I hate oll people in Slovenia!..I want to see this movie!!!...:'(

— Kr tk ena 24!!!
19.11. 2005 ob 13:23 zvezdica

HARRY POTTER..ceprav za marsikoga otrocji...a film in knjiga prav tako popelje cloveka v lepo atmosfero domisljije ter sprostitve in nenavadne zelje po takem svetu .

— maya
19.11. 2005 ob 15:27 zvezdica

Mislim, da bo 4. del filma prav tako presenetil, kot je 3.! Takoj ga bom šla gledat... Noro! Mislim, da bo najboljši do zdaj, saj sem gledala napovedi. Upam, da bo najbolj grozen...carsko! Nič, pa ga gremo gledat čez 4 dni! =)

— Tjaša
19.11. 2005 ob 16:09

jej mam že karto za sredo!

— jes
19.11. 2005 ob 16:27

Sem PREPRIČANA, da bo film Harri Potter in ognjeni kelih ZAKON! Komaj čakam nanj. Povsot pogledam VSE o tem filmu.

— Harry oboževalka
19.11. 2005 ob 17:24

ful kul!kumi čakam da ga bom šu gledat.tu je najbulš del.zakon!

— harry pottar
19.11. 2005 ob 18:06

Harry Potter je zakon!

— Urška
19.11. 2005 ob 18:21

film ni za otroke! ker ga ne priporočajo mlajšim od 12 let - to ti je dokaz :p

— Sonce :)
19.11. 2005 ob 18:35

LJUBIM HARRYJA POTTERJAAA! NEJ ŽE ENKRT PRIDE!!! NE MORM VEČ ČAKAT!!!

— jh
19.11. 2005 ob 19:23 zvezdica

Ej folk, jst sm film ze vidu in morm rect da bolsga filma se ni blo!!! Res, cist use je Newell ful dobr naredu!!! sam par stvari so ful hitr spelal k bi jih rajs vidu da bi bli dalsi..kot naprimer scena na zacetku od Quiditch SP sam drgac je pa film fenomenalen!!! morte ga it usi gledat!!

— marko maver
19.11. 2005 ob 19:31 zvezdica

men bi blo vseen če bi bil še vsaj eno uro dalš film.pol bi lohk še vč stvari not dal.evo strinjam se z oboževalko harrya.film je ful kul!yey, mejte se(samo za oboževalce filma)...

— maja
19.11. 2005 ob 22:08

film bo po moje dober, samo upam da bo kaj bolši od prejšnih ter da se bo bolj ujemal s knjigo, ker se prejšni niso in so zato ispadli dokaj debilni (še posebej tretji del). Kakšen pa je film pa vam ju3i javim ko si ga ogledam.

— benthehacker
20.11. 2005 ob 9:26 zvezdica

Ta film bo sigurno the best ! Videl sem vse predfilme !! Komaj čakam !

— matjaž
20.11. 2005 ob 12:27

jst tut kumej čakam na film!čeprou se mi zdi, da so knjige bolse kokr filmi. u knigah je use bl podrobno.jst mam use doma(cakam na 6.) in mislm da bo tale del filma najbolsi! res, harry rula!

— *tibby*
20.11. 2005 ob 12:40 zvezdica

ej ti benthehacker...dns je ta tvoj ju3..:D povej prosm...:) aja...sm slišla d u angliji niso pustili ogleda filma mlajšim od 12 let brez spremstva staršev.. ni kej..harry odrašča in s tem postajajo filmi vse bolj "odrasli"... če primerjam 1. del filma z vsemi predfilmi 4. dela, mislim da je kamen modrosti čisto prava "pravljica" proti ognjenem kelihu..tako je vsaj moje mišlenje...ma...važn o da harry seka;) mejte se fajn folk*pa se ga vidmo v nedeljo, 27.11.;)

— petraaa:)
20.11. 2005 ob 12:44

sam tko dodam...hmm...tisti, k vam harry ni všeč, zadržte komentarje zase...!

— petraaa:)
20.11. 2005 ob 13:23

yes yes yes yes!!! js grem zihr na premiero k mi je čist zmešu glavo!joj ka ni lušn? joj to bo najboljši film k je to tud najbolša kniga do zdej! kumi čakam!

— sabrina
20.11. 2005 ob 13:35

pozdravček obožujem harryja, prebrala sm že vse njegove knjige med drugim tudi ognjeni kelih. zdel se mi je ful zanimiv in ga nism mogla dat iz rok. mislm da bo film še enkrat bol zanimiv ker bojo zravn še slike delite tko še naprej! P.s. vaša stran je zakon tko kukr harry! by*

— fenica
20.11. 2005 ob 13:49 zvezdica

Joj, res je najhuj k je četrti del končno prišel :D ful sem komi čakala in upam da bo boljši kot ostali filmi Harry Potter, k so bli zame prava polomija... razen angleškega naglasu k ga pa obožujem :D

— Neya
20.11. 2005 ob 14:01

mislim da bom kmal mela priložnost videt ta film ampak že zdej bi ga rada pohvalila.

— HARRY JE ZAKON
20.11. 2005 ob 15:58 zvezdica

Res odličen film, ki nam prevzaprav pove čisto vse O Harryju Potterju in morilcu njegovih staršev. Filma pa ne priporočam tistim, ki si niste ogledali vseh treh delov, saj boste potem izpadli neumni. Pozor: mlajši otroci naj si fiilm ogledajo skupaj s starši, saj so režiserji zanr filma poimenovali srhljivka.

— Dejan
20.11. 2005 ob 17:51

jp sej zame je harry zakon kr m ful dobre filme tko da folk premislite mnenja ki harry je zakon!

— nikchy_ka
20.11. 2005 ob 17:55

jp pa še to da powem glejte film ki je uspešnica sm ga že gledala in ga bom po mojem cew teden w kopru v koloseju ni mi mar za keš ko pa wem da je zakon harry če bi se nam pridružu tuki w sloveniji ti garantiram en lep poljubček na lička** resno rtm močno ful luškan tip no koment*** by:xxXxxxX oseba ampak skratka i love you**

— nikchy_ka
20.11. 2005 ob 17:58

lejte skratka powedano sovražim sql ma da bi pr nam obstajala taka sql in tak tip igralcev da lahko postaneš cooll bi blo ne sej po mojem si bodo kj predomislili(glede sql) upam hermiona pa se mi zdi malce preveč wažna za njejna leta resno=((ma dobr to ni nč kj takega=)))

— nikchy_ka
20.11. 2005 ob 18:48

komi čakam u soboto grem gledat JeJ :P:P cya there ;)

— kr ena jeeej
20.11. 2005 ob 19:02 zvezdica

Ta film bo zihr špica, sj je bla že kniga fenomenalna...igrals ka zasedba mi je itaq skos zakon sam.letos bo pa še posebi dobra k je ful novih igralcev... čeprou mi je bla že za prejšne tri uredu...maybe se mau čudn sliš sam.čeprou sm 14 let stara ful rada gledam harry-ja potter-ja.samo mam eno skrb glede zdjšnega režiserja za ta film.mogoče bo wse preweč.dobr naredu...(hihihi)... nopa dejmo se dokončno presenett *ajde*

— Katka
21.11. 2005 ob 6:17

singurn bo film dobr tko k vsakič do zdej HARRY je ZAKON!

— potter
21.11. 2005 ob 14:40

eejjj komii cakamm...to bo noro..gledat grem u cetrtek al pa v soboto...carsko...jo jjj komi cakam

— maja
21.11. 2005 ob 18:43

to bo ful vredi. sn vido predfilme. daniel, rupert in emma bodo že četrtič igrali v najbolšem filmu. vsi prejšnji so se mi zdeli malo otročji a po predfilmih vidim d bo to čisto drugače. v sredo grem gledat predpremiero. (s)mejte se.

— Klemen
22.11. 2005 ob 5:28

Hermiona Granger-Emma Watson sej najbrž bom šu gledat film sm zard nje hehe!

— Huda
22.11. 2005 ob 10:18

tko jst mam že karto za u soboto pa piše gor namest dvorane winterfresh...a se komu kej sanja kera dvorana nej bi to bla? :D

— harry ;)
22.11. 2005 ob 12:11

winterfresh je dvorana

— nekdo
22.11. 2005 ob 15:27

js ga grem u nedelo gledat sigurn je ful dobr film kumi cakam

— tanja
22.11. 2005 ob 16:22

komaj čakam,! sam,ki verjetno bo že vse razprodano še preden bom prišu do kina!

— grof_chupo
22.11. 2005 ob 17:57 zvezdica

zjutri ne jem ker berm harryja, popudne ne jem ker berm harryja, zvečer ne jem ker berm harryja,ampak punoč ne spim ker sm lačna! mislm da sm dokonca zatreskana vanga (u harryja)! ej kdor še ni prebrau knige nej mu bo žou! hitr pejte u knižnco si ga spusodt, PREHITTE PREMIJERO! aaja še to o premieri: itak da bom šla! cel klas bom puvabla! full so hudi pedfilmi in upam da boj tut film najnaj ma pa sej bo ITAK DA BO NAJBOLŠI!"! folk tega filma nesmete zamudit!

— *M*A*J*C*H*Y
22.11. 2005 ob 19:15

hehe jest sm ga ze gledu film je najbolsi od vseh sterih delov!uzivite u gledanju :)

— care
22.11. 2005 ob 19:29 zvezdica

Se eno nadaljevanje izvrstne knjige, ki ni niti pol tako dobro kot knjiga. Priznajmo, da gremo harryja gledati le zato, ker se to pac spodobi, oziroma ker je pac knjiga dobra, ali pa nam je bil morda vsec prvi del filma. Ni dvomov, da bo ta film boljsi od predhodnega, kajti slabsi pac ne more biti.

— Zelvica
22.11. 2005 ob 19:49

harry rula sm brala knjigo ful dobr bo pa na pokopališču bojo se bojevali z mlakensteinom pa hudo ker cedric umre :( drgač pa bo ful zakon pa okej bo po moje res bo no! joj harry res rula! ne morm čakat jutri ko bi verdl kok se počurtim

— dorisk@
22.11. 2005 ob 19:52

Ej, fulm bo itak carski tko da ga pejte gledat! Če ga nauste šli boste ful zabave zamudl. hehe

— Kaja
22.11. 2005 ob 20:01

Solidna roba.

— Dakota
22.11. 2005 ob 20:25

ta film bo ziher THE BEST!Že knjiga je bla super,kva bo šele film!Sem že rezervirala sedeže v koloseju,VIDTE ME 25.!JUHUHU!

— oboževalka HARRYja
22.11. 2005 ob 20:35 zvezdica

Harry je končno tukaj- v vsem svojm mrakobnem sijaju. Že nekaj tednov kot veliki in zavzet fan Harryjevih kjing in tud filmov (se še kdo strinja z mano da so knjige VEDNO boljše od filma, čeprow je tut ta megabimbastičen) nestrpno prčakujm 4. film!!! Seveda grem na prepremiero v sredo (mam že karte :p_ lol) :DDD, mot me pa edinole to, da je četrt knige izrezane. SAMO TO! zakaj npr. ne bi mogu bit film daljši za 0,5 ure, pa bi lahko vse not stlačl- magari če bi bla pavza umes. No zdej sm že maw zamoriu =) tko da usm fanom in nefanom al pa sam navadnim gledalcm želim miljaužnt užitkov ob gledanju filma. men bo zravn pršlo =D...joke...papa se vidmo na premieri filma leta!!!?? lol

— the HP fan
23.11. 2005 ob 8:40

ja bedno ...

— bubu
23.11. 2005 ob 10:26

ali se že veselite harry potterja

— matt
23.11. 2005 ob 11:38

Vah, fala bouge! Končno je prišo nouve film o hareje potere. Kak mi je lejpi, škoda ka ne moren v Angljijo k njeme v kučo.

— nina abraham
23.11. 2005 ob 12:47

film sem si ogledal že na računalniku in se mi je zdel zelo kul trenutno je to najboljši film ki sem ga kdaj videl! ogledal sem si tudi ostale tri filme ki so bili prav tako dobri a ta je še boljši. čao

— amadej
23.11. 2005 ob 13:08

kumi cakam..:D js mam ze karte.. in sam cakam na premiero... kniga je bla full huda...tko da bo zih tut film jej ...k nov let:D:D

— jej
23.11. 2005 ob 13:45 zvezdica

ok saj razumem da mnogi pričakujejo ne vem kaj od filma ampak jaz osebno sem bila razočarana!vse je full skrajšano pri prvi nalogi se vidi, da je zmaj umeten sploh ko bruha ogenj se vidi da so postavili cevi iz katerih prihaja ogenj tako da je ful neorginalno! saj vem, da so morali nekaj stvari izrezati iz filma ampak ok harry se po groznih sanjah v katerih saj veste kdo ubije starčka zbudi pri ronu doma saj se morajo odpraviti na svetovno prvenstvo.halllo kje pa je tu logika!?! da o svetovnem prvenstvu sploh ne govorim.prvo kot prvo je tako skrajšano dogajanje pa ni čisto takšno kot je bilo v knjigi. ampak priporočam vam ogled saj ima vsak svoj okus in mnenje ampak jaz mislim da bi bil film boljši če bi ga režiral mike newell!

— kr ena
23.11. 2005 ob 13:57 zvezdica

že 4-leta spremljam Harry-jove dogodivščine,ki se mi zdijo zel,zelo enkretne in hkrati napete. komaj sem čakala kdaj se bo film Harry Potter in ognjeni kelih pojavil v kolosejih.od prvega do petega dela knjige sem jih z užitkom in natančno prebrala,sedaj nestrpno čakam še naslednji del.a opazila sem, da je knjiga bolj natančno opisala zgodbo, kot film.to je za enkrat vse lep pozdrav

— katja
23.11. 2005 ob 14:02

komi čakam da pride v kino saj je ful dober film. fajn se imite

— oboževalka potterja
23.11. 2005 ob 14:26

komi čakam na četrtek ko bo pršu v kino haryč portič.

— daniel redclif
23.11. 2005 ob 14:42

ta film je že ob napovedniku akcijski morem ga it gledat

— sk8er girl
23.11. 2005 ob 15:07

Heii!! Jah, sam neki ne štekam an..kako so poimenovali shrhljivka, če piše domišljiski mladinski film...nwem, kaj bi blo kei tazga notr, razen kaki Mrlakenstein. p še to =)...pač film :P

— *nika*
23.11. 2005 ob 15:27

kr ena,drgač JE režiserov mike newel...

— maja
23.11. 2005 ob 18:04

ta film mi je ful zakon

— lolek
23.11. 2005 ob 18:17

Film je ful noro dobr.Hery je tok luštkan da ga bom kar popapala!! =)

— NINA
24.11. 2005 ob 10:59

Js sm bla na premieri in morm povedat, da je ful dobr film!!!

— kristy
24.11. 2005 ob 13:28

filmi od harry potterja so zelo dobri

— sven
24.11. 2005 ob 14:07

Harry Potter je res kul!!!NIKOLI nisem videl boljšega filma.Komaj čakam da si ga spet ogedam.Konec je tak napeti!

— Patrik
24.11. 2005 ob 14:36 zvezdica

Zelo so mi všeč knjige Harry Potter zato upam da se bo pisateljica odločila da bo napisala čim več knjig!!!

— Barbara
24.11. 2005 ob 14:37

ta film seka ludi to je naj naj film tu gor stari harry potter je zakon ludi ne naveličajte se ga gledat ker to je živa legenda! :) pa še to kupujte si knjige ker so res kul ne jo kak je to lepi film če še niste te ga ite gledat ker je red jo kak je to vreji film v glavnem gledajte ga pa berite knjige pa bo vse vredi!

— mala_slamica
24.11. 2005 ob 14:48

filma sicer še nisem gledala vendar sem vidla reklamo za film pa sem vidla kakšen je Noruč in pravm da bi mogl igralcu narest kakšn drug uč k me je ta prov razučaru

— natalija
24.11. 2005 ob 15:01 zvezdica

PROSIM PREBERITE SLEDEČE! Film sem si ogledal na predpremieri v sredo. HPGOF me je navdušil in razočaral hkrati. Zakaj? Kot film sam je popolnoma dober, dovolj srhljiv, najstniški, super. A če ga *primerjamo s knjigo*, je čisto zanič. Seveda se zavedam, da v film ne morejo stlačit cele knjige, a ključnih prizorov jim res ne bi bilo treba brisati, ter jih potvarjati. Izpuščeno/drugače je npr. naslednje: - Dursleyevi so v celoti izbrisani, -Izbrisano je tudi bivanje v Ronovi hiši (ki je v knjigi opisano čez celo poglavje), -"Vražje vragolije bratov Weasley" so popolnoma izpuščene in niti enkrat omenjene, -!!! Ludo Malhaar v filmu ni niti omenjen, kaj šele vsaj prikazan. Niti enkrat (v knjigi je ena najpomembnejših oseb!!), -SP v Quidditchu je minimalno prikazano, -Harry sploh ne izgubi palice, ko nekdo pričara mojstrovo znamenje!!, -(!!!???) vilinka Uchka je popolnoma izpuščena! V knjigi je zelo veliko prisotna!!? Jojjj, -tehtanje palic je izpuščeno, -Rita Brentsell ima zelo majhno vlogo, sploh se ne izkaže, da je v resnici mag - Brentslovka sploh (!!!) ne izvoha sočne novice o Hagridu, da je velikan, kar ima v knjigi velik pomen, saj je potem Hagrid zelo jezen in žalosten itd. ter preneha učiti na šoli (začasno). Tega v filmu sploh ne vidimo., -Hulesh sploh ne zblazni, da ga ubije njegov lastni sin pa sploh ni povedano, -drugi spomin v mislitu je izbrisan, -obisk Siriusa Blacka kot psa ni prikazan, - poglavje, ko se Harry z zlatim jajcem ujame v stopnico in vidi Hulesha v Rawsovem kabinetu, je izbrisano, -zaključne pripovedi Hulesha jr. praktično ni, -pri zadnji nalogi ni v labirintu niti ene izmed nevarnosti, opisanih v knjigi (svinga, pajek, morakvar),ampak v bistvu samo živa meja sama -Traptsa v filmu ni. V knjigi da on Harryju škržnjavo travo, ne Nevile (!???!), -Hermiona v filmu ne ustanovi društva za hišne vilince BRUHV, -zmaji so v kletkah, ki so zelo majhne, ne v pregradi -in še mnogo, mnogo več. Ne bi vam rad pokvaril užitkov ob gledanju filma, ampak to so pač dejstva, ob primerjanju film-knjiga. Kot sem že povedal, pa je film brez primerjanja odličen.

— the HP fan
24.11. 2005 ob 15:13 zvezdica

to je pa tak dober film!!! se splasa it pogledat, zalosten, napet, grozen...! vredno ogleda!!! ;) lp,

— pavlina
24.11. 2005 ob 15:17

Jst sm bla včeraj na predpremieri v Ljubljani in je blo ful uredu! Pejte gledat

— Maja
24.11. 2005 ob 15:18

jst ga grem dans gleeedaaat!!! harry je naboljši...:))

— eve
24.11. 2005 ob 17:23

Harry Potter je zakon!A se strinjate?!!!Komi čakam da ga grem gledat.A ste ga vi že??Joj tok težko čakam. lp

— Esty
24.11. 2005 ob 18:15

men je ta filem naj bolj všeč od vstalih zato ker je tako zanimiv še posebi pa napet

— sara
24.11. 2005 ob 18:52

ja tale film sm čakala.komi čakala.zdj sicer še iščem prost cajt ampak šla ga bom pa gledat.carsko bo.sj ker del pa še ni bil carski??lepo se mejte.byebye:*

— romanca
24.11. 2005 ob 18:56

Nisem si misnla da bo tok dober film. Čeprav nisem nikoloi brala te knjige mi je hary ful hud. Komaj čakam nasledni del

— Zakon
24.11. 2005 ob 19:07

sam ena beseda opiše ceu film...NAJBOLŠI!!! nujno si ga morte ogledat

— wale
24.11. 2005 ob 19:13

harryje res carski pa film mora tuji bit .čao se slišmo

— Anja
24.11. 2005 ob 20:53 zvezdica

harry potter mi je ful dober. Prebral sem vse izšle dele ampak ogled filma je veliko boljši kot branje. Filmi so res dobri 1a s črtico

— štwr
24.11. 2005 ob 21:36

SUPER FILM!

