Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Greva narazen

romantična komedija
Na čigavi strani ste?
Na sporedu od: 17.8.2006, Kolosej Ljubljana
17.8.2006, Kolosej DeLuxe Kranj
1h 45min / 105min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: Jeremy Garelick in Jay Lavender
Režija: Peyton Reed
Zaradi majhnih neumnosti se lahko včasih tudi največja ljubezen sprevrže v kljubovanje in odkrito sovražnost. Na podobno težavo naletita lahkomiselni Gary in urejena Brooke, saj on pričakuje več spontanosti, ona pa si želi več uvidevnosti. Kljub prekinitvi razmerja si na raznovrstne načine prizadevata dokazati svoj prav, kar povzroči še več nesporazumov in jeze. Bolj ali manj romantična čustva si bosta izmenjevala Vince Vaughn (Lovci na družice) in Jennifer Aniston (Šušlja se...).

Fant spozna dekle. Njuna zveza se lepo razvija. Potem pa se malce zatakne. Ampak nič pretresljivega. V vseh zvezah je tako. Vzponi in padci se izmenjujejo, vendar je vzponov več kot padcev. In zato ljubezen cveti.

Kaj pa, ko sta fant in dekle po dolgem dnevu izčrpana? Ko ju vsakodnevna rutina že spravlja ob pamet? Ko začneta opažati, da jima tiste malenkosti, ki so se jima na začetku zdele ljubke, nenadoma gredo krepko na živce? In da zato drug drugemu gresta na živce?

To je Greva narazen, nevsakdanja romantična komedija, ki spremlja par na njuni pogosto zabavni, včasih boleči, a vedno zanimivi poti do razpada njune nekoč zelo trdne ljubezni.

Vince Vaughn in Jennifer Aniston sta Gary in Brooke, par, ki je dovolil, da na videz nepomemben prepirček preraste čez vse razumne mere in ju po dveh letih zveze pripelje pred neizogibno odločitev - se bosta borila za ljubezen ali šla vsak po svoje.

A to ni vse. Odločiti se morata tudi, kaj narediti s skupnim stanovanjem. In to je kamen spora, ki povzroči ... ne boj, mesarsko klanje.

Glavna junaka v njunem sporu spremljajo še: Johnny O (Jon Favreau), Riggleman (Jason Bateman), Dennis (Vincent D’Onofrio), Lupus (Cole Hauser), Addie (Joey Lauren Adams), Andrew (Peter Billingsley, ki je hkrati tudi producent), Richard (John Michael Higgins), Marilyn Dean (Judy Davis), Christopher (Justin Long)

Kot zanimivost naj povemo, da Brookinega filmskega očeta igra oče Vinca Vaughna, Vincent.

O produkciji

Igralec, pisec in producent Vince Vaughn je bil že krepko naveličan scenarijev za komedije, ki jih je dobival v roke. Večina je bila zgrajena na zapletu, ki je bil posledica dejstva, da je par povsem odštekan in da se zaplete v kopico neverjetnih in težko rešljivih težav, preden končno dočaka svoj bleščeči, osladni hollywoodski konec.

Leta in leta je želel posneti “antiromantično” komedijo o ljubezni, ki ne gre po načrtih in ki se ne konča z ognjemetom, sprehodom v sončni zahod ali strastnim poljubom in zaprisego večne zvestobe. Prepričan je bil, da so ljubezenske zveze lahko duhovite, ne da bi bile neumne. In zgodba o prenehanju ljubezni je zagotovo veliko bolj realna kot zgodba o večni ljubezni.

Več let je izgrajeval zamisel, dokler ni srečal pisca Jeremyja Garelicka in Jaya Lavendera. Takrat se je začel rojevati pravi scenarij za film Greva narazen. Scenarista dotlej še nista uspela prodreti na filmska platna, sta pa leta 2001 napisala komični scenarij, namenjen prav Vaughnu. V roke ga je dobil Vaughnov agent. Ker mu je bila zamisel všeč, ju je povabil na sestanek, tam pa jima je igralec ponudil drug predlog - film o koncu ljubezni.

Leta 2004 sta se za tri mesece preselila v Vaughnovo hišo, kjer so skupaj po 12-20 ur dnevno premlevali zamisli, jih večkrat tudi že poskusno odigrali, ogromno improvizira, nato pa najboljše rešitve zapisali na papir.

