Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Gospodar

drama
2h 24min / 144min
Leto: 2012
Država: ZDA
Scenarij: Paul Thomas Anderson
Režiser oskarjevskih temačnih dram Magnolija in Tekla bo kri sledi zgodbi vojnega veterana Freddieja, ki po koncu 2. svetovne vojne v običajnem življenju ne najde svojega mesta. Med klatenjem po mestih spozna karizmatičnega vodjo verskega kulta Lancasterja, ki ga povabi v svoje vrste. Navdušen nad njegovo prepričljivostjo Freddie postane Lancasterjev goreč privrženec, toda med nenehnim dokazovanjem počasi spoznava, da se v njem prebuja dvom v gospodarjevo iskrenost in dobronamernost. Film je prejel tri nominacije za oskarje in zlate globuse.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.