— ooo
25.11. 2005 ob 13:49

danes si bom film ogledala.komaj čakam

— rebeka
25.11. 2005 ob 14:08

filem je zelo dober,... jaz sem si ga kar 2x ogledal!!

— Simon
25.11. 2005 ob 14:42

prebral sem vse dele harija film pa je bedarija čisto izmišljeno. kot da bi gledal drug film

— markolo
25.11. 2005 ob 14:59 zvezdica

Harry Potter. Seveda vse čaronosti, ki se skriva v fiomih n kjingah z beedami ne morem opisati, prav tako je prostor omejen =. Zato lahko samo rečem, da je HP preprosto- najboljši. Najbolj..fantastičen ! Vsa mračnost v knjigah in filmih... Sicer, pa naj grem k filmu..mislim da bo seveda zelo ql, čeprav so legendarni Dursleyevi izrezani, prav tako je zelo malo SP v Qudditchu, Rita Brentsell pa nastopa malo. Pa čeprav so pol kjnige iz filma izrazali, mislim, da bo film neverjeten, in še bolj..najbolj...mrač en dosslej. Beacause the evil one is...return. Upam, da bo film prikazal tudi Harryjeve težave, ko ga kelih izbere, pa opravljanje, ki ga je deležen, kreganje z Ronom in ostale puber-težave. Aja, se že veselim Hermione na božičnem plesu =). Pa Hagrid..bo kazale vse grde členke o njem?...in Hermioni?? No da neham morit...vidte me na premieri, pa vsi HP fans, čau =!!!

— sebastijan
25.11. 2005 ob 15:02

no jaz sem že vse dele velikokrat gledal in vem da bo tale zdaj še najboljši do zdaj zato pojdite ga vsi gledat.

— svetovno tukaj je novi del
25.11. 2005 ob 15:47

komaj čakam ta filem..._

— TANJA
25.11. 2005 ob 15:55

KNJIGA JE ZAKON ,FILM PA SUGURN TUD.!

— JOHNNY
25.11. 2005 ob 15:58

jest ga grem jutr gledat to bo tok sarsko ej pa HArry ne sej veste koga ampat mrlakenstajna

— ninčica
25.11. 2005 ob 16:09

ej widla sm film.in ...je za popiz*** dobr ej čista resnica.bla na premieri in bla ZAčarana in očarana in svega svašta.ej res tha bestiSh filmič.ej vs folkiSh poziwam da ga grejo watchat.če nimate za karto wam jo pa jst platim.ker je ta filmiSh res wreden ogleda pa dnarja.no pa(s)mejte se ga še naprej...ajde *Łtm*

— kety*
25.11. 2005 ob 16:12 zvezdica

zivjo dans ga grem gledat cist sm happy res komi cakam nemorem si kaj da nebi vriskala v narekovajih od veselja.prebrala sem vse dele pogledala vse filme do tretjega seveda. a vseeno mislim da je 4 najboljsi od vseh.videla sem namrec reklame.upam da bo harry potter vseeno vedno najboljsi.ko se mila mlajsa se vsako leto cakala na pismo, da bi bila sprejeta na solo in tudi vsako leto razucarana.a zdaj sem odrasla in se na mesto pisma veselim filma in knjige.sory zrd tega kr cudn delam stavke a nemorem si kaj saj sem cisto navdusena.

— maya
25.11. 2005 ob 16:27

ni mi všeč..ampak bolje kod nič

— tvoj mama
25.11. 2005 ob 16:46 zvezdica

Malce berem vaša razglabljanja in mnenja, pa se strinjam malodane z vsemi...film je mega.lahko rečem samo to, da kjniga je fantastična, še posebej če se bere v angleščini, ker je toliko bolj bogata in pristna...ampak brez filma bi bila predstava o junakih kar precej težka...film nam tako malce pomaga pri predstavljanju.je pa skorajda nemogoče stlačiti toliko strani v 150 minut...vsaka knjiga je daljša in obsežnejša in enostavno je nemogoče stlačit vse dogodke na platno...jaz se ravno v to, kako je zmaj zgledal "umeten" ne bi spuščala, ker je bilo teh 150 minut tako napetih in predvsem težko pričakovanih, da podoba zmaja sploh ni bistvena...jaz priporočam ogled filma, ker je res fenomenalen, pa če sem iskrena, bi gledala film še raje, če bi bil dolg 6 ur in bi upodobil malodane vse.pejte gledam ta res mega film...

— Katarina
25.11. 2005 ob 18:10

ta film je bil naj bolj carski res in se zahvaljujem vsem slovenskim kinamatografih da so dal ta film v Slovenijo. RES HVALA. BYE thanks,grazie,hvala, dankeshen,grasias,th unke,...

— Nikola Radanovič
25.11. 2005 ob 18:50

ker hud flm sam res (sad) sam k so tok spustil iz knjige sam res pa uppma da bo see bl napet k je bov koomi cakam grem u nedelo se vidmo

— janko.stifter@siol.n et
25.11. 2005 ob 18:50

the best ej...

— Gay
25.11. 2005 ob 19:04

o kva je to zakon a ni sam rees naj film na svetu sam res ta harry je zakon sam res ej kva je delu

— harry
25.11. 2005 ob 20:25

knjiga je bila super,filem pa je megaaa.kar padeš v ta film,ogledala si ga bom še enkrat ker je res fantastičen! :D :o)

— techno
25.11. 2005 ob 20:42 zvezdica

Filma sm šla gledat na premiero in je full full dober! Najbolši od vseh 4...priporočam ogled vsem!! Samo ni pravično, ki vidimo prvič *lepega* Cedrica in umre :( Konec filma je tui žalosten, ki pa nism pričakovala, moram pa tudi povedat, da je kar nekaj prizorov, ki jih ni, v knjigi pa je napisano. Komu je bil všče film naj gre brat knjigo!! Lepo se mejte..**

— leycikaa
26.11. 2005 ob 1:26 zvezdica

Film je ok, lahko bi pa bil boljši.. Vsekakor pa se ga splača pogedat. Res je, da je fulll bistvenih stvari popolnoma izpuščenih, vendar zato pa imamo knjige.. Jaz sem še vedno mnenja da noben film ne more nadomestiti knjige (seveda v original angleški izdaji)!

— jure
26.11. 2005 ob 2:32 zvezdica

dans sm gledala film in morm rečt da je super!! =D js sm čist očarana! nism si mislna da bo tok fajn! je sicer res da je na začetku dogajanje mogoče mal prehitro, ampak ne moti preveč, ker je film v celoti super!

— NaVdUšEnA :)
26.11. 2005 ob 6:25

film je res dober morte si ga ogledat!

— matjaž
26.11. 2005 ob 6:58 zvezdica

vceraj mi je koncno uspelo prit do kina. v seriji filmov mi je cetrti najbolj vsec, pravo razmerje med humorjem, srhljivostjo in strasnostjo, ki sem jo pogresala pri ostalih filmih. moram pohvalit tud igralce, kateri so se, z izjemo emme watson, poboljsali pri igranju (mislim najstniski del zasedbe) in tudi izbira igralcev za nove like se jim je posrecila (ne vem zakaj so izpustili billa weaslyja-ta me je res zanimal:) ). opazila sem nekaj pripomb glede scenarija...nemogoce je to knjigo stlaciti v tri ure dolg film, zato so nekaj, bralcem seveda pomembnih detajlov, preprosto izpustili. najbolj me je zmotilo, da so dodali v harryjeve sanje, v riddlovi hisi, se batryja jr., sam cez nekaj casa sem ugotovila, da so si s tem prihranili kar nekaj razlaganja na koncu in so seveda imeli cas za akcijske podvige a la boj harryja in zmajevke (za katero mislim, da je bila kar solidno narejena, sem prej opazila eno pripombo). konec koncev pa sta film in knjiga dva locena izdelka, kot me je nekdo nekoc pocuil, in tako ju moramo tudi jemati, ce nocemo biti prevec razocarani.

— mad-eye moody
26.11. 2005 ob 7:35

Herry potter je najboljši film kar sem jih gsaj gledal.

— Davor
26.11. 2005 ob 8:47 zvezdica

Mislim, film sem si predstavljala čisto drugače, ampak ko sem ga zagledala v kinu, je bilo super! Še boljše od mojih pričakovanj! :D Res se mi je usedel v srce.

— Daša Kolman
26.11. 2005 ob 9:16

bil mi je zelo všeč

— nejc
26.11. 2005 ob 10:46

film je ful hud! najbolsi do zdej komi cakm se nasledn del! zakkkon! harry 4ever

— sarchy
26.11. 2005 ob 12:10

KATASTROFA KO SEM GLEDAL TA FILM. TOTALNO RAZOČARAN

— LEPOTEC
26.11. 2005 ob 12:59

sem katja in hodim v 4razred devetke osnovne šole borcev za severno mejo in bi povedala da mi je 1,2,3,film od herry pottera zelo všeč in mislim da bo tudi 4 zelo zanimivi ampak še ga nisem ogledala upam da zelo zanimiv katja brumen

— katja
26.11. 2005 ob 13:01

harry poter je ful kulski ful rada bi gledala ga v kinu komi čakam soboto jeee

— anja
26.11. 2005 ob 13:21

OMG!!Najbulši dozdej!Sm bla na premieri in sm čist not padla.Res ni čist po knigi sam če primerjaš s tretjim delom(k je biu totaln podn)JE ČISTA 10-KA!!! I love it res je zakon pa tut posebni učinki rulz!"

— Lejča
26.11. 2005 ob 14:03 zvezdica

Končno četrti del. Film mi je bil zelo všeč, imel pa je tudi svoje pomankljivosti. V uvodu je spuščenih preveč stvari ( tekma quidditcha ). V nadaljevanju je vse preveč časa namenjenega za Trišolski turnir. V filmu sploh ne nastopa Malhaar, Uchka, Trapets,itd. Seveda je toliko detajlov težko prenesti v 2 uri in pol dolg film, vendar bi bil film lahko vsaj pol ure daljši. V filmu so bili tudi trenutki polni humorja, odlično pa so bili upodobljeni dogodki na pokopališču. Zelo dobra je bila cela igralska zasedba in taka mora ostati! Predvsem Dan, Rupert in Emma pa Weasleyeva dvojčka morajo biti isti v 5.delu! DOBER FILM, VREDEN OGLEDA!

— Gledalec
26.11. 2005 ob 14:31

jst pa grem dons gledat film!(tale sneg zej mi nav pokvaru ogleda)mejte se!čaw

— maja
26.11. 2005 ob 14:37

Hocem GLedat Filem

— -Tim-
26.11. 2005 ob 14:46

ful mi je všeč film ,zakaj bo jo drugo leto menjali mharryja? baje, tako se govori. joj! by

— pupy
26.11. 2005 ob 14:49

aj dons grem gledat harry. komi čakam ! 100% je dobr! hmali grem ajd , potem pa vam povem kak jje bil!! ija

— ija
26.11. 2005 ob 15:41

harry potter je najboljši film na svetu ! ker so v njem čarovnije in druge čarovniške stvari! pa še to da je on tok lušn !

— milena
26.11. 2005 ob 15:43

ej a bo harry res umru v zadnjem delu ? papa

— milena
26.11. 2005 ob 16:01 zvezdica

Gledala sem vse 4 filme in morm povedat da je 4-kica najboljša. Še posebej zato ker so vsi trije (Harry, Ron, Hermiona) zaljubljeni.

— _fleur Delacour_
26.11. 2005 ob 16:03 zvezdica

Harry Potter je zakon!To itak že vsi vete.Film je fuuulll zakon!Harry je THE BEST! Knjige sm tak že itak vse prebrala,ker je carski!

— Potterka
26.11. 2005 ob 16:06

Harry je ql!Pa tak lušn!!Ful je ql!Lušn!

— Potterka
26.11. 2005 ob 16:25 zvezdica

Vidim, da si se razpisal in napisal kaj vse manja v filmu, ki piše v knjigi. MOram ti rečt, da je film zelo dolg 150 minut in ne morejo vsega snemat! Režiser je mel že tko in tko toolko dela, da vidi kaj mora vršt vn in tko!!! Malo si pretiraval ma film je bil full dober...seveda se vsem splača prebrat knjigo, ki veliko stvari piše, ki v filmu ne vidimo! Ampak tako je in tako bo! 4ka je zelo dolga in ne moreš pričakovat, da bojo vse snemali. Sicer pa jsbi že rada zdržala 4 ure in gledala film, ampak če bi še vse snemali bi pršu film čez 1 leto in pol daniel radcliffe bo fuull prestar za snemat drugo filme..!! Tako, to je za tistega fana, ki je mel tolkoo za povedat ;) drugače pa moj komentar: full full dober film, tudi, če tolko ni, kar pa je v knjigi

— leycikaa
26.11. 2005 ob 16:43

film rules!1

— kl3m3n
26.11. 2005 ob 16:46

ok jz sm full velka oboževalka knjig harryja potterja, sam filmi so pa kr neki. pru je biu še kr ta tret pa sploh ni biu več po knigi in men gre to full na žiuce. lih dons grem gledat film 4 pač zato k hočm vidt kakkšn bo sam mi je res bedn da pr delanju filmou od knige upoštevajo sam imena in to je to! upam da bo u tem delu kj bolš sam tud če bo so knjige useen 100krat bolše.

— nina
26.11. 2005 ob 16:56

film je ful hud.. karte sm si prou za premiero kupla..sicerso knige bolse...ampak film je hud...sploh pa ce nisi brau knig... :D

— kaja
26.11. 2005 ob 16:57

Kakšna pa se vam kaj zdi Cho? Ker ko sem jazt gledal slike na netu od igralke se mi je zdela grda :-? Kakšna pa se vam zdi hermiona? :-D

— Nejc
26.11. 2005 ob 18:15

film je zelo vredi se splača it gledat samo to da je grozen pa ni res

— ales
26.11. 2005 ob 18:29

Film sm šla gledat že dvakrat, pa morm reč, da je najbolši od vseh do zdej in je u glavnem ful zakon pa vredn ogleda.

— ...
26.11. 2005 ob 19:00 zvezdica

no film me je mal razočaru glede na moja pričakovanja. naprimr pisatlca je tok doug cajta opisvala tekmo na svetounm prvenstvu pa tega ni blo skor nč u filmu.sam pač vidš da so bli na svetounm.al pa harry kr naenkrat vid da je hules mrtu čeprou u knigi vid z victorjem da kr pobezni pa hoče dumbeldorja.sploh ni blo nč komisije k je dajala točke sam pr drugi nalogi zveš da je harry dubu drug mest zard svojga poguma.al pa nč ni tistga k sta dvojčka izsiljevala pa to.pa na konc harry sploh ne dobi nagrade pa je ne da dvojčkoma.na nek način loh poiščm 10 napak pa česa ni u filmu pa čeprou je blo u kingi povedan kot nepogrešljiv deu.sam po drugi strani pa je full ok tko da dam loh težko oceno kašn se mi je zdel. mal me je razočaru sam po drugi strani pa mi je biu full ušeč.mah no res pa je da mi je najbolši deu do zdej.

— lara
26.11. 2005 ob 20:19

KOMI ČAKAM!!! ČIM PREJ GA BOM ŠLA GLEDAT!!! KOMI ČAKAM!!! UPAM DA PRIDM DO KART!!! L.P.

— ANCHYKA
26.11. 2005 ob 20:43 zvezdica

Moj EMŠO sicer ni pravi za Harry, ampak vseeno. Knjige so zelo solidne, filmi pa vsi po vrsti ne pridejo niti do kolen knjigam. Prizori se vrstijo eden za drugim, hitenje proti koncu. film ne more povedati toliko kot knjiga z 500 stranmi in v film se karakterji sploh ne razvijajo, smo prizori se nizajo, brez prave logike in smisla... LOTR je imel dramatično boljše vzdušje v filmu...

— Kritik
26.11. 2005 ob 21:39

daniel je res svetovn igralec.pa nasplošno film.svetono no morte ga gleat.res.

— urshy
26.11. 2005 ob 21:51

Sm šla gledat film.ej morm rečt, da sm bla ful presenečena nad igralci, ker so specjaln odigral svojo vlogo! Mislem...uau! Mislem da so izrezal glih tapprave stvari in da so se kr zadost držal knjige. Super so zadel tisto novinarko (kako ji je že ime??:)), niso pa zadel Negre. Sicer pa.SPECJALN FILM EJ!!!Kr strašn na cajte ma se ful narežiš zravn!:) Pejte gledat!

— lola
27.11. 2005 ob 7:59

NAJ NAJ NAJ FILM KAR SM JIH VIDLA

— MAJE1
27.11. 2005 ob 8:20 zvezdica

V bistvu, ja...tudi jaz komaj čakam, da si bom ogledala film, ampak samo nekaj me moti. Moj mlajši bratec, ki je šel na premiero (11 let) je bil dost prestrašen že med samim filmom in tudi kar veliko drugih ljudi pravi, da je film prava grozljivka. Sej ne, da mam kaj proti grozljivkam, to sploh ne, ampak te filme gleda tudi dost mlajših otrok in čeprav bi ta grozljivi del obdržali bi v bistvu lahko notri dali še malce več teh humorističnih pripetljajev, ki sem jih v knjigi kar velikokrat zasledila. Ampak kaj bi govorišli.komaj čakam!

— Alicija
27.11. 2005 ob 9:26 zvezdica

ok zdj sm že šla film gledat in sm clo razočarana čeprou sploh nism mela upanja da bo hud film. komi da je kj po knigi narjen.ni tekme na svetounm prvenstvu, ni malharja, sploh ni članka o tem da je hagrid velikan, harry nima videnja u astronomskm stolpu, siriusa u filmu sploh ni razn k se u kaminu pokaže (usaj to so se spomnl),u labirintu ni nobene nevarne stvari razm grmovja , ni unga sestanka k sushmar čist ponori da dumbledor laže in da se nau boriu prot mrlakensteinu,... aja pa dumbledor ma kr neke izpade agresiunosti; skratka če nis prebrou knige nimaš pojma o čem se gre in to mi gre najbl na žiuce k delajo film sam za tiste k so knigo prebral. halooo! če delaš fil nared film za use. skratka film je kr neki

— nina
27.11. 2005 ob 9:46

mi ga bomo šli zdej gledat in baje je ful dobr in upam da je res,.čav pa kej čarite

— enja
27.11. 2005 ob 9:53 zvezdica

Knjiga je zelo dobra! Filmi so mi zelo všeč predvsem zato ker me kdaj kaj naučijo kakšni smo ljudje (DOBRI ALI HUDOBNI) Naj živi Harry Potter.

— Matic
27.11. 2005 ob 10:11 zvezdica

ni mi všeč.preveč pomembnih zadev so spustil.res je da ne morjo cele knjige prestaut na platno ampak res je pa to da bi lahko kksne nepomembne dogodke, kot je naprimr tist k pride hermiona k harriyu pred prvo nalogo in se tm neki objemata al pa tist z zmajem k se tm neki okol gradu lovita pa zmaj pleza po strehi(ne vem za vs sam men se zdi da majo zmaji krila zato da LETIJO)nadomestil z velik bl pomembnimi.to je res da morjo knigo skrajsat, ni je pa treba spreminjat.