Že od samega začetka niso imeli težav, ko so ga ponudili studiu, režiserju in igralcem. Vsa ekipa je z navdušenjem sprejela ponujeno delo.

In nastala je komedija, ki pravzaprav niti ni prava komedija, je duhovit izseček iz povsem normalnega življenja, s katerim se lahko poistovetijo prav vsi gledalci.

O igralcih

Vince Vaughn (Gary Grobowski): Wedding Crashers, Dodgeball: A True Underdog Story, Starsky & Hutch, Old School, Be Cool, Mr. & Mrs. Smith, Thumbsucker, Swingers, Made, Domestic Disturbance, The Cell, Psycho, The Prime Gig, Clay Pigeons, Return to Paradise, A Cool, Dry Place, The Locusts, The Lost World: Jurassic Park.

Jennifer Aniston (Brooke Meyers): Friends With Money, Rumor Has It, Derailed, Along Came Polly, Bruce Almighty, The Good Girl, Rock Star, She’s the One, Picture Perfect, ‘Til There was You, The Object of My Affection, Office Space, Dream for an Insomniac

O ustvarjalcih

Peyton Reed (režija): Bring It On, Down With Love, Almost Beat, The Secrets of the Back to the Future Trilogy, Through the Eyes of Forrest Gump, The Honeymooners Anniversary Special...

Eric Edwards (direktor fotografije): First Snow, Quietness of Copper, How to Deal, Crossroads, Another Day in Paradise, My Own Private Idaho, Even Cowgirls Get the Blues, To Die For, Cop Land, Flirting With Disaster, Kids

Komentarji

6.7. 2006 ob 1:08

Glede na predfilm bo to res super film! :D

— >:D
20.7. 2006 ob 14:19

dobr film!

— cool
30.7. 2006 ob 23:17

The break-up je tipična ameriška komedija...mogoče se tej sploh ne bi smelo reči komedija ker ima zelo neokusne šale...vsaj za moj okus. Cel film poslušaš samo prepiranje. Od Jennifer bi pričakovala kaj boljšega. Če nimate kaj boljšega početi pa si ga le oglejte!

— Pika
2.8. 2006 ob 12:24

JENNIFER ANISTON JE ZLO KULSKA IGRALKA

— ančka
9.8. 2006 ob 13:19

Film razočara. Prvo polovico filma poslušamo eno samo kričanje, drugo pa čakamo kakšen dogodek, ampak ga ne dočakamo...

— Marko
10.8. 2006 ob 11:11

Že po samih igralcih se lahko vidi, da bo film res dober. Dobra "realna" romantična komedija!

— Anjuška
11.8. 2006 ob 0:45

ta film je tko huddd. pa jenifer aniston prow doživet igra res fulll hudo uglavnem... splač se it gledat!!!

— jerchy
12.8. 2006 ob 17:13

to morm it gledat ;)

— mety
15.8. 2006 ob 9:50

AMPAK SE MI ZDI DA BO FUL DOBR PO MOJE FILM TUT NIMA NOBENE ZGODBE,MA PA DOBRE FORE.

— P---O---L---O---N--- A
16.8. 2006 ob 11:00 zvezdica

Ljudje, zaboga, prizanesite si in ne hodite gledat tega filma. Če so vas (kot mene) pritegnili štosi iz predfilma, naj vam zaupam, da so to tudi VSI kolikor toliko zabavni prizori v celem filmu. Ok, če zadeva ni smešna, potem naj ima vsaj dober scenarij in like. Ampak ne! Liki so plitvi, brezvezni in kmalu ti postane vseeno, kaj bo z njimi. Med Jennifer in Vinceom ni nobene kemije. Zgodbo se da povzeti v enem stavku, potem sledi le serija niti malo hecnih prepirov. Dolgočasno kot sam hudič. Če bi radi videli zabaven film o ločitvi, si raje še enkrat poglejte tisočkrat boljšo Vojno zakoncev Rose.

— Razočarana
17.8. 2006 ob 12:49 zvezdica

Če si greste ogledat ta film, pač morate vedeti, kaj si greste ogledat. Par v filmu gre narazen in to spremlja prepiranje in še enkrat prepiranje. Če že v resničnem življenju prepirov nimate vrh glave, je film idealen. Oba sta trmasta in si izmišljujeta otročja maščevanja. Film brez cukra vmes in brez cukra na koncu. Realističen propad zveze. Meni je bil kar všeč, čeprav ni v njem nič nepozabnega.

— Navihanka
17.8. 2006 ob 13:52

men je jennifer tok huda, da sam šel samo njo gledat in vam nimam kej povedat o dogajanju v filmu, jest sem videl samo njo, obožujem jo

— joško
17.8. 2006 ob 17:18 zvezdica

film pokaže neolepšano resnico partnerstva. precej duhovit in realen pristop k razlaganju dejstva zakaj moški nikoli ne bodo popolnoma razumeli kaj hočejo ženske... in obratno. ni pa velika komedija. bi rekla: ocena 3. ampak vredno ogleda (sploh v družbi partnerja- se mnogo problemov reši že s tem, da se strinjamo, da se ne strinjamo)

— jafa
17.8. 2006 ob 18:15

jest ga še nosem šla gledat ampak po mojem je film kr uredu, glede na igralce pa govorice. pa ful je bil promoviran tko da... Kaj čem enkrat ga bom že mogla jet pogledat da bom lahko zares govorila o stvari : ) uživite!

— : )
17.8. 2006 ob 20:57 zvezdica

Film sem si ogledal danes in je res odličen. Sploh ni res, da je vse plehko, plitvo in se da ugotoviti, konec je kar zelo presenetljiv;)... izogiba se tipičnim foram komedij, to je to... romantični sanjači z glavo v oblakih bodo razočarani, a konec koncev je to prava stran življenja - ni vse gladko in sladko. Priporočam, priporočam in priporočam!

— rINTINTIN
17.8. 2006 ob 22:27

ljudje...čeže hočete it w kono gledat kkšn dobr film...pejte...sam ne it gledat tega filma...škoda wm je dt tistih 1100 za tak film...film je nezanimiw...nič se ne smeješ...nič...jst in moji prjatli smo mel srečo da so za nami sedeli enki mladi fantje in smo se zabawali...uglawnem. ..ne werjamite tistim ki wam prawijo da je ta filem dober...ker ni...ja no lpo se mejte u kinu...oa pejte kej bolžga gledat kt pa ta film...ajde

— razočarana2
18.8. 2006 ob 10:15

Glede na to,da je "razočarana"čisto spljuvala tale filmček,bi jaz rada malo potolažila tiste,ki ga bodo vseeno šli gledat.Za moj okus,ker pač nismo vsi taki umski hrusti in bi temu primerno kot vse kaže morali gledati same zamorjene in filme,ki imajo neko globoko vsebino,je to čisto luštkana limonada .V mojem primeru smo jo gledale 3 prijateljice,ki smo pred filmom pojedle eno dobro solatko v lokalu pod kinom,popile 1 dl dobrega vinčka ,se malo naklepetale in potem pogledale tale filmček.Preživele smo prijeten večer in takega priporočam tudi drugim. PS:Mogoče pa tudi ne bi bilo slabo,če bi kakšen možat fant ali mož videl ta film in bi se mogoče prepoznal v tem moškem filmskem liku in morda še lahko rešil kakšno prihajajočo katastrofo,ki se približuje njegovemu razmerju.Priporočam!

— IRENA
18.8. 2006 ob 12:07

film je prvo uro dober zanimiv in smešen ,druga ura pa ni več zanimiva in ta druga ura se preveč vleče

— predolg
18.8. 2006 ob 20:36

Dans sem gledaLa fiLm... RES ne vidim finte? nič posebnega, v bisvu sem bLa maLo razočarana... pričakovaLa sem več...

— _just.that.girl_
18.8. 2006 ob 21:17

FILM GREVA NARAZEN(THE BREAK UP) JE EDEN OD TISTIH FILMOV PRI KATEREM 15MINUT PRED KONCEM PRASKAS PO VRATIH KINO DVORANE.NO FILM OPISUJE DVA ČLOVEKA ,KI STA SI UŠEČ ,NA PRVI POGLED ,VENDAR ČEZ NEKAJ LET TA VŠEČNOST IZGINE .ZAČNEJO SE PREPIRI ,KI SE SAMO STOPNUJEJO IN PRI TEM DOBIMO OBČUTEK DA GLEDAMO MR&MRS SMITH,VENDAR PA SO TI PREPIRI NA NEK ČUDEN NAČIN ZABAVNI ONA SE JOKA ON SE SMEJE ,KER SE JE KONČNO RESIL "ČAROVNICE" .KONEC SI POGLEJTE SAMI NO V FILMU JE SE KAR ZADOVOLJIVA IGRA JENIFER ANISTON IN VINCETA VAUGHNA JE SE KAR ZADOVOLJIVA.SCENA JE DOBRA .EDINA SVETLA PLAT TEGA FILMA JE HUMOR,VENDAR SE PROTI KONCU FILMA SPRELEZE V MELODRAMO .FILM ,KI VAM BO DOBR LE ČE SI BOTE PRED OGLEDOM PRIVOSČILI KOZARČEK VINA.

— reziser
19.8. 2006 ob 12:45

film je neumen, saj poveličuje ženske in ponižuje moške. Samo eno vprašanje - če je on tak luzer in cel film samo igra videoigrice, ona pa je tako uspešna business woman, why the fuck did she go with him in the first place? Pojdite raje v park ali pa na ježka. Je boljše.

— keks
19.8. 2006 ob 13:43

film se mi je zdel čist soliden...je za pogledat doma, če grete pa že u kino se najde kej bolšega

— drko
19.8. 2006 ob 19:35

TA film je pa res svetovni...ni bolsga.:D

— xyz
19.8. 2006 ob 21:29

men je biu ušeč... tko že na začetku sm misnla, da bo tipična ameriška komedija s srečnim koncem, pa me je presenetl. use pohvale jenifer aniston k je res dobra. za tiste k so p taki k js - romantiki pa priporočam robčke sabo ;) ;) pa uživite v predstavi

— js
20.8. 2006 ob 9:43

Ta film je pa živ dovgcajt, kr neki sploh ni nč smešn-rataš zaspan. FOLK Ne jt gledat tega filma k je škoda dat 1100.mejte se

— jani
20.8. 2006 ob 11:26

ta film je popolnoma dolgočasen... jennifer je itak bedna igrauka, vince je en debeluh ki ga je prov ngravžn gledat, fore so itak is bedne, stare, obrabljene... film ni niti mal smešn, nakoncu postane grozno dolgočasen, vleče se in komi čakaš da bo konc... NE ZAPRAVLITE KEŠA IN NE IT GLEDAT TEGA FILMA!!!

— |riot girl|
20.8. 2006 ob 13:57

ne moreš reči da med jennifer in vince-om ni kemije, saj sta tudi v resničnosti par, in prav med tem filmom pa naj bi se zaljubila, kemijo med njima je definitivno lahko videti..!

— Anja
20.8. 2006 ob 16:09

Film se vleče, je beden, samo prepiranje! Samo par for je v filmu, ki smo jih pa videli že v predfilmu. Razočarana sem.

— VemKdoSiTiNadMano
20.8. 2006 ob 17:09

film je nekje do polovice dober, konec pa je totalno obupen, ki gršega še nisem vidu v življenju! ne it gledat filma, srčno vam priporočam ker to je potegavščina !

— Kristjan
21.8. 2006 ob 11:25 zvezdica

Ko sem videla reklamo za film in opis - romantična komedija, sem si rekla, Happy end je neizbežen. Zato sem film vzela zelo sproščeno, se nasmejala nesmiselnim prepirom, na koncu pa čakam in čakam in zgodba se razplete v popolnoma nepričakovano smer, čisto pravi break up. Ravno zaradi tega lahko rečem, da je film super, saj nas postavi na realna tla - ne živimo v svetu neskončne romantike, vseh prepirov se ne reši in pari se pač razhajajo. Razočarana pravi, da so liki plitvi. Jaz ne bi ravno uporabila tega izraza. Prej bi rekla, da so liki v tistih pravih sladkih romantičnih komedijah plitvi. Tedva sta samo malo patetična, ampak mislim, da so nam ravno to s filmom želeli predstaviti. Vsekakor se lahko ob filmu precej zamislimo,zato je tudi vreden ogleda.

— manca
22.8. 2006 ob 11:55

no ta film sm šla tut gledat in morm rečt d mi ni biu kei preveč ušeč...koncse je usm zdeu bedn! sam kai pa ste prčakval? hočm reč : a happy end? al kai!če bi blo tko: bi se pa res USI prtužval. sei to ni pravlca a ne? hotl so prkazat resničnost. men p ni biu took zlo ušeč zarad zgodbe umes! *byby*

— anja
22.8. 2006 ob 22:34

z eno besedo: katastrofa! jaz ne vem če sem bila še kdaj bolj razočarana nad kakšnim filmom. kot je rekla že Razočarana..čisto razočaranje. škoda denarja in časa!

— kr neki
23.8. 2006 ob 10:16 zvezdica

Film priporočam vsem, ki radi gledate lahkotne romantične komedije. Oba igralca, predvsem pa Jennifer Aniston, sta svoji vlogi odlično odigrala.

— Nikky
23.8. 2006 ob 11:41 zvezdica

Se čist pridružujem, da je film obupen! Ne vem zakaj nej bi bla to romantična komedija?!Vse kar je blo v filmu smešno smo videli že v reklami! Rada gledam romantične komedije ampak tale je bla pa zdaleč najbolj bedna!! Nič se ne dogaja, vsebina je plehka...Res odsvetujem!

— razočarana 2
23.8. 2006 ob 21:36

film si se nisem ogledala ampak si ga imam namen v kratkem. prijateljice in prijatelji so mi rekli da je zelo dober.upam da bo res. lp

— anchqa*
23.8. 2006 ob 22:20 zvezdica

Film je za romantično komedijo kar uspel. Še posebej, ker si je pridobil Jennifer Aniston. Sicer nas ''trd'' konec dobesedno potre in zatre, a je boljši kot tisti prvi, ki so ga hoteli posneti. V tem naj bi se Jennifer in Vince srečala nekaj let po razpadu zakona. Ona bi njega videla pod roko njenega klona, on pa njo, vso zaljubljeno v njegovega klona. Seveda so ga kritiki raztrgali in tako smo dobili bolj ''realni'' konec''. Sproščujoče.

— Dejan
24.8. 2006 ob 10:02

filma ne priporočam, ker je res polom. sej nevem niti kaj rečt, js sm bla kr mal šokirana kaj vse dons znajo oz ne znajo narest.

— eva
24.8. 2006 ob 18:55

si ga bom šla kmalu ogledat! ker sem prve dni zamudila, sem si prebrala komentarje in mislim da je je film res res full full dober!

— daisy
24.8. 2006 ob 23:01 zvezdica

Telly Savalas. 'Voskanje Telly Savalas vedno vžge. Probaj, pa boš videla,' pravkar skregani Jennifer Aniston razlaga njena šefica Judy Davis, sicer lastnica hudo elegantnega in uglednega likovnega salona, ki ne mara negativne energije in slabe volje. In res, Jenny se obrije na nulo ter se sprehodi po dnevni sobi, kjer njen jezni in tečni fant Vince Vaughn pravkar igra svojo najljubšo računalniško igrico. Oči seveda padejo s pecljev, stari dobri Telly pa vžge tako kot vedno. No ja, glede na to, da se je Jenny v resničnem življenju malo nazaj razšla z Bradom Pittom, Telly očitno vžge samo še na filmu. Tam, kjer vedno vžgejo klišeji, ki jih je tokrat ravno prav. Ravno toliko, da film ne strelja v temo in teče v slogu solidne, gledljive in simpatične komične dramice za nedeljsko popoldne.

— iztok gartner
25.8. 2006 ob 7:33

Film ni nič posebnega. Pa taka reklama!

— neko
25.8. 2006 ob 16:50

mene je "komedija" razočarala. totalno brezvezna zgodba, brez zanimivih dogajanj in zaključka. škoda denarja.

— maja
26.8. 2006 ob 10:50

Če sem iskrena me je ta film res razočaral:/pričakova la sem kaj bolj smešnega in seveda happy end!!!Toda tukaj tega ni bilo!Nekaj prizorov je bilo še kar v redu,ostalo pa POLOMIJA!!! O koncu pa, je brezveze govorit!Res je, da nam pokaže kako to gre v resnici, da ni vse roza,samo ali ni so filmi zato,da nas zabavajo in ali ne hodimo v kino zato,da bi se spočili od resničnega življenja?Ne vem za vas,ampak, ko grem jaz v kino pričakujem nekaj nevsakdanjega!

— Tina
27.8. 2006 ob 8:58

men je biu film kr usec sam jest sm pricakovala da se bo vec za smejat...mene so pritegnile smesnce iz predfilma zato sm sla tut gledat...sam morm pa povedat da so bli to idini smesni prizori v celm filmu...film mi je pol postajal ves blj dougocasn...priporoc am vm da ce vas so vas pritegnile smesnice iz pridfilma pa se ga greste zato ogledat si ga ne jit..ker si lahko iste smesnce ogledas ze v predfilmu...:D

— ursa
27.8. 2006 ob 13:34

razocarana 2 umri!

— dasa
27.8. 2006 ob 14:51

Ta film je the-best!!

— sara
27.8. 2006 ob 19:41

ni film za smejat se, bolj se smejiš forma ki so v resnici grozne. filmprikazuje zivljenje -that's life! tko je, kot da se dogaja predtvojim vrati, s tvojimi prijatelji, zannci. Popolnoma realano. Glasba je pa sloh super cel film! Mogoče sam porevod ni najboljši, zato so bolj smešni štosi direktno v angleškem jeziku...

— ana
28.8. 2006 ob 13:07

ta film je ful kul! pa jenifer je the best igralka ?*=(/&%$#"!!¨!"#%$&/ &/(()=?

— ana
28.8. 2006 ob 18:24

Za začetek sem preveč pričakovala. In bila pač na koncu razočarana. Vsekakor je to film, ki bo utonil v pozabo.

— Tanja
29.8. 2006 ob 14:54

Verjetno je dobr film ... Razočarana, ti si razočarana brez utemeljitve ...

— andrej
29.8. 2006 ob 21:08

Filma ne priporočam nikomur. "Fore" so glupe, igralca neprepričljiva. Film hoče bit drugačen zarad konca, izpade pa še bolj zanič.

— vinko
30.8. 2006 ob 16:22 zvezdica

To ni komedija, ampak film neprestanih prepirov, pretiranega vpitja in peščico pogojno užitnih komičnih vložkov med dretjem. Daleč od popoldanske sprostitve, prej spomin na kakšen posebej ponesrečen družinski večer, ko sta se mama pa ata s krožniki obmetavala. Če se ne ponašate ravno z denarnico Billa Gatesa, je še najbolje, da se filmu v velikem loku izognete in ne vržete vnemar petih jurjev, kolikor bi morali odšteti za ogled te traparije v dvoje (karte+kokice+coke+k ilo sira za v ušesa).

— bono
30.8. 2006 ob 16:48

pričakovala sem več. veliko več. trailer je narejen več kot odično. edino to je za pohvalit pri tem projektu. ok, so določeni trenutki, ki so smešni, ampak vsekakor film ni vreden ocene odlično. dala bi mu dobro. povprečno. pa še to je veliko. -če ne preveč-

— Girl
30.8. 2006 ob 16:53

ta film je največi podn kar jih je, ubistvu slabšega filma že ne morjo narest kot je ta. tok je slb, da če dobiš zastojn karto se ne splača gledat in sm zlo razočarana nad njem, škoda jurja sto

— tanja
1.9. 2006 ob 17:12

Predno sem si šla ogledati film sem prebrala komentarje tu, ki so me skoraj odvrnili od filma. Film je vredu. Res je da nima srečnega konca, ampak bi se reklo da je konec realen. Tako kot se v življenju zgodi če so stalni prepiri itd. Meni je bil všeč.

— kiki
1.9. 2006 ob 20:09

Film je bil nasproti mojim pričakovanjem. Običajno ne hodim gledat komedij, a ta film me je odlično nasmejal. Priporočam ga vsem parom, ki so v "škripcih", saj bodo videli, da se s pravočasnim pogovorom da vse urediti. Uživajte ob ogledu

— Kodrček
2.9. 2006 ob 11:58

film me je zelo razočaral. pričakoval sem veliko več, dobil pa sem 2 uri prepiranja in nič drugega.nič se ne dogaja, čisti dolgčas. to je kao film meseca! niti film dneva ni!

— neznanec
2.9. 2006 ob 12:43

ma ta filem je bil posnet zaradi tega ker sta jeniffer aniston in brad pitt šla narazen ne če se ne motim?=)

— PCD_freak
3.9. 2006 ob 15:12

folk če nočte it wn iz dworane ne it tega filma gledat.. ker je obupn.. skor se kregata .. isto je ceu film.. krneki uglaunm..

— TRALALA
3.9. 2006 ob 16:42 zvezdica

Uf, film vreden ogleda! Pravgotovo! Oba glavna igralca sta odigrala svoji vlogi fenomenalno. Ker gre za romantično komedijo, je bilo pričakovati nekaj osladno pocukranega, ampak ne, tokrat je cukra zelo malo;) Film vsebuje ravno prav humorja, brez butastih for. Film zelo realistično prikaže potek propadanja neke veze in s svojim koncem preseneti. Resnično vreden ogleda!

— zoja
4.9. 2006 ob 11:39

Film je brezzvezen in čez ves film samo čakaš kdaj se bo končal. Vse ''komične'' prizore so pokazali v predfilmu, kakšnih drugih smešnih vložkov pa ta film ne premore.

— Urša
6.9. 2006 ob 13:35 zvezdica

...men osebno se je zdel film kr vredu, razen seveda konca...res je da nam grejo na živce tisti osladni konci, pa zmeraj ko se konča kaj srečno pa osladno začnemo jo se je vedno tak...tokrat ni blo...pa morem rečt da sem bla prav presenečena in mi niti ni blo všeč, saj je blo preveč žalostno...kar pa je res, v tem filmu se pa vsak lahko najde...tak da kljub vsemu je bil poučn;-)...le oglejte si ga še tisti ki ga niste!!!

— malena
8.9. 2006 ob 19:27

ta fil je brezzvezen. že ko se je začel, sem vedek, da bo zanič. po pol urah sem že skoraj spal. srečo mam da sem šel v kino 1.septembra, da je bila karta 550 SIT, pa še tega mi je žal za ta film. sam čaku sen, da je konec, da grem ven iz dvorane, saj me sploh ni zanimal, kako se bo končalo vse skupaj.

— kr en
10.9. 2006 ob 17:59

kdo si je ta film spomnu:eh usak ma swoj okus ampak ta ga nima:P

— bed
10.9. 2006 ob 20:28

spoštujete sami sebe in se ne zamoravat s kapitalistično duhovno pohabljenim svetom, ki ga proizvaja hollywood, zato da ljudje lahko rečejo ni uspelo pa sta šla narazen. Za punce svetujem redni obisk svete maše, da jih tam duhovniki seznanijo s konceptom vseživljenjske in nadživljenjske ljubezni v sklopu družine in ne egoistično materialističnim pristopom do emocija in racija!!

— fanatik
15.9. 2006 ob 20:49 zvezdica

Ko sem slišala za film in za igralca sem bila prpričana, da si bom film ogledala. Predstavljala sem si dobro romantično komedijo polno fint in štosov. Vse skupaj pa je bil en popoln nič od nič. Ni bilo ne romantike ne komedije ne srečnega konca. ko je bilo konec sem si oddahnila. Film ni vreden ogleda!!!

— razočarana
16.9. 2006 ob 0:27

Všeč mi je bil predvsem Bred Pit, ki je krasno odigral vlogo partnerja, ki jo opravlja tudi v resničnem življenju (Pit namreč hodi s Jenifer Aniston). Se pa je malo zredil za to vlogo, ga nisem skoraj spoznala od začetka.

— Meta
4.10. 2006 ob 8:52

čist bedno... ni novih idej...film ie narien tko kt mr. and mrs. smith.to ie blo še kr Ql.kr neki...ful ie dolgočasn pa razvlečen use skp..in rai ne it gledat ker boste razočarani.

— AvrłŁ
7.10. 2006 ob 19:31

js sicer tega filma še nisam vidla i si ga pa ukratkem rada ogledala.js že po raklami sklepak da je ta film kul!!!

— mancy
9.10. 2006 ob 14:16

Ta film je ful hud

— Zala
9.10. 2006 ob 14:17

beda

— Zala
11.10. 2006 ob 22:34

Rada bi povedala,da si osebno nisem ogledala tega filma.Slišala pa sem od velikih prijateljev in znancev da je film res zanič.Vendar pa sem brala v neki reviji ne spomnim se ravno v kateri..da se je ta film začel snemati kmalu pa tem ko se je jennifer aniston ločila od breada pitta.Tako da je to lahko posledica slabega filma.Drugače pa je meni jennifer ena najboljših in simpatičnih igralk na svetu.Vsak njen film je bil odličen,zaradi enega ki ni tako dobro uspel se ne bomo sekirali...=)

— pikica
15.1. 2007 ob 17:58

ta film je beden

— ,
31.3. 2007 ob 13:13

Že dolgo si nisem ogledala tako dobrega filma kot je bil pa ta. Jeniffer je res dobro odigrala svojo vlogo, sploh ne wem kaj Brad vid na uni Joli. Res odlična komedija vredna ogleda.

— Luna
26.1. 2018 ob 19:47

Oh ta Vince je tok hud. Sem šel v kino samo zaradi njega. Sem upal na več scen zgoraj brez :/

— Aleš

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.