Kolosej
Film distribucije Demiurg

Gospodična Nemitežit

Jamais contente
komedija
1h 30min / 90min
Leto: 2016
Država: Francija
Scenarij: milie Deleuze, Marie Desplechin, Laurent Guyot po romanu Marie Desplechin
Režija: Emilie Deleuze
ežko je biti star trinajst let in Aurore to izkuša prav vsak dan. Očitajo ji, da je trmasta, kljubovalna in jezikava, a ona ima le izdelane poglede na svet. In kar naprej od nje nekaj pričakujejo. Starša, da ima dobre ocene kot njena mlajša sestrica ali pa da je lepa in priljubljena kot starejša. Učitelj francoščine, da bere zastarele debele knjige. Prijateljica, da ji je v vsem uslužna. Da o fantih ne govorimo. Povabijo jo, da poje z njimi v glasbeni skupini, potem pa tik pred nastopom podvomijo v njen slog oblačenja in se ji drznejo deliti nasvete. A na srečo se Aurore ne da tako zlahka.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.