— pipi
27.11. 2005 ob 11:24

komaj sem cakala da pride HARRY spet v kino to je film tisocletja!!! vsi igralci so tak kull!!! ze prvi dan sem ga sla gledat v kino!! ta fim jeee fuuul gaden!! vsi ki ga se niste sli gledat vam priporocam!!!

— anika
27.11. 2005 ob 12:18

to je en najbolših filmov do zdej še tko naprej

— špela
27.11. 2005 ob 12:21

film je svetovn res ful dobr!!!:) pejte si ga vsi ogledat:)*caw

— PupIk@
27.11. 2005 ob 12:52

ja no men je ql trojke še nism gledala če bi primerjala prvi in drugi del z tem četrtim sta mi bla dva prva mal bolša vrjetn ker sm tka brez podnapisov gledala :D:D lool

— darkness
27.11. 2005 ob 13:43

HERI POTER JE NAJBOLJŠI FILEM PO VSEM SVETU! VSI GA MORJO IT GLEDAT!NUJNO!

— ŽIGA
27.11. 2005 ob 14:00

uf kome sn dobla karte za premiero pol pa me majka ni pustla vrag klko pa sn čula je film biu specialn. sej še se bo rolal neki časa. folk fjn se mejte :D!naychy!:D

— naychy
27.11. 2005 ob 15:28

film je super lahko bi bil bolj grozljiv-romanticen

— katja
27.11. 2005 ob 15:29

ej to je noro že knjiga je bla ful zakon kaj bo šele film ej resno mislm ampak ta film morm it nujno gledat ej res k so bli usi deli k sm jih gledala dozdej ful nori!

— missyka
27.11. 2005 ob 15:52 zvezdica

Da najprej razčistimo nekaj. Film nima rdeče niti. Manjka pol pomembnih stvari, ki so zapisane v knjigi. Nima več tiste pravljične čarobnosti, postal je cenena srhljivka. Očitno se vidi, da je četrti film o Harryju režiral drug režiser... Med ogledom sem imela ves čas občutek, da gledam gospodarja prstanov... Igralci se vedejo zefektirano, uporabljajo geste, ki jih v prvih treh delih nismo niti zasledili (režiserjevo maslo?)... Komike skoraj ni, no, razen redkih izjem... Mene samo nekaj zanima... KAJ SE JE ZGODILO S HARRYJEM? :S

— Katra
27.11. 2005 ob 15:57

vsi filmi harrya so carski toti pa je najbolsi res da carsko bo i glejat sem gledu z predfilme komaj cakam da ga grem gledat

— matic
27.11. 2005 ob 16:00

nimam komentarja o filmu ker je najbolsi na svetu oskarja bo dobil toti fil res da ker je caRski

— matija
27.11. 2005 ob 17:21

ej un k pravi da je ta film bedn ma opraut z mano. Kr bolšga filma pa še niste vidl!

— js bi biu daniel
27.11. 2005 ob 17:25

Ej ta film je debest!!! Morte ga it gledat!!! Ful je hud! Ga grem še enkirat gledat-zakon je uglavnem!!!

— Morticia
27.11. 2005 ob 17:25 zvezdica

Js sm tut že napisal text pod the HP fan: primerjava fil:knjiga in zdej mam nekej za povedat. Vid se, ta kle pol folka sploh ni prebralo knjige, sej vsi govorite (no, eni, s katerimi s popolnoma strinjam, ne, toda ti so redki)da:joj, kok so usi notr luškani, kok je mega film, ful smešn, ja, uiii, lalala! Joj folk, se vid da greste pr Harryju gledat sam film. Kaj pa knjiga?? A te pa noben več ne prebere?? Sej je bla knjiga prej od filma! pa wsm je tok dobr film, uredu nej vm bo dobr, men je to čist ql, sam opaste, da so izpustil eno četrino knjige, POGLEJTE ČLANEK PRIMERJAVA FILM:KNJIGA PA BOSTE VIDL KAJ USE SO IZPUSTL. kao usi eni feni, pa še knjige ne preberete..

— THE REAL HP FAN
27.11. 2005 ob 17:29 zvezdica

ta film je ful kool. harryju se zgodijo zanimive dogodivščine ki jih na koncu le preživi. res ta film je res genialen.

— maša črešnik
27.11. 2005 ob 17:52

caw ti k bi biu kao daniel. a si ti prebrau knigo?a si mogoce opazu da so tričetrt knige spustil pa so not urinl kr ene svoje bedarije.Pa ce ti je ta film najbolsi ocitno nisi gledu gospodarja prstanou al pa nimas tvja doma. no ocitno mam oprauka s tabo. veš kolk se bojim:)

— za bedaka
27.11. 2005 ob 18:04 zvezdica

Četrti del se mi jezdel do zdej najboljši, saj sta prvi in drugi preveč otročja, tretji pa butast zaradi nesposobnosti režiserja. Moja edina pripomba je to, da je v filmu veliko stvari izpuščenih, vendar kaj čmo, film ni knjiga, vendar menim, da Mike Newell ne bi smel izpustiti nekaj pomembnih podrobnosti, na primer, da je novinarka Rita Skeeter mag, spremeni pa se v obada, da Harryju pri 2. nalogi pomaga vilinec Trapets in da sta Hagrid in ravnateljica Beauxbatonsa polvelikana in še veliko podrobnosti, ki pa niso zelo pomembne in so najbrž praviloma izpuščene. Moti me le podrobnost na začetku filma, ko se Voldemort pogovarja z Bartemisom Croachem mlajšim, kar bi moralo ostati skrivnost do konca filma. Ampak naj bo to del režiserjeve svobode v preoblikovanju izvirnika. Kljub mnenju mnogih kritikov, da je film bolj srhljivka kot pa kaj drugega, se mi zdi da film sploh ni strašen, vendar za mlajše vseeno ni primeren, saj ne bi razumeli vsebine. Vsem, ki so prebrali knjigo in tudi tistim, ki je niso, priporočam ogled filma, obenem pa upam, da bo Mike Newell režiral tudi 5.del in bo mogoče naredil bolj podroben izvleček knjige, saj 5.del vsebuje nekaj pomembnih dejstev za vnaprej (6.knjiga in 7., ki je nažalost še ni)!

— azrubel
27.11. 2005 ob 18:34 zvezdica

Film Ognjeni kelih je (vsaj zame) najboljši film iz serije filmov o Harryju Potterju. Zgodba je dobro povzeta. Normalno je, da film ne more povzeti celotne zgodbe iz knjige. Skratka, vredno ogleda.

— Jože
27.11. 2005 ob 18:54

ej res najhujši film , ampak res ej. prov BRILJANTNO. jst bi sam neki prasov: KVA SE ZGODI Z MRLAKENSTAINOM pa plis odgovorte mi plis pa tko k vedno EMMA (Hermiona) je spet fletna mwa

— hp rules
27.11. 2005 ob 18:54

ta del je bil tok kull pa harry potter je full luškan ane

— maša
27.11. 2005 ob 19:03

ej pr nobenmu filmu še ni blo v tko kratkem času toliko komentarjev!!! sej se je komi začel!!!

— Neyzha
27.11. 2005 ob 19:14

Filem je najve ja uspeanica kar sem jih videl

— anej
27.11. 2005 ob 19:20

ko je bla že premiera sem ga šla gleat.full dori film najboljši od vseh delov harrya potterja.mislim vse je ful doro nareto,vsaka jim čast(režiserjem in vsem ki se ukvarjajo s totim filmom).ne samo da sem ga že gledla v kinu,kupla sem si ga tudi(nekdo bi reko da sem že obsedena),priporočam vam da grete gleat toti fil,res ne bo vam žal

— ta maaalecka
27.11. 2005 ob 19:27

ej saj noben ni reko da so knjige enake filmom,halo!!!ej ste glupi.ma vglavnem film je full dori ne bo vam žal če ga grete gleat ,ma ta film je najoljši od vseh(harryovih)filmo v.najboljše pri totem filmu mi je blo da je bil harry izbran za tote naloge,z zmajem je fulll doro,pol ko gre pod vodo,pa ko gre v labirint vauh,ma pa ful je zanimiv,res,priznam da malo pretiravam,saj vsak ,ki je gledal njegove dele 10×te ve kak je to,doro uživite še naprej pa idite gleat harry potter in ognjeni kelih

— kuj ena
27.11. 2005 ob 20:51

Ka je tej to HARRY pOTTER? bOLJ BUTASTEGA FILMA SE NI BILO V ZGODOVINI FILMA KAJ SELE RISANK KAKA JE TO!

— kr en
27.11. 2005 ob 20:54

Zanimivo da vsi tisti ki gledate harryija verjetno znate brat ampak ukusa pa nimate nobenega, rajse gledam kako kuhajo enoloncnico kot pa to sranje. Pa se res je P.S HARRY RULES ON WC ONLY

— SE EN
28.11. 2005 ob 6:12 zvezdica

Film sem si ogledal v nedeljo zvečer in me je močno razočaral. Namreč film sam po sebi nima nikakršne zgodbe in to celo, če ga niti ne primerjamo s knjigo. Dogodki med seboj niti niso povsem logično povezani, namenjen je izključno fanom filma in poznavanje vsebine knjige je nujno za razumevanje filma. Neumnost! Da se po fantazijski knjigi da narediti odličen film je bilo že dokazano z Gospodarjem Prstanov!

— Jaka
28.11. 2005 ob 6:34

heri rula film je ful hud

— adraz
28.11. 2005 ob 10:35 zvezdica

jaz nobenega filma od HP nisem šel gledat v kino..tudi sem rekel da ga ne bom niti gledal..pol pa naenkrat ti je dolgcajt.ne veš kaj bi...si sposodiš harry p. četudi si misliš da bo film za k.pol pa se nekako zgodba zaplete in te naenkrat potegne noter.in tako je bilo tudi z drugim delom...pol pri tretjem sem že bil cel nervozen.no zdaj se pa pripravljam na gledanje četrtega;) mislim da vsak ki kritizira HP bi priporočil da naj začne ali proba vsaj gledat prvi del filma...ker potakem veš kako se zgodba odvija, če pa gledaš ta četrti del pa itaq nimaš pojma za kaj se gre...tak da..probajte,izgubit nimate skoraj ničesar,razen da v meglo brsnete ;)

— tacek20
28.11. 2005 ob 12:19

V prihodnje vas naproščam, da cvileče in krohotajoče najstnice, ki motijo predstavo, v prihodnje odstranite iz dvorane. Včeraj sem gledal film in je bilo res nespodobno, grozljivo in neokusno poslušati hihitanje in cviljenje pri prizorih, ki niso bili nič kaj peveč komični. Naslednjič bom zahteval povračilo denarja za uničeno predstavo.

— jedec smrti
28.11. 2005 ob 13:28

neyzha,komentarji so začel sut sem že pred premiero

— maja
28.11. 2005 ob 13:31 zvezdica

To je eden najslabših visokoproračunskih filmov kadarkoli posnetih. Režija je obupno amaterska. Kadri se vrstijo en za drugim brez smisla. Mnogo dogodkov pokaže, ki nimajo nobene zveze z zgodbo (kot npr, ko Igor pomenljivo zapre vrata za sabo v prostor s kelihom - na koncu pa zvemo, da je čisto tretja oseba dala Harryjevo ime notri). Cel kup stvari ni razloženo in delujejo brezvezno (slepi bolgar v labirintu? Res je režiser krasno pokazal kako so ga začarali). Ples je totalno odvečen in nima nobene zveze z zgodbo. Tista azijatka, ki jo Harry bulji nima nobene funkcije v filmu. Duhica v kopalnici, ki se naslaja nad Harryjem, medtem ko on skriva svoje intimne predele s peno-halo? Prehod med sovraštvom in oboževanjem Harryja s strani vrstnikov je popolnoma nedodelan. Vsi, ampak res vsi liki so nedodelani. Edino svetovno prvenstvo ima pomembno funkcijo-brezvezen začetek brezveznemu filmu. Občutek imam kot, da je režiser zrezal tri četrt filma in po pomoti skupaj spravil izrezane dele. Za konec: tudi če bi lesena deska igrala namesto Harryja, ne bi bilo opaziti razlike v igralski kakovosti.

— Mujo
28.11. 2005 ob 13:51 zvezdica

vsi filmi harry potter so ful dori,jaz nea vem ko eni govorite tam da nekaj ni blo vredu z onim zmajem pol da ni vredu zrežirano da ni isto ko v knjigi,pa keri človek je reko da sta knjiga pa film ista,hallo.najboljši del mi je:ples in pa 3 naloge. najslabši pa to da harry ni plesal s cho chang,mislim v prvem filmu se harry potter zaljubi,te bi lahko dali da bi te bla na koncu skupi ampak ostalo je pa vse cool,vse dele(razen zadnjega,ki sem ga gledla 1×)sem gledla najmanj že 100× tak da idite ga gledat v kino ker je super,pa ne govorit čez film harry potter,nima smisla,ajde (s)mejte se še naprej.

— am
28.11. 2005 ob 14:28

Jst pa prajim tk. Tti fil mislim ,da je najbolši od njegovih (Potterjevih). Je zelo zanimiv in napet kejker sem prebrav v knjigi, sedaj pa si ga hitim ogledat v kino, ker me zelo zanima. Kolikor vidim je zelo dolg in mislim da bom na koncu zadovoljen z vsem kar se bo dogajlo v filmo na sploh. Ampak vsem priporočam ogled tega filma saj je ful ful dober že v knjigi tk da pejte ga gledat. Ajd fajn se mejte adijo.

— korošec
28.11. 2005 ob 14:40

film je res zakon. uni k ga še niste gledal vam povemo OGLEJTE SI GA nau vam žou. js sm mislu da nau tok hud sam je pa film izpounu moja nadpričakovanja. film je res d-best. sam bedno je men ker pol na koncu CEDRIC umre:(. no sam film je uglaunm ful KUL.!

— črt
28.11. 2005 ob 15:12

koša tle neki komentirate??? ma nene sej je car harry..(ma tui lušen)h3h3h3...nene se hecam...ino kko ky?? ma ježe šew gdo gledat jz bi šla ma je že wse rezervirano mah sej obstajajo DVD-ji in kasete tko da.

— harry_ka
28.11. 2005 ob 16:01

o zakon že četrti del Harryja že usi trije prejšni so bli ful zakon zj pa se ta! baje da je biu ful dobr še js ga morm it gledat pa hitr hitr hitr da nou že prepozn hehe ne ne sj bom sla sam se ne takoj k je zdj konferenca pa se morm ful piflat, da se kokr lhk mal ocene spravm na gor. nc drgac pa Harry je the best ma čist nubenih pripomb

— "ThE_BeSt"
28.11. 2005 ob 17:17 zvezdica

ojla!harry potter in ognjeni kelih je zelo dober film.vse dele sem že gledala tale mi je pa najljubši.takoj ko pride vem vhs ali dvd,ker je zelo dober film.tisti,ki ga še niste gledali vam ga priporočam.najboljši del filma je pa seveda tako kot vsi pravijo:ples in pa tri naloge,ki jih je mogel harry in ostali trije izvesti.najboljše je bilo v jezeru.najslabši...h m..ni ga bilo(mogoče to da ni skupaj z Cho Chang,ker se v edino tem delu zaljubi) drugače pa je film coolski,ne bom več bluzla(film je svetski) zakon

— kr ena
28.11. 2005 ob 18:18

adijo ful dober film komi cakam da ga grem gledat res ful do fula komi cakam res vavavvavavavavvavava va pa ze zgleda tko dobrb tko da res the best ok harry knjio sem ze prebrala zdej pa komi res komi cakam da grem v kolosej noro noro noro

— potter
28.11. 2005 ob 18:28 zvezdica

film je na splošno zelo dober, edino kar me moti, pa je to da so kar izpustili prizor svetovnega prvenstva!!! moti me pa tudi to da so prikazani uroki patetični in jih je premalo!!! skratka, lahko bi se bolj potrudili glede efektov in zgodbe

— aet
28.11. 2005 ob 18:38

Pojte si ga pogleat. Ker sn že bila na premieri v Londonu. Res zakon je ! ZELO ZELO ZELO priporočljivo. Če pa kritiki pravjo kaj druzga pa jih ne poslušte ker itak nimajo okusa . UŽIVAJTE V FILMU !!!

— harryeva loverka
28.11. 2005 ob 19:28

ah, spet harry!!!knige so the best, sam u filmu pa preveč spustijo ampk jbg se dugaja. harry je zakon!!!pa daniel je tu qt!!ajd mejte se!!

— čurka
28.11. 2005 ob 19:55

madona, jes sm gledal ze predpremiero degeni.v bistvu me je film razocaral ker je premalo povzeto iz knjige, prevec pa izmisljeno.to je za tolk ...aja! jes sploh nisem vedu za ta forum ce ne bi ze napisal to v cetrtek ko je bil dan po predpremieri...

— zamudnik
28.11. 2005 ob 19:58

JOZO misli da harry biti zanic on imeti prevec fanov, to ne biti dobro.zgodba v filmu je zanic jozo pravi zivite zdravo!!!

— jozoman
29.11. 2005 ob 6:44

knjiga je ful carska. film sem že gledal pa je dober

— harry 542
29.11. 2005 ob 9:55

Pa dej, vi Herry Potterji ste vsi eni odmaknjenci...film je tko instant k ribe iz konzerve...

— Liam
29.11. 2005 ob 13:50

vse sm sla ze gledat in vsi so kul upam da bo ta tud dobr. vaša sex bombica

— petra
29.11. 2005 ob 14:06

Knjige Harry Potter so ful dobre kva , bolj ket sam dobre.Res FUL dobre!

— Barbara
29.11. 2005 ob 16:38

ful kulsk stari ej pridem gledat :-)

— gal
29.11. 2005 ob 18:42 zvezdica

Se popolnoma strinjam s tabo... Žalostno je, da je film delan čisto iz komercialnih namenov in ne za ljubitelje HP... Sam se je pa za prašat, al je za to kriv režiser, al producent, al kar oba ;) Filma nisem še gledal, sam po reklami bo dober... Kar se tiče oblikobalske ekipe, je v reklami zgledalo super... Kar se pa tiče zgodbe... Če bo/je tako, kot ti praviš... Je kar je... Kaj čmo, ne snemajo ga ljubitelji in zato ne moreš pričakovat, da bodo na stvar gledali isto kot mi, ki smo knjigo požirali(s srcem). Zamislit si moraš, kaj naredi svetovno filmsko uspešnico... Akcija, malo žalosti, mao ljubezni... Zdej pa to stlači v 2,5 ure... Malo smešno če pogledaš, da so s knjige ki ima toliko strani, naredili 150min filma... In da so s knjige ki ima manj strani, posneli vse dele sage "Vojna zvezd" :) Jst sem bil prepričan, da bosta s te knjige dva filma... Sam tako je, kot sem že reku... Knjižno uspešnico je treba ribližat tudi tistim manj sposobnim ljudem oz. lenuhom(So pa res vmes tudi taki, ki res nimajo časa, sam je njihov procent zanemarljiv :)), da si ogledajo film, recejo da je super(da ga gre se en tak gledat in je to potem verižna reakcija), in tako se nabere denar... Zaključek: Knjiga je za tiste, ki jih zanima zgodba, film pa za tiste ki jih zanimajo specialni efekti in "luškan Daniel Radcliffe". LP, Tulek :)

— Tulek7
29.11. 2005 ob 18:48

rofl... Zakva eni napišete namest Mrlakenstein Mojster, al pa Saj Veš Kdo. ? Sej nismo v čarovniškem svetu! (čeprov bi blo fajn da bi bil... =) )

— Coolek
29.11. 2005 ob 19:12

pridem gledat

— gal
29.11. 2005 ob 19:22

full dobr film ga priporočam vsem mal je strašn sm je pa kull

— mašy
29.11. 2005 ob 19:37

ej ma tu je je the best muvie kr sm kdaj vidu ej

— Niko
29.11. 2005 ob 19:39 zvezdica

Meni je bil film zlo,zlo cool. Ne bi pa blo nič narobe če bi trajal kako uro več. ;) Res film je mega igralci pa še bolj!!!

