Kolosej
Film distribucije Continental Film

Gusarji! Tolpa posebnežev

animirana pustolovska komedija
1h 28min / 88min
Leto: 2012
Scenarij: Gideon Defoe
Studio Aardman Animations, ki je ustvaril Kokoške na begu, Backa Jona in Timmy Time ter Studio Sony Pictures Animations, ki se lahko pohvali z uspešnicami kot so Sezona lova, Oblačno z mesnimi kroglicami, Divji valovi, predstavljata najosupljivejšo gusarsko pustolovščino, kar ste jih kdaj videli. Kapitan gusarjev se poda na drzno misijo, da bi porazil ostra sovražnika Blacka Bellamyja in Cutlass Liz v kategoriji najboljšega gusarja leta. Podvig pripelje kapitana in njegovo posrečeno ekipo od obal Krvavega otoka do meglenih ulic viktorijanskega Londona.

Komentarji

19.5. 2012 ob 20:15

in kaj se je zgodilo s tem filmom da ste ga umaknili s programa?

pravo razočaranje, res!!!

— toon
23.4. 2013 ob 19:40

vem ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— gufvguzfztdrtet

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.