Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Grenlandija: Poslednje zatočišče

akcijski triler
Podnapisi
Na sporedu od: 8.10.2020, Kolosej Ljubljana
1h 59min / 119min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Chris Sparling
Režija: Ric Roman Waugh
Zemlji grozi apokalipsa, a tokrat je pomembnejše rešiti družino.

Režiser akcijskih uspešnic, kot sta Angel je padel in Ovaduh, nam prinaša spektakel katastrofe, ki sledi stiski in paniki človeštva pred globalno apokalipso.

Ob približevanju kometa in odštevanju minut do globalne apokalipse se družina Johna Garrityja bori za obstanek. Z malim sinom Nathanom se morajo podati na nevarno potovanje, da bi se prebili do majhnega upanja za rešitev in preživetje – do Grenlandije. Med groznimi novicami o uničenih mestih po svetu in med preletavanjem kometov po nebu, družina doživlja vse najboljše in najslabše, kar lahko ponudi človeštvo v boju proti največji paniki, ki jih obkroža.


Pod scenarij filma se podpisuje Chris Sparling (The Sea of Trees). 

Producenti so Gerard Butler, Basil Iwanyk, Sébastien Raybaud in Alan Siegel. 

Glavne vloge prevzemajo Gerard Butler (300, Fallen franšiza), Morena Baccarin (Homeland, V, Deadpool), Scott Glenn (The Hunt for Red October, The Silence of the Lambs), Andrew Bachelor (When We First Met, The Babysitter) in David Denman (Brightburn, The Office). 


Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.