— manca
29.11. 2005 ob 20:22

Z eno besedo: NEVERJETEN!

— Nejc
30.11. 2005 ob 6:55

ja kot priporočajo nekateri tud jst priporočam najprej knjiga potem pa film! sem si že ogledala in loh rečem carsk! res carsk ! končno spet eden najboljših filmov!

— puma
30.11. 2005 ob 14:50

v tem filmu so bli ful dobr uprizorjeni prizori!ustrašu si se ka so hotl da si se,smeju si se res zasmeju...mel so ful hude igralce!no film je ful,ful ql!

— kr ena
30.11. 2005 ob 15:11

ne vem zakaj vsi pravite da so vse spustili.pa si zračunajte kak bi bil film dolg če bi mogli še vključit prvenstvo pa ono pa drugo pa tretje,... drugače sem si pa jas tui ogledala film in mislim da je bil svetovn

— sara
30.11. 2005 ob 16:32 zvezdica

Ta film Harry Potter in Ognjeni filem je zelo dober film. Je najbolši iz serije Harry Potter. Igravci zelo dobro igrajo, vse tri naloge so zlo dobr prikazal, Alastor Nerrga je hud, veliko humorja, groze, žalosti, zelo dobr soundtrack...Ocena:1 0/10. Film je bolši od mojih pričakovan. Pejte ga gledat ker vam nebo žav! LP

— Hudec
30.11. 2005 ob 16:37 zvezdica

Res neverjetno, kako lahko naredijo tak dobr film. Eni se kr nekej pritožujete da ni v filmu tega pa unga pa nevem kaj še vse... v filmu so skoraj vse stvari, nekaj drobcev je res da izpuščenih ampak nevem kermu bi se dal film gledat par ur skupej. Bilo bi dolgčas. Če se komu zdi da je v filmu premalo stvari naj si prebere knjigo. Sicer je pa film dovg 157 minut kar je čist dost. Film je zelo odličen. Mike Newell pa tut. Čaw

— Vid
30.11. 2005 ob 18:04

ja jst mislm da je full dobr ne glede na to kar drugi prawjo.u suboto ga grem gledat in komi čakam.Moja seKIca ga je Šla gledat in pRaw da je fUl Dbest in iTq daa Ji wrjeMM...nO ja Usi k Še niste ŠLi gledat Harry-ja Ga peJte k wM teh 1100 sit nebo ŽOw.PA pejTE še kJ u LUnapARk..no LPO se mejte pa EN big KISS za useE faNE...

— ŁoWrkA
30.11. 2005 ob 18:09 zvezdica

TA FILM JE THE BEST! Najbolš izmem vseh filmov, 100 krat bolši od prejšnih treh... Ful dobra vsebina, scenarij... VSE!!! THE BEST! Pa še Cedric Diggory je FUL luštkan! A se kdo strinja?

— Anchy*:)
30.11. 2005 ob 18:47

film mi je bil zelo dober, priporočam ga vsem!

— meky
1.12. 2005 ob 10:51

ta film je sveto

— Denis
1.12. 2005 ob 13:58

men je film najbolši od vsh delov k so bli... pa vsi zgledajo starejši,no men je v glavn ku! ga piporočam!

— katy
1.12. 2005 ob 15:49

harry je ta bol

— jaka frelih
1.12. 2005 ob 16:39 zvezdica

Film je totalna polomija (vsaj če prebereš prej vsaj 10x knjigo). Skoraj cela prva četrtina je nabita v prvih 15-20 minutah! Grozno! Niti kaže ne kako se je odvila tekma quidditcha na svetovnem prvenstvu in kot vsak film se ta že konča z veliko pojedino ob koncu šolskega leta (pri prvem se je na peronu, ko so vstopili na vlak). Vsak film je slabši, zato sploh ne vem če si bom ogledal zadnje tri dele. Vendar bom verjetno radoveden in si bom ogledal tudi ostale 3 filme, a bom potem razočaran nad snemanje, ter tem da večina zanimivih prizorov manjka!

— HPbookFan
1.12. 2005 ob 17:32

fuuulll huud film!

— harry potter
1.12. 2005 ob 17:49

evo tko bom rekla. gledala sm že velik filmov posnetih po knjigah in edin lotr mi je biu hud ostali pa za en k. =) harrya je nemogoče dobr prikazat u filmu in unim k niste bral knjige povem da zamujate zlo velik. sm sicer nora na branje knjig ampak tut uni k se vm ne da brt bi mogl harrya prebrt če hodte gledat filme. filmi spuščajo bistvene stvari in kokr so že drugi pisal so prizori nanizani nelogično in nekomu k knjige ne pozna ne more bit jasn kaj se točn dogaja. na živce mi gre pa k folk piše kok je nevemkdo cute in oh in sploh. haloo ni to bisvtu jao. v filmu spuščajo bistvene stvari in dajejo notr čist kr ene, stvari si po svoje zmišlujejo in če knjige ne bi ble take uspešnice, bi bli filmi skritizirani do konca. sploh ne morm razumet kako vam je lahko unmi k knjige niste bral film sploh hud. in tut v naslednih filmih prčakujem isto in jih hodm gledat sam zato ker je to pač harry =). sam se mi pa zdi da tut pisatelca u 5. in 6. knjigi že mal naklada. evo sm končala (se mi je pač mal dal pisat) =) uživite pa PREBERTE KNJIGE

— tina
1.12. 2005 ob 18:01

ena je napisala da v 6. knjigi umre dumbledore in ga ubije raws, pozabla je pa napisat da je raws the half blooded prince ;)

— HAHA
1.12. 2005 ob 18:03

fuuul hud filllm! ce hocte vec informacij o harryju potterju pejte na www.hpslo.com

— # const@ntine
1.12. 2005 ob 19:18

hej! vsi filmi Harry Potter so mi bili zelo všeč.Upam da jih bo še več.

— martina
1.12. 2005 ob 19:26 zvezdica

ognjeni kelih mi je bil se kar vsec, vendar me je zelo motilo to, da so vse dogodke prikazali zelo na hitro.zgodba v filmu se je v veliko malenkostih razlikovala od knjige,(kt je napisal že HP fan) ene par stvari je blo dost nelogicnih, predvsem je blo pa ful manj "carovniskega" notr, tko d nism mela vec tistga filinga, kt recimo do3. dela. prizori se mi zdijo nedodelani, kt d bi jim neki manjkal. FILM RES NI BIL TISTO, KAR SM PRICAKOVALA!! tko d tisti k hodte sam harryjeve filme gledat, knjig pa ne berete zlo velik zamujate. res se splaca prebrat knjigo, k je notr se velik zanimivih in smesnih prizorov, ki pa so v filmu žal izpuščeni.

— you really dont know me
1.12. 2005 ob 19:54

no film je fuul dobr. prebrala sm knigo in mi je naj del do zdej(1-5delov) film je FUL dobr zreziran in mi je FUL FUL FUL FUL FUL USEC

— nina
2.12. 2005 ob 13:57 zvezdica

Film je ful dober! Napet, temačen, grozljiv, romantičen, ne manjka smeha... Vse kar sem pričakovala, razen tega da so tri četrt knjige spustil. Če ga še niste šli gledat... NEHI BRAT, DELAT KAR DELAŠ AMPAK V KINO! :)

— potterka
2.12. 2005 ob 14:45 zvezdica

ta filem je ful ful dober harry se je res vživel v svojo vlogo. itak sem morala iti gledat premjero ker so me samo odlomki že povedali svoje. tisti ki še filma niste gledali vam rečem idite ga gledat ker vam ne bo žal gledanja

— lara
2.12. 2005 ob 15:03

ta filem je ful ful dober skoraj cela naša šola zbira album harry potarya moja (nora sošolka pravi:o moj harry ti si moj fantmojih sanj tako kot jaz tvoja punca sanj) no harry zna igrat to vlogo ker mu jo je pisana na kožo

— pottar
2.12. 2005 ob 15:32

ta film je prava premiera , zato bi dodalo samo to ta film je res super.

— kaja
2.12. 2005 ob 17:59

ta film je mega

— lara
3.12. 2005 ob 9:34

kumi čakam da bom vidla film k vem da je ful hud

— simonchy
3.12. 2005 ob 10:11 zvezdica

Film je zagotovo en boljših edino kar je žalostno je to da nekdo, ki ne bi prebral knjige ampak si ogledal le film mu morda ne bi bilo jasno. V filmu je ogromno izpuščenega (glede na knjigo). Če pa prebereš knjigo in si nato ogledaš film pa vidiš koliko je izpščenega. Film se res ne zdi dolg glede na prebrano knjigo. Prav tako tudi odmor ne bi bil potreben. Film je res dolg 2 uri in pol vendar gledalca "drži" in odmor ne bi bil poteben. So že bili posnei daljši filmibrez premorov. Sicer pa je sam fil zelo vredu. Splača se ga ogledat še bolj pa se splača prebrat knjigo. Uživajte ob predstavi ;)!

— *ZAYO*
3.12. 2005 ob 11:07

knjiga je ful kul upam da bo film tudi in da ne bodo dosti spustili iz knjige

— kaja
3.12. 2005 ob 11:33

john taylor ne zna anglešk model use si narobe povedu lol kaja a mogoče nisi prebrala zgornjih komentarjev v katerih piše da so velik spustil v filmu??? no evo dons grem gledat ta tako hvaljeni film sam nimam preveč velikih pričakovan

— me
3.12. 2005 ob 12:52

Filem je debest,carsk,kul in najboljši

— Trajči
3.12. 2005 ob 12:58

Filem je najboljši na celem svetu

— jan
3.12. 2005 ob 13:04

Filem mi je med vseh filmov najbolši

— janči
3.12. 2005 ob 13:17

vsi deli harrija potterja so zakon!

— bender
3.12. 2005 ob 13:24 zvezdica

film ognjeni kelih je ful hud in tud kamen modrosti, dvorana skrivnosti,jetnik iz askabana.prebrau sem ze vse dele. tudi jaz bi postal filmski igralec. HARRY POTTER JE MOJ VZORNIK

— sandi
3.12. 2005 ob 15:02

full dobr film,res zakon

— miš
3.12. 2005 ob 15:21 zvezdica

Ne berem knjig o Harryju Potterju in torej nimam pojma, kaj v njih piše. Stara sem 18 let in sem si v družbi smrkavcev iz osnovne šole film ogledala le zato, ker sem dobila mastno štipendijo in sem hotela za dve uri spustiti možgane na pašo. Bilo mi je všeč, zabavala sem, kdaj tudi zasmejala, film pa mi bo hitro ušel iz spomina. Če človek vnaprej ve, da je ta izdelek otročji, naiven in trapast(torej na izi) in ne pričakuje Botra 2, se lahko ob kvazi-strašljivih prizorih zares dobro zabava. Igra je bila povprečna, vendar je pač sodila v tak film. Genialni igralec tipa Rober De Niro bi vse skupaj pokvaril, ker bi za tako trapasto zgodbo predobro igral. Torej, ko greste to gledat, si recite:"gremo na zabavno pranje možgan in ne pričakujmo visoke umetnosti". Če ne, boste razočarani. Izdelek je po kvaliteti na ravni 4. in 5. epizode Vojne Zvezd, vendar ni tako dolgočasen.

— Larisa
3.12. 2005 ob 17:09

ma js bi sla rada gledat film k sm ze use knige prebrala pa joj no komi čakam no baje je ful ql film sam nwem morm tpru sama ocent no pa sej ze po knigi se zdi ful napet pa kr ne mors nehat brt hallo komi cakam

— sarolina
3.12. 2005 ob 17:27

ta film bo res fantastična uspešnica, poleg tega pa jih bo prišlo k vam ga ogledat na stotine gledalcev :-)

— James66
3.12. 2005 ob 17:27 zvezdica

Ja, tale film je bil res naravnost izvrsten in resnično najboljši doslej. Bilo je veliko res odličnih scen, bilo je ravno prav akcije, tudi smešnih trenutkov nikakor ni manjkalo. Res pohvalno od mene do Mika Newella, scenaristov, igralcev in vseh ostalih (tudi Patrick Doyle, ki je ustvaril glasbo (btw, glasba se je res lepo prekrivala z dogodki) in ostali). Zelo dobro so se odrezali tudi vsi igralci. Glavni trio, Clemence (Fleur), Robert (Cedric), Timothy (Marius), Ralph (Mrlakenstein), Miranda (Rita Brentsell), Katie (Cho) pa tudi Javkajoča Jane je bila dobra. Pa tudi vsi ostali so bili odlični. Tisto, ko je Harry nepričakovano padel, je bil torej prihod v mislito oz. Dumbledorjeve spomine iz sojenja Igorju Karkaroffu, ki je povedal za to, da je Barty Hulesh mlajši bil Jedec smrti. Ta je vedno, ko je bilo omenjeno njegovo ime, postal zelo besen in je hotel nekoga ubiti. Pa tista ura z "Nerrgo" je bila dokaj grozljiva glede pajkov. Na božičnem plesu je bilo ves čas hecno. Za to je poskrbel Ron s svojo večerno obleko. Dvojčici Patil sta kar dobro odigrali tu svojo vlogo. Najbolj hecen pa je bil odnos madame Maxime in Hagrida. Skozi cel film. Pa tudi obe ostali čarovniški šoli (Beauxbatons in Durmstrang) sta priredili dobra prihoda. Vse tri naloge so bile za moje pojme izvrstno prikazane. Za tisto na svetovnem prvenstvu v quidditchu sem malo razočaran s tem, da niso prikazali igre, vsekakor pa je bil to res najboljši in najlepši stadion, kar sem jih kdaj videl. Tisto glede z napadom Jedcev smrti je bilo prav tako resnično dobro, razdejanje res opazno, Barty Hulesh mlajši pa je pričaral Mojstrovo znamenje, ki je bilo tudi kar dobro. Začetni prizor s Frankom Brycem je že pokazal, kakšen bo film. Res dober. Zelo hecno je bilo tisto z dvojčkoma, ko sta vrgla listek v Ognjeni kelih in potem ju je vrglo vstran in postala sta cela bradata in stara. To je dogodek, zaradi katerega se bomo še dolgo smejali. Nasplošno sta dvojčka odigrala res dobro in tudi smešila sta veliko. Pa zelo smešno je bilo tisto s Siriusovim pismom, ko je komaj na koncu kot PS napisal, da sova grize. Harryja pa je že malo pred tem ugriznila. Tisto s Cho je bilo smešno, ko je Harry kar polil svojo pijačo, ko jo je zagledal. Pa tudi takrat, ko jo je v filmu prosil za ples na Sovjem stolpiču, je bilo hecno. Hecen je bil seveda prizor z Jane, kjer je ta bila res smešna s svojim smejanjem. Da ne govorim o tistem lepem belem dihurju Drecu. Še en zelo smešen prizor, ki ga bomo res dolgo pomnili. Tista scena na pokopališču pa je v celoti za pohvaliti. Vsekakor res zelo dobra. Tako ponovna vrnitev Mrlakensteina in dvobojevanje kot tudi potem vzratni učinek, ki so ga kar dobro izvedli. Potem pa seveda pride trenutek, ko prideta Harry in mrtev Cedric do stadiona na Bradavičarki k ostalim. Najprej vse veselo, obdarjeno s Hogwarts' March, ko pa Fleur zakriči, pa vse postane neverjetno žalostno, ko še ostali vidijo, da je Cedric mrtev. Sploh njegov oče Amos Diggory. Rita Brentsell izvaja stvari, ki prav tako spravijo v smeh. Najprej sprašuje Harryja in piše pero peklenskega pucfleka, ki seveda piše vse skupaj na takšen način, da Harryja smeši. Da ne govorim o tistem, ko Hermiona pred prvo nalogo vpraša Harryja, če je pripravljen in ji ta odgovori, da je in ga potem Hermiona objame. Takoj, ko se to zgodi, Rita to vse skupaj poslika in že se pojavi nov članek o njeni zaljubljenosti v Harryja. V tem primeru Levy tudi izreče ene izmed redkih besed, in sicer, da ona v tem šotoru nima kaj za delati. Potem pa je na koncu scena, kjer Harryju Dumbledore pove o vzratnem učinku v njegovi sobi in reče, da je v četrtem letniku ravno tisto zaveso skuril. Konča pa se s poslovitvijo Beauxbatonsa in Durmstranga. No, nasplošno je bilo kar nekaj delov v filmu, ki so bili malce drugačni od tistih v filmu. Vendar to samo ni tako moteče. Tisto z Mrlakensteinom je bilo nareto res dobro, le rdečih oči ni, to bi lahko naredili s tem, da bi Ralphu Fiennesu dali rdeče leče. No, pa to ni niti tako važno. Vsekakor je najboljši v seriji.

— Kemik
3.12. 2005 ob 21:37

am aja film se mi je zdel še tko kr kul k vsebina je bla drgač dobra sam začetek pa konc sta bla mal bedna k se je kr nekak naenkrat začel pa konc tut tko bol no... ampak drgač film full hud js bi pr začetku spremenila tko da bi blo prbližn tko k pr prvm,drugm in trtjm delu drgač je pa film u ibr hud!! pošteno am jst predlagam da si grete film ugledat kr je res full hud k če so vm bli ušeč prvi drug in tret film vm bo zihr tut ta sam zrd začetkov je mal bedn ampak drgač film rulla !

— mell!!
3.12. 2005 ob 22:04

Ej ne poslušat tisga folka k prav da da mormo prej knjige prebrt preden gremo film gledat js vm tko pravm da se sami odločte kko boste nardil k enim je film ušeč drugim pač ni filmi so pač stvar ukusa tko da uni k guvorite kaj mormo prej narest lohk poveste ne pa kr na nek način ukvazt!

— mell!!
3.12. 2005 ob 22:09

Usi so full hudo odigral svoje vloge ta fim je res za rullu po celm svetuuglavnm men ni žol da sm ga šla gledat!! film je ras u ibr pošten!!!

— mell!!
4.12. 2005 ob 7:41

vceri sm sov gledat harry potter in ognjeni kelih.film me je nekoliko razocaral zato k ni blo omenjenga luda malharja ta je v knjigi

— ziga
4.12. 2005 ob 11:38

Film je res dober

— snowflake
4.12. 2005 ob 11:41 zvezdica

Film se mi zdi dober, malce temačnejši od drugih. moti me le nekaj. Izpustili so ogromno dogodkov, ki pojasnijo stvari, celo zgodbo knjige, tudi malček več humorja bi lahko bilo, če bi bil film pol ure daljši in bi vključili te stvari me ne bi motilo. drugače pa je vreden ogleda.

— +
4.12. 2005 ob 12:28

Ze res da je malo dolgocasni ma je pa carski

— maja
4.12. 2005 ob 12:50

Filem je zame najbolj čarovniški carski kul zabaven

— jan
4.12. 2005 ob 13:50

mislim da je pravi komentar za film "exellent" it is great

— lilko milko
4.12. 2005 ob 14:17

4 del je super. Do zdaj še ni blo bolšega dela od tega normalno. Pa če bo vstopnica 1500 grem gledat pa če me obesijo. Pa v tem delu vidiš fris od saj veste koga. Specjalno je ni kaj. To je zihr najboljši film. Ajde. Kar lepo pište in hvalite Harryja ker je najbolj cool igralec,ki sem jih kdaj vidla.

— Ninika
4.12. 2005 ob 15:09

Men je bil film zares CARSKI na kvadrat. Najbolši do zdej. Okej, res je da so ful velik spustil, sam pol pa vi, k se neki jajcate čez to, probejte 614 strani dolgo knigo zbasat v maksimalno tri ure. ? Se mi je kr zdel. Sej če pogledaš Gospodarja prstanov - usi ste govoril da je najbolši in oh in sploh, ampak je isto ful velik stvari spuščenih k so drgač u knigi. Tko pač je. A ni bol, da je mal manj pa ful hudo in naenkrat kokr pa v dveh delih, kokr so mislil narest najprej? U glavnem - men je film res dbestičn, ful hud, osebe so nore, pol se na vsake tok časa ustrašiš, da skorej s stola padeš, spet drugič pa se ti do zgodi od smeha. Res je tak dark. Lepo se mejte pa probejte bit čim manj pametni glede Harryja.

— Maša
4.12. 2005 ob 16:25

cool!

— teyka
5.12. 2005 ob 12:03

men se pa zdi kot da nekaj manjka,nekaj manjka v filmu,nevem,nekaj kot v ostalih delih...nč posebnega ta del,zdi se mi kot da je Suzani že počasi začela domišljija nagajat,da ni vedela kaj napisat pa je zato bilo vse tko na hitro narejeno in zame nezanimivo

— Scorpion
5.12. 2005 ob 15:11

res dober film, kar bi pa komentirala kolosej- ostante taki kot ste! in še 1000 klicajev!lol ajde čao!

— ana
5.12. 2005 ob 15:30 zvezdica

Harry Potter je najboljši film, kar jih je kadarkoli prišlo v kolosej!!! Upam, da se bo film še dolgo nadeljeval, prav tako kot knjiga!

— Klarčy
5.12. 2005 ob 22:23

Ta film je zelo dober pogledal sem ga ze prej preden je prisel v kino in mi je zelo super ta ko ta ga bom sel se pogledat v kino se enkrat film je carski in Harry Potter je ze tudi starejsi ampak se mi zdi da so prejsni filmi bili boljsi od stirke.Harry je zakon.

— Stanislav
5.12. 2005 ob 23:04 zvezdica

Korak nazaj. Četrti Harry Potter, ki je v knjižni obliki dolg skoraj 800 strani, je kot triatlon, na katerem tekmujejo kure brez glave. Kure brez uvoda, jedra in zaključka. Pač kure, ki skačejo sem ter tja, počnejo to in ono ter upajo, da jih bo opazil petelin. Z drugimi besedami, film, ki bi ga morali razdeliti v tri filme. Ker so ga v enega, dolgega skoraj tri ure, tri mučne, čudne, zmedene in dolgočasne ure, nismo dobili skorajda ničesar. Le cel kup naspidiranih sekvenc, kjer se stari dobri Harry udeleži turnirja za najboljšega mladega čarovnika. Turnirja, kjer je treba loviti zmaje, se potapljati in se rešiti iz labirinta. Pač olimpijske igre za čarovnike, ki jih ne bi prenašale niti slovenske lokalne televizije.

— iztok gartner
6.12. 2005 ob 13:11

to je ful dobr film mislm da je vredn oskarja full je napet jst sm ga šla gledat in je biu full kulll kdor pa ne misli tako pa nej se gre prepričat

— ancica
6.12. 2005 ob 18:26

Film mi ni bil všeč.. če ste gledali reklame za film ste videli vse.

— d0men
6.12. 2005 ob 18:37

Kaj vm je blo sploh všeč pri tem filmu ?

— Mirkoo
6.12. 2005 ob 18:41

film je CARSKI!prve dva sta bla mal preveč otročja ta je pa huud1komi čakam d bojo še druge pusnel upm d bojo vsaj mal podobni! PS:hermiona(emma watson je ful huda)

— mta car
6.12. 2005 ob 23:01

bogi mark nelstin kak se je zgubal z leti tak pac je to velik carovnik grd pa (ko sam satan) aja morm vam povedat toto mark nelstin v 2 delu je bil moji (7letni seki) vsec za pa ko ga je vidla v 4 delu pa ze tri dni nena spi zaradi nega hahahahahahahahahhah aha lol cya all

— jaz pac
7.12. 2005 ob 10:04

To je najboljši film o Harryju POtterju kar sm jih vidu! Odlično!

— Heksan
7.12. 2005 ob 15:41

Večjega sranja še nisem videl, sploh ne vem kako je prišel v kino.

— Janez Novak
7.12. 2005 ob 17:02

Ta film se mi zdi zelo dober.Najboljši od vseh delov.S sošolkami smo si ga ogledale.Po filmo smo se pogovarjale le o filmu kajti vsem se je zdel ful cool(s)mejte se

— Karin
7.12. 2005 ob 17:39 zvezdica

Film me je zelo preseneti in mi je bil od vseh delov najljubši.Res ga zelo pohvalim saj je bil zelo dobro zaigran.Upam, da bo prišlo na filmska platna še nekaj delov Harryja Potterja.

— Ajda
7.12. 2005 ob 18:08

no film je bil najbolši do zdej! ta pa ta prvi film sta mi najbolša! pejte si ga ogledat ne bo vm žal res ne!!!

— cho
7.12. 2005 ob 18:14

OD HERRYJA POTTERJA SO ŽE ITAK VSI FILMI D BEST TKO DE TA JE TUD PA TO ŠE TA NAJBOLJŠI. ENKAT SEM GA ŽE GLEDALA V KINU PA GA GREM ŠE ENKRAT! VALDAČE JE PA TKO DOBR! Ashely

— ASHELY
7.12. 2005 ob 19:22

Ta film je res cool. Čeprav nekateri govorijo, da naj bi spominjala na grozljivko! Hello?? Nikakor ne. Res je ful dobr, še posebej zato,ker se HARRY ZALJUBI

— hermiona#
8.12. 2005 ob 11:17 zvezdica

film je totalna polomija!! edino kar ima skupnega s knjigo, je to da se dogaja na bradavičarki! totalno sem razočarana! film je narejen brez kake rdeče niti, pa da ne omenjam glavnih oseb-niti malo si niso podobne. Dumbledorja v filmu prikažejo kot fuuul agresivnega(harryja skor zadavi, ko ga kelih izbere za prvaka, haloo!? on bi naj bil dumbledorjev naj študent!!?). Vsi prizori so skrajšani, pol knjige sploh ni v filmu!! Siriusova glava v kaminu je kr neki-en kup oglja k ma astmo! pa Nerrga-neki debeluh z fuuul umetnim očesom! Hujš kot kak klovn! Pa sploh je v knjigi ful smeha-film je grozlivka, če pa so že kakšni smešni prizori so totalno ceneni. Sploh ni prikazano, kako minister za čaranje noče verjet, da se je Voldemort vrnil! To je pa ja ključno za naslednji del!! Če jim je LOTR ratalo tk dobr naredit, kjub temu da je tudi debela knjiga, bi se lahko tudi tu bolj potrudili. Angleži pač ne znajo delat filmov... V glavnem, POLOMIJA.

— seltha
8.12. 2005 ob 18:19 zvezdica

js bi sam neki rada povedala za iztoka gardnerja...film niso mogli nardti dalšega...ker že 2 ure in pol traja mal dosti... glede gospodarja prstanow...harry potter ne moreš primerjkat z njim ker je GP pač tui bol cenjena knjiga in na sploh je use povezano...da prebereš knigo GP-ja in gledš film, lih tko ugotviš da dosti odrežejo iz filma...vem da je v tem zadnem filmu skoraj nič povezanega..ampak če bi hoteli use prikazat bi film trajal 12 ur...več kot 2 ure pa pol ni dovoljeno(tako sem nekje prebrala)...meni je osebno biu ta film dobr...bolši kot drugi...všeč pa mi je blo tui to, da so malo humorja vpletli zraven...če ga nebi bilo bi use skupi izpadlo preveč grozlivo k harry potter ni grozlivka ampak je film za mlade(mlajšim od 12 let je blo u angliji kao prepovedano brez spremstva staršev)...če pa si hotew gledat grozlivko si si ogledu napačen film...je blo nekaj prizorov groznih...ampak useen..še enkrat ponawlam : harry potter ni grozlivka!! lp, Petra;)

— petra
8.12. 2005 ob 18:21

prejšnje sporočilo je blo namenjeno selthi ne pa iztoki...sorry!;)

— petra
9.12. 2005 ob 11:06 zvezdica

harry potter je res de best film,kar jih obstaja.Šla sem na premiero in niti predstavljala si nisem,da je lohk tak carski.Prav vse mi je blo všeč.Od svetovnega prvenstva do trišolskega turnirja in Mrlakensteina. Da ne govorim o novih igralcih!Cedric inZmagoslaf sta naravnost fantastična!Tak sta šik,da dol padeš.Zelo dobra izbira bi rekla.Daniel Radcliffe jepa nasploh najboljši.Ful je lušn.Se mi zdi,dase je ful spremenu.Igra ta glavnih igralcev se je bistveno izboljšala. Zdej,ko sem vidla film,mi ježal,da ne traja 2uri.Kajti kar velik stvari so izpustili.Recimo Dursleyeve, igranje quitiča... Drugač je pa vse zakon.Komi čakam,da pride DVD,ker tega nočem zamudit.Še vsaj 10x ga bom gledala.CARSKO,CARSK O,CARSKO

— potterka
9.12. 2005 ob 12:29

ja js ga grem dons gledat pa me sam zanima c ma kaksne posledice c nism gledu 1ga dela vmes?

— schnappi!
9.12. 2005 ob 19:33

filma še nisem videla. vem pa da je zelo razburljiv in zanimiv.

— andreja
10.12. 2005 ob 14:15 zvezdica

Film je dober ceprav so mi bili prvi trije deli bolj vsec. Spominja me na film "umri pokoncno" je bolj kriminalka kot pa film za mladino.

— joze.dobre@telemach.net
10.12. 2005 ob 15:11

jest ga grem dons gledat.upam da bo dobr. kokr sm brala je ful kul.upam da so prov napovedal!se vidmo!:):(

— harry potter
10.12. 2005 ob 16:34 zvezdica

Komaj čakam,da ga bom vidu.Sm gledu že vse dele pa so mi ful všeč.Tud knjige sm že vse prebral.Komi čakam na 6. knjigo v slovenščini(Princ nečiste al pa mešane krvi).Skratka upam pa,da ne bo preveč grozljiv.skratka noro noro noro

— Klemen
10.12. 2005 ob 16:38

Dobro sam mal sm se ustrašu kolker je Selha rekla,da je čist drugačen film,kot knjiga.

— Klemen
10.12. 2005 ob 21:23 zvezdica

Hm..knjiga je knjiga, film je pa film. In če bi film naredil po knjigi, ne bi bil zanimiv,ker filma ne morš nardit tk po poglavjih koker knjigo, ampak more bit povezana celota. Drugače pa mi je bil film zelo všeč, vseskozi se nekaj dogaja in bistvo zgodbe je bilo povedano. Sigurno pa ne morejo uvrstiti v film vsake podrobnosti, ki si jo zamišljate na teh straneh, češ da je manjkala. Če dobro spremljaš film, vidiš, da ni nič naključno in da se dajo stvari dober povezat med seboj. Sigurno pa ga ne moremo primerjati z LOTROM, ker je to čist drugačen žanr. Vsak film je treba gledat znotraj svojega žanra. LOTR je btw postavljen v čist domišljijski svet, ljudi sploh ni, oz. so še ''zaostala'' bitja...kolker sem pa Harry-ja zastopla so pa to vbistvu ljudje s čarovniškimi lastnostmi in se del zgodbe tut odvija v normalnem svetu...zato se mormo prepustit tematiki in primerjat Harry-ja znotraj njega, ne pa z ne vem čim vse. Veliko užitkov ob gledanju!

— Marjetka
10.12. 2005 ob 22:00 zvezdica

Draga Petra, Potterja nisem nikjer primerjal z Gospodarjem prstanov, saj bi bilo to neumno, ker gre za dva popolnoma različna filma. In vem, da Potter ni grozljivka, marveč mladinski film, ki pa je po moji oceni za otroke preveč mračen in srhljiv. Torej celo preveč grozljivka kot mladinski film. In jasno, da ne bi mogli posneti 12 ur trajajočega filma in razumem, da so mnoge reči iz knjige ostale samo v knjigi, toda to še vedno ne pomeni, da je film dober. Ni dober, zmeden je in premalo zabaven. Veliko slabši od tretjega, ki mi je bil najboljši v seriji. Morda mu delam krivico, a tako je pač moje mnenje.

— iztok gartner
10.12. 2005 ob 22:02

Pomota, ne za Petro, ampak za Marjetko. Sory

— iztok gartner
10.12. 2005 ob 22:40 zvezdica

Ta del Harryja Potterja mi je bil fuuul hud!!! Pol ko se je končal sm sam upu, da bo še pa še traju! Si ne morem predstavljat kakšnen bo 5. in zadnji del Harryja, knjige še nism prebrau... enkrat si jo res morm rezervirat!

— Ernest
11.12. 2005 ob 10:07

film sem gledala pree nekaj dnevi. ta film je najboljši film harryja potterja do zdaj.

— nykaa
11.12. 2005 ob 10:17

ta film je najboljši do slej saj sem prebrala četrti in peti del

— ana marn
11.12. 2005 ob 11:20

js upam d bo fajn!! v bljižni prihodnoste ga grem gledat

— fanica
11.12. 2005 ob 11:39 zvezdica

cetrti del je ful bolsi od tretjega.bl je smesn pa na cajte grozn.zanimiv je tut da kerga prasam prav da mu v knjigi ni blo tko hudo k cedric umre u filmu je pa ful bl zalostn.le zakva;)mot me sam to da so velik spustl lah bi naredl dva filma tko kt so na zacetku planiral ampak kul no se useen dobr.pa se neki tale ta nov dumbeldore ja mal prevec poskocn glede na to da je un komi stal.ni mi vsec unmu je bla vloga pisana na kozo.ampak na splosno je pa film zlo dobr pa bi sla se gledat.hudo* ;)

— shibby
11.12. 2005 ob 12:43 zvezdica

no glede tega da bi igralce menal.to nit to.tut harry rase pa se stara ceprov sam u knjigi k ga ne mores u bistvu vidt pa ne dojames.ampak u filmu pa vids in men bi blo cist kul da bi bli igralci do konca isti.pa strinjam se da so knjige bolse ud filmov ja bla pa najvecja polomija trojka kr neki use prestavl.bedno;)mogo c bo pa petke bol;)

— shibby
11.12. 2005 ob 12:56

to je baje edn od najbl coool filmov u tem letu jst ga bo šla gladat u kratkem. cho chang

— cho
11.12. 2005 ob 13:10

čeprav nism ne ven kaka oboževalka harrya potterja al pa na sploh filma se mi je ta najbolj utisnu v spomin in lah rečem da mi je ta biu tut najbolši!tist ko si ga še ni ugledu pa je v dvomih če si ga bi al ne naj pohiti, kr mu ne bo žau! =)

— ema
11.12. 2005 ob 13:59

Nism ga še gledu ampak ga nemeravam.Upam da je res tok ql kukr pravjo.

— MatkaKnifer
11.12. 2005 ob 18:49 zvezdica

Novi film harry potter je ful dobri, čeprav je knjiga ful boljša, v filmu je spuščeno preveč dogodkov tak da tisti ki to prvič gleda ne ve čist točno zaka se gre. Meni bi blo boljše če bi film naredli bolj dolgi. Najbolši je tisti del na svetovnem prvenstu, pa na koncu tisti z saj veste kom. Igralci ful dobro igrajo, pa dogodki so vrei ker je izmed vseh delov itak toti najboljši! Jez mam doma vse knjig pa zele berem šeštko v angleščini, ful doroo jeee komaj čakam na naslednji film čeprav prije komaj čez dve leti!=)

— ursyka
11.12. 2005 ob 20:48

film je ful hud

— simonchy
12.12. 2005 ob 14:16

Harry Potter je ful zakon zato tisti, ki še ga niste, ga glejte! Legenda! Zakon!

— b and b
12.12. 2005 ob 16:24

VSM PRIPOROČAM DA SI GRESTE OGLEDAT FILM HARRY POTTER ZDAJ!

— DARČY
12.12. 2005 ob 17:23 zvezdica

Upam da bo 5 film hitro prišel ven!Čeprav vem da bo to zelo dolgo trajalo saj snemanje ni lahko!Cedrik je zelo kul igral v filmu!Moram ga pohvalit!Harry Potter je full srčkan in iz filma v film postaja srčkan in lep!Za Cedrika pa tak rečem:škoda zaka je šol tak hitro ven!Resna škoda:-(!ful kul je špilav!Tako všeč mi je bil 4 del Harrya Potterja!Cedrika pa Harrya srčno pozdravljam!In lupčka pa cmok samo Harryu in Cedriku!:-*

— Ema
12.12. 2005 ob 17:37 zvezdica

Harry Potter 4 je kul!!!Komi sem čakala da pride ven 4 del filma!!Knjiga pa je de best!Kako je lepa Hermiona pred božičnim plesom!Ampak je Harry Potter zaljubljen v Cho Chang!!Tako sem norela za 4 del filma tak da je men v tem letu in še naprej drugo leto bo naj naj film Harry Potter 4!!Sam ko je v filmu Hermiona rekla.ne vem kak že!Glavn da je Harry Potter kul film pa bom že preterpela Harry Potter 5-del!!!Bom že!!!Sej se da!!!Cho se mi zdi tut kul igralka pa Cedrik Digorry pa še bul (Pa saj se mi zdijo tud Harry , Hermiona in Ron tut najbolj kul igralci!)Prvo preberite knjigo nato pa poglejte film!Ali pa glih obratno!Sej je vseen!Film je tut ful kul de best in še več besed bi pri tem porabila sam nimam..nimam se spomnit!

— Natalia
13.12. 2005 ob 12:11

Harry Potter ali Daniel Radcliffe ti si največji car na svetu! I LOVE YOU

— *špelca*
14.12. 2005 ob 15:17

kva je dobr film

— cool
15.12. 2005 ob 14:13

sm misla da bo film bl dobr. sploh NI NI NI NI NI NI ! ! ! ! ! ! ! ne priporočam nobenmu, če pa se radi dolgočaste v kinu pa kr

— tko no
15.12. 2005 ob 16:41

itaq da je film "da" best. od harryjev potterjev se mi zdi najboljši. logično pa da mi gre na jetra, ker niso upoštevali knjige. trapets in uchka (al ka je ona) "magično" izgineta iz filma... v labirintu ni NIČESAR... tom felton je le majhna stranska vloga... film je ful mračen kar mi je ful všeč... ema watson & rupert grint sta še vedno ql, zdi pa se mi, da se je daniel poslabšal... nevem no... tisto kako se dreco (tom) spremeni v dihurja je pa itaq zakon... nop... grem zaj jaz... harry potter4 je ful mega!!!

— *A*n*Y*k*A*
16.12. 2005 ob 13:34

ta film je velik bulši od vseh prej, se vid da je cist nou režiser, pa se Harry - Daniel je velik bol luskan!!! pa tu Ron ne zgleda slabu

— Habibi
16.12. 2005 ob 13:50 zvezdica

Jaz Harryja še ne morem ocent, ga grem gledt dons. Samo ne razumem, zakaj se ljudje tolk prtožujete nad pomanjkanjem podrobnosti!? Knjiga in kino produkcija sta dva čisto različna medija! In iz tega sledi, da vseh detajlov pač ne more biti v filmu...in obratno le malokdo si lahko v domišljiji naslika takšne razne stvore in razna vzdušja.Da ne zakompliciram preveč...malokdaj so si knjižne predloge in filmi posneti po njej podobne, samo to jih ne naredi nič manj dobre! :)

— GIGI
16.12. 2005 ob 14:49 zvezdica

Zelo me zanima kdaj bo izšla 6 knjiga o Harryo Potterju.Zanima me tudi kdaj bo izšel ognjeni kelih na devedeju. Vsi filmi so zelo dobri.Moja najljubša knjiga je FENIKSOV RED. Ali je to res,da pisateljica J.K Rowling piše zadnji sedmi del o prigodah mladega čarovnika.Moja najljubša igralka/ igralec je bila Ema Watson.Ali mogoče že kaj veste kako bo naslov 7 delu o Potterju.

— Tilen
16.12. 2005 ob 15:28 zvezdica

Meni se je zdel film zelo všeč in mislim, da tudi drugim. Vse kar me je motilo pa je premalo ljubezni med Hermiono in Harryem. Upam, da bo v naslednjem filmu kaj več ljubezni.

— VITA
16.12. 2005 ob 15:44

I love to be in the film! My favourite person in the film is Daniel Radcliffe (Harry Potter). I think i am in love with him. I hope that Harry is not in love with choe but with me. I am just inberesing and i donnot like that some people sain my name. It is just so anoying! By the way i am happy to write.

— Emma Watson
16.12. 2005 ob 15:57

film je carski in napet.to je moj najljubši film.

— hana
16.12. 2005 ob 16:00

film je carski in napet.to je moj najljubši film.MISLIM DA SEM ZALJUBLJENA V HARRYJA.

— LINA
16.12. 2005 ob 18:56

najboljši od vseh herijev k so bli posneti sam lhk bi blo še bolš

— ziga
16.12. 2005 ob 22:53

Pod'n od filma. Ni vredno vstopnine.

— Dule
17.12. 2005 ob 13:15

Film je ful dobr prebrala sm že vsh pet delovin so ful kulski film sm šla gledat v kino res je ful dobr splača se ga it gledat spoh pa je hermiona ful lušna pa harry tut.

— hermiona
17.12. 2005 ob 13:34

ocena5. Harry Potter je moj najbol priljubljen hilem,ki sem ga gledala.Pa če prav ne pokažejo pol hilma o harry potter in ognjeni kelih.Dani je tako lušen.

— margit
17.12. 2005 ob 13:47 zvezdica

Hm hm... zanimivi komentarji... sam je pa neki stvari k me motjo... Harry Potter je en tak film, v katerm je velik različnih stvari in dogodkov, tko da lohk usak človek najde nekaj zase... Vem, da nek določen film ne more bit ušeč vesoljnemu svetu, ker to pač ne gre... mislm, men se zdi sploh nesmiselno debatirat o tem, a je film dobr al ne... ker ma vsak človek svoje mnenje in če bo nekdo nekomu reku: ''ej ta film je tok bedn...'', ga to zihr ne bo odvrnil od tega, da mu je Harry ušeč... 100 ljudi, 100 okusov :P Mot me tut to, da ene punce pišejo izjave v stliu: joj, kok je Harry luškan, pa Cedric tut... mislm halo???! Tle sploh ni fore... oki, tip ti je hud, sam dej prosm zadrž to zase, zato k če se že gremo oceno filma, taki komentarji niso primerni... ne morš ocenjevat igre glede na videz igralca :S Men osebno je bil film ful ušeč... prebrala sm use knjige, pogledala use filme in moram rečt, da so mi oboji supr... zavedam se, da je knjiga in film neki povsem drugačnega, zato ne bom komentirala, kaj use so spustil in spremenil... tko se je režiser odloču, in konc... če kdo misl, da bi znou bolš narest, nej se ponud za nasledn film, pa bomo vidl kaj bojo rekl... tko da prosm, ne delite se pametne... Ampak, dejmo pogledat dejstvo... tut če bi bil film Harry Potter And the goblet of fire perfektno narjen, bi se useen najdl eni, k bi trdil, da je brez veze... tko je vedno, in tega se ne da spremenit... vedno je nekdo, ki mu je nekaj ušeč, in na drugi strani nekdo, ki bo usako zadevo raztrgal samo zato, ker se mu tako pač zdi... ljudje smo preveč kritični... Film je kakršn je in tega se ne da več spremenit :P:P Tko da... zard mene se pojejte od besa, ker so par stvari spustil al pa uživajte ob ogledu filma... izbira je vaša :D Aja, pa prosm... če že napišete, da je Harry oz. Cedrid luškan, uporabljajte njuni pravi imeni (Daniel/Robert), ker Harry in Cedric sta samo filmska lika :P

— **Someone**
17.12. 2005 ob 15:03 zvezdica

Moje mnenje o filmih je to ,da so v filmih spustili kakšno poglavje. Točno zaradi tega so mi knjige boljše kot filmi o Potterju. Vseeno mi so mi všeč filmi in knjige.Ali kdo razmišlja podobno kot jaz?

— Tilen
17.12. 2005 ob 18:30

Komi čakam,da grem jutr gledat film.Zih sm, da bo film fenomenaln.Že drugi tri filmi HARY POTTER so mi bli kul.HARY je zakon!

— Ana
18.12. 2005 ob 13:27

film je ful ful dober!...najbolši do zdaj!!!verjetno ga bom šla še 1x gledat...(?)

— noro!!!
18.12. 2005 ob 20:33

SE STRINJAM Z ANCHY KR JE CEDRIC DIGGORY RES FUL LUŠTKAN!

— anchy2
19.12. 2005 ob 7:48 zvezdica

jah no, knjige so še zmeri boljše.. če bi se najdu kakšen režiser, k bi mal bl zares vse skupi vzel in se zraven še poslužu vse tiste tehnike in znanja, k mu je na voljo, bi blo fantastično... tko pa, sam da sledijo knjigi, z velikimi preskoki, pa je... ne bi vedu zmeri zakaj tako, če ne bi bral knjige prej...

— jest
19.12. 2005 ob 13:49 zvezdica

... bil slab, vendar je bila sama knjiga veliko boljša. Veliko več stvari je opisanih. Ampak kljub temu je film vreden ogleda.

— Urša
19.12. 2005 ob 15:43

pismo od tako imenovane emme watson sem zastopla kao de je ona taprava emma watson pa de upisuje kk je igrat v filmu.prvič ema ne dela takih napak ko piše(99%ne) drugič pa igralci(vsaj trije glavni iz filma)ne hodijo na svoje strani,še na angleške ne kva šele slovenske...nevem a sem sam jst tk zastopla ket de misle de mo mi misln de je to res ona...uglavnem...to ni pism emme watson, lepo se mejte, čaw

— maja
21.12. 2005 ob 9:28

Jst moram pripomnit, da je četrti del o Harryju Potterju ful kul!Sam velika skoda, ker je Cedric Diggory umrl. Skoda je take lepote! Tista Cho pa je v filmu ko en hrček!

— polona
21.12. 2005 ob 9:36

Kdor se ni prebral knjige o H.P., naj jo da! Pojma nimate, da je knjiga stokrat boljša od filma. Sicer sej filmi tut niso slabi, ampak vseen. Kdo se strinja z mano? Aja pa tist igral, ki igra Cedrica je ful carski povrh pa se lusn! Aja kaj sta Emma pa Daniel res par v reanosti? To sem slišala. Poleg tega pa je pisatlca res dobra, da pise take romane, kot so knjige o Harryju Potterju. Premišjujem, da bi tut sama začela pisati knjige... No pomagala bi mi moja naj frendica Nayah.

— H.P.
21.12. 2005 ob 12:38

i whant to thank every one who like harry potter and the movy! emma

— EMMA
21.12. 2005 ob 12:51 zvezdica

Predvsem pa je dobro, da je Harry spravil mlado generacijo k branju. Saj zdaj ne posegajo le po Harryu (ki je seveda še vedno zakon), ampak tudi po drugi podobni literaturi (Pullman, Eoin Colfer) in tako so knjige ponovno oživele. Super!

— mateja
21.12. 2005 ob 14:07

harry potter je ful kul ful dober film!

— vita
21.12. 2005 ob 14:10

ejte hermiona je najbolša igralka je ful dobra in je zakon! komaj čakam da se bo spet pojavila v kinu ali pa vsaj na televiziskih ekranih. če niste šli gledat filma v kino ga hitro pojdite ali pa si ga potem vsaj sposodite na DVD-ju!

— hermiona
21.12. 2005 ob 14:24

No film je res zakon, gledat sm ga šla kr dvakrat.Sicer pa to ali je strašen ali ne, je čist od človeka odvisno-če pač ne maraš"srhljivk" (čeprav se men ne zdi ravno grpzen) ga raje ne pojdi gledat.

— oboževalka
21.12. 2005 ob 16:31

film je biv uredu, edin tistu me mot mal ke harry nardi prvo nalogo pol pa ga prkaže,,.u sobi ket de bi biv zej ful ponosn al neki takga(a hočete de odprem jajce???A HOČETE DE ODPREM JAJCE???) to ni čist herijov stil pomoje, t.i. emma watson nehej s tem in ne izzivej s temi pismi ke je prov bedn, ps ema pa dan ne hodta, lohk se en zmisle boh ve kva pa reče de je nek prebrav(čeprov ni) pa bojo mu vsi verjel pa govorivo naprej nesel., mejte se čaw

— maja
22.12. 2005 ob 15:19

TA FILM JE NAJBOLJŠI! U GLAVNEM JE: ZAKONSKI!

— URŠKA
23.12. 2005 ob 13:12 zvezdica

Ful je dobr in res najboljši od filmov Harry Potter! Med Hermiono in Harryem bi moralo biti več v ljubezni. Všeč mi je da so Emma, Rupert in Daniel podpisali, da bodo igrali tudi v petem filmu, kar je res super, morali pa bi še tudi v zadnjih dveh, ker drugače ne bi bilo več tako zanimivo. Edina moja pripomba je ta, da so Hagrid, Dreco, hišnik, Raws, McHudurra in če nekateri premalo igrali, se kdo strinja z mano? Lepp pozdrav vsem in Srečno novo leto 2006

— car
23.12. 2005 ob 14:13

Ta film je že mal čudn. Ene stvri so ful zakiksane! Pa Levy-ja so prveč čudnga nrdil. Uno, k pa Harry-ja zavrne-kva je že?... so pa ful ujel! Ful je hudo, k ma značilnosti rumene rase!!! ZAKON!!! No, pa še tole!!! Lohk bi čist mal pavze md filmom nredl, k mene vedno lulat, k je najbl napet prizor! Pa pol še več wc-jov, k je gužva. Morm it ponavad kr u moški wc. LP

— NiKa
23.12. 2005 ob 14:16

Uni punci je ime Cho. Pa sj veste, k ste taki feni!!!

— NiKa
23.12. 2005 ob 14:18

Gledala sm film, in iz prve roke vm povem, d film ma kkšno napako, ni lihk tist film, k bi bil dele najnaj na sceni, pejte raj gledat kkšnga druzga,. no men je usen,. če niste že 1- pa 2. pa 3. ,. dela gledal, pol je bedn d greste ta del gledat;. no n vem, itak mi je usen, k mate vi drgačno mnenje! čaw Harrien- harry's girl!!!

— :P
23.12. 2005 ob 20:57

To je the best film vseh časov. Vse pohvale režiserju. Če ga še niste vidli, hitr v kino.

— mayda
23.12. 2005 ob 21:16

4 del je najbolši del do zdaj zato si ga je vredno oglejat

— naychy
24.12. 2005 ob 9:56

ja film je res zakon in prosim vas da ga vrtite najmanj do februarja

— katie
24.12. 2005 ob 10:48

to je pa tok carski film! komi sm čakala da pride u kino zdej sm ga pa že dvakrat gledala... že komi čakam da bo DVD. kaj nej rečm no.hudo!!!

— k
25.12. 2005 ob 12:51

itak so usi filmi herry potter zakon sam ta četrti del je pa res špica! me že zanima kkšn bo peti del.komi čakam.uživite še napej.cuty=)

— cuty=)
25.12. 2005 ob 14:33

Morm povedat, da mi je 4.del Harry-ja Potterja najljubši.Pričakujem še več takih filmov in to v angleščini.

— harry
25.12. 2005 ob 14:38

Filmi od Harry-ja Potter-ja so najboljši, ker harry je zakon

— potter
25.12. 2005 ob 21:37 zvezdica

Ravnokar sem prišel iz kina in enostavno moram napisati, da ta film nima nobene prave zgodbe, gledalec izgublja stik z rdečo nitjo, veliko preveč je vmesnih scen, ki so čisto odveč. Za konec pa še to, da vse digitalno obdelajo. Zakaj so morali dati na koncu digitalno jezero pa ladjo pa vse tako umetno, ko pa bi lahko naredili vse skupaj malo bolj realno?

— Gregs
26.12. 2005 ob 7:57

svetovn film LEGENDA POJDITE SI OGLEDAT VREDNO 10DOLARJEV LEGENDARNI FILM!

— hermiona
26.12. 2005 ob 8:01 zvezdica

morm rect da na zacetku mi harry ni biu vsec,dokler nism v roke prjela knjigo...fetis!ne morm vrjet kok dobr je knjiga napisana,in film posnet...mam vse knjige in prebrala sm jih ze vec kt 20krat vsako...vsaka cast pisateljici in reziserju!upam da bodo snemal se naprej.lep pozdrav vsem fanom harryja potterja!harry je res kul:)pridni bodte,pa pa**

— črnolaska
26.12. 2005 ob 10:20

kera živa beda, joj!pa mal je nagraužn, no sej mal filma je ql ampak pikico!tko da vm ga ne priporočam da si ga ugledate u kinu, k boste za brezveze zapravl dnar, raj si ga spusotte v DV alpa VIDEO teki!hvala

— neža
26.12. 2005 ob 10:26

joj nej še enkat rečm kok je biu ta film bedn, pa sigurn dajejo take lepe komentarje ta mlajši!

— neža
26.12. 2005 ob 12:50 zvezdica

Men osebno se film ni zdel lih dobr. Prejšni deli so bli ful bolši. U 4. delu je ogromn stvari spuščenih, še posebi za moje kriterije mankajo prizori s Cho. Lahko bi dal mal mn poudarka na trišolski turnir pa še druge stvari vključili.

— bunny
26.12. 2005 ob 15:14

se strinjam s tabo, sam useen je najboljši in HARRY, RON IN EMMICA RULAJO DO KONCA!!!

— car
26.12. 2005 ob 19:37

ta film je svetovni ej ni bolšga!

— marac
26.12. 2005 ob 20:45

full dobr film.nimam komentarjev!!!

— alenka
26.12. 2005 ob 20:54

ta del je ultra super carski! Vsaka čast - tale film bo podiral rekorde (no, saj jih že). ne vem kva še napisat, nimam besed ocena 1-10: 10+++

— nimam druzga komentarja: HUDO!!!
26.12. 2005 ob 21:00

aja, pa še to: tut men se zdi da je blo premal Cho notr, ker je harry kao full v njo

— nimam druzga komentarja: HUDO!!!
27.12. 2005 ob 14:38

to je noro! je ful hud film!! res. obužujem harrya ! pa še cute je . papa

— eva
28.12. 2005 ob 11:32 zvezdica

Hallo!Men se je 4 film Harry Poter zdel najboljši od vseh delov!Naloge imajo zelo teške!3 Del mi je bil kull in mračno grozljiv!Najboljči igralci v Harryu Potterju so Cedrik Diggory(Robert Pattison),Hermiona Granger(Emma Wastoon),Harry Potter(Daniel Radclliffe),Ron Wisley(Rupert Grint)Ginny Wisley(Bonnie)Fleur, in Zmagoslaf Levy!Vse igralce v filmu bi ZELO ZELO pohvalila,Pa če bodo brali ta komentar si naj zapomnijo , da so naj naj naj naj naj boljši igralci v filmu!Igralci si ZAKON!

— PoTeRkA
28.12. 2005 ob 11:35

Najbolj obožujem Harryja Potterja in Cedrika !Zello Srčkana sta oba dva!

— Hermiona
28.12. 2005 ob 11:36

Pa še Cho Chang sem pozabla!!!

— PoTeRkA
28.12. 2005 ob 12:46

komai čakam da grem ga gledat še malo pa ga grem :D nekaj ur še komaj čakam da ga vidim.vsi pravijo da je vrei taqda rem lejat da to vijim.:D upam da bo res samo sem sigurna da bo ker že knjiga je bla fulll vredi :D.

— komai čakam
28.12. 2005 ob 12:47

film in igralci so cool!boljšega filma še nisem videla! ;)

— ena
28.12. 2005 ob 17:09

Dbest, ej!! Ful dobr film, sam preveč so spustl. Do zdej najbolši. Zmagoslaf je fuul luškan!

— Keira
28.12. 2005 ob 17:13

filma si na zalost se nism sla ogledat ampak sem v pricakovanju kajti baje je res ful ful dobr.nevem od kje rowlingova pobira zamisli.svaka ji cast.

— britney
29.12. 2005 ob 11:05 zvezdica

četrti izmed filmov o Harryju Potterju je zame najboljši. Zelo lepo so uprizorili vse naloge trišolskega turnirja in dogodki na pokopališču so enkratni. Eden najbolših igralcev je bil zame Ralph Fiennes, ki je upodobil Mrlakensteina. Najbolj srčkan pa je bil nedvomno stanislav Ianevski z vlogo Zmagoslava Levyja. Upam, da bodo tudi naslednji filmi o Harry Potterju tako dobri!

— Hana
29.12. 2005 ob 11:59

čiz u nulo hudo! res,.

— _špelchk**
29.12. 2005 ob 20:07

ma harry je car ni druge !mrlakenstein je pa bednik ker misli da si ne upam izgovoriti njegovega imena!

— nejc
30.12. 2005 ob 11:51

Film je the best! Smešen, zanimiv, v glavnem splača se ga ogledat in za njega dat 900 SIT...:P...Ful ima dober scenarij...Razen konec je malo preveč žalosten...:(...ok.. .ijite ga glejat ker je najbolši...!

— ×MaL3Ck4×
30.12. 2005 ob 14:00

ej nevrjetn

— sabina
31.12. 2005 ob 11:02

Ta film je the best.Sama vem ker sem ga že gledala.

— Ashley
31.12. 2005 ob 20:22

jas sn šla gleadat u kino sam 3 del pa mi 4 ful dobr sam je pa res da ni vse čist logično pvezano tak če veš zaka se gre u 4 delu je pa ql sploh ko oni rešujejo naloge

— Helen
1.1. 2006 ob 11:37

film sem si ogledala in bil je veličasten. Najboljši del je bil, ko so vsi štirje prvaki vstopili v labirint pa tudi tisti, ko profesor Noruč Nerga spremenil Dreca v dihurčka.Čeprav sem si film ogledala si bom kupila tudi kaseto, pa čeprav bom potem ves teden brez žepnine.

— film je super
1.1. 2006 ob 15:01 zvezdica

Sem šla film gledat 2.12. in je ful zakon!!! Res osupljive scene. ZAKON! Sicer pol knjihe beg vrezane ampak kaj zato, so tudi nekaj dodali... FUL vredu film, ne vredu d best... njaboljši film... Za mene je lestvica vseh filmov HP takale: 1. HP in ognjeni kelih 2. HP in jetnik iz azkabana 3. HP in kamen modrosti 4. Hp in dvorana skrivnosti 1 je bil najboljši, 2 mal manj, 3 malo manj, 4 malo manj... Tko zaj pa tud za knjige: 1. HP in ognjeni kelih 2. HP in feniksov red 3. HP in jetnik iz azkabana 4. HP in kamen modrosti 5. Hp in dvorana skrivnosti Tkole so meni knjige in filmi všeč, Pa sej so vsi vul dobri in odlični.. Mejte se do naslednjič, ko se beremo... Čau, Maychy

— Maychy
1.1. 2006 ob 16:57

Film je THE BEST! Ful dobra scena, vsebina, igralci... VSE! Kumi čakam 5. del! Čeprav so spustil velik pomebnih stvari je še vsen ful dobr! Ne bom težila sej vsi vemo da je film ful HUD! Pa da ne pozabm povedat Cedric Diggory (Robert Pattinson) je FUL FUL FUL FUL luštkan! ROBERT YOU ARE SO SWEET!

— Mrs.Diggory:):=*
1.1. 2006 ob 18:19

harry je kul

— jaka
3.1. 2006 ob 18:35

v kinu ko je moja sošolka spala, je svoj spanec nanesla na mene. se zdaj se derem da nisem gledala ko gledam reklame za film in igrice.

— nicky
4.1. 2006 ob 14:00

ful dobr film pozdravljam vse igralce!

— jan
4.1. 2006 ob 16:16

ta film je ful kul! to je najboljši film dozdj! auau!ful kul!

— Klemza
4.1. 2006 ob 17:22

film je suuuper!!! =D sem ga šla že 6x gledat v kino in še ga bom šla!! yees!!! ful priporočam vsem!

— jaaa
5.1. 2006 ob 12:27

Men je bil film ful dober.Včasih se kakšne stvari vstrašiš, ampak je bil res zakon film.

— Urška
5.1. 2006 ob 14:25

četrti del filma o Harryu Potterju je fenomenalen ni boljšega filma kot HARRY POTTER

— Urška
6.1. 2006 ob 19:05 zvezdica

Imeninto, čeprav je dosti scen izpuščenih. Tista z zlatim jajcem na topnišču je sicer bila posneta, a so jo mogli izrezat, 'ker je film predolg'. Drugače pa ena majhna napaka v opisu filma: ali ga ni posnela VB, in ne ZDA? vsi igralci so britanci, pisateljica tudi, torej mislim je smiselno pričakovati da bi bi Država bila VB

— Noyre
7.1. 2006 ob 10:02

ja da ne rečem da je slab film.ampak zdi se mi da so mal quidditcha vrdel.

— kul
8.1. 2006 ob 12:15 zvezdica

Filme Harryja Potterja naravnost obužujem.Včasih si želim, da bi čarovniški svet res obstajal, da bi obstajala takšna akademija...Oh kaj sanjarim! Le film o Harryju Potterju te lahko popelje v resničnost! COOL film!

— COOLKA
9.1. 2006 ob 14:24

harry je zelo dobr film.

— ana
9.1. 2006 ob 18:19

JZ BI RADA SAM NEKI POWEDLA... najprej nekaj za ano... ne wem zakaj sploh pišeš če napišeš totalno kr neki... vsi wemo da je film zelo dobr... a lohk napišeš še kej weč... lol :D! Pa še neki za Nicky... ta twoja sošolka ne zakaj je sploh šla w kino?? Film je pa ful hud med nama :D! Pejt ga še gledat dokler je še čas! New ti žaw! mwa teb:)... Pa še za Maychy... Čist wse se strinjam s tabo! Res si faca! :D Pa še neki... Neznan... Film je hud ne pa efekti! lol :D... A si šel film zarad efektu gledat al kwa??? no to je za (enkrat) wse... :D... Mejte se wsi!!! PA CMOK NICKY PA MAYCHY! GLEDE CEDRICA (ROBERTA) PA WSI WEMO DA JE FUL SWEET AND HOT! KAK JE MOGLA PISATLCA NAPISAT DA UMRE??? (lol) LAHK BI MALFOYA POBRAL, NE PA TAKŠNEGA LEPOTCA KOT JE MOJ ROBERT! I LOVE YOU ROBERT! lol :D

— Mrs.Diggory:):=*
9.1. 2006 ob 18:47

harry potter and goblet of fire je zakon

— oziris
11.1. 2006 ob 15:49

How are you? I see that Harry Potter is verry popular her in Slovenia. In England, it is too, but I think not soo as her. I see Daniel one time, and it's not so hot that you girls think it is. Yea, is cut, and we were together cuple of times, but now I'm with Tom Felton (Dreco) and it's so more in love than Daniel. so that's all folks and see you next time. lots of kisses from England***

— girl from england
11.1. 2006 ob 20:15

jz bi sam neki powedla... Girl from England... Če si ti iz anglije sm jz iz avstralije... MISLIM HALO? Poglej twojo angleščino! Groza!!! Da še dojenček bolš zna! Predn da drugič tak lažeš glej mal v angleški slovar ker bo rezultat bolši! Pa nima smisla pisat k wsi wemo: da je harry potter je vladal, vlada in bo (4ever) vladal! Pač... Film je swetowno hud! Pa cedric je sweety!

— kr ena:) :D
12.1. 2006 ob 15:00

ja maš prov kr ena, itaq de ni iz anglije...ful mal jih pozna slovenijo, zakva bi šele po naših sraneh hodil...sploh pa se punce od igralcov ne bi havlile de z njimi hodjo al pa kj takga, sam zato de bi nardila druge lubosumne...pa itaq bojo eni verjel...tk kt una ke se je pretvarjala de je ema watson...jao.. mejte se, ajd, pa lepo še naprej za potterja glejte

— maja
12.1. 2006 ob 16:28

Ej hwala maja sej ena k se z mano strinja! Pa wse se čist strinjam s tabo kr maš prou! Da bi kr tko ena angležinja to stran našla? Mislm da ne... Mejte se wsi pa sej wete da je potter zakon! by

— kr ena
13.1. 2006 ob 16:00 zvezdica

Film je dober a ne tako kot tretji del,ker so izpustili preveč.Poleg tega so v film vključli scene,ki jih v knjigi ni.Če je bil film,ki ga je režisiral isti režiser dobil nominacijo za najboljši prirejen scenari,to še ne pomen,da je bilo to potrebno tudi v Harryu Potterju.Z drugim režiserjem,ki ne bi film naredil "dark" bi bilo stokrat boljše.

— barbara
13.1. 2006 ob 16:31

noro

— kul
14.1. 2006 ob 12:03 zvezdica

veliko razocaranje nad filmom,toliko izpuscenih pomembnih trenutkov. fil sploh ni grozen tako kot so napovedovali,lahko bi bilo bolj napeto,skratka v ta film se je bilo tezko vzivet ce si prebral knjigo saj si se vs cas spominjal kaj manjka...

— harry potter in ognjeni kelih
14.1. 2006 ob 21:08

to je res najbolši del herija

— vili
15.1. 2006 ob 8:07 zvezdica

harry potter je zelo dober filem tu ni kaj kajti videl sem ga že in bil je še posebej dober ker v njej končno pojavi mrlakenstein v svoji pravi obliki pa tudi izveš, da mrlakenstein še ima sužnje ki se imenujejo jezdeci smrti. najboljše pa mi je , ko se je harry boril proti mrlaknsteinu in to je po mojem mlenju najboljši prizor v vseh filmih ki sem jih videl sicer pa ne vem če bo to še dolgo bil najboljši prizor, ker grem danes gledat king konga če kdo ve kaj o tem filmu mi prosim naj sporoči (po komentarju) filem harry potter pa še enkrat enkrat toliko priporočam tistim ki si še ga niste ogledali

— simon
15.1. 2006 ob 10:08

ni za kej kr ena( pa še kdaj, hehe), pa merlakensteinovi pomagači so jedci smrti , ne pa jezdeci smrti, lol=), mejte se papa:harry je zakon

— maja
15.1. 2006 ob 11:39

ej ta film je fulll dobr, čeprow je full skrajšan ampak...če ga pa ne bi tok skrajšal bi traju 5 ur...:P ampak useen komi čakam še dvd da bom widla še wse kr so izrezal...MORTE GLEDT ČE ŠE NISTE!

— maya
15.1. 2006 ob 12:14

Maja pa Kr ena jz se tut z wama strinjam... da bi kr tko ena iz anglije našlo to stran??? HALO? Pa še angleško se nej nauči pisat pa govort pol bo pa lohk kej napisala... GROZA! Harry vlada, glede Cedrica pa vsi wemo da je najbolj hud tip na svetu! Kera postawa pa učke... m mwa maji pa kr eni... by

— Mrs.Diggory:):=*
16.1. 2006 ob 12:33

Ludi če še nea vete je harry potter zakon ni ga boljšega filma. vsi deli so zakon

— melani
17.1. 2006 ob 18:33

Ej,ta film je še najboljši...znova in znova bi ga gledala sam bi se ga že naveličala(mensezdi da ne)!!!Najbojši prizor mi je z zmajem,ko ga zmaj lovi;ej groza js sm misnla da bom crnknla od straha!pa nisem priporočam,da si ga ogledate,ker je neki posebnega!!

— Meti
17.1. 2006 ob 19:19

Veliko boljsih je od drugih filmov.kdor pravi da ta film ni dober se moti ker je to zelo dober fil 100% je boljsi od king konga,ki je zdaj prisel v kino.

— Marko
19.1. 2006 ob 14:30

bil je ful kul ampak mal kratek

— tim
21.1. 2006 ob 19:07 zvezdica

Film sem si ogledala že pred cajtam pa se mi je zdel najbol od vseh štirih delov, al pa je kar en bolših filmov kar sem jih gledala u koloseju/kinu.

— Fiži
21.1. 2006 ob 22:24 zvezdica

je zelo uredu filem in ga bom šla še enkrat gledat v petek ker je znanstvrno fantastični film.upam pa da bo še kakšen del harry potterja. čaw čaw

— suzana
22.1. 2006 ob 8:58 zvezdica

men je ta film kul sam se bi zdi prekratek k v knigi je ful vec pisal pa skor use zabavne stvari so spustil v filmu drugac pa je bil ful dobr sara

— sara
22.1. 2006 ob 18:18

khem, khem... ne gre mi v glavo kako se maš lahko za harryjevga fana, ker niso JEZDECI smrti ampak JEDCI smrti.lol

— jaz
23.1. 2006 ob 12:19 zvezdica

ej film in knjiga! To je res carsko!Nevem kako eni rečejo da je to ena fantazija!ane?no, jz sm prebrala vseh 5 knjig(razn 6-te, ki še ni izšla)in pogledala vse filme!no nevem kaj naj rečem: sam ZAKON!Kumi čakamna nove filme in knjige(pa čeprov vsi govorijo, da bo Harry umru v 7- delu k se je pisateljica naveličala pisat!!??)no čaw sej bom mugoč še kej napisala :)ej sam teli igralci so eni prov luštni ane?

— ***maruska***
23.1. 2006 ob 16:00

kva use se še govori o knjigi...eni pa pravjo de se bo tk težko poslovila od herrija, itd...

— maja
23.1. 2006 ob 17:23

men je ta film res hud

— aljaž
24.1. 2006 ob 12:45

Ko bi bilo več in še bolj napetih filmov!!!

— Amadeja
25.1. 2006 ob 7:44

film harrya potterja je zelo cool ampak je premalo slik od cedrika, ki je zelo lušen!!!prosim,da mi jih par pošljete na moj e-mail!please

— jovi
25.1. 2006 ob 8:06

em.kok nej začnem??am,ja,wsi wemo da je CEDRIC DIGGORY Z A K O N!!!pa da je najlepši tip w wesolju.sam ti, k se maš za Robertowo ženo.mislm ej,k si mal neumna.as ga sploh že widla w žiwo???no,jst sm ga,k sm bla na premieri...ej,punčar a,dej skuliri se,pa ga pust pr mir,kr je on moj,moj,moj,moj,moj, pa še nešteto x MOJ!ajd,fsm,pa res pust ga pr miru!!

— *PUP4*
26.1. 2006 ob 12:16

herry potter je zakon in je moj hery potter obožujem ga

— moj aje harry
26.1. 2006 ob 17:50 zvezdica

Mislim da je knjiga MILIJONKRAT boljša kot film saj se v knjigi veliko več dogaja. Pa tudi v filmu ni vse podrobno poisano v knjigi pa je. Na živce mi grejo tisti ljudje, ki pravijo, da če lahko gledajo film Harrya Potterja zakaj bi zapravljali čas in blrali knjigo.

— marusa
26.1. 2006 ob 17:55

film je ful hud! jz sm ga gledala kr dvakrat! pa knjige sm tud že use prebrala po ene petkrat! tu 6. del v angleščini!

— xxx
26.1. 2006 ob 20:55

Prvo kot prvo Harry vlada! Drugo pa *PUP4*... ej punca... wake up! Kak morš napisat da je cedric tvoj k ga nkol nisi vidla?? Pa tut če si ga a zdej kr hodita al kwa??? Dej a widš punčka kolk je ura! cedric new nkol twoj. To je glih tko k bi jz pisala da hodm z harryju al pa ronu... dej a ne izpade prav bedn??? Mislm se je Cedric res FUL dobr tip sam zadrž to zase... Zato kr ga boš vidla sam v filmih pa na tv... Zato pozab nanga... ajd!!! FSM pa punčka please UMIR SE!!! Harry vlada!

— Beybi:)
28.1. 2006 ob 15:16

ja no, če bojo sedmi del po tvoje snemal šele čez ene pet let kdaj bi pol šele dvajsetega?

— maja
1.2. 2006 ob 15:02

moram vam napisati,da je ta film izredno dober.!meni se zdi najboljši njegov film od vseh! lep pozdrav pink

— pohvala
2.2. 2006 ob 20:08

to je najboljši film ko sm ga gledala ni bolšega od kamen modrosti pa dvorana skrivnosti pa in ognjeni kelit samo tako naprjed sj bo boljš :* *: mwa vsem rada vas mam papa

— elzyy
3.2. 2006 ob 8:36

Bring the movie back! I haven't seen it yet!!

— Robert McKenzie
4.2. 2006 ob 7:15

filmi od herriya potterya so ful dobri bolših nisam nikol vidu tud rta film ogneni kelih je ful hud nebi si mogu bolš zamislt dej kolosej povabte danijela radcliffea-hariya potrya na ubisk v slovenijo plis če boste to storili se vam že v naprej zahvaljujem pa-pa

— stanko
4.2. 2006 ob 13:09

ta film mi ke pa res všeč

— barby
4.2. 2006 ob 13:13

ka se vsi norčujete!!!??? vi še s prstom ne morete mignit de bi bli slavni kot harry potter se pravi daniel jacob radcliffe je najboljši igralec

— lep*
4.2. 2006 ob 17:19

ta dek je res naj naj bolši. zelo mi je všeč ker tudi o njem pišem knjigo

— anja
6.2. 2006 ob 16:06

ta film je carski!

— Emmica
7.2. 2006 ob 7:26 zvezdica

...film harry poter in ognjeni kelih mi je najboljši film od vseh herijov. Scenarist je dogajanje popestriv z nekaterimi vložki. Lahko bi rekel film da mu ni boljšega. Lahko bi še kaj povedal ampak kritike nebi bilo.

— PRIMOŽ
8.2. 2006 ob 11:11

Pa še kaku, zanimiv, dogodkov kukr si jih zaželiš in še mnogo drugega nevem kak čm povedat ampak nakratku: zanimiv

— Sahara
10.2. 2006 ob 15:26

HERYA SI PODITE OGLEDAT IN NE BO VAM ŠAL

— MATEVŽ
14.2. 2006 ob 15:33

Harri je dbest knjiga, lik film najboljši od najboljšega v zgodovini človeštva

— *mala*
17.2. 2006 ob 8:25

moj stric je pomočnik pisatelice J.K.ROVLING in jo je prosu če lahko jz zamenjam harry-ja potter-ja ker je herriy prestar sm jz nasledni če koga kej več zanima naj me klikne in mu odgovorim na vse vprašanja lwpo se mejte in me boste vidli čez 1 LETO

— stanko
17.2. 2006 ob 20:06

ne ne boš ga zamenov IN NE BOD TOK SAMOZAVESTEN!!! ne boš ga zamenov, zakva bi ga zamenov en slovenc ke pač pozna jkr, a misleš de po tem izbirajo igralce a kva,zato ke majo veze???ps od zmeri sm govorila de če bojo zamenal igralce de ne bojo tok dobri in bojo misln de tk dobr igrajo ket ta prejšni, newem, dwomm de bo kej iz tega...!

— maja =(
17.2. 2006 ob 20:08

pa oprostite če komentar ne sodi sem, če je preveč žaljiv( sicer ne do filma), mejte se ajde

— maja
18.2. 2006 ob 15:06

harry-ja sva že gledali tatjana že večkrat pa bi ga šle še ene 10 gledt pa tut duma bi ga mele

— lucija in tatjana
21.2. 2006 ob 12:52

FILM OGNJENI KELIH JE IZJEMNO THE BEST! SAJ MENI JE. UPAM DA JE TUDI VAM! IN TA FILM OGNJENI KELIH SM GLEDALA, KNJIGE PA NISEM BRALA!

— TADY
22.2. 2006 ob 10:14

HARRY (DANIEL) JE ZAME NAJPOGUMNEJŠI IGRALEC VSEH ČASOV! , .VSE NJEGOVE KNJIGE SEM ŽE PREBRALA IN TUD FILME SEM ŽE GLEDALA.PEJTE GA GLEDAT NE Bo VAM ŽAL

— TATJANA
2.3. 2006 ob 15:53

folk Harry,Ron in Hermiona so najbolj kulski ljudje na celem svetu!prav rada bi jih kdaj v zivo spoznala čeprav je to zelo malo verjetno!Harry, Ron in Hermiona še tako naprej !

— zalika
2.3. 2006 ob 16:05

doma mam vse filme od HP in jih gledam skori vsak tedn vse 4 dele!ker so res carski!na netu sm prebrala da snemajo ze 5 del in komaj cakam da bo prsel v kino ker !1komaj cakam da izide 5 del feniksov red !in 6 del polkrvni princ (knjiga) je svetovna sm jo že prebrala in je legenda stari ej leganda!

— zalika
2.3. 2006 ob 16:12

NEYA napisala si so so bli prvi trije filmi od harryja potterja PRAVA POLOMIJA TO NI RES!SVETOVNI FILMI SO PA MORS PRIZNAT DA JE 2 DEL NA DRUGEM MESTU ZA OGNJENEM KELIHU VSAJ FILM CE NE KNJIGA!

— HM HM
2.3. 2006 ob 19:08

harry vse knjige so kul,razen šestega,ker je prevajalec izpuščal strani

— potter
5.3. 2006 ob 15:50

Ta Harry mi je ful všeč, zaradi odlično odigrane vloge Ralpha, ki igra t emnega mojstra.

— Pohvala
9.3. 2006 ob 17:06

fuLLL mega film...ta pa dvorana skrivnosti sta tabolša!!;D;D

— nina
9.3. 2006 ob 17:45

film je dobr sam velik prizorov je spuslenih

— viktor krum
10.3. 2006 ob 17:27

no..herry-i je ZAKON! upam da bodo vsi filmi tako COOL! pa da bojo tut knjige VREDU! HARRY POTTER JE NAJBOLJŠI NA SVETU!

— Ema
14.3. 2006 ob 18:45

ful dober

— tina
15.3. 2006 ob 14:58

MISLIM DA JE TA FILM NAJBOLJŠI NA SVETU IN DA DOSEGA VELIKE MEJE.RES ODLIČNO!

— KLAVDIJA
15.3. 2006 ob 15:02

HARRY POTER JE NAJBOLJŠI NA SVETU IN JE FUL KUL!

— SARA
20.3. 2006 ob 15:50

uf...to je pa res naj-naj film!!♥kak je lušn! sam če bo tota J.K.Rowling napisala da bo v zadnem delu umrl bo nastradala...

— harryfan
25.3. 2006 ob 10:43

ej ful dobr film mogoče manjka kej ne vem ampk se mi je zdel da je neki manjkal

— glorchy
28.3. 2006 ob 17:04

Ful rada gledam filme Harry Potter zato sem tudi njegova velika oboževalka. In menim da je KUL!

— eva ivanuša
30.3. 2006 ob 12:54

cedrik digory je full lušten film pa lih prov garozljiv ljubim harryija potterja

— kdor kol
2.4. 2006 ob 17:10

ful dobri filmi harry !

— katja
2.4. 2006 ob 17:13

ljubim te!ful si lušten!

— *
3.4. 2006 ob 18:17

harry mi je zelo všeč predvsem pa hermiona je res dobra igralka gledala pa sm film ognjeni kelih... harry je ris cool sam lip pa ni

— anja
10.4. 2006 ob 18:41

harry potter je slabo narjen

— tone novak
11.4. 2006 ob 17:56

HARRY je najboljši in upam, da bo še naprej tako napredoval, ker je zelo dober igralec!!!

— ema
18.4. 2006 ob 14:45

film je ful o.k. :D

— patricija
18.4. 2006 ob 15:09

carsko

— marko
24.4. 2006 ob 13:30

ej jst pa nimam nobenga komentarja , ker je film ful dobr

— maja
24.4. 2006 ob 15:56

Kako si herry potter ful dober film res!!! ce bi se dalo bi jaz hotela z vami nastopati pri vseh filmih !!! pa se itak ne da zato vas pozdravljam pa plis odpisite vsi trije pa nasvidenje hehe l.p.Anja iz Slovenije (obozevalka vasega filma)

— anja
27.4. 2006 ob 13:13

ful hud!

— Harry Poter
27.4. 2006 ob 13:56

tale film je super.jaz sem gledala že vse filme razen feniksovega reda.komaj čakam da ga bom.poleg tega pa komaj čakam že na 7 knjigo o harry potterju

— karmen
2.5. 2006 ob 17:56

harry potter and goblet of fire, hmmm... No bad, sam dost res dost stvari so wu spustl, pa lahk bi mal bl groznga nardiu v vodi, pa to, newem sj je fjan mi pa bol ustreza freakyy friday

— neznan(ka)
6.5. 2006 ob 13:24

kul film

— adil
11.5. 2006 ob 18:20

edino kar bi hotela povedati je da je film super ampak ni za pozabljive kajti veliko je svari ki si jih moras na zacetku zapomniti da bi na koncu filma razumel za kaj se gre! Na koncu so naredili film zelo zalostno in nepricekovano kajti moj naljubsi igralec je umrl! Nebom vam nc vec rekla oglejte si fiil saj se res super! Priporočam ga!Upam da me bote poslusali! Uzivajte v ogledu najboljsega filma nasih vremen! byby

— film je super!!!
12.5. 2006 ob 9:26

4.film je MEGA! Ognjeni kelih mi je najboljši do sedaj! Ognjeni kelih in pokal! Zmajevka,jezero,labi rint in lord Mrlakenstein! Tuje akademije in prvaki! Pa še božični ples in lepa Cho Chang! In še glavni:Harry Potter,Hermiona Granger in Ron Weasley.

— Cho Chang
28.5. 2006 ob 19:42

carsko komaj čakam da dobim dvd

— ines
2.6. 2006 ob 12:52

moram rečt da so vsi deli harrya ful dobri. zame osebno še najbolj tretji in četrti del!

— monika
30.6. 2006 ob 19:58

FILM HARRY POTTER JE ZELO GRROZEN FILM AMPAK DOBER ZA OČI.RAJE GA NE GLEJTE MLAJŠI OD 10 LET.

— MANCA
7.7. 2006 ob 10:46

ta del je najbolši (so tud drugi dobri)

— kl
18.7. 2006 ob 12:59

dober in malo romantičen film:)

— odkrita in srčna
18.7. 2006 ob 20:36

knjiga ali fil harry potter in ognjeni kelih je super gledala sem fil že večkrat in je vsakokrat bolši upam da bo še več filmov o herriyu potterju marinchyka

— marina
20.7. 2006 ob 21:37

To je res noro.Ta film je najbolši od vseh.Nova igralska zasedba mi je še posebej všeč.Cedric je ful qut.

— jasmina
30.7. 2006 ob 19:20

harry potter je super igral pri vseh filmih:kamen modrosti, dvorana skrivnosti, jetnik iz azkabana in ognjeni kelih. komaj čakam, da pride še šesta knjiga in film,ker rade voljo gledam in kupil bom še cd ali kaseto.jaz sem oboževalec harryja, hermiono in rona, pa še rawsa, albusa, minervo, velerita, cho, george in fred, hagrida, jaz pa ne maram malfoyih,ker so tepci.pa še mrklanstein.

— anže rojnik
6.8. 2006 ob 21:26

Ejjj folk! Zkwa goworite d je harry sam za otročke?!?!? Harry rula tko kot Dan, Emma pa Rupert. Ne wem č bi bli filmi tok carski k so č ne bi oni not igral. Aja kr se pa tiče filma je pa zakon sam k so tok stwari spustl :(((. Sam sei wem da ne bi mogu bit 16 ur dolg... Tko da je carski :)

— Harry_girl_14
16.8. 2006 ob 16:17

Knjiga mi je bila zelo všeč, ampak film mi je bil boljši. Ne bom kritizirala, ker je eden od najboljših filmov, ki sem jih kdaj gledala. Mislim pa, da bi bilo dobro, da bi dvojčkoma Weasley namenili večje vloge, ker sta res dobro odigrala in sta carja. Sicer pa je bil smešen film, kar mi je bilo zelo všeč, temna stran pa tudi mora biti, kajne?

— Tanja Phelps
19.8. 2006 ob 14:55

Ja gledo sm ga pa se mi zdi ta najboljsi od vse prešnjih...sm meybi prevc domišlije poleg hehe ok fsm ajde

— $Ice-Dog$
16.9. 2006 ob 11:34

ej cool film.tam ku je mrlakenstein muču harrya smo s prjatlco tuk jokale!

— HANA
2.10. 2006 ob 12:43

full dober film gledava ga bi miljonkrat pa se ga nebinavlčava to je COOL

— maria
22.10. 2006 ob 17:34

men je ful všeč harry potter.

— jerneja
2.11. 2006 ob 12:58

bedn film sm gledu

— ttt
11.11. 2006 ob 11:23

Ta filem je ful dober zarad tega ker je bil tri šolski turner a mi ni bil ušeč ravnatelj zdaj in tudi v tretjem delu na živce pa mi je šla novinarka tista Rita Skita naj boljši igralec je bil v tem filmu je bil tis ki je igral TISTEGA KI GA NE SMEMO IMENOVATI ! všeč pa so mi obleke in ker imata Harry in Ron dolge lase. Hermiona pa mi ni bla tok všeč ker so se ji vidle gube in tud vidlo se je da je večja in starejša. Edini kar mi ni blo všeč so bli zobje Igorja Karkaroff. Upam da bodo nardil tudi petko, šestko in sedemko. Pa tudi da bo pisateljica napisala še kakšno knjigo. Jaz sem najprej dubil igrco Harry Potter in ognjeni kelih potem pa sem na morju komi čaku da priden domov in da si kupim sam filem in ko sem pršu domov sem ga takoj začel gledat. mal mi je že bil dolgočasen ker sem ga že prejgledu v kinu a mojenu brarcu Jakatu pa mu je bil všeč zato ker ga še ni gledu a mu je bil predolg in je že pri prvi nalogi je nehal gledat na sredi tretje naloge sem nogu ustavt ker sem mel kosilo in pol mi ni blo več zanimiv.

— Anže Bertalanič
19.11. 2006 ob 10:27

Tale del od Harry-ja mi je do sedaj posnetih delov NAJBOLJŠI! Čestitam vsem!

— Nina
23.11. 2006 ob 15:19

komi čakm t- ko. teji filmiu so res the best.. use sm šla gledt u kino in mam wse dwdje doma. čisto sm nora na harryja. ampk če ne bi blo še harmione zrwn tut neb blo tok megha... fsm

— mikenoo
20.12. 2006 ob 20:35

js sm ž gledala ta film pa je the best in mislm d sm s zlubla u zmagoslafa

— *S_h*:A*_K_***I-R __A***
30.12. 2006 ob 16:32

ta filem je ful kul

— zala
12.1. 2007 ob 20:01

Ma gledala sm premjero!Ej kul...iia kupte če niste gledal u kinu. Če naute ja,no .ful bote zamudl. Pa una Fleur je ful luštna ni pa za puvedat kašn je Ron v večernmu plašču!No Brensslka mi gre mal na živce .No vsaj knige preberte če že filme naute gledal.Pa Harry !!! U 1. nalogi se ful dobr izkaže! kul kul kul kul

— Hermiona Granger
12.1. 2007 ob 20:16

MA,KUL !!! komi čakam na 7. knigo!pa na 5 film. use k sm gledala so bli totalno kul. mislm tko k tajchy de tapru preberete knigo . izkušne mam. mal je grozn u unmu labirintu pr 4. delu .HP me je učarov čist!če b bla jest uhka Hermiona 1 :-) cool ! PROV CARSK!1 A!

— Ginny-ka Weastly
25.1. 2007 ob 18:44

film je tk dober da bol dober ne bi mogel biti.

— tashy
15.2. 2007 ob 14:50

film zakon!!!nimam komentarja, vsi njegovi filmi so ql!!! js bi rada sam vprašala oz. prosla tistega da mi pošle na mail, če kdo ve kako priti v kontakt z herrijem oz. danom!!! če ve kdo njegov naslov ali mail, karkoli, upam da se me kdo usliši in mi pomaga!!! čimprej!!! lep pozdrav nastja

— NASTJA
5.3. 2007 ob 14:52

TO JE MOJ NAJBOLJŠI FILM MOJEGA ŽIVLJENJA RAD TUDI BEREM ZATO SEM ŽE VEDEL KAJ SE BO DOGAJALO V FILMU.RES JE BIL BOLJŠI KOT SEM MISLIL .SEDAJ ŽE BEREM KNJIGO HARRY POTTER IN FENIKSOV RED KI UPAM DA BO ISTO DOBER KOTTALE DEL.

— POLCA
5.3. 2007 ob 14:57

OSTAL SEM BREZ BESED.NE MOREM GA OPISAT.NAJBOLJŠI FILM MOJEGA ŽIVLJENJA.UPAJMO DA BO HARRY POTTER IN FENIKSOV RED ŠE BOLJŠI.

— POLCA
5.3. 2007 ob 15:00

TA FILM BO NAJBOLJŠI DO ZDEJ!SM VIDU ŽE PREDFILME.UPAJMO ZA PETI DEL.!!

— POLCA
16.3. 2007 ob 19:25

to je naj naj boljši filem sveta.

— jaka
26.3. 2007 ob 21:30

ta film je res najboljši, knjiga pa še bol. ful je nor domišljiski. pa wse.,. te filme je prow treba vse v kinu gledat ! glejte jih neboste obžaloval...

— never mind
6.4. 2007 ob 16:10

filem je bil zelo zanimiv. Naj bolše je bilo ko so za drugo tekmovanje plavali v vodi.

— patrik
6.4. 2007 ob 16:14

moraste naredit nov filem harry potter in da bo toliko zanimiv ali še ful bol zanimiv

— patrik
10.5. 2007 ob 16:21

lahko bi pokazalo obnove od dvorane skrivnosti-vseh delov... drugače pa je ql

— Eva
23.5. 2007 ob 13:35

ej sam tuk da veste ta film je tak kul da ga bi gledla vsak dan

— Klara
24.7. 2007 ob 11:52

porazno. men film ni biu najbol ušeč. prčakvala sm ful več. dogajanje je ful preveč natrpano že u 1. 20 min se začne 1. naloga al kar kol že je.

— ...
29.7. 2007 ob 15:02

harry potter je debest!!!

— alexy
31.7. 2007 ob 14:44

ja, kukr ste že vsi napisal, da je harry kul in newem kva-itak d mate prow!! nekateri govorijo, da je zanič,... pa ga nej začnejo brat in gledat filme!! to sem govorila tut sama, pa sm le začela brat hary potter in ognjeni kelih- the best!!! čeprow ma 614 strani, sm prow hitr pršla čez polovico. po eni strani bi zdej v zadni knigi rada vidla d harry umre, kr se skor vedn zgodbe končajo srečno! nj bo enkrat mal drgač!! (pa ne zamerte za to) =) papa!! :-)

— klementina =)
2.10. 2007 ob 14:06

ma harry potter je tko dober film še posebi zato ker je bla premijera na my rojstni dan .i love harry potter!!!zdej trenutno(šele)berem ognjeni kelih k ga prej v knjižnjici nism dobl groza sm že htela znorit.no zdej je pe končno pršla.znm da me mate že polo kapo pa se bom kr poslovila.baj ,baj.

— anahi
2.10. 2007 ob 14:17

vse knjige do zdej so ble the best ta pa je ta najta boljša koma j čakm film in 7 knjigo ki po pršla v slo 16. februarja ma ja sm že čist obsedena čeprou vem kaj se bo dogajal v7. delu ne povem.bay bay

— dulce maria
2.10. 2007 ob 14:20

zjutraj ne jem ker berem harrya,popoldne ne jem, ker berem harrya zvečer ne jem ,ker berem harrya, ponoči ne spim ,ker sm laćna.

— tara
14.10. 2007 ob 19:40

objavite mi prosim opis Hermione?

— Lara
5.11. 2007 ob 12:10

to je res d best film vse časov s tem mislim da je najboljši pa igralka Emma Watson tut!(HARMIONA GRANGER)!

— cg
8.1. 2008 ob 11:26

ja ta vilm oziroma vsi so mi zelo ušeč rada imam filme.......
meni so zelo ušeč in upam da tudi drugim....
tudi knjige so coool.....
rada bi videla daniela v sloveniji.....
na film pa samo povem da je enkraten in knjige tudi....

— lea
25.1. 2008 ob 15:51

prima film!!!!

— raul gonzalez
26.1. 2008 ob 17:49

ej harry potter jaz te ljubim!!!!...pa fuul dober igralec si i fest luškan...

— nikica
22.2. 2008 ob 15:20

harry potter me je očaral.če prav imam samo prvi del želim imeti še vse ostale.vse knjige ,vse filme ... in kakšno sliko.napisal maks rupnik.

— maks
22.2. 2008 ob 15:20

harry me je očaral.berem prvi del.gledal sem pa tudi 1. 2. in 3 . del .ko sem začel brati 1.del se mi je tisto o mrlaknsteinu in o očetu in mami od harrya potterya zdelo čudno da kaj o tem niso opisovali . moja zelja pa je da bi dobil vse druge dele razen 1.2.in3.

— maks rupnik
9.3. 2008 ob 0:00

film sm vidla in morm rečt d je dobr, ampk knjiga je pa res bulša...
to je po mojem najbulši film do zdj.bulši je tut od petga...
NAJ ŽIVI HARRY POTTER!!!

— bibby
8.4. 2008 ob 2:00

y love harry potter he is so sexy

— monyka
19.8. 2008 ob 2:00

vsi filmi o harryiju so ql, toda knjige so še boljše. v njih izveš več kot v filmih.

— lol
6.1. 2009 ob 0:00

film bo ziher full vreiiii
sem ze vse knighe prebral
saoo upam da neoo kaki sosolc gor priso
pa zvedo da sem piflar

— luka kladnik
27.4. 2009 ob 14:45

jest sm tud ful velika oboževalka harry-ja pa nej bi zdej 15 julija izšel 6 del princ mešane krvi kumi ga čakam

— katarina
24.10. 2009 ob 20:36

EJ FELTON MI JE FUUUUL LEP.ka bi šla u spolzgad če bi bla čarovnica.sam nism.wwwwweeeeeeee.drgač pa res preberte knjigo.pol šele film gljte

— hermiona granger
13.12. 2009 ob 19:02

FILM HARRY POTTER IN OGNJENI KELIH JA ODLIČEN.NAJBOLJŠI JE BIL MRLAKENSTAIN.

— ALEN
9.1. 2010 ob 19:48

Najbolši filmi so od njega

— Ljubim Harry Potterya
19.1. 2010 ob 17:16

mislim da je ta del naj boljši.ker je veliko več akcije kot v ostalih delih.herri potter knjige zelo rad berem,imam vseh 7 knjig.

— adi poter
7.4. 2010 ob 16:48

Harry Potter jee zaaakonn, ni boljšega od harrija :D
Prebrala sm vse knjige filme pa še ne vse xd
Harry Potter je ZAKON! <3<3

— janči
29.4. 2010 ob 20:43

o moj bog to je ful kul film prebrala sem že vse knjige (tudi svetinje smrti v angleščini)tko da upam da bojo vsi filmi care k so že knjige,. za nekatere je harry potter morda res otročji (predvidem za odrasle) vendar te popelje v nezneno ustvarjalnost in domišljijo pisateljice j.k. rowling ki je vsake hvcale vredna saj nas vse študente odvrže od delavnega vsakdanjika in nas ponese v čarovniški svet ki je zelo zabaven,poln humorja in zaljubljenosti (še posebej 6. del) tko da ga priporočam za vse tiste ki potrebujete malce oddiha( pa četudi ste že odrasli) tko da sam še en stavek ker sem že malce predolga : harry potter je care , kul , zabaven pa tudi poučen za vse in je seveda zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— delavna študentka ki obožuje harryja potterja
9.5. 2010 ob 17:30

HUUUUUUUDO

— luc
9.7. 2010 ob 8:59

film harry potter in svetinje smrti bo v 2 delih.
Prebrala sem celo knjigo oin je ful cool!

— harry cool
23.8. 2010 ob 11:29

harry potter je res cool,komi čakam 7.del

— jana
10.3. 2011 ob 15:41

ja tom je res cuteeeeee<3<3<33333

— PiFLarKa****;:<333
5.4. 2011 ob 14:23

V filmu Harry Potter in ognjeni kelih,kelih določi da bo Harry zastopal Bradavičarko na turnerju najbolj slavnih šol.Vndar se Harry sploh ni prijavil zato se sprašuje,kako je lahko bil izbrani.Potem de sooči z nevarnim zmajem,z nasilnimi demoni in z začaranim labirintom.Saj vem da je to malo piflarsko,vendar sem film gledla že 5 krat,knjigo pa brala vsaj 2 krat.Menim pa da je knjiga veliko boljša od filma.

— hermiona
28.8. 2011 ob 22:06

bedn je resno mislm

— jzt
20.11. 2011 ob 17:03

harry 4 je najboljši na svetu j k rowling je res carica k je šla to pisat knjiga je carska vsi deli so

— Harry James Potter <3 <3 <3 <3
23.6. 2012 ob 21:55

Zdle gledam na tv-u herrya potterja.

— adraž
13.8. 2012 ob 11:09

vete kaj ta film je srčkan...sploh ni tok mračen kot vsi pišete

— kokla
1.9. 2012 ob 12:31

Mooj najljubši film od Harrya Potterja in na splošno tut najboljši film !!! :)

— Oboževalka:**
30.12. 2013 ob 18:38

a je tuki profesor raws v babičinih oblačilih bil?pliz povejte v kerme ej bil

— karin